For Real


Det känns som att jag varit väldigt dålig på att blogga om Real och spanska landslaget på sistone. Tror det har att göra med att jag inte tror så många av er vill läsa om det. Haha. Men nu kommer ett av de där inläggen som jag gör ändå. Som vanligt handlar det om Ramos. Och Higuain. 

Ramos har semester fram till 28 juli. Med andra ord är det inte tänkt att han ska komma med till Göteborg. Doch har han redan anslutit sig till laget, även om han bara tränar i gymmet. Enligt MARCA handlar det om att Ramos vill vara med laget, speciellt då han är en stor influens i laget. Han har verkligen växt in i rollen som kapten efter att han fått äran att vara det under nästan hela våren i och med att Casillas inte befunnit sig på planen. Jag börjar nästan tycka att Ramos ska få fortsätta som första kapten och Casillas blir andra. Vi får se. Men att avbryta sin semester 14 dagar för tidigt för att vara med sitt lag visar om inte annat på en extrem trohet till sitt lag. PUSS!

Higuain då? Jo, Arsenal nekades. Real vill inte släppa honom, speciellt inte om priset inte är rätt. Dock har nu Napoli gett ett bud som matchar det Real gått ut med är det minsta beloppet de tar för honom. Kommer de nå en överenskommelse? Higuain har börjat träna med Real, men är det tillräckligt för att han ska stanna? Mycket frågetecken nu, vi får helt enkelt vänta och se. Vad jag vill är det dock kanske inte så stor fråga om..

 
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0