Whatever u call me

Idag på redovisningarna var det en som sa något jag verkligen tog fasta på. Hon hade så otroligt rätt. Det hon menade var att vi hör låtar på radion om och om igen. När vi kommer hem ser vi konsten vi har väggarna om och om igen. Varför kan vi inte se en film om och om också? SÅ SANT! Jag är inte konstig! Haha. Anledningen till detta var för att en annan tagit upp en film som är känd för att behöva ses flera gånger för att man ska kunna uppskatta det. En film som jag för övrigt inte fatta något av när jag såg, men som jag faktiskt fattade nu när han berättade om den. Tummen upp till det.
 
Har börjat fundera på också om jag behöver glasögon. Från och till tycker jag synen blir lite suddig. Trots att jag suttit nästan längst fram på redovisningarna har det ibland blivit lite suddigt. Dessutom svider ögonen ganska mycker ibland och gör ont. Hmm. Kanske får gå iväg och kolla? Om jag vågar..
 
När jag kollade med en av mina lärare om det var lugnt att jag gick tidigare när jag ska till Örebro för manusverkstan fick jag tips om en grej som jag nu är astaggad på! Det är ungefär som manusverkstan, fast för scenen. Man får utveckla sitt skrivande inom dramatik genom handledning av en dramatiker. Står att man i slutet även får en reading med skådespelare, men det känns lyxigt om alla får det. Är säkert bara några, som på manusverkstan. Hur som så låter det helt fantastiskt. Blir en anmälan iaf! 
 
Tja, det var väl allt jag hade på hjärtat. Håll tummarna för att det löser sig med mitt internet imorgon!
 
Hoppas ni haft en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0