A weapon or a drug

Det här med att sova. Inatt hade jag jättesvårt för det. Tror jag kanske äntligen försvann in i John Blunds värld runt tre tiden och sen vaknade jag till hela tiden innan jag tillslut tog mig upp för att leva något idag. Imorgon är det gå upp tidigare än jag gjort på ett tag nu då vi har seminarium klockan nio. Kanske dags att lägga sig snart alltså, men tröttheten verkar inte finnas. Lite slö i huvudet, men inte på långa vägar så jag kan sova. Dessutom är det People's Choice Awards inatt som jag vill se. Dels uppträder OneRepublic med Counting Stars (<3) och sen skulle Sara Bareilles framföra sin nya låt Brave som inte är så himla tokig heller. PLUS att jag idag fick hem Nyckeln som är sista boken i Engelfors-trilogin. Ja, ni kanske förstår varför jag STARKT överväger att ha en vaken natt. Eftersom jag bestämt mig för att inte åka hem till Örebro förrän på fredag så kan jag ju göra så. Lika bra att träna inför Oscars liksom. Haha. 

Idag har det inte hänt överväldigande mycket. Jag har läst igenom fältbeskrivningarna några gånger samt gjort lite anteckningar kring dom inför seminariet imorgon. Skrivit lite på mitt treatment. Kommit på en väg jag tror jag ska testa. Skrivit ett utkast av ett synopsis på en ny idé. Ja, det är väl typ det. Fun times. 

Extremt värt och innehållsrikt inlägg. Kanske ska passa på och göra någta inlägg med mina filmrecensioner så det kommer något vettigt. Var ju ett tag sen liksom. 

Hoppas ni haft en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0