This is for a New Year, or just the old one...

Hej alla människor:)
När ni läser det här så är det antingen fortfarnade 2009 och ni kan njuta ett litet tag till eller så är vi redan inne på 2010 och ja..ni får avgöra om ni kan njuta eller inte. Själv har jag räknat ut att 2010 förändra en hel del. Tänk på det ett tag..gymnasiet tar slut, inget mer tryggt Karro att luta sig tillbaka på. Allt blir nytt, även om man inte vill det. Meen, det kan inte hjälpas. Man kan inte stå stilla  i tiden för alltid. Tyvärr, för jag tror jag gillar att vara där jag är just nu. Men sånt är livet, just live with it or die..eller nåt sånt;P

Men jag tänkte iaf ta och ge er det bästa av 2009, nämligen nummer 1 på min lista. Lyssna och, oavsett om du hört låten förrut eller inte, tänk tillbaka på 2009. Tänk på de bra och de dåliga sakerna, remember:)
Nej, får inte bli för djup, so let's move on. Denna valde jag delvis för låten, people, det kan vara nya Apologize!! DET är stort! Och sen är ju gruppen helt fantastisk och ah, sångeren har grävt sig in i mitt hjärta;) Nej, men ärligt..han röst är helt magisk, hans ögon likaså och så fort jag hör en riktigt bra låt och kollar vem som har skrivit den så står hans namn där, heelt sjukt. Hur gör han?? Aja..hittade ingen video med bandet, men här får ni låten + text, inte illa det inte:P Och även om ni inte har lyssnat på alla de andra videorna så tycker jag verkligen att ni ska ta en stund och lyssna på den här!! It's really that good..
Men ärligt..Hoppas alla får ett sjukt bra 2010 och minns 2009 med mestadels ett leende på läpparna:)Åh, glömde..är inte alls nöjd med min header så jag kommer nog byta ganska ofta i framtiden tills jag blir nöjd:)
Goodnight and Goodbye

A moment of truth

Då var det dags, andra platsen är här;)
Så, vem har fått den?? Jo en grupp för en gångs skull och inte en ballad eller liknande låt! Kän på den du..:P
Nej, den här gruppen har jag faktiskt gillat förut, men i år har de gått upp i mina ögon på riktigt:) Så en andra plats förtjänar dom. OCH dom får mig att tänka på håret..men tänk på det, om man mixar alla killarna så får man typ honom. Haha, det blir ett stort typ;)
Låten var väldigt svår att välja eftersom även denna grupp har både en och annan bra låt..men nu blev det den här, så lyssna och njut:)

Och..kolla in killens tatueringar!! I like killar med tatueringar;)Goodnight and Goodbye

Broken

..all the stars have faded away

Bara eftersom jag var så generös på inlägg igår så ska jag ju inte vara sämre idag;)

Sitter och lyssnar på Leona Lewis nya och skriva på psykologin. Faktiskt så har jag kommit på varför vi läser psykologi i skolan. Man lär sig ju faktiskt en del om sig själv! Som nu i den här uppgiften så tänkte jag tillbaka på mellanstadiet, shit..jag skulle inte vilja gå tillbaka dit om jag så fick betalt. Man va bra konstig när man var liten. Man gjorde misstag, men det är väl så vi lär oss antar jag. Men samtidigt som jag tänker på hur jobbig den tiden var så kommer jag också på vilken gullig klass jag hade:)
Efter att ha skrivit ett tag på uppgiften så var jag tvungen att gå ut och snyta mig (eftersom snuvan kommit tillbaka!! usch och fy..) och då börjar blodet komma istället, det värsta är ju att det inte går att stoppa också:( så det fick bli att stå ett tag över handfatet och försöka få det att sluta..tror jag har lyckats nu iaf.

Sen upptäckte jag efter ett litet samtal med mamma att jag måste reda ut en sak! Det gäller det här med fotbollen och fotbollskillarna. Mina favoriter är ju Higuain, Ramos och Ronaldo. Men det verkar som att det är oklart vem som är min favorit!! Ehm, okej om ni tycker det här är jätte ointressant så får ni väl sluta läsa nu eller nåt;)
Men så här ligger det till; Ramos och Ronaldo ligger på en STARK andra plats, men på första platsen, min absoluta favorit är Higuain<3, now you know..

Aja, nu ska jag försöka se om det finns nåt annat som behöver göras:)
Goodnight and Goodbye


Just another face in the crowd

Hmmmm, jag kunde inte hålla mig..
Här kommer plats nummer tre på min lista:
Den här tjejen har hållt på ett tag nu, men inte förrens detta år har jag fattat hennes storhet! Men tro mig den finns där, nu är hon en av mina absoluta favoriter..Kan ju också¨säga att det var så otroligt svårt att bestäma så senast igår var den här #1. Yes people, det är sant.
Men, låten var iaf lite svår att välja, hon har ju så otroligt måååååånga! Men tillslut valde jag den här för den får mig jämt att tänka på Higuain av nån konstig anledning:) Oh I liiiiiike<3
Får se vem ni tänker på....Nästa plats kanske kommer redan senare ikväll, who knows??;)
Goodnight and Goodbye

That's when I lay down my head

Fråga min mamma, fråga min syster, fråga vem du vill; Jag gråter bara inte så ofta (inte när det är människor i närheten..)
Jag grät inte på min kompis begravning, jag försökte, men allt var så tomt då..det gick inte!

Men människor, sätt på låten Apologize och det händer nåt speciellt. Sätt Ryan Tedder framför ett piano och visa sedan klippet för mig, DÅ kommer det. Vill bara sätta mig i ett hörn, kura ihop mig och få ut allt. Bara låta tårarna rinna! I don't know why..it just is:'(
Det går för sjutton inte! Får väl sluta lyssna på den låten eller nåt..MEN det går inte för jag älskar den över allt annat!! Jag vet, jag är sjuk..men jag kan inte hjälpa det.

You say sorry like the angel heaven let me think was you

Sorry guys..
Goodnight and Goodbye


Nothing close to this

Eurovisionrapport:

- Ukraina kommer att bli representerade av Vasyl Lazarovich. Låten är inte bestämd ännu, men låtskrivare uppmuntras att skicka in sina bidrag.

-Croatia har lämnat ut startfältet inför deras semifinal. Orkar inte ge er hela listan, hoppas ni överlever anyway:)

-Även Israel har valt vem som kommer representera dom i Oslo, men inte låten. Sångeren som kommer stå på scenen för Israel är 28-åriga Harel Skaat.

That's all for now, but look out for more updates;)
Goodnight and Goodbye


Closer and Closer

..and soon we'll find the way

Jahupp, vad har denna fantastiska dag bjudit på då?? Jo, en syster väckte mig vid 9 imorse och sa sen att det var -25 grader ute. Meeen, det stoppade inte oss utan vi gick ner till stallet och gjorde klart. Sen bar det av till Marieberg för att handla lite nya kläder. Hade en hel lista full av saker som var jag var tvungen att inhandla, men istället så blev det boken "Genom dina ögon" och filmen "17 again". Jupps, och problemet var inte ens att jag inte hittade sakerna jag behövde, jag mår bara så dåligt av att vara inne i klädaffärer och dyligt.
Aja, men så är det. Får väl försöka att gå en vända på stan när skolan börjar. Men å andra sidan så hittade jag en väldigt så najs cd-spelare för 999:-. Får se hur jag gör.

Men nu people, till det jag tror ni alla har väntat på;) Min topplista!!;P
Vi har kommit till plats fyra; Denna plats går till en person som faktiskt har blivit upptäckt under 2009. Det genom American Idol där han sjöng sig rätt in i mitt hjärta:P Val av låt var ganska svårt eftersom han har gjort flera otroligt bra, bland annat en skriven av Ryan Tedder. Men tillslut valde jag denna låt eftersom det är hans nya och andra singel.
Så fjärdeplatsen får han eftersom han nog är en av de bästa idoldeltagarna genom tiderna med sina otroliga framträdanden och röst, men nu på sistone så har han gjort lite väl "extrema" framträdanden så därför blev det bara just en fjärdeplats. Vet dock inte hur ljudet är på detta klipp för när jag kollade igenom det så var inte ljudet på, men jag tror det ska gå bra iaf:)
Ha det bra
Goodnight and Goodbye

Whenever your world starts crashing down

..that's where you'll find me

Hur förklarar man kärlek? När det bubblar i kroppen? När man skakar som en jordbävning? Honestly, I have no idea..
Men kan man förklara det genom att man känner sig varm i hela kroppen. När man känner att man har hittat hem. När man helt plötsligt bara vill springa ut i regnet och dansa. När man utan anledning ler och blir glad i hela kroppen. När man blir så överväldigad att man bara vill somna i nåns famn. Är det kärlek? 

God love your soul and your aching bones
Take a breath, take a step, meet me down below
Everyone's the same, our fingers to our toes
We just can't get it right, but we're on the road

Hur förklarar man livet? Genom att säga att man lever bara genom att gå på jorden? Genom att andas? I'm not sure..
Men kan man förklara det geonom att säga att man följer sitt hjärta? Genom att våga chansa? Genom att känna glädje och lugn? Genom att finnas till för någon annan? Är det livet? 

Lost til your found, swim til you drown
Know that we
all fall down
Love til you hate, strong til you break
Know that we
all fall down

Know that I love you
Goodnight and Goodbye

I've got news for you

Eurovisionrapport; Albanien har valt vem som ska representera dom i ESC 2010! Det blev Juliana Pasha med låten Nuk Mundem Pa Ty. De valde igår, trevligt trevligt:)

Denna dag har inte bjudit på så mkt, så jag tror jag berättar om en liten dröm jag hade inatt. Tror att Joe blev lite sur för att jag skrev om Nick och Kev i förra inlägget och inte honom så han dök helt plötsligt upp i min dröm and knocked me down;) Nä men uj vad konstigt det var. Av nån anledning så tyckte lilla gulliga Ulla att hela skolan skulle träna inför krampen så vi kunde vinna. Så vi delades in i smågrupper för att öva sammanhållning, kul kul. Vi skulle sen bilda par, men det blev liksom ingen kvar till mig så jag tänkte för mig själv "Aja, jag klarar mig nog" och då kmr det plötsligt nån och hjälper mig med uppgifterna. Först såg det ut som en som går på Karro, men efter ett tag ser jag att det är JOE!! AH, ska kanske inte berätta hela drömmen, men men. Lite söt var han..typ

Har funderat på att göra en ganska så töntig sak.. Ni vet att jag gillar att lägga upp musik från youtube. Och jag har funderat på att lägga upp för att lista de 5 bästa 2009!! Hihi, vad tycks?? Eh, skit samma, I do it anyway;)
Sååå, eftersom det inte är 5 dagar kvar till nyår så måste jag lägga upp 2 någon av dagarna..det blir nog på själva nyårsafton. Tror inte att ni helt kmr hålla med mig, men jag kmr skriva till varje varför jag valt just det så kanske ni förstår bättre;)

Let's start med numero cinco (#5): Denna borde kanska ha kommit högre, men det var tajt om platserna så det får bli en femte plats. Anledningen? Jo, självklart av tre enkla anledningar; 1. För att det är just Måns<3 2. För att det borde blivit en vinst i Melodifestivalen och 3. För att 7 augusti var den bästa dagen det här året (mikrofonen<3) Men eftersom människan inte tagit sitt förnuft tillfånga och gjort slut med Marie så blev det bara en femteplats
Så, jag hoppas ni gillar:)Aja, blev ett ganska långt inlägg om ingenting typ..Haha, men sånt är livet, kom ihåg det! Det är igentligen ingenting, men vi kan göra det till så mycket..
Goodnight and Goodbye

When you turn it around

..I go and fall in love

Åh vad det värmer i hjärtat ibland!! Går in på Reals hemsida och bara kollar för att dom är så himla söta och när jag kollar de senaste videorna, vad ser jag?? Jo det här:Åh, gull gull GULL!!!!!! och inte bara det, det kmr mer människor!! Det stod att han hittat sin optimala form och det är han som kmr leda Real till stor ära!! <3<3<3<3<3 Ååååhhhhhhhhhhhhh

Tänkte frågen en sak bara..nån som vet vad det är för låt dom spelar i Let´s Dance-reklamen?? Såg reklamen under Idol:) Kul Kul när man får blicka tillbaka och när man får se EDDIE!!!<3 Uj så mkt gull det va idag då!!
Fick också se JB skivan ligga framme och man såg grabbarna..måste säga att efter "A little bit longer" så skiter jag helt och fullt i att Nick är ett år yngre, han är cutie numero dos;) Numero uno är självklart Kev:P

Har pratat lite med Martina för första gången på väääldigt länge. Kändes väldigt bra:) Och så tror jag vi iaf försökt att reda ut Stockholmsresan. Eller vi och vi..Agnes har gjort det;)

Men nu har jag nog skrivit allt jag ville få ut..eller??
Eftersom det blev ett video grejs med H så skippar jag når musikgrejs, nåt säger mig att ni överlever iaf;) Nu får ni ta hand om varanadra och så kanske vi ses snart;P

Goodnight and Goodbye

I've got a big Ego

Ett ögonblick bara..

Hur kommer det sig att man aldrig hittar saker när man verkligen behöver dom?? Och sen när man absolut inte behöver dom så dyker dom upp från tomma intet..konstigt det där;)

Jag vill ha nya posters på mina väggar!! Helst nån från new moon eller nån annan film that I like:( Kan ju hoppas på att det dyker upp nån i brevlådan eller nåt..:P
Nä, men helt ärligt..den stora på Taylor Lautner skrämmer mig lite. den är så..närgången. scary.

Och helt ärligt människor..hur ska jag göra med Madrid?? Känner att ett gott råd skulle sitta fin fint.
Får kanske sova på saken..i natt, och nästa, och nästa osv. Jag döör..

Goodnight and Goodbye

There's no place like home

And so the story goes..

Annandagjul..snart ingen jul alls. Meen, det har varit en rätt okej jul iaf, ingen julkänsla what so ever..inte ens när Kalle Anka började. Men, det spelade inte så stor roll. Har spenderat kvällen åt att titta på JB-DVDn, ujujuj så gulliga dom är. Och tårarna var inte långt borta när Nick satt och pratade till publiken under "A little bit longer". Så sjukt..hade inte ens en tanke på att önska mig den och där var den iaf i ett av paketen:) Lycka

Har funderat lite så här i juldagarna. Tankarna har delvis gått mot det här med en tatuering. Agnes har ju pratat om det ett tag nu och Sofia har gjort en. Funderar på att skriva "pipita" i nacken. Och Ia gav mig en idé på att tatuera in JB märket, så Martina är du på??;) fast oandrasidan så kommer ju smärtan samtidigt som den där nålen nuddar huden...
Sen har jag också funderat på att göra en ny header. Blev inte så nöjd med den senaste. Vill typ ha bild på mig på vänstra sidan (problematiskt med tanke på att jag inte fastnar på bild..) och sen ska det vara småbilder på killarna jag har nu + nån mer. Sedan på bilderna på killarna så ska det stå ett stort Rockpophiphop och lite text under. Ehm...ja, jag har funderat ett tag på det;P

Imorgon kanske det blir lite julkänsla..då blir det att kolla Scobbi-Do och fika, det kallar jag julkänsla. I promise, try it. Men inte vilken fika som helst, det ska vara hemmagjorda non-stop muffins & hemmagjorda pepparkakor. Mmmm.
Hur ser det ut frammåt i tiden då?? Ingen aning, men på tisdag blire att åka till Marieberg och inhandla lite grejer, fick ju liite pengisar i julklapp:) Får se vad det blir för något, men typ en Hood-tröja funderar jag på.

Aja, kommer inte på ngt mer att skriva om, ni får ha det så bra tills nästa gång vi ses:)Goodnight and Goodbye

Old Classic

I know..den är jätte gammal, men jag vill Ändå se!! Nån som har eller tänker köpa på DVD och låna ut till mig??
That would be just great;)


Back to a reason

Dan före Dan, är det bara jag eller känns det som att de senaste dagarna bara har varit en väntan? Är det bara jag eller känns det som det är låååångt kvar till jul?
Familjen kom just hem och den hund jag trodde var bortsprungen hade varit hos mormor & morfar hela tiden!! Och jag som gick ut i bara tröjan i den djupa snön och letade efter honom för jag trodde han låg skadad nånstans!! Liiiite sur är jag nu kan jag säga.

Har kommit på att jag gillar att lägga upp låtar. Så jag tänkte bjuda på en idag också:) Lite annorlunda från gårdagen, men ändå ganska så bra..Nu ska jag gå och hjälpa till med all uppackning, ta fram lite tomtar och äta lite pizza;)
Goodnight and Goodbye

...New favorite!! Nån som lagt märke till den otroliga likheten med Chris Brown??

We'll soon reach The E.N.D

Meet me halfway..

Hur mysigt är det inte att vakna på morgonen och kolla upp i taket där det är en jätte bild på Måns med texten "All you want for Christmas".. det kallar jag julkänsla, mmmm:)
Annars är det mesta klart inför julen så det är bara att vänta nu. Snart där. Jul. Christmas. Den bästa tiden på året. Behöver väl inte säga så mkt mer än så;)

Har funderat på ett tag nu att stänga ner bloggen. Är ju ändå inte så många som läser. Men jag vet inte, är skönt att bara få skriva av sig ett tag. Är på det hela ganska trött på internet. Finns inte så mkt roligt att göra liksom. Aja, vi får se hur jag gör.
Har iaf kanske löst problemet på vad jag ska göra efter gymnasiet!! Måste bara prata igenom det med Kerstin Bergh först. Men jag tyckte det lät bra, mamma vet jag inte vad hon tyckte..hon var ganska tyst, good or bad?? Iaf, jag tänkte att man kanske kan ta ett sånt där basår på estet som en del tänker göra på estet. Jag menar, då pluggar jag ju vidare direkt, men har fortfarande ett år extra på mig att lista ut vad jag ska göra samtidigt som jag får göra nåt jag gillar. Jag tycker iaf att det låter bra!!:)

Har inte så mkt mer på hjärtat, ha det bra:)
Goodnight and Goodbye


The only true feeling

Vill börja med att ge en stund till Brittany Murphy.. Känns så långt bort att människan är död, hon var ju inte särskilt gammal liksom. Vad var det egentligen som hände?? Hörde bara att hennes mamma hittat henne medvetslös i duschen. Så sjukt hemskt så det är inte sant! R.I.P

Vill också ge en liten stund till Eddie Razaz!! Grattis på födelsedagen, både till dig och din mamma:) Coolt att fylla på samma dag som sin mamma! Haha, aja..grattis!

Har gått runt nu i två dagar och tänkt på segern i lördags. Går inte att släppa! En sån otrolig känsla att titta på grabbarna och när de också bjuder på en sån show, WOW!! Ingenting går upp mot den känslan man får när de går ut på planen. När man ser de spela. När de gör mål. Hur dåligt eller bra man än mår så ändras alltid den känslan när man ser dom (speciellt Higuain!!). Man blir varm i hela kroppen. Man känner ett speciellt lugn samtidigt som man blir nervös över hur det ska gå i matchen. Finns inga ord som kan beskriva! Men om man blev tvungen att använda några ord så skulle jag nog använda två! De enda ord som kommer i närheten att beskriva den här känslan är; kärlek och magi..
Om man känner så när man sitter i soffan hemma, tänk hur man kan känna på plats då!! Där har ni anledningen till att jag så gärna vill till Madrid:) För att känna den där känslan..fast starkare!!
Har funderat på att leta efter posters med grabbarna på för att sätta upp i mitt rum..snacka om att känna sig hemma. Snacka om hur bra man skulle må, att alltid ha tillgång att se dem utan att ens behöva lyfta ett finger!
Om man blandar känslan man får av Real med att lyssna på Black Eyed Peas så har man verkligen hittat hem, Oj va bra dom är!!! Där kan man prata om riktig musik. Det är så musik ska låta!! Det är så livet ska vara!!Vill bara säga Tack till alla som har röstat på min mix (finns fortfarande tid att rösta mer, så sluta inte:P). Ligger nu på 18:e plats utav typ 550!! Mitt mål är att hamna på en 20:e plats, så nog är jag glad för den placeringen jag är på nu:) Ska bara försöka hålla det här nu och inte gå ner en massa placeringar:) Men Tack iaf..

Ha nu en riktig bra kväll och mys med julgodis och julmust!!:)
Goodnight and Goodbye


Another Higher Song

Okej, jobbig, I know!!
Rösta inte på den här (om ni inte känner för det), fortsätt ner två inlägg och rösta på den första istället:)
Tyckte bara att den verisionen var så cool!! Så lyssna på..


Far from the spotlight

UTKLASSNING!!!
Killarna spelar så sjukt bra så det är inte sant!! Efter 2½ minut så körde Higuain in första målet och sen har det fortsatt så:) Higuain och Van der Vaart är båda tvåmålsskyttar, Ronaldo fixade ett mål, så också Benzema:)
När H blev utbytt mot Raul så visade dom hans mål och vad sa kommentatorn?? "Det här är så vackert, ett konstverk!!" Uj så det vämde i mitt hjärta<3
Kan ju säga att om Higuain skulle dyka upp på tröskeln så skulle en viss annan person få leva ifred!! Mitt hjärta slår alltid lite snabbare när H kmr in i bild. hmm, suck:)))
Stort Grattis till Benzema på 22-års dagen också:) Bra present att vinna med så mkt OCH att få göra mål!! Vet att drömmen var att få göra 2 mål, så kör på!! Än finns det tid..

Har spenderat större delen av dagen åt att städa och mixa låtar, fy fn vad kuuuuuul det är!!!!
På tal om det, GLÖM INA ATT RÖÖÖÖSTA!! Gå bara till det förra inlägget så finns det där:) Rösta MÅNGA gånger!! Det går faktiskt framåt, nån vinst är ju att glömma, men det vore kul att komma lite högre:)
Värmde också i hjärtat när jag spelade upp en sak jag mixat för Ia och hon säger "Varför ska du bli regissör?? Varför lyssnade du på mamma och Berith?? Varför går du inte estet?? Du borde syssla med musik!!" Tihi, hon är väl lite opartisk, men jag låtsades vara duktig ett tag där;)
Kunde önska också att den här nedrans snuvan skulle ge sig snart!! Blir nästan värre:( Frisk vill man ju vara på julen..

Nu får ni ha det bra och klä på er ordentligt innan ni går ut!!
Goodnight and Goodbye

Higher remix

Okej, okej, jag vet..tredje inlägget, men skit samma!!

Tänkte dela av mig utav en liten remix som jag gjort av låten "Higher". tyckte det var lite kul bara:)
Den suger, I know!! Men rösta gärna för det, bara att klicka på tummen upp knappen:)


First of all

Glömde en Eurovisionrapport i förra inlägget, så här kommer den:

Switzerland (så svårt att stava på svenska!!) kommer att representeras av Michael von der Heide och den franska låten Il Pleut De L'or.
Det är inte första året som denna killen tävlar i ESC, han var även med år 1999 med låten Bye Bye Bar, men vann gjorde han ju inte..tror de flesta vet vem som vann det året;) (om nån inte vet så var det Charlotte Nillson/Perelli med Take me to your heaven)

Tyskland kommer att representeras av låten Ik Ben Verliefd, Shalalie (I am in love, Shalalie), sångare är inte bestämt än, men jag tänkte att dom som vill lyssna kan göra det. Dock så är det här bara demon, de 6 artisterna som ställer upp och tävlar om att sjunga den i ESC får mixa om den hur de vill.Goodnight and Goodbye

More than me and youTyckte att det vore väldigt roligt att börja dagens inlägg med en liten gullig bild på Ramos:)
Tänkte verkligen skriva en pratbubbla till, men jag kunde inte bestämma mig för vad jag skulle skriva, så jag låter eran fantasi flöda helt och fullt!!

Dagen har varit ganska så nice. Vaknade vid 5 imorse, klockan stod på ringa klockan 6, men jag bestämmde mig för att jag kunde duscha efter skolan så jag fick sova en halv timme extra..ett av de klokaste valen jag gjort kan jag säga;)
Åkte bussen som alltid är propp full till skolan, men guess what!!! Det var kan inte ha varit över 10 pers på den bussen, såååååå sjukt skönt så ujujuj. Kom till skolan typ 40 minuter innan vi började, det funkar ju det med om man känner för det;)
Avslutning sen mad show i aulan, tycker det är lite mysigt att alla program engagerar sig och dessutom är bra!! Och att det faktiskt finns en rektor som man klarar att lyssna på varje år, både i juletid och sommartid! Det är vad jag kallar Karolinska Läroverket!! Oj så jag kommer sakna den skolan sen..man kanske ska ta och bli lärare iaf och se till att få jobba där:)
Sen var det mys med klassen, åh, MYS!! Och inte nog med det så gick familjen till fröken brogrens veranda och käka lunch..blev en julskinksmörgås med den gooooodaste varma chokladen!! Mums x 100

Skulle ha blivir hockey, jag var faktiskt astaggad på hockey!! meeeeeeen, när mamma säger att det kommer bli runt minus 20 grader ute ikväll och att jag kanske borde vara hemma så jag blir frisk innan julafton så tänkte jag om..får bli en annan gång. Och tro mig, det KOMMER bli en annan gång!! Nu har jag juuu en anledning att gå, typ..har ju dissat, meeen jag kan säga att jag lite ser fram emot att odissa;)
Hoppas bara att tjejerna kan förlåta att jag inte följde med idag. Vet att iaf Martina verkade lite sur på mig igår för att jag inte hängde med till Marieberg. Så, Förlåt!!!

Aja, nu ska jag kolla Madagaskar (igen), ha det bra och lev väl:)
Godnatt AlleNalle, hihi

Goodnight and Goodbye


Don't stay and look at me

Om ett litet tag..måste bara samla mod först

Bussen var bara cp imorse..först kom den typ 5-10 minuter försent, sen när den väl kom så var den fullsatt och åkte förbi, sen kom det ingen extra buss förrens typ 5 över halv och jag började 5 i. tror ni jag hann in i tid eller?? Nix, men jag tror det gick bra iaf. Film blev det och om jag ska vara ärlig så vet jag inte om jag fattade den helt och fullt. Aja..sen blev det svenska med fika, klasstid och sen The End:)

Gick runt lite på stan med Agnes, Evelina och Jakob sen. Det var ju kul, men helt ärligt så ger jag upp nu. Jag ska inte ens försöka förstå vad mina vänner gör, för det blir bara fel iaf. Men ett litet fint (?) ljus inhandlade jag iaf tills imorgon.
Fick ett mail från CDON också. Det stod att orderbeställning hade kommit så långt så de kunde inte ändra den, konstigt när jag skickade den direkt efter att jag beställt den..blir så arg så det är inte sant!! Jag vill ju ha skivan, men jag hade ju inte köpt bara för att, då hade jag ju väntat ett tag. bajs

Nä, finns väl inte så mkt mer att säga om min dag i sig. Har inte hänt så mkt egentligen. Mina sa att jag skulle vara inloggad på msn för att hon skulle berätta om sin plan för att få mig att gå på balen..Good Luck säger jag bara! Jag är inte normal! Jag har ingen längtan om att gå på Studentbalen! Så är det bara. Men jag sitter väl och lyssnar på vad hon har att säga så får vi väl se:)

Goodnight and Goodbye

A helping hand

When the sun is shining, hold on, just hold on
Cause you'll never know when the earth is turning
When the storm is blowing, don't be alone, oh no
Cause the fire of friendship will keep on burning

When the heart is breaking, don't lock it inside
Scream out your hidden words and cry
Don't let your feelings stay, don't let them abide
You got to believe in your self and try

I will always stay by your side, during times of madness
I've been hurt too, I've really felt the sadness
In times when you really doubt, I'll show you the way
In times when you give up and fail, I don't know what else to say

So hold on, cause I'll never let you go
Just hold on, cause don't know what else to do


because I can

Like I'm lost in the very end

Onsdag, en väldigt lugn och ganska harmonisk men endå rolig dag. Gick upp tidigt, gjorde klart lite i stallet innan det var dags för skolan. Max var nog det sötaste som finns imorse, svårt att återberätta, tro mig bara:)
Skolan var chill, endast en lektion som bestod utav att måla en liten fin julteckning tillsammans med Martina och betyg prat. Oboy om jag blev överraskad när jag satt därute med henne! Av någon underlig anledning så sa hon att jag var jätte bra på att redovisa muntligt, och var bra muntligt i allmänhet, men att jag inte fick tid att prata pga de andra som svarar på frågor så snabbt. Sen fick jag se krönikan som jag slängde ihop lite snabbt för att jag var tvungen, VG+/MVG-!!! Oh shit, liksom. Tydligen så behärskar jag "sportspråket" och hade lite fyndiga vändnigar?? Hon sa också att jag skrev om något alldagligt, men får fram hur viktigt det kan vara för vissa/för mig:) Och ja, jag skrev om det viktigaste i världen; REAL MADRID!! hihi, åh<3
NP gick ju rätt så okej också, MVG!! OMG, är jag duktig på riktigt eller?? Hur gick det till?? Men, även om hon ville sätta MVG som slutbetyg, så gick det inte riktig eftersom jag hade varit så ojämn under hela kursen. Så jag fick nöja mig med ett VG, men alltså, jag hade inga förväntnigar på något högre:)

Filosofin är äntligen klar!! Psykologin går trögt, men den är på G:) roar mig med att kolla runt lite på internet istället för att skriva..men sen hittar man ju lite gulliga saker på det viset också;) t ex så har jag kommit på att barn kan vara gulliga att ha iaf, för jag såg en liten bild på Higuain tillsammans med några barn, och ah..han är SÅ söt och bäst<3 suck
Sen hittade jag en liten grej som jag mer än gärna vill ha, om den så är på spanska..på nåt sett ska jag nog lyckas förstå;Sueños Cumplidos (Dreams Come True) av Enrique Ortego, en bok om Cristiano Ronaldo

Nu tänkte jag ta och fortsätta med psykologin:) Ett råd till alla frusna därute; ta på er sockor!!
Goodnight and Goodbye

jag har dissat på riktigt nu. det är inte värt det, man ska inte drömma om något som är helt omöjligt..


Without a trace

Kom lite nämre..

Dialekter..ah, det är ordet som får representera min dag. Eller, alltså..från efter spanskan och framåt iaf;) Matten, ah vad ska man säga?? Mina bordskompisar tyckte det var lite roligt att jag kom ihåg miniräknaren men inte matteboken. Sen var det filosofi, prat, prat, prat och lite fika:)
På spanskan var det lekar som gällde, så kuuuul!! Och det var sen som dialekterna kom in i det hela:) Mina pratade på nån dialekt (och bytte typ hela tiden:P) och sa att hon var tomten och därför nykter..(?) aja, kul var det, alltid kul:) Engelskan sen var ju...sådär. Fick tillbaka uppsatsen, och jag tror jag hade missuppfattat nåt. det är liiite svårt att se vad människan skriver i sina kommentarer.
Sen var det lite julklappsköp, hoppas av hela mitt hjärta att det ska bli bra!! Det är så himla kul att se ett glatt ansikte när dens ägare öppnar paketet..aw:) måste dock fortfarande köpa present till Mina och tills på fredag. Tänkte köpa Marabou choklad tills fredagen och använda rimmet: "Detta var väl kanske inte så givet, här får du lite mer mmmm i livet"..tydligen så var det nån som kommit på den tidigare:(

Hem till Martina bar det sen, där hängde vi ett tag innan det var dags att åka till Behrn. Martina var super duper snäll och hjälpte mig att aceptera alla förfrågningarna jag hade (som jag aldrig orkar med..) så tack tack.
Behrn blev det alltså sen. Kallt som bara den var det, men oj vad roligt vi hade, "mackan", HAHA:D

När jag kom hem sen fick jag veta att Busen ramlade när han gick ut imorse, oj så det värkte i hjärtat då:'( men det gick bra som tur är..mamma fick dock lite ont eftersom hans ben träffade henne. Men, nu mår alla bra:)
Fick också veta att storasyster kommer hem imorgon, trevligt värre:)

Nu blire nog lite sömn, efter att jag lyckats slita mig från musiken. Ha det gott
Goodnight and Goodbye

Not close enoght

If you want it, you should get it..

Mitt huvud snurrar, magen gör ont och jag känner en olustig känsla av illamående..men men, inget kan stoppa mig från morgondagens match!! eller..??
Denna dag bjöd på engelskaredovisning..lite kul att jag och Marina hade typ samma ämne, haha. aja, gick faktiskt rätt så okej för en gångs skull:)
Spanskan sen var väldigt mycket som vanligt..skrev några rader om H, alltså jag vill ju skriva mer, men spanska är för i sjutton inte det lättaste språket!! Speciellt inte när hjärnan har tagit jullov..
Hål sen som bestod utav att sitta och ta en kaffe med Evelina (hon fick stå för kaffedrickandet, men mitt hopp om att en dag kunna dricka kaffe tändes igen!!) och sedan gå runt och leta julklapp tills bytet på fredag. Det slutatde typ med att jag och Evelina befann oss i leksaksbutiken i Träffpunkt.Haha, lite Nostalgi blev det allt där;)
Psykologin var väl okej..förutom då vi fick sitta och lyssna, för som jag sa tidigare så har min hjärna tagit lov så allt hon sa gick in genom ena örat och ut genom det andra, ingeting stannade i mitten:)

Åkte ner för att ge hästarna lite matis förrut och upptäkte att nåt är fel på Schplutt!! Han vill inte äta:( Aja, han har förhoppningsvis bara lite ont i magen. I hope..

Imorgon blire fotboll med tjejerna, alltid kul:) har lite förhoppningar också;) inte dom ni kanske tror, utan några små andra..typ
Följer man med på hockeyn på fredag?? nje, inte om jag bestämmer mig för att dissa..är i valet och kvalet just nu..vi får se vart det slutar. ser ut som en dissning. vi får se, only time can tell.

Gå och lägg er nu så ni orkar den här sista veckan:)
Goodnight and Goodbye

The truth

Say you love me, Say you love me
Then put it in a love song

Okej, borde verkligen sova nu, det är tidigt imorgon..men hur ska jag kunna sova??
Huvudet är tugnt, vill helst va hemma imorgon, men shit..så mkt att göra ju!! Engelskan liksom, eftersom jag inte har 5 minuters text så vill jag helst prata med typ Sofia så man kan låtsats att man har det, om jag är hemma så kmr jag bara få göra det själv med honom = IG!!
Och sen har vi ju filosofin..apa. men jag är ju som tur inte den enda, tack Agnes..
Och ah, shit..GÅ OCH DÖ!! Varför skulle jag göra så där?? Blev ju jätte fel ju.. Varför kan inte människor bara acceptera en vänförfrågan?? Varför ska man börja prata och en massa sånt skit?? Titta på Indian..han är duktig..I think I love him..eller nåt.
Gah, livet är ju för ironiskt..ödet, eller slumpen?? Mm, kan man ju fråga sig..;)

Tror iaf jag är kär! JÄTTE KÄR!! Och nej, inte i honom, utan Emma Kär!! Ja, alltså inte i mig själv, utan kär på ett sånt där sett som Emma blir kär. I låtar!! Denna gång heter inte låten "Higher" som man kan tro efter hur jag betett mig på sistone..utan "Put it in a love song"<3<3<3

Ah, så är det..Åh, gå och dö på riktigt den här gången..

Ah nej. Hej då. Eller jag menar:
Goodnight and Goodbye


When everthing was passing by with the speed of light

Med ett hopp så stark som friheten..

Är det någon som kommer ihåg gårdagens inlägg?? Ni vet, där jag skrev att min lördagskväll skulle bli väldigt lugn och skön och lite watching Harry Potter! Well, stryk det från era hjärnor, så blev det nämligen inte.
Mamma hade fixat klart matisen, vi skulle precis sätta oss och sätta på filmen. Då hörs det ett ljud av en ylande hund, en rädd hund. Självklart var det Bamse som stod för det ljuset, han hade nämligen sprungit in under gamla lekstugan genom ett litet hål, och nu vågade han inte komma ut. suck. så vi fick spendera kvällen, från ca 7 - ca 11, med att försöka få ut honom. Tillslut, efter att min nagel halvt blivit avbryten, mitt finger blivit lite uppskrapat, Max fått en massa köttbullar för att vi skulle göra Bamse så arg så han kom fram, grannarna fått åka hit och försöka hjälpa till, morfar fick komma, golvet blivit uppbrytet tillräckligt för att en liten hund skulle kunna komma ut, så fick vi tillslut ut honom. slutet gott, allting gott;) eller nåt..?

Jag och mamma tänkte nog iaf köra på Harry Potter filmen ikväll istället:)
Men först ska vi två + mormor och morfar ta oss mot samma destination som La casa de Martina och äta lite julbord, smaskens smaskens. Måste bara göra mig klar lite först.
Sen måste filosofin göras, men jag kan säker filosofera lite samtidigt som jag tittar på trollkarlar när de håller på och trollar;)

Nä, nu får ni ha det så gott på ett tag:)
Goodnight and Goodbye


Take me higher

En ny dag. En ny tid. En ny värld.

Sitter här, försöker göra lite Filosofi, lyssnar på världens bästa vinnarlåt genom alla tider!! Så sjukt bra, kan inte stänga av..Aja, men det är väl lite klassiskt Emma liksom;)
Filosofin går bajsbajsbajs..fattar ärligt inte vad jag ska skriva! Har gjort ca 1 A4-sida och tycker det räcker, men sen går man in på facebook och läser att människor har skrivit FEM sidor!! What am I gonna do??
Fy för allt arbete som hör till skolan och som man inte har valt själv!! Blir ju inte bättre av att huvuden känns tungt, halsen krånglar och näsan rinner..mamma kom på den smarta idén att ta en vecka tidigare jullov, känns väldigt lockande faktiskt.

Sen har vi ju valen inför framtiden att tänka på. Måste för fn ta itu med det snart! Jag vill verkligen plugga vidare direkt, men vad?? Ska man spela safe eller chansa och gå på det man vill?? Om det senare, vilket ska man satsa på?? Shit, jag döör..har iaf kommit på att jag nog inte vill lämna Örebro, gamla fina Örebro. Men vad kan man läsa här då, måste nästa gå på safe då. Oj vad det snurrar i huvudet när jag tänker på det.
Kanske ska plastikoperera rösten och söka till Idol istället, det vore ju alltid nåt. Då hade man ju förhoppningsvis en framtid, en ROLIG framtid. Inte tråkig safe framtid. Det är kanske bättre att chansa lite i livet och ta lite risker. I don't know, vi får se vad som händer..

Blir en väldigt lugn Lördagskväll..jag och mamma tänkte titta lite på senaste Harry Potter filmen:)
Ta hand om er..

Du vet att jag alltid finns här om det är nåt, jag lovar att inte gå någonstans..
Goodnight and Goodbye

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by.. 

The dream that remains

Ett litet steg mot verkligheten..

..och jag vill att verkligheten är du!!;)
Denna dagen började ju bra..missade TRE bussar!! Kom till kyrkan och det blev lite Luciatåg, måste ärligt säga att Ola och Andreas är bästaste körledarna..roligt roligt:))
Matte sen utan miniräknare, fick räkna alla tal i huvuden, som (3²)³ och sådana saker..inte så kul. lite kul var det dock att det bara var jag och Lisa de första 5 minutrarna, men det var för att Birgitta var lite lost och trodde vi började kvart i. Haha
Lunch och sen religion, finns inte så mycket att säga om det..

Det jag skulle vilja meddela lite om är Skinkturneringen!! Så bäst, jag döör:)))))
Först tog det hundra år innan vi hittade till där vi skulle sitta. Sen kommer gulli/Porokara, "Han är känd för sitt krulliga hår" haha, Alvbåge är fööör rolig!!!!<3<3<3<3<3
Martina hade lite turis också..men gullig dialekt får jag hålla med om att han har;) "Ni behöver inte om ni inte vill" haha, tack för att vi har ett val.:P
Roni vann iaf<3 och så såg vi ju honom. hihi, suckis. asså, det går inte att återberätta allt..får inte samma effekt liksom. tihi:)Nu är det Idol med gull Eddie:) Han är för bra!!
But if Michael Jackson were living, he wouldn't let this be, no 

Har inte skrivit nåt om torsdagen, men men..jag tror ni överlever iaf:)
Nu får ni ha det gott, en Idolfinal väntar på mig..

Goodnight and Goodbye


A little miracle

It would feel so much better knowing you were here
It would feel so much better telling you the truth, and nothing but the truth
I dream you were a fairytale, I dream you were my smile
I hope you will sleep beside me when I turn around

I see your face turning towards me, but your eyes are closed
You want to live, but something is pulling you down
A secret hope that someone will here your thoughts
A secret hope that someone will come to your rescue

Is it to much asking for a miracle
Is it to much asking for your heart
Is it to much dreaming of a choice
Is it to much dreaming of your voice
Lock me in your heart shaped box
Lock me in there forever
Never walk away...

It goes like this

Två små blyga ögon. En sorgsen blick.

Gick upp halv 11 imorse. Trots det känner jag mig så j***a trött just nu.
Hade en enda lektion idag, kör. Lite mysigt var det dock, ögonkontakt..inte för att jag bryr mig eller så;)
Annars har min eftermiddag bestått utav att skriva 6 A4-sidor med spanska grammatik..det var ju inte lika mysigt kanske. Men vill man att det ska gå överhuvudtaget imorgon så är det bara att plugga på..

Imorgon blir det kanske inte nåt inlägg, då får ni läsa det här igen;)
Ska nämligen stanna kvar inne i stan och sova hos Mina, min mamma tyckte det lät som jag svor när jag sa att jag skulle stå utanför Fiadelfiakyrkan kvart över 7 på fredag..men, inget mig emot:)
Från halv 9 till typ halv 12 blir det körövning imorgon, borde hinna med lite svenska..sen SPANSKA PROV!!
Okej, men det går nog bra, det är ingen idé att jaga upp sig för det..
På fredag blire FOTBOLL!!!! I like a lot..eller för att citera min käre vän Martina; Me gusta!!
Får se om man får se lite gull..både där och där:) hoppas på förbättring

Imorgon är det också en viss person som blir 22 år!!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
¡Felicidades!
hoppas din dag blir super, önskar jag kunde säga det personligen, eller överhuvudtaget..

erase the dream
rewrite the scene
if there's a God
then God only knows
what we should know

on with the show

Goodnight and Goodbye

Many people out there

Ett litet andetag. Ett litet rop på hjälp. Ett litet steg mot verkligheten.

Tisdag idag om någon har missat det. Fick tillbaka matteprovet, bajs gick det. Är ju så sjukt jobbigt när Birgitta går igenom på tavlan och man inser hur otroligt lätt alla uppgifterna är!! Varför måste man hela tiden göra det så svårt, borde helt klart sluta tänka på matteprov.
Filosofin var tråkig. Fattade inte ett ord av vad hon sa, slutade lyssan och började koncentrera mig på annat istället, vilket inte uppskattades av alla;) hihi, men ni får stå ut med mig..

"Välkomna jätte fjompar"

Haha, så kul!! Tittar på Madagaskar om någon undrar;)
Meeen, åter till min dag. Spanskan blev att titta klart på filmen och börja skriva en recension (eller hur ni vill stava det..) Där fick jag veta att det är svårt att koncentrera sig när jag är i närheten. Ah, jo, jag vet att jag kan vara lite jobbig när jag är trött..men som sagt, ni får stå ut med mig:)
Engelskan blev ganska tråkig. Bara en massa jobb, passade inte in på min fniss dag. Hihi, roligt roligt..

"Får vi gå till den roliga sidan nu??"

Ja det får ni, alla är välkomna hos mig;)
På fredag är det turnering med ÖSK, ska man gå eller ej?? Jag hoppas på det första. Nu var det bra längesen jag var på fotboll och jag måste erkänna att det saknas:( sen är det ju träningsmatch den 15:e, om jag så ska frysa ihjäl så ska jag banne mig sitta på den där läktaren och se hela matchen!! Hoppas bara nån vill följa med..

"-Välkomna till Madagaskar!!
-Madavadå??
-Neej, inte vadå, gaskar!!"
Åh jag dör vad det är roligt med barnfilmer!! Typ det bästa som finns ju:P

Okej, nu blev det ett väldigt konstigt och töntigt inlägg, men who cares??
Goodnight and Goodbye

I want you to know..

..but I don't know how to tell you

Jag vill vara där, där du är.
Jag vill inget hellre.
Jag vill dansa i dina armar och vakna vid din sida.
Jag vill vara där, där du är
.

Dagen idag har bestått utav ovärd engelska, spanska film som jag förstod nada av och psykologi film på tyska. Har kännt mig allmänt dålig idag faktiskt. Vet inte vad det är, men något är det.
Mamma har spenderat hela kvällen åt bakning, najsprajs:) så nu har vi kaffebröd heela julen, inget som direkt skulle behövas, men gott som bara den är det!!;)

Imorgon tänkte jag försöka pricka in rätt buss. Den med han:P men jag skulle hellre åka men han. Eller han. Men det är en annan historia, en som jag inte vill skriva om här.
Lucia blire hela veckan iaf, får skämma ut mig i det där vita linnet ett år till. Men det här är väl iaf sista året nu?? Har väntat sen i 7:an på att slippa gå fram med glitter i håret, ljus i handet och det där nedrans linnet. Hoppas. Julsångerna kan jag ta, men måste jag verkligen se ut så där?? I don't know..

Såg en liten intervju med Calle och Erik, ska jag vara riktigt ärlig så spelar det inte så stor roll vem som vinner..tror jag köper båda skivorna. Calle växer mer och mer i mina ögon. så är det så nu vet alla;)

Ha det bra och sjung ut det du vill säga djupt inne i ditt hjärta
Goodnight and Goodbye

More

En Melodifestivalrapport på ingång:

Den 20:e februari i Skandinavium är det följande startfält:
 • Elin Lanto - Doctor Doctor
 • Alcazar - Headlines
 • Crucified Barbara - Heaven Or Hell
 • Erik Linder - Hur Kan Jag Tro På Kärlek
 • Timoteij - Kom (Run)
 • Johannes Bah Kuhnke - Tonight
 • Getty - Yeba
 • Darin - You're Out Of My Life

  Att notera: DARIN!!

 • Den 27:e februari i Malmö ser startfältet ur så här:

 • Peter Jöback - Hollow
 • NEO - Human Frontier
 • Noll Disciplin - Idiot
 • Pernilla Wahlgren - Jag Vill Om Du Vågar
 • Py Bäckman - Magisk Stjärna
 • Sibel - Stop
 • Anna Bergendahl - This Is My Life
 • Lovestoned - Thursdays

  Att notera: Två Idoler är med, Sibel och Anna Bergendahl.

 • Just close your eyes and listen  What do you say to takin' chances??

  Andra advent. Två veckor kvar. Snart lov. Snart ingen mer skola.
  De tankarna gör att man blir lite orolig, orolig inför framtiden. Vad ska man göra sen?? Har iaf kommit fram till att Madrid kan gå och lägga sig. Kommer aldrig hinna söka stipendier innan det är för sent, vilket gör att jag inte har tillräckligt med pengar. Morfar pratar om att han ska flytta med mig och när jag ville att vi inte ska köpa så mycket julklappar så att jag kan spara lite pengar och responsen blev att jag är lite självisk. Måste säga att det fick mig att tänka i andra banor. Kanske är lite själviskt att åka, så jag får hitta på nåt här hemma istället. Är ju iaf inte säskilt bra på spanska och jag verkar ha någon särskilt stor talang för att lära mig det heller. Nä, jag får helt enkelt hitta nåt annat att göra:)

  Bra kväll igår, hoppas det kan göras om någon gång i framtiden.
  Blev lite trött där på slutet, vilket kanske märktes imorse;) haha
  Aja, åkte till Nora sen och gick runt lite på julmarknaden. Mysigt, mysigt.
  Nu försöker jag skriva lite på psykologin...säger inget mer än så.  när man är lite ledsen så får pojkarna det alltid att kännas bättre:)
  Matchen igår vanns med 4-2 och matchens "lirare" blev just Ronaldo och Higuain<3

  Remember to always be yourself and take the chances
  Goodnight and Goodbye


  TiK ToK

  OMG!!
  Tyckte det var ett bra sätt att börja detta lilla inlägget på. Så nu undrar ni; "Jaha, vad har hänt då??" Det ska jag svara på:
  Bussen imorse var proppfull, meeeen jag lovar att det var den söta bussförarens pappa som körde bussen;) hihi, kul kul.
  Matteprov, svårt som bara den. tror ni mig inte?? då kan jag ju tala om att geniet själv, Lisa, tyckte det var jätte svårt också..den som inte tror mig nu kan gå och lägga sig!!
  Fick sen veta att Hasse varit lite elak om våran redovisning, iiiiiinte snällt människa lilla!! Om han vill ha en riktig och bra redovisning så får han väl vara lite mer nogrann med beskrivningen!! Hallå liksom.
  Aja, sånt är livet:)

  Agnes och Abbe åkte min buss hem:) full var den (bussen alltså:P), men det gick bra iaf, slapp att stå.
  Imorgon blir det att sätta klockan, får ta stallet helt själv igen..mamma ska baka pepparkakor. Sen ska jag ju ha filmkväll med trevliga och roliga människor:) Fatta att titta på film från halv 3 till 11!!!!!!!!  Ojojoj, men vi får se hur det går. måste hem dagen efter och hjälpa mamma i stallet (behöver nog inte göra det själv iaf) så vi får se om jag får upp flickorna eller om det går en buss så sent, som min mamma dessutom vill hämta mig från..

  Ikväll blire lite Idol och vi kan väl hålla tummarna för att Tove åker hem, tål inte människan!!
  Aja, gå och gör nåt roligare nu..det är inte bra att sitta för länge vid datorn!!
  Goodnight and Goodbye

  Ojsan, glömde ju säga att skivan kom idag!!! Är jag glad eller vad??:)))))))))

  Dance like there's no tomorrow

  Orkar inte gå och lägga mig så jag skriver ett litet fint inlägg istället:)

  Just det, Eurovison rapport: Tredje wildcardet till Melodifestivalen stavas Peter Jäback. Han ska sjunga låten Hallow skriven av Fredrik Kempe och Anders Hansson.

  Idag har det ju varit, hur ska jag säga det..kul??
  Kören imorse var faktiskt helt ok, kom faktiskt upp i de höga tonerna i det är en ros:)
  Latinet blev en liten utskällning av Violet, "Tycker du att det gick bra??" suck, aja, inget att göra något åt nu.
  Klasstiden blev att vara lite rädd för Reneé, man vet ju inte, rätt som det är så står hon där bakom henne som jag vet inte vad, liiiiite rädd blir man..tro mig!!
  Spanskan bjöd på hörövning och att vi sen skulle återberätta och spela in på mobilen och sen skicka till Tina. Fick också veta att det nästa vecka väntar läsförståelse och uppsats som ska visa vad vi kan. kul liksom. sen blev jag slagen i huvudet med en penna av Barbro. niiiice, not..
  Lite trevlig var det dock hos Martina och sen på konserten:) hihi, skooooooj. Och tro det eller ej, men köpte varm choklad för 30 SPÄNN!!!!!!!! OMG!! det är inte dåligt för att vara jag liksom..

  Imorgon är det matteprov som jag fattar nada inför. Borde plugga, men det kom en portugis och började prata med mig på msn, han var ju inte jätte bra på engelska kan jag säga, men men. Aja, han verkade iaf gilla real så det var ju bra;)

  Nä, det får vara allt för den här gången, kom ihåg pepparkakorna!!!!;)
  Goodnight and Goodbye

  I won't let you down

  Sitter här med en real madrid kopp full med varm choklad. muums<3
  Tänkte ta en liten stund och berätta lite grejer som snurrar i mitt ganska så stora huvud:)
  Kan ju börja med att säga att jag älskade min sovmorgon imorse, trots att mamma kom och väckte mig redan kl 9, men jag menar det är sånt man får leva med..Religionen idag var inte helt och fullt som jag hoppats, blev aldrig nån paus så man kunde gå och köpa o'boy (visste ni att Erik också tycker om att dricka o'boy?? värt att veta), men som sagt, jag fick min choklad tillslut när jag kom hem:)
  När jag ändå är igång och pratar om Erik så skulle han tydligen göra nåt spännande soloprojekt under 2010!! Man undrar ju om det inte kan vara så att han ska tävla i den roliga tävlingen som kallas Melodifestivalen..ah, hoppas kan man ju alltid göra:)
  Och när jag ändå pratar Melodifestivalen så kommer jag ju väldigt lätt att tänka på ESC, och jag har en liten fråga; hur många skulle vilja ha Fairytale the movie, en film om Ryback's "fantastiska" resa?? Otroligt nog är jag inte en utav dom, men det kanske är nåt att tänka på när man tänker julklapp till Mina:)
  Så vad har jag mer på hjärtat?? Jo, jag har kommit på att det finns en hel del att göra vad det gäller skolarbete. Svenskan till exempel borde kanske vara klar redan imorgon. Sen har vi ju Psykologin också, jag själv om 10 år. Mina drömmar om det stämmer kanske inte helt ihop med det som vi kanske ska skriva, så fatta vad svårt jag får det!! Bajsapa.
  Var det allt?? Nja, det vet jag inte, men lite får jag allt behålla för mig själv;)
  Goodnight and Goodbye

  Whataya want from me

  Once upon a time I didn't give a damn

  Tidigt blev det imorse, var ett tag sen nu..men men, jobbigt som skrutt var det, men går man i skolan så får man tåla sådant:) Började förstå på matten imorse att jag suger!! Birgitta tjatar på oss om att ALLTID använda derivatan, men nu sa hon helt plötsligt; "Här ska ni inte använda derivatn". Ehm?? Ah, och sen när man ska använda andra derivatan ska vi ju inte ens prata om..gå och dööööööö
  Folosofin var ganska lugn, titta på Sliding doors och den var..bra?? Ja jo varför inte? Hade nog varit ännu bättre om jag inte fått så ont i nacken!! Aja, inget att göra åt nu:)
  Spanska med skräckhistorier och lite prat, sen engelska uppsats som gick...bra??

  Nu sitter jag här och skriver ett litet inlägg som ni alla kan läsa..
  Blev klar tidigare från engelskan och kom till konserthusen exakt samtidigt som min buss, och vad ser jag?? Jo, det är den sööööta bussföraren;) Han har ett sånt där utseende så att man ser att han kör 302:an, men endå så gullig:P Ah, nu ska vi inte prata mer om det kanske..
  Men helt ärligt så vet jag inte vad jag ska prata om annars, så jag kanske tar och slutar helt..skulle det gå för sig kanske?? Vare sig du svarade ja eller nej på den frågan så kan jag bara säga;

  Goodnight and Goodbye  RSS 2.0