You're deleted

Det tog sisodär en timme från det att min klocka ringde till det att jag faktiskt gick upp. Varför är det så svårt att lämna det varma täcket och den fluffiga kudden? Till slut lyckades jag dock komma upp så jag kunde köra runt mormor och morfar lite. Mormor skulle till läkaren och morfar behövde något till sin traktor samt en vattenkokare. Efter det slutade vi med att ta en fika på Sveas. Inte helt fel. På vägen åkte jag förbi och hämtade min signerade bild av Adam som jag fått av den svenska facebooksidan. Muchas Gracias! 

Nu på eftermiddag/kväll har jag läst och skrivit lite feedback inför imorgon. Hade bara ett manus att läsa, men det gör inte mig något. Blir så mycket att läsa om jag skulle haft tre stycken. Haha. Men det jag läste var bra, har bara några grejer som jag vill ta upp. Blev helt förbluffad över språket. Av någon anledning är det oerhört många som stavar fel, särskriver eller skriver dit för många bokstäver utan att korrekturläsa det. Själv brukar jag också åka dit för att jag inte korrekturläst ordentligt, så tro inte att jag är något helgon! Dock är det, både i manus och i andra uppgifter i skolen, förvånande dåligt språk! Dock när jag läste detta manus slogs jag av hur bra språk hon hade. Känns helt fantastiskt att läsa något utan att behöva haka upp sig på att det står fel. Jag är en sån person som inte kan koncentrera mig om det står fel hela tiden. Skönt att slippa det!!


Ikväll spelar även Spanien mot Frankrike och jag håller tummarna lite extra. En otroligt viktig match! Pojkarna behöver verkligen plocka tre poäng!

Hoppas ni haft en bra dag nu alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0