Just another monday

Idag är det återigen en ganska lång dag. Och ja, jag säger dag även när det börjar på eftermiddagen. 
Vid ett åker jag mot stan för att göra lite ärenden. Dels ska jag söka jobb på Subway och sen ska jag byta batteri i filmklubbens bankdosa. Vet inte alls hur lång tid det kan ta på banken, jag har inte varit på Nordea så speciellt mycket. Jag hoppas det funkar att jag gör det, fast Annelie står på kortet. På Nordea är ju inte dosorna personliga så jag hoppas det är lugnt. 

Klockan tre är det dags för reading igen. Denna gång Elins manus. Ska bli kul att höra vad de säger. Personligen tycker jag det är riktigt bra. Med tanke på att jag läst det några gånger och gett feedback (bland annat inför att hon lämnade in inför detta) ska det bli kul att höra om jag tänker rätt när jag gett min feedback och vad jag missat. Bra saker att ta med sig inför sista mötet med Manusverkstan, om vi nu hamnar i samma grupp. Hittills har vi aldrig varit i samma grupp. Haha.

Efter readingen drar jag iväg mot bion. Jag och Mina ska se Iron Man 3. Är riktigt taggad. Såg ju film ett och två förra helgen så lite insatt är jag. Om inte annat så ska det bli kul att träffa Mina igen. Var ett tag sen nu! Hmf. 

Hoppas alla har en bra måndag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0