Coming and going

Ursäkta dålig uppdatering. Har inte hunnit sitta vid datorn så mycket. Kör lite snabb uppdatering nu innan jag måste gå igen. 

Fotbollen i tisdags gick ju.. okej. De sista minutrarna gav mig nästan hjärtstopp. 80 minuter in i matchen stod det 0-0 och Real behövde vinna med 3-0 för att gå vidare. Sen kom målen, ett efter ett. Dock blev det bara 2-0, även om det var extremt nära. Om de kommit igång med första målet lite tidigare hade de garanterat gått till final. Jag säger dock som Mou, problemet låg inte i tisdagens match, det låg i den första matchen i Tyskland. Respekterar Dortmund som gjorde två bra matcher. De förtjänade att gå till final och de verkar vara ett fantastiskt lag. Funderar faktiskt på att kolla finalen trots att Real inte är med, bara för att heja på Dortmund. Har jag hittat mig ett tyskt lag också? Eventuellt kanske. 

Manusverkstan i onsdags gick väldigt bra. Fick otroligt bra feedback och jag tror för en gångs skull att det faktiskt ska gå nu. Oliver satt med och gav ett tips som verkligen kommer höja hela manuset. Inför varje inlämning ifrågasätter jag att jag är med i Manusverkstan för jag tycker att det går så dåligt, men efter varje möte har hoppet tänts igen och jag absolut älskar det. Kanske därför man ska vara med där? 

Igår var det första reading. Var riktigt kul att sitta med som åskådare. Skådespelarna var riktigt bra, speciellt han som lästa huvudkaraktärens repliker. Kul också att höra feedbacken Rose-Marie (manusförfattaren) fick från producenterna. Lite nyttigt som jag känner att jag också kan tänka på i framtiden. Det kändes som att alla var nöjda efteråt och jag ser fram emot måndag då Elins manus ska läsas. IHP!

Nej, nu ska jag se om jag kan göra någon nytta. Mormor och morfar firade ju 60 år som gifta igår och idag kommer Johan och AnnaLena, för imorgon ska det firas. Dock blir det ju lite mat och trevligheter även idag. Eller ja, så trevligt det kan bli när Real inte tagit sig till final och min morbror kommer på besök. Han har en vana att gno in sånt. Tänkte att det kanske inte skulle komma med tanke på att de ändå spelade en bra match sist och var så nära. Sen kom ett sms med texten "Skönt resultat nu har vi nåt o prata om i helgen". Ja, ni hör ju själva. Bara att bita ihop för mormor och morfars skull. OCH fila på några mothugg! 

Hoppas alla haft en bra vecka nu och att helgen blir så även den.
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0