Another Monday

Då var det måndag igen och ny vecka på praktiken. Helt sjukt vad trött jag blir av att vara på kontor hela dagarna. Haha. Jag är minsann ingen kontorsnisse, eller kanske om jag får göra något jag verkligen älskar. Dagen gick ändå relativt snabbt. Tog inte så lång tid innan klockan slagit fem. Alla dagar får gärna vara såna. Tror det var för att det var ganska roligt dagen till ära. På förmiddagen gick jag och Sana runt på stan och fortsatte med Open Art grejen. På eftermiddagen skrev vi på det och fixade lite med paketen som ska skickas ut. Muy bien. 
 
Kan berätta en liten rolig grejs också. Jag har faktiskt blivit lite brunare!! Idag ser man skillnaden från armarna och där linnet har suttit. YES! Satt i midsommar och skulle sola lite, men klarade bara ett par minuter innan jag tröttnade. Typiskt. Men nu verkar det lösa sig ändå. Tack för det!
 
Nu ska jag klippa gräset hos mamma. När jag orkar logga in på datorn här hemma också lovar jag lägga upp några filmrecensioner som kommit upp som jag skrivit. Både på dvdkritik och Lösnummer. 
 
Hoppas ni haft en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0