Tonight we're shining like stars

Naglarna är nu nymålade i mitt Eurovision-lack. Väldigt silvrigt. Jag skulle köpt nagellacksglitter och haft på. Skulle varit såå snyggt. Men kanske lite over the top? Äsch, vad gör väl det? ;)

Igår öppnades Eurovision. Jag satt framför datorn från 18 till 22 och såg hela cermonin. Otroligt bra. Känner mig stolt över att vara svensk. Ikväll väntar lite backstage prat efter genrepet. Hoppas jag är hemma till det. I eftermiddag åker jag nämligen till Kumla för en sista reading. Lite fjärilar i magen finns det allt då jag lovat läsa huvudrollen. Som tur är ser det ut som att fler från Manusverkstan kommer läsa, så jag är inte ensam om att inte vara skådespelare. Ändå pirrigt. Huvudrollen har ju liksom ganska bra med dialog. Svälj. Håll tummarna!
Efter blir det nog lite mingel. Eftersom jag ska åka med Annelie, vars manus det är som ska läsas, så lär jag nog vara kvar. Krattade lite hos mormor och morfar igår och fick en slant för det så jag har nog råd den här gången. Muy Bien. 

Nej, jag tänkte bara hoppa in och berätta vad som händer. Nu måste jag skynda mig på lite så jag hinner med allt innan jag måste åka. Hoppas alla har en bra dag!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0