We will stand tall

Jag ska strax göra mig klar och åka mot stan. Ikväll är det Manusverkstan och jag insåg just att det var snart en vecka sedan jag läste igenom mitt manus. Alltså är jag inte så jätteinne på vad som händer. Haha. Bra gjort. Måste nog kolla igenom lite snabbt innan jag åker. Egentligen skulle jag städa köket åt mamma också, men jag har en otroligt seg dag så det får nog bli imorgon istället. Då ska vi ändå städa klart resten av huset åt henne så varför inte ta allt på en gång? Smart. 

Annars håller jag på och försöker hitta olika utbildningar till hösten. Mamma hade återigen pratat med dom på SF och frågat om de inte behövde anställa snart. Gosh, känns så hemskt att mamma ska fråga åt mig! Dock sa de att det brukar behöva anställas en del till sommaren. Antar att det är en del studenter som extrajobbar och då slutar. Dessutom kommer ju storfilmerna då och det är längre öppettider. Plus att en del kanske vill ha semester. Hoppas på att de vill anställa mig då! Jag har absolut inget emot att jobba på Stadsbyggnadskontoret, men att vara på Filmstaden känns lite mer jag. Och ni vet ju hur gärna jag vill jobba där vid det här laget. Håll tummarna! Hur som så vet jag ju inte hur det blir till hösten. Jag mailade om Storyutbildningen och det lät väldigt bra. Mailade en som går den för att få lite mer exakt och inte som skolan vill marknadsföra sig. Låter bra. Sen är mamma inne på att jag ska bli journalist så jag har tittat lite på sådana utbildningar också. Varför kan de inte finnas i Örebro? GAH! Men jag får leta vidare. Till de flesta universitet stänger ju inte ansökningen förrän 15 april så lite tid har jag ju på mig. 

Kan för övrigt meddela att vårjackan åker fram idag! Jag orkar inte med vintern längre så jag tar fram den i protest! Funderar på att gå hela vägen och ta vårskorna också. Vi får se. 

Hoppas ni alla har en fin dag nu!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0