Sunny with chance of rain

Jag blir tokig. Varför kan inte csn bara betala ut mina pengar? Dumma försäkringskassan! Och nu tycker jag det gått så lång tid sedan vi ändrade så att det inte skulle bli dubbelbetalning att jag faktiskt borde få pengarna nu. Jag menar, hur har de tänkt att jag ska kunna äta eller leva annars? Det finns faktiskt en gräns på hur länge man har råd med nudlar också. Haha. Grrrrr. Om de inte kommer senare under dagen hoppas jag på imorgon. Absolut senast fredag. Sedan ringer jag och framför klagomål. Det ska ni veta! ;)

Idag ska jag försöka fixa klart, eller iaf nästan klart, min redovisning på uppgiften kompetensinventering. Tycker skrivuppgiften är svårast. Och veta om jag gjort rätt. Men men, det är ju första uppgiften och skiter det sig så gör det. Får lösas sen. Är iaf nöjd med det jag gjort hittills och mer kan jag ju inte begära. 
I eftermiddag har vi även en introduktionsföreläsning i Audio. Förstår inte riktigt om jag behöver gå på den. Det är för dem som eventuellt skulle vilja läsa den parallellt och ha nytta av det i sitt examensarbete. Tror inte jag kommer ha det. Men vi får se. Lika bra att gå dit och höra vad det handlar om antar jag. 

Nu får ni ha en riktigt bra måndag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0