It could be paradise

Redovisningarna på universitetet fortsatte även idag. En sak jag kom och tänka på var fördomar. Man ser en person och bildar genast en uppfattning om denna, sen när man får höra dennes historia visar det sig inte alls stämma. Intressant. Vi fick också en slags introduktion till nästa uppgift och jag är helt lost. Haha. Fattar ingenting av vad vi ska göra! Tänkte dock fundera lite imorgon och sen maila om jag fortfarande inte fattar. Hur svårt ska det vara liksom? Lärarna konstaterade att det var okej att göra fel, men samtidigt bor det en liten liten perfektionist i mig som vill att det ska bli rätt. Som sagt, får försöka komma på på något sätt.
 
Efter universitetet tog jag mig mot stan. En i klassen har tipsat om ett ställe så jag gick dit. Kom ut med en burk chokladpastiller som ska röras ner i varm mjölk och så får man varm choklad. Var ju tvungen. Mums! Passade också på att besöka en skivaffär som till största del säljer vinyler. Hur kul som helst att kolla runt, även om det inte är så många som faller just mig i smaken. Var nära att köpa en Beatles skiva, bara för att. Istället blev det en vinyl med Paloma Faith. Älskar henne och har länge velat ha skivan. Nu kan jag ju inte lyssna på vinyler, men jag har ett litet projekt i åtanke. Tre vinyler so far, men det ska bli fler!
 
Nu sitter jag i en park jag hittat och ska strax knalla iväg mot biografen. En hel vecka sen sist nu. GAH! Dags alltså. Återigen blir det Mortal Instruments. Tredje gången. Börjar bli standard när det kommer till bra filmer när jag har pengar ;) 
 
Hoppas ni haft en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0