Say goodbye to your broken heart

Fältbeskrivningen är inskickad som den är nu. Tycker den blev helt okej. Får se vad de säger på torsdag. När jag blev klar med den bestämde jag att ta med mina julpengar och gå upp på stan. Hittade dock endast en bok, men det är väl inte helt fy skam det heller. 

Ikväll blir det bio. Cnema här i Norrköping är en otroligt fin och mysig biograf som jag var på när jag var volontär på Flimmer. De har under julen haft vintervisning och idag tänkte jag gå på det. Precis som på Roxy är det lite billigare, speciellt om man är student. Först tänkte jag se Philomena, som jag var lite osäker på till en början, och sedan världens bästaste About Time. Passa på liksom. De är så himla söta där också för de har lagt undan en poster till mig. Hade de visat samma filmer som SF, alltså mer Hollywood och mainstream som jag älskar, hade jag bott på den biografen kan jag säga!

 
Nu ska jag försöka få ordning på min Spotify. Det är ju massa listor hit och dit. Ingen ordning alls. Ändring på det! Hoppas ni har en fin dag nu alla..

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0