Like a camp of fire

Okej, nu känns det som att det behövs ett inlägg med text mellan alla videor med P!nk. Haha. Så, nu kör vi!

Igår var det först en föreläsning på universitetet om beställningsfilm. Lika intressant som för ett år sedan förutom det faktum att det var Åsa som var läraren som var med istället för Agneta. Det betyder mer prat från läraren som drar ut en halvtimme på tiden. Så. Typiskt. Vi behöver väl inte höra hur hon tolkar allt föreläsaren säger? Men, det fick vi iaf. Tack! 
Efter blev det lite mat på Paolos, köp av solglasögon och hörlurar samt en frappuccino på Espressohouse. Frappuccino. Hur gott? Min nya sak att vara beroende av tror jag. Testade en vanilj igår och jag är helt såld. MUMS!
Vi träffade sedan Mina på bion efter många samtal fram och tillbaka. Haha. Warm Bodies sågs och det kommer nog ett eget inlägg om den senare. Väldigt trevligt!! Fick åka med Elin till busshållplatsen sen och tog därifrån en kvällspromenad hem med invigning av de nya hörlurarna. Väldigt skönt. 

Idag fick jag allt ställa klockan och gå upp. Gäsp! Information på arbetsförmedlingen väntade eftersom jag ska gå in i jobbgarantin. I den ingår att jag måste söka jobb i hela Sverige. Om jag säger så här, om jag måste ta ett jobb på annan ort så pluggar jag hellre. Enda anledningen till att jag söker jobb är för att jag ska kunna stanna i Örebro. Dock var de där och pratade om ett jobb i Riga som verkade helt okej. Man fick väääldigt hög lön i relation med priserna i landet. Gracias. Vet dock inte om det är något för mig. Ska iväg på ytterligare information om det. Vi får se. Känns lite sådär att flytta till Riga ;)
Efter det har jag fixat lite med recensioner, handlat samt FÖRSÖKT skriva på mitt manus. Trodde det blivit bättre med att jag fått inspiration, men jag får det inte att blir bra. Vill skriva in en massa dansscener som skulle vara såå snygga, men de betyder inte så mycket för storyn. Vet att jag kommer få en massa kritik för det så det är ju dumt att ta med det. Och nu har jag fått höra att jag borde ändra namnet på manuset också. Jag som älskade mitt namn så mycket. En kopp varm choklad. Tydligen passar det inte längre för att storyn inte längre är mysig utan mer tuff. Men chokladen symboliserar ju en sak som är viktig. Men det kommer tydligen inte fram. Yes, nu har jag tappat inspirationen igen. Blir så upprörd! Haha. 

Jahapp, nu har ni koll på mig och vad jag har haft fört mig. Hoppas ni har haft en bra vecka!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0