Left in this world

Det är ganska jobbigt och vända på dygnet. Speciellt när man absolut inte kan sova på nätterna och sedan ska försöka gå upp någon förståndig tid på morgonen. Tröttheten och jag liksom. Att sen behöva gå upp för att försöka flyttstäda lite är ju inte direkt ett dragplåster!!

Nu ska jag sluta klaga över trötthet. Efter lunch idag hade jag feedbackmöte med Kosta kring mitt examensarbete och fältbeskrivningen jag lämnade in förra veckan. Som jag skrev igår var jag ganska orolig att jag typ skulle behöva skriva om allt för att jag skrivit fel. Så blev det inte. Han tyckte jag skrivit exakt så som vi pratat om och den var helt klart godkänd. Ska bara skriva ett par rader för att sammanfatta det hela, men det var inte obligatoriskt. Vi pratade istället mest om hur jag nu ska gå vidare och kanske främst om den studie jag ska göra kring adaption. Mycket intressant och måste säga att jag blev riktigt peppad. En del av mig skulle vilja ha Kosta som handledare när vi kommer igång också bara för han är så trevlig. Haha.

Nej, nu ska jag skriva det sista på mitt treatment innan det skickas in. Ska bestämma också om jag ska göra något mer av packandet och städandet idag eller om jag tar resten imorgon och på fredag förmiddag. 

Hoppas ni har/haft en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0