Falling like raindrops


Jag har en sak att erkänna. Jag tror jag börjar bli lite smått kär i Marco Mengoni som tävlar för Italien på lördag. Hans röst är absolut magisk (hoppas han håller sig ren på lördag!!) och hans låt, L'essenziale, för tankarna till någon romantisk och helt fantastisk film. Jag faller ju för sånt. Som en fura. Och det ska väl sägas. Älskar hans hår! Haha.

I övrigt känns det ju lite fel att inte nämna gårdagens semi. Jag tycker SVT skötte produktionen fantastiskt och Petra visade minsann vart skåpet ska stå. Det var länge sen en programledare i den här tävlingen höll den klassen. Visst skrattade inte alla åt hennes skämt, men skillnaden mellan henne och andra programledare är att Petra fortsatte direkt då hon märkte att hon inte fick änskad respons av publiken. Då gled det förbi och det var inte märkligt. Annars ska alltid programledarna göra ett uppehåll efter varje skämt och verkligen poängtera att man ska skratta. Då gör man det verkligen inte. När det kommer till produktionen så älskade jag främst vykorten. Tyckte verkligen att det höjde varje bidrag att vykorten handlade om artisten och att lära känna dom istället för att visa upp Sverige. Älskade också att vykorten slutade med att de spelade första två sekunderna på Euphoria när fjärilen satte sig vid bidragets namn. AMAZING! 

Tycker också att det var bra låtar som gick vidare under gårdagen. Jag har inte varit något större fan av Anouk från Nederländerna. Jag gillar henne, men har tyckt hennes låt är väldigt tråkig. Igår ändrade jag dock det tycket. Anouk var så extremt cool på scen att jag genast började gilla låten också. Haha. Där ser man en artist som verkligen kan leverera sin låt. Muy Bien.

Hoppas ni haft en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0