Sunshine outside my window

Vad skönt med en riktigt solig dag efter flera lite molninga. Idag ska jag in till stan på eftermiddagen. Först ska jag ha ett möte med Synskadades Riksförbund och prata lite om deras informationsfilm som de beställt. Vi ska försöka kombinera min vision med deras. Själva "manuset" känns ganska lugnt. Jag gillar verkligen min vision och de har ju redan godkänt den. Det är inspelningen sen som ororar mig. Ska kolla runt lite om jag kan få tag på någon som vill jobba gratis och som faktiskt kan. 

Efter mötet åker jag till bion. Olympus Has Fallen ska ses och recenseras till Lösnummer. Av deras hemsida att döma, och det fina vädret, tror jag att jag kommer bli ganska själv i salen. Inget mig emot. Ganska skönt när man slipper tänka på andra. Fast okej, då kanske man ska vara två så man kan utnyttja det genom att prata under filmen. Haha. Men men. Det blir nog bra ändå.

Ikväll sen är det andra semi-finalen av Eurovision. Jag är som vanligt riktigt taggad. Hoppas på bra länder som går vidare ikväll också. Det finns några bidrag som jag inte gillar, exempelvis Rumänien. Meeeen, sen finns det ju några bra också. Vi får se helt enkelt. Usch vad skönt det är att Sverige redan har en finalplats! Haha ;)

Hoppas nu ni har en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0