Starting

Igår var jag in till stan för halvårsmöte med filmklubben. Gick bra trots den minimala skara människor som var där. Tur att jag smsat Mina precis innan så det kom någon som inte har med styrelsen eller revisionen att göra. Haha, fast det slutade med att hon i princip blev invald i styrelsen ;) 
 
Ja, jag har skaffat Instagram i och med nya plattorna och bilden ovan fick illustrera årsmötet. Haha. Goda kakor var det.
 
Jag mötte även upp Anders från dvdkritik lite snabbt och fick nya filmer att recensera. Två farser med Eva Rydberg (från 1996 och 2002) samt en film med bland annat Chris Pine - People like us.
 
Idag har jag inte gjort så extremt mycket mer än skickat några mail. Fick ett samtal också från matchning.nu som hade pratat med HKM Publishing om praktikplats. De ville gärna träffa mig för en intervju. De ville på intervjun också veta mer om min utbildning och liknande för att de ska kunna erbjuda en praktikplats jag har användning av istället för att jag bara ska vara där. Låter toppen enligt mig! Är bara rädd att de fastnad för mycket vid medie- och kommunikationsvetenskap och missat att det är inriktning film. Men men, det är väl därför det ordnas med intervju. Hoppas verkligen på det här nu! 
 
Hoppas ni har en bra dag nu alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0