Stressing over nothing

Varför jag sätter mig och bloggar nu när jag borde sätta mig i bilen och åka mot Norrköping är ett mysterium. Men men, lika bra att fortsätta när jag ändå är här. Haha. Måndagen gick smärtfritt. Blev helt kär i Elins nya lägenhet. Jag försökte påpeka en massa fel så hon skulle flytta och ge den till mig istället. Haha. Men hon gick inte på något av det. Igår återvände jag dit och det bjöds på musik och mat. Supergott och vissa låtar var faktiskt helt okej. 
På kvällen sen var det manusverkstan. Fick mycket bra feedback, som vanligt. En grej lossnade lite med en sak som för tillfället inte är så trovärdigt. Ska sätta mig ner med det imorgon och försöka förlänga bubblan ytterligare den här gången. Då kanske jag faktiskt är jättenöjd nästa gång jag skickar in. Vem vet. 

Idag är det som sagt dags att åka till Norrköping igen. Vi har ett seminarium i research. På förhand förstår jag inte alls vad jag ska göra det. Den researchen jag gjort togs ju upp på redovisningen sist och jag känner att jag inte kan gå vidare så mycket förrän jag träffat en handledare. Så istället kanske de kan dela ut de där handledarna som de sa att de skulle göra för en vecka sedan. Behöver verkligen sätta mig ner och diskutera några saker så jag vet hur jag ska gå vidare. 

Jaja, nu vet ni det. Hoppas ni har en bra onsdag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0