Extreme and nothing like you

Trots detta ruskiga väder och extremt dåligt vägunderlag lyckades jag ta mig till Norrköping. Sista gången jag åker för att vara borta en längre tid. Eller ja, en vecka. På fredag nästa vecka lämnar jag nämligen över nycklarna och så får en tjej som heter Elin ta över min lilla lägenhet. Snyft. Men plånboken hurrar. Så synd att lägenheten inte kunde ligga i Örebro!! Och vara lite billigare. 

Just nu sitter jag och försöker bli klar med min fältbeskrivning. Vet inte alls om den kommer duga. Egentligen skulle jag vilja skriva minst en sida från den enda bok jag kommer ha med som relevant litteratur, men jag är redan uppe på 4½ sida och den ska vara 5 sidor. Tufft. Det här med att jag inte utvecklat klart genren också. Vet inte alls hur det här ska gå. Haha. Fast bättre att det är så än att man sitter och det fattas några sidor. Tycker det är dumt att endast ha 5 sidor på en fältbeskrivning om man ska kunna strukturera upp det någorlunda. Men men, det är inte jag som bestämmer. 

Imorgon är det filmkonferens på Cnema. Film i Öst ska informera lite, ungefär som Filmregion Stockholm-Mälardalen gjorde under Arena Film. Vet inte alls om det kommer vara intressant för mig, men det skadar ju inte att gå dit. Efter det blir det lunch med Johanna och Tomas innan vi kör lite plugg i bibblan. Vet inte alls vad jag ska plugga på då vi inte har introduktion till nästa del förrän på tisdag. Men men, jag får väl skriva treatment istället. Det har lossnat en hel del nu. Satte mig ner igår med det och det bara rann till. Skriva, skriva, skriva. Nu är mitt bekymmer bara om det är för flummigt. Får låta Elin läsa det sen så får vi se. Hehe.

Hoppas nu ni haft en bra dag och inte blivit bort snöade (?). 
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0