Nothing like your arms around me

Det är nästan förgiftande att ha surfplatta. Haha. Blir så lätt att sitta med den och helt glömma bort tiden. Tur att jag dock planerat in lite saker de närmsta dagarna så jag har något annat att göra ;)

Imorgon blir först bio med Elin. Vi ska se The Great Gatsby. Inget som ska recenseras, men vi båda ville hemskt gärna se den och blev rådda att se den på bio. Jag är ju hemskt kär i trailern. Hoppas verkligen att filmen håller samma höga mått. Efter bion ska jag eventuellt filma lite för Synskadades riksförbund. Håller ju på med en informationsfilm och de ville att jag skulle filma när de åker raggabil ;)

På torsdag är första dagen på födelsedagsveckan. Mamma fyller. Jag ska återigen på bio, denna gång för att se En sång för Marion som ska recenseras till Lösnummer. Efter det blir det lite fika med bästaste Mina innan jag hämtar upp lite Kinamat och hämtar mamma från tåget. Vi har valt att skippa presenterna i år och bara äta gott och ha det trevligt. Såg Sheldon prata om det här med presenter i ett avsnitt av The Big Bang Theory och insåg att han har en poäng i att inte ge det. Haha. Blir ju ändå bara att slänga ut pengar på något som personen inte vill ha och så ska den personen göra samma sak för mig, istället kan vi lägga de pengarna på oss själva för något som vi verkligen vill ha. Muy Bien.

På fredag har jag inbokat en intervju på förmiddagen hos HKM Publishing. De ville höra mer om mig och min utbildning för att se om jag passar där samt se så de kan sätta mig på något där jag får användning av min utbildning. De tyckte det var bättre att jag faktiskt kan använda det jag kan än att jag ska sitta och göra något bara sådär. Låter toppen för mig! Har sagt det förut och säger det igen: Håll tummarna för det här!!

Yes, så ser planeringen ut. Nu vet ni vart jag håller hus ;) Nu ska jag se om jag kan klippa gräset lite. Tar några timmar att klippa både här hemma och hos mormor och morfar. Hoppas ni har en bra dag alla!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0