For the rest of our lives

Då kör vi en liten uppdatering igen då. De två dagarna på manuskonventet var väldigt bra. Inspirerande och intressant. Förhoppningsvis ska jag kunna skapa mina karaktärer bättre nu. Haha. NA var där också och skrev ett reportage i dagens tidning. Hon som skrivit satt och intervjuade Oliver precis vid trappan där jag stod och väntade på Elin. När Elin kom blev hon stoppad och intervjuad för enkäten som skulle vara till artikeln. Eftersom jag ändå stod där fick jag också vara med. När jag träffade morfar imorse och han gav mig tidningen kommenterade han att han börjar se mig mer i tidningen än i verkligheten (eftersom jag var med i Örebroarn för några veckor sedan). Där brast hjärtat lite igen. Tror jag får göra lite tid för finaste morfar <3

 
Jag har kommit på vad mitt framtida företag ska heta också. Vill inte skriva ut det förrän jag tagit det så ingen annan hinner ta det innan. MEN jag kan säga att det är genialiskt. Eller ja.. lite fyndigt iaf. Och passande med tanke på vilka berättelser det är jag älskar mest. Mer än så får ni inte. För nu. Fortsättning följer..

Igår hade vi möte med filmklubben också. Tre nya ska komma in och hålla på med marknadsföring och sponsorer. Känns riktigt bra så här efter intervjuerna. Tror det kommer ordna upp sig väldigt bra. Ser fram emot nästa år!

Det var allt för nu tror jag. Hoppas ni haft det bra de senaste dagarna!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0