En liten snöflinga i handen

Det är ändå något fint i snö som faller. Hur de virvlar i luften och tillslut landar någonstans. Lite mindre fint är det dock när jag tänker på att det är den 20:e mars idag och de där snöflingorna virvlar i luften. Om ett par veckor är det påsk och då ska man sitta ute. Just nu ser det ut som att vi får skippa det. En tradition som bryts. Jag ogillar skarpt när traditioner bryts. Funderar på att trotsa vädret och sitta ute ändå. Håller tummarna för att det ändras så jag får lite sällskap också.

Idag har jag en mindre bra dag i övrigt. Mitt manus är ett stort kaos och jag bultar mitt huvud i väggen. Vi har inget internet i huset så igår kunde jag inte se hur långt på manuset jag skrivit. Jag lade av när det kändes bra, när det kändes som att jag hade tillräckligt mycket för att jag skulle kunna skriva klart idag. Det visade sig att jag hade helt fel. 40 sidor skrivna. Alltså behöver jag ungefär dubbelt så mycket till, och jag har knappt någonting kvar som ska hända. Man behöver ju inte ha särskilt högt IQ för att inse att jag har problem. Därför har jag blivit tvungen att hoppa över föreläsningen idag med Anna Serner som är VD för filminstitutet. Tråkigt då jag tror att det hade varit en riktigt intressant föreläsning att gå på. Hoppas att jag får chansen att lyssna på henne någon annan gång, även då inriktat mot manusförfattare. Åh, jag vill bara slå mig själv för att jag inte kan bygga upp en story utifrån en idé på ett sätt så det blir en hel långfilm. Grrrrr. Men det är bara att kämpa på! 

Lite goda nyheter kom dock igår. Jag tror att jag får komma tillbaka till jobbet i sommar. Jag mailade om referens och då frågade hon om jag skulle vilja komma tillbaka i sommar. Ska svara nu, men det vore ju toppen. Ska skriva ut lite blanketter också till utbildningen som jag ska söka. Om jag kommer inte på den (vilket verkar vara svårt då det ser ut att vara endast fyra som kommer in varje år) och får jobba i sommar känns det som att jag kan andas ut lite, åtminstone i ett år till. Guld! Men som sagt, det verkar inte vara extremt lätt att komma in på den där utbildning. 

Även om jag har en mindre bra dag så hoppas jag att ni har en bra onsdag nu!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0