Everything's a little bit weird now

Jag inser att jag är extremt dålig på att blogga. Speciellt på helgen. Anledningen är som jag sagt förut att jag i princip inte gör så mycket mer än att skriva. Haha, usch vad tråkigt det lät. Men det är inte tråkigt. Och lite mer gör jag ju, men det blir liksom inte att jag går in och bloggar om det. Ska dock försöka blogga om något annat. Typ lägga upp musik eller liknande. Promise!

Som sagt, det har inte hänt sådär extremt mycket. Jag skriver på mitt manus och försöker kolla runt lite kring mitt mastersprojekt. Sen kan jag ju inte hjälpa att bli så extremt sugen på att börja jobba med andra projekt. Har ett ganska stort projekt som jag vill göra, men jag inser också att det är för stort för att göra nu. Mer av ett drömprojekt. Men man kan ju klura på det och börja skriva lite manus och sånt. Never give up.

I söndags var det BAFTA. Tyvärr hittade jag ingen länk så jag fick se när de kom ut med vinnarna på twitter samt kolla lite på materialet i efterhand. Tyckte det så bra ut. I de kategorier som finns på BAFTA hejade jag väl mest på Frozen som vann sin kategori Bästa animerade film, samt Philomena som vann Bästa adapterade manus. Helt okej alltså. Nu taggar jag inför Oscars som går på TV. 2 mars blir det uppesittarnatt. Love it!

Hoppas ni har en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0