A shoadow in the light

Saker är ganska frustrerande inbland. Drömde inatt en sak som var extremt frustrerande och sen jag vaknade har det bara fortsatt. Haha. Så typiskt. 

En av dessa saker är att allting ska vara på samma gång. Fick nämligen mail på förmiddagen om när vi ska träffas med ung scen/lab och det passar inte alls in i mitt schema. Varje träff är på två dagar och den första är ena dagen när vi har saker på universitetet och den andra när det är första dagen på manuskonventet i Örebro. Skulle vilja klona mig själv så jag kan vara på flera ställen samtidigt! 
En annan sak som är frustrerande idag är batteriladdaren till min kamera. Jag hade nu bestämt mig för att beställa en trots att de är svindyra. Jag vill ut och fota! Tror ni inte att det inte finns någon att få tag på? Inte ens på Sonys hemsida har de rätt laddare. Har mailat några ställen nu och hoppas det ger resultat. Vad gör jag annars liksom? Grrr.

Nej nu ska jag återgå till arbetet. Skrev klart en mall på det jag ska prata om på min redovisning på seminariet imorgon, men måste försöka sammanfatta det på en A4 och skicka in till lärarna idag. Hur ska det gå? Haha. Upptäckte att det jag ska prata om är ett otroligt intressant ämne och jag vill helst fördjupa mig ännu mer! Kanske skriva en uppsats om det som examensarbete? Men samtidigt skulle jag vilja skriva en bok.. GAH! Ja ni ser, allt är frustrerande idag! Hade till och med glömt bort att det är manusverkstan imorgon så jag måste ju läsa allas synopsis också.. Som sagt, back to work!

Hoppas ni har en bra och mindre frustrerande dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0