Moving stairs

Gårdagen blev en riktig städdag. Kunde nästan somna en bra tid på kvällen. Tummen upp liksom. Blev dock inte helt klar så jag fick städa det sista nu på förmiddagen. Tänkte igår också att jag skulle vara lite smart och parkera bilen på parkeringen bakom gården för att slippa behöva tänka på att hämta den. Det visade sig inte vara en så bra som jag först tänkt då det tickade iväg ganska rejält på biljetten. Ett par hundra blev det iaf. Och inte kunde jag avbryta köpet och skita i det för det stod en man och försökte lära sig hur han skulle göra samtidigt som jag gjorde det. Kändes ju pinsamt att säga att man ångrar sig då. Haha. Aja, så kan det vara ibland.

Nu är jag iaf hemma i Örebro igen. När jag nu åker till Norrköping så blir det över dagen eller så sover jag över hos Evelina i Linköping. Fina Evelina som låter mig bo där. Måste ändå säga att jag kommer sakna att bo i Norrköping lite. Det är ändå en väldigt fin staf som jag tycker alla borde besöka om de får tillfälle. Kanske redan i sommar när Harry Potter-utställningen kommer dit? Det ska jag! Ska bara se när vi kan få ihop det med datum och så. 

Nähä, nu kommer mamma hem med lite pizza. Det tackar man ju inte nej till efter en lång dag. Hoppas ni haft en bra fredag!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0