Vi ska enas i jorden..

Igår fick jag ett anfall av att jag inte alls vill vara manusförfattare. De där anfallen kommer lite titt som tätt. Jag har dock kommit fram till att jag inte ska ge upp än. Även om jag för tillfället föredrar att recensera. Mitt treatment för övrigt är extremt.. tråkigt. Det finns inget djup alls i mina karaktärer och det är bara en massa saker som händer utan att man får några svar. Missnöjd? Jo, det kan man nog påstå. Jag har dock nästan en plan så jag har bett den grupp jag är i att fundera lite kring en viss grej. Kanske det kan lösa mina problem. Dock kaaaan det bli lite likt Silver Linings Playbook, men det kanske inte gör något. Det är ju på mitt sätt. Och jag äääälskar ju den filmen, så kan det vara så dåligt i slutändan?

Jag fick mail om att tydligen ska två lägga upp sina uppsatser på ett seminarie imorgon. Kul för dem! Mindre kul att vi alla måste delta på detta seminarie. Suuuuck. De ska ju opponera på varandra, varför måste då vi andra sitta där och kommentera? Jag förstår inte. Men aja, det är väl bara att bryta raden av sovmornar och åka iväg på seminariet antar jag..

En glädjande nyhet iaf är att mamma var på möte på Filmstaden idag. Hon tog då upp hur gärna jag vill jobba där. Han, alltså chefen, skrev upp mitt namn och gav lite tips om att jag skulle poängtera att jag vill jobba inom serviceyrket och gärna jobbar kvällar och helger. Och sen skulle jag uppdatera ofta för då ser de att jag verkligen är taggad för att börja jobba hos dem. SUPER! Om jag skulle få jobb där skulle jag lätt kunna vara åtminstone Sveriges lyckligaste tjej :D

Hoppas ni har en bra dag nu alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0