Lost one

Igår begav jag mig till stan för att hjälpa till med utdelningen av Lösnummer runt Campus. Var lagom mysigt att springa mellan husen när det spöregnade. Och ja, vi delade ut tidningen när det var som värst. En varm dusch på det hade inte varit så pjokigt, men det gick inte. Jag hade nämligen ett möte med mamma och en kille på synskadades riksförbund som kommer hjälpa mig med ljudet till filmen jag håller på med. 
På kvällen sen åkte jag och Ia till bion och såg About Time. Lika bra denna gång och nu ska jag försöka få ihop en recension. Absolut ä l s k a r den filmen! 

Idag ska jag in till stan efter lunch och träffa Elin. Vi ska prata lite om miniserien vi skriver på. Sen är det manusverkstan som gäller. Eventuellt går vi till Pitchers efter och kollar på när Real spelar. Dock var det fullbokat så vi får se om vi chansar på "drop-in" platser som de så fint kallade det för. Jag har världens abstinens just nu där jag tycker mig se spelarna överallt. Haha, tänkte att det kanske hjälper att se dom. Vem vet?

Nu ska jag göra mig klar och kanske käka lite innan jag beger mig. Hoppas ni har en bra onsdag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0