All this hours are just mine alone

Idag på förmiddagen hade vi ytterligare en introduktionsföreläsning på en fristående kurs där vi fick veta vilka möjligheter vi har. Jag blev helt fast. Kursen lät utan tvekan som något jag vill gå. Dessutom var tanken att man under den kursen skulle producera sitt examensarbete. Det finns alltså en liten chans att jag skulle kunna göra något praktiskt ändå. Haha. Måste säga också att läraren verkar helt fantastisk. Helt klart en sådan som verkligen kan inspirera och hundra år från nu vara en sån man tänker "Den där läraren lärde mig allt jag behövde. Det är tack vare honom jag står här idag". Nu kommer det säkert inte vara så, men det var lite det intrycket jag fick av honom. Enda nackdelen med den här kursen är att ett av kurstillfällena ligger under samma helg som filmfesten. Oops. Får försöka lösa det på något sätt om det skulle bli aktuellt. 

Igår hittade jag också en dansakademi här i Norrköping. Gissa vad! That's right, de har zumba! Yeay. Ska gå på en prova på imorgon tänkte jag och se lite hur det är. Sen kunde man köpa ett klippkort för 800:- och då kunna gå 10 ggr. Tillfällen 2 ggr i veckan. Låter ju inte så väldigt tokigt om jag säger så. Hoppas det är lika bra som det verkar!

Nu ska jag ta en liten promenad och sedan fundera över om jag ska ändra något i min redovisning. Hoppas jag inte är först imorgon, utan kanske får göra på torsdag. Då kan jag kolla in hur de andra gjort och se om jag behöver ändra. Haha ;)

Hoppas ni har en bra dag och njuter av det fina vädret.
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0