Know nothing at all

Nu är jag i Norrköping igen. Väldigt rännande, speciellt eftersom det blir Örebro på tisdag igen. Jag har ingenting emot att köra, men mitt konto gör inget annat än att skälla på mig. Måste försöka lösa detta. Har dock bestämt att jag inte ska flytta hem till Örebro på landet. Känner att jag trivs otroligt bra med att bo själv då jag får mer ro att skriva och jobba med skolarbetet. Samt att jag kan lägga upp min tid som jag vill nu. Hemma på landet har vi ju bara internet hos mamma så då måste jag lägga upp min tid efter när jag kan vara där. Eftersom jag gärna jobbar lite senare på kvällen så blir det inte så bra. Så, kvar i Norrköping i vår. ELLER om jag kan hitta en inte allt för dyr lägenhet i Örebro. Tips på hyresvärdar och lägenheter välkomnas med öppna armar. Har gjort en intresseanmälan på ÖBO, men tror att jag inom någon dag kommer halka ner på intresselistan för den verkade helt super. Skulle passa mig ganska perfekt. Men men. Hoppas på att jag kan hitta en lägenhet så jag kan bosätta mig i mitt fina Örebro.

Annars då? Var precis iväg och hämtade min reflektionsessä som nu blivit genomläst. Jag blev godkänd vilket betyder att jag är klar med första delkursen. Otroligt skönt. Kändes som att jag kunde fått ett högre betyg om jag specifierat mer vad det är jag planerar att göra som examensarbete. Eftersom jag inte trodde men skulle ha med det så utvecklade jag inte den biten så mycket. Plus att jag då inte var helt hundra på vad jag skulle göra. Men men, jag är väldigt nöjd med godkänt. 

Nu ska jag återgå till min fallstudie. Skicka mail igen och hoppas att folk svarar bättre den här gången. Har lite svårt att ringa. Så fort jag pratar med någon som inte är "privat" så klagar dom på att det hörs dåligt. Imorse när jag ringde tandläkaren frågade hon om jag hade högtalaren på för det lät nästan som rundgång. Pratade då helt normalt i telefonen. Hur ska det gå i ett och ett halvt år till?

Hoppas ni har en bra fredag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0