Big plans


Jag fick sådan väldigt lust att åka till Sevilla och plugga. Har sagt sedan tidigare att jag inte ska plugga spanska i Madrid mer. Det var en sådan bra upplevelse sist att jag inte vill förstöra den. Det hindrar mig ju dock inte från att åka till Sevilla och göra det. Fast nu när jag skrev blev jag sugen på att plugga i Madrid igen iaf. Haha. Ja jisses.

Fick under dagen veta också att jag blivit antagen till Örebro Manusverkstad 13/14 med min manusidé Tre droppar blod. Hur kul som helst! Ser verkligen fram emot det. Eventuellt kanske vi kunde få gå gratis på Örebro Manuskonvent som går av stapeln i slutet av oktober också. Vore guld! Speciellt med tanke på att jag väldigt gärna vill gå på det. Det som tas upp är sådant som jag verkligen behöver hjälp med. Muy bien!

Föreläsningen idag var faktiskt helt okej. Har mailat och fråga om jag kan hoppa på en del av den kurs som kommer ges inom ljudkultur. Det lät som att det gick att göra så. Filmljud var nämligen en del av kursen och högst aktuellt för min del. Får se vad han säger.

Nu ska jag.. ja det blir säkert en film efter att jag kollat igenom min redovisning.
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0