Your little secret

Åh, jag hade ett inlägg på hjärtat men jag vet inte hur jag ska skriva ihop det. Och jag vet inte hur jag ska göra det tillräckligt kryptiskt för att alla inte ska förstå vem det handlar om. Haha. Okej, det är verkligen inget elakt. Det är något bra. Som sagt, det kommer från hjärtat! ;) Aja, får fila lite på det och se om det kommer upp senare någon gång. 

Idag har jag mest plockat hemma. Mamma är sjuk IGEN så har hjälpt henne lite också. Imorgon är det dags att sätta igång med oppositionen inför uppsatsseminariet också. Vill göra bra ifrån mig så det kaaanske kan väga upp för min uppsats. Måste skriva ihop recensionen av Claud Atlas också samt den tyska serien till DVDkritik. 

PÅ TAL om Claud Atlas, vilken förvirrande film! Efter att ha diskuterat den ett tag tror jag att jag och Mina nästan räknade ut den. Haha. Var den bra? Jag vet faktiskt inte. Har inte bestämt mig än! Egentligen borde jag se om den. Det var en hel drös med blod som sprutade hit och dit och de sågade.. mja, låt oss inte gå in närmare på det. Under en stund undrade jag vad sjutton jag gjorde där! Men samtidigt.. ja, dålig var den ju faktiskt inte. Något att tänka på! För övrigt var gårdagen ganska så väldigt bra. Trevligt sällskap i form av Mina. Kul blev det då vi åt på Pacos och servitören var.. ja en person från ett tidigare liv ;) Haha. Real vann mot Barca IGEN. Två gånger på en vecka nu. Ja, jag är glad! Sen gick de två bästa (enligt mig) vidare i Andra Chansen. Anton och Robin. Tror och hoppas Robin tar hem allting. Kan vara hjärtat som pratar också. I don't know. Helt fel vore det ju inte om Anton vann heller. Ja, vi får se. Go Andra Chansen! 

Hoppas ni haft en bra helg nu alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0