The water is sweet

Sitter just nu och väntar på att de ska spela en viss låt på Rix FM. Man har nämligen chans att vinna biljetter till OneRepublics spelning i Milano om man blir rätt samtal efter att den låten spelats. Inte så tokigt. Nu ska jag ju se dom här i Sverige, men det är ju aldrig fel att se dom mer än en gång. För sjutton, det är ju OneRepublic! Om inte annat så vinner man deras skiva och den har jag ju inte än. Håll tummarna!

Annars då? Under förmiddagen hittade jag gubbarna man kan göra i chatten på facebook och blev genast lite småförälskad. Jag och Mina har suttit och konstaterat att de är fantastiska. Eller ja.. jag har skickat gubbar och hon har inte kunnat koncentrera sig på sitt jobb. Så kan det gå! Sen skickade jag ut till några andra bara för att. Lite personlighetstest att se hur folk reagerar på dom. Haha. Underhållning a la Emma! 
Tog en tur till stan sen också för att komma ut lite. Berättar inte vad jag köpte, för då kommer ni mobba mig. Allt jag kan säga är att jag nog inte endast samlar på samlarmuggar från bion.. och jag borde verkligen börja dricka kaffe. OOPS! Så kan det gå. 

Nu ska jag nog snart laga lite mat så jag kan kolla på Drop Dead Diva sen. Love, love, love. Imorgon är det skola igen. Skönt att ha något vettigt att göra. Haha. 

Hoppas ni haft en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0