Pick Up

När jag vaknade imorse fick jag några riktigt glada överraskningar. Under natten har nämligen ABC kommit ut med vilka serier de plockar upp för ytterligare en säsong samt nya serier de kommer göra. För min del var det bara positiva nyheter. Bra serier att följa bara haglar från himlen. Här är mina favoriter för tillfäller som kommer eller har blivit förnyade.


Once Upon a Time in Wonderland. En ny serie som ABC plockat upp. Oncers, som jag, har hållt tummarna nu ett tag för att de ska göra den här serien och inatt kom det alltså ut att de kommer göra det. Som man hör på namnet är det en spinoff på Once Upon a Time. Medan den sistnämnda håller sig i Storybrooke och The Enchanted Forest, kommer Once Upon a Time in Wonderland vara i, just precis, Wonderland. Vi har fått ta del av Wonderland lite i Once, men nu blir det alltså en hel serie. I rollen som Alice ser vi Sophie Lowe. Efter vad jag förstått kommer det vara lite kärlek och lite spänning och lite.. ja, allt som är bra. Haha. SÅÅÅÅÅÅ taggad.


Grey's Anatomy. Det blir en säsong 10. Jag och Martina pratade lite om detta i torsdags och frågan som ställdes var: Vad mer kan de göra? Det har hänt så mycket så det känns som att det inte går att göra något mer riktigt intressant. Nu kan det ju vara intressant även om allt går bra och de vara går på sjukhuset och träffar sina patienter. Jag skulle bli överlycklig om det var så. Men nu är det ju Grey´s och hur stor är chansen att det inte händer någon olycka eller dödsfall? Haha. Extremt glad är jag iaf för att den fortsätter. En fantastisk serie som jag nog inte skulle klara mig utan.


Once Upon a Time. Det blir en säsong 3. YEAY!! Bästaste serien som finns. Sista avsnittet av säsong 2, And Straight on ´til morning, visas imorgon. Med tanke på vad som hände sist och vad de gör promo för kommer hända så kunde det lika gärna varit det absolut sista. Väldigt spännande. Vad hände med Neil? Kommer Belle bli sig själv igen? Kan Regina ändras och bli god? Kommer Aurora och Mulan hitta ett sätt att få tillbaka Phillip? Frågorna är många så glädjen över ännu en säsong är stor. 

Hoppas på att några av serierna börjar redan i höst. Kommer bli bäst!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0