Nothing but rain

Då var jag tillbaka i Norrköping igen då. För omväxlingsskull så åkte jag faktiskt buss. Var riktigt skönt att slippa köra samma gamla tråkiga iväg. Nu åkte i för sig bussen samma gamla väg, men då kunde jag blunda en stund. Fick se lite mer av Norrköping också då bussen åkte en lite annan väg och stannade vid stationen. Gillar nog den här stan mer och mer. Trots att jag fick gå från stationen i regn och bli superblöt!

Imorgon är det skola igen. Vi börjar klockan nio. NIO! Känner mig bortskämd med att ha börjat tio som tidigast en längre tid. Men jag får försöka ta mig i kragen och ta mig upp ur sängen. Kunde varit värre. Mycket värre. Varför börjar vi då helt plötsligt tidigare? Jo, ny delkurs med nya ansvariga. Kommer sakna Lasse! Plötsligt känns det som att det kommer vara mycket allvarligare. Men vi får se imorgon. Verkar vara två veckor nu och sedan en massa eget arbete. Kanske då kan få möjlighet att tänka igenom mitt examensarbete lite mer. Hoppas.

Jag har börjat skriva på en kortfilm också. Utanför heter den och är delvis baserad på en händelse som jag kom över när jag gick på mellanstadiet. Tror den kan bli ganska bra. 

Usch vad jag svamlar om ingenting bara för att få inlägget att bli lite längre ;) haha

Hoppas ni haft en bra helg!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0