Something I can truly feel

Det absolut bästa som finns är då man hör en låt och den passar så perfekt in på det man skriver. För någon dag sedan hörde jag en låt för första gången och kunde bara sitta och gapa i hela första versen. Där var låten jag väntat på. Idag lyssnade jag på en låt jag hört tusen gånger tidigare, men plötsligt insåg jag att den säger EXAKT det som min huvudkaraktär känner i slutet. Det blir på något sätt otroligt känslosamt och jag vill bara skrika ut till hela världen hur fantastiskt det är i min hjärna just precis då. Haha. Tyvärr är åtminstone den sista låten inget jag kan skriva med i manus vilket gör att det i princip bara är i mitt huvud det någonsin kommer vara så fantastiskt, speciellt då det är en låt som garanterat är på tok för dyr att använda iaf. Synd, för den lyfter verkligen hela manuset tio steg uppåt. 

Som ni kanske förstår jar det gått ganska bra att skriva idag. Eller det har gått i vågor ska jag säga. Det var en mörk period där då jag tappade först de första 20 sidorna och sedan resten av manuset. P a n i k. Men det löste sig. Dock var jag fast beslutsam att skaffa det bättre manusprogrammet då jag var hundra på att det var programmet som raderat det jag skrivit. Det gick dock åt skogen. Hjälpte inte att Elin försökte skriva EXAKT hur jag skulle göra. Nu har jag en massa konstiga symboler på mitt skrivbord och absolut inget nytt manusprogram. Bara att fortsätta i det gamla alltså. Haha. 

Börjar närma mig ett slut. Skulle egentligen skickat in idag, men det får bli inatt istället. Har 76 sidor just nu, men skulle gärna få upp det till minst 86. Har lite luckor att fylla också så det ska gå. Vet bara inte vad jag ska fylla luckorna med. Äsch, lite musik ett tag så ska det nog lossna. Får bli sent idag med. Nu kör vi det sista!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0