Behind

Idag har jag varit in till stan och hämtat några fler dvder som ska recenseras till dvdkritik. Det är en av dem som jag inte ser fram emot att se, men tog den ändå för jag känner att jag måste komma över det faktum att jag har svårt att se på filmer där en kniv används för att skada någon. Usch. Men jag ska klara det! Nu ska jag se till och få klart min recension av Cloud Atlas. NEJ, jag har fortfarande inte skickat in den. Varför? Jag vet inte vad jag ska skriva. Varje gång jag öppnar dokumentet och ska skriva tänker jag bara "men vad sjutton hände egentligen? Vad sjutton handlade den om?". Men nu känner jag att det gått så lång tid att den måste bli klar! Bara att sätta igång hjärnan och tänka till!!

Har pratat lite med Beatrice också och ska nog hjälpa mig göra lite saker på bloggen. Oliver har sagt till oss för ett tag sedan att vi borde ha varsin hemsida för att kunna dela ut visitkort osv. till producenter. Då man träffar en producent och pitchar vill de ju sällan ha all information om mig där och då. Då kan det vara skönt att ha en hemsida de kan gå in och kolla på, lära känna mig och se vad jag har på gång och gjort tidigare. Eftersom jag inte känner att jag har råd att göra en hel hemsida lägger jag bara till några saker på bloggen och voila! Kommer snart! 

Hoppas nu ni haft en bra fin lördag och ikväll gäller det! Hur bra har jag inte varit på att lugna mig när det kommer till Mello och ESC? Hmm.

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0