With a view

Gårdagen var väldans trevlig. Kul att träffa Evelina igen och prata lite. Fick även träffa hennes pojkvän Daniel som även han var trevlig. Fick veta att de köpt en lägenhet så nu har de stort kök inför framtida pankaksätning. Haha. MUY Bien!! ;)

Efter det gick jag lite på stan. En tjej inne på Åhlens var snäll och hjälpte mig hitta en foundation som skulle passa. Hon blev väldigt engagerad och gick runt vid nästan alla foundations som fanns. Tydligen har jag en varm hudton som är lite kall på samma gång. Jaha, bra att veta. Fick tillslut en som känns bra. Ska testa den idag så får vi se om det får följa med till Göteborg sen :)
Efter det träffade jag Mina och vi planerade lite innan det blev möte med filmklubben. Hämtade också en bok på bibblan samt biljetterna tills på lördag. IHP! Sååå taggad. Även om ingen av mina favoriter är med (inlägg om det kommer!). Dock tror jag att jag har en reservare på ingång. Isco. Men vi får se. På lördag. (Nej jag kan inte sluta säga det för jag kan fortfarande knappt fatta det..)

Idag ska vi in och handla med familjen och sen blir det lite packning. Hoppas ni har en bra dag nu alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0