Loosing blood

Jag har ett problem. Ett ganska litet problem kan tyckas, men för mig är det extremt stort. Jag behöver ett namn till min nya manusidé. Just nu heter det Droppar av solsken men jag är inte helt hundra på om det passar. Kanske. Jag hittar namn, men på engelska. Grr. Dagens I-landsproblem? Haha.
 
Dagen har inte bestått av så mycket. Såg och skrev större delen av en recension till dvdkritik. Har dock lite kvar då jag inte hann se extramaterialet. Vi skulle också göra mjukglass med det där nya man köper från Arla. I slutändan blev det gott, men vägen dit ledde till en trasig elvisp och en trasig vanlig visp. Haha. Typiskt. Skulle använt skeden direkt för med den funkade det ganska bra. Som, sagt, i slutändan blev det ganska mumsigt.
 
Nej, nu ska jag nog ta en liten promenad innan det blir en tidig natt. Praktiken börjar imorgon vilket också betyder att jag måste gå upp på morgonen. Jag behöver min sömn ;) Är lite nervös. Vet hur långtråkigt det är om det man gör inte är särskilt kul eller att man inte trivs. Hoppas det går bra. Iihh.
 
Hoppas ni haft en bra helg!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0