The sound of music

Jag ska nog helst inte stå i ett kök. Köpte lite mjölk igår och tänkte göra av med den idag genom att baka lite till filmfesten. Den kommer nämligen inte hålla tills jag kommer tillbaka till Norrköping. SÅ, bestämde mig för att baka muffins. Halvvägs genom bakningen inser jag att det inte ska vara någon mjölk i muffins. DAMN IT! Fortsatte baka ändå och det slutade med att de behövde stå i ugnen mer än dubbelt så lång tid som det stod i receptet. Dessutom blev de stenhårda på ytan. Haha. Jisses vad svårt det ska vara. Skyller på ugnen ;)

Annars har jag fått klar allt till seminariet imorgon. Skönt. Vet inte alls på långa vägar om det kommer vara okej, men det skiter jag i. Har gjort så gott jag kan och mer går väl inte att göra? Nope. 

Har absolut inget intressant att berätta egentligen. Haha. MEN, jag kan rekommendera den vita varma chokladen de just nu har på Espresso House. Smet in där förut idag när jag gjorde några ärenden på stan och.. ja. Vet inte vad jag ska säga. Är som att de har läst mina tanker. Är som om de har uppfyllt mina drömmar. Är som att man har dött och kommit till himlen. Eller ja, ni fattar. Den är god. Jättegod. 

Nu ska jag se om jag kan välja nagellack eller om det får bli det gamla ett tag till. Hoppas ni haft en bra dag!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0