You make me wanna listen to music again

Längtan är över, här kommer nu ett "riktigt" inlägg;P

Dagen idag var..ovanlig. en endaste liten lektion stod på schemat, denna lektion spenderades mest på facebook och att läsa om min älskling, Higuain. Rätt nice faktiskt:)
Var stuvade mackaroner i skolan så nog blev jag lite ledsen när jag för en gångs skull inte skulle äta i skolan:( meeeen eftersom jag har världens bästa mamma så gjorde hon stuvade mackaroner till mig när vi kom hem:))))) me happy again.!

Har spenderat eftermiddagen till att kolla efter stipendier som man kan söka, utan resultat..som det ser ut just nu så blir det inget Madrid och jag är ledsen:'( vill ju så gärna åka!!!
Men min morfar bli iaf glad, det senaste jag hörde var att han skulle åka med..och till mamma säger han "vet du om att hon ska till Madrid??" hihi, han är så gullig:) och så sa han att han nog inte skulle leva när jag kom hem igen, hej här försöker vi få mig att känna mig dålig och stanna hemma;)
Men ah, tänkte prata med Kerstin Bergh om det och Mina sa att hennes pappa kanske visste nåt så det blir att skicka ett litet mail till honom också:)
Oj så jag vill åka, och det blev ju inte bättre för att Barbro pratade med mig lite om El Clasico och sa att jag fick åka ner och bada i nån fontän (antar jag att det var) efter att dom segrat nån gång..JAGVILLJAGVILLJAGVILL!!!

Nä, nu ska jag inte tjata om det mer..nu ska vi prata musik istället, för vad är väl bättre än musik??
Fick veta av Martina att jag skulle få OneRepublic låtarna imorgon på usb..inte så illa pinkat inte:)
För tillfället sitter jag och lyssnar på Adam. Upptäkte att skivan jag beställt finns på Spotify!! Och inte bara den, utan en skiva till:O hur beställer man den???? Suck vad bra han är..musik är nog det enda som verkligen är, om du förstår vad jag menar. Ska förresten skriva om det på engelskan, hur musik kan påverka människor. Men tänk på det en stund, vad är det i filmer som får dig att gråta eller känna glädje?? Är det inte musiken så säg?? Kanske, kanske inte..

Kan påpeka att det verkar som om allt och alla vill slänga gårdagens förlust i ansiktet på mig!! Var jag än tittar så är det en bild på Zlatan där det står om hur han krossade Real igår, HALLÅ!! var det bara jag som tittade på matchen igår eller?? Han krossade absolut inte Real..fast när jag tänker efter så kan jag säga; var det bara jag, Martina och Evelina som såg matchen igår?? Suck, älskar dom alla iaf:) står vid deras sida i ALLA motgångar, stora som små!!

Ojsan, blev det mycket nu?? Aja, läs om ni orkar (fast om ni läser det här så har ni antagligen orkat..). Må bra och lev väl!!
Goodnight and Goodbye

Little

En liten Melodifestivalen rapport;
I första delfinalen den 6:e februari i Örnsköldsviknså ser startfältet ut så här:

  • Jenny Silver - A Place To Stay
  • Jessica Andersson - I Did It For Love
  • Salem Al Fakir - Keep On Walking
  • Pain Of Salvation - Roadsalt
  • Frispråkarn - Singel
  • Anders Ekborg - The Saviour
  • Ola - Unstoppable
  • Linda Pritchard - You're Making Me Hot-Hot-Hot
    Att notera här är att den sista låten är skriven utav Örebro killarna!! Dessutom är det två tidigare Idol-deltagare:)
  • I andra delfinalen den 13:e februari i Sandviken ser det ut såhär just nu:

  • Ingen artist hittils- Come On And Get Me Now
  • Andra Generationen & Dogge - Hippare Hoppare
  • Anna-Maria Espinosa - Innan Alla Ljusen Brunnit Ut
  • Eric Saade - Manboy
  • Hanna Lindblad - Manipulated
  • Kalle Moraeus & Orsa Spelmän - Underbart
  • Andreas Johnson - We Can Work It Out
  • Wildcard som inte kommit ut än
  • Ha det gott;)
    Goodnight and Goodbye


    All the right moves

    Varför har jag hamnat i ett mönster?? När jag känner mig lonely så går jag in på den sidan. När jag känner mig ledsen och behöver nån som förstår så går jag dit. Varför tror jag att han ska förstå?? Kanske inte är helt ute och cyklar, men att han skulle vara anorlunda är troligtvis bara i mitt huvud. Är det inte bättre att vilja vara hos honom än hos honom?? Kanske för att han är närmare. Husomhelst så är båda för långt bort för att jag ska kunna nå dom..Vad ska jag göra??

    Real förlorade och allt min mamma har att säga är; "dom förlorade ju bara med 1-0 iaf" HALLÅ!!!!!!! 1-0 är ett mål för mycket. Nu tog Barca tre poäng och tog över ledningen. Vill ha nån att prata med som förstår:(
    Jag vet Jag vet, hon vill bara hjälpa till och tro mig, det älskar jag henne för, men ibland blir jag lite sur.. Och det blir ju inte bättre att den enda som vill prata med mig på facebook är Zlatan och Barcelona fan!! :'( Just nu mår jag inte så bra..
    Men jag får väl lita på den som får mitt mörker att lysa upp; Bara för att de inte vinner så har dom inte automatiskt förlorat ligan. Får väl leva på att kommentatorerna sa att han var en riktigt het målgörare just nu, med tanke på att utav de 9 sista målen så gjordes 5 av dom av honom..

    Hoppas besvikelsen har lagt sig lite tills imorgon..
    Goodnight and Goodbye


    Now I am

    Hold me closer than you ever hold a girl before
    Say it out loud so everyone can hear it
    Break throw the walls I build up to keep you out
    Hold me closer tonight

    Nu har det gått för långt. Nu är det lite för mycket. Nu är det slut.

    Okej, nu har jag sett New Moon två gånger och den var lika bra andra gången:) Älskar fortfarande Jacob, och jag är fortfarande till viss del Vampyr-lover eftersom Emmet fortfarande lever<3 Livet är kul;)
    Efter bion igår gick jag, Agnes och Martina till McDonalds och hade lite trevligt. Alltid trevlig med girlsen.

    Idag hade jag antingen en saffransdag eller en Spaniendag, det får ni välja själva..Blev iaf fika hos mormor och morfar, Paella hemma och nu ikväll blire det bästa som finns (typ) EL CLASICO!! Det man väntar på och som inträffar två ggr om året, I like a lot:) Huruvida Higuain kommer befinna sig på planen eller inte vet jag inte, men hoppas kan du räkna med att jag gör!!

    Kommande vecka ser ut ungefär så här:
    måndag: Ingen engelska
    tisdag: Engelska uppsats
    onsdag: Ingenting!!!
    torsdag: Konsert med Martina??
    fredag: Matteprov
    lördag: Filmkväll med girlsen
    söndag: Ingen aning..

    Nu hoppas jag att alla taggar!! Mindre än 1 timma kvar. Nervös som skrutt är det just nu kan jag lova! Men jag har en bra känsla, det kommer nog gå bra tillslut..hoppas jag.
    Goodnight and Goodbye


    Secrets

    I need another story
    Something to get of my chest
    My life gets kinda boring
    Need something that I can confess

    Vill bara säga att jag hade världens konstigaste dröm inatt, vet inte om den symboliserade allt som snurrar i mitt huvud just nu eller vad. Kan ju dra ett urdrag; Jag var Melody i lilla sjöjungfrun 2 och Sebastian försökte få mig att inte simma ut i havet, jag och min familj var i BArcelona och skulle äta pizza, jag, agnes och martina befann oss på en ny arena i Örebro och kollade ösk (där halva laget bytts ut..), helt plötsligt befann vi oss istället på bernabeu och det var el clasico - två mål gjordes båda av Higuain, helt plötsligt blev Higuain min katt som sprang in under min säng..sen mitt i allt var jag tjejen i Glee och svimmade, visade sig att jag hade 40 graders feber och var jätte sjuk!!
    Vaknar man från något sånt så känner man sig självklart lite krasslig. Blev inte bättre av att gå ner till stallet och mocka och sen åka till mormor & morfar och städa..

    Suck, men åh så glad man ändå kan bli:)
    Först sa en på mix megapol ja till "chans till romans" vilket är första gången när jag lyssnat, förbannelsen är bruten!! Sen har mamma bakat lussebullar och dukat upp lite fika när jag kliver innanför dörren. Sen får jag sms från Martina att biljetterna inför imorgon är bokade!! Och självklart har jag nu OneRepublic i öronen, Secrets går på repeat kan jag säga.

    Love to all of you from the bottom of my heart;)
    Goodnight and Goodbye

    Close in the heart

    Vill bara skriva ett litet kort inlägg och berätta hur glad man kan vara ibland..
    Kommer hem från Öppet Hus, som bland annat ledde till en skratt attack på kören;)
    Ah, sätter på Spotify och ser att OneRepublic släppt nytt och Jesus vad dom är bra!! Helt otroligt, bästa låtarna ever och ah, jag har inga ord som kan beskriva deras storhet <3

    Sen tittar jag runt lite på Internet och går in på Reals hemsida. Ser att dom vann över Zurich med 1-0 och kollade in målet..vad ser jag?? Jo målet gjordes av gull Higuain!! Ärligt talat, den människan blir bara bättre och bättre. Tur är det ju nu också att Pelligrini har börjat sett hans storhet:)

    drar en suck av glädje och hoppas livet fortsätter bjuda på sånt här..
    Goodnight and Goodbye

    ...



    From the beginning

    Eurovision rapport: Tom Dice kommer representera Belgien i Oslo, låt är dock inte vald ännu:)

    Seminarium idag, gick över förväntan och jag sa faktiskt lite saker utan att hon behövde säga mitt namn. Duktig flicka;) Religionen sen med redovisningar av folk som varit i kyrkan. suck. Oj vad jag kände att vi var sämst, alla andra hade verkligen fixat en jätte bra redovisning, medans vi stod där framme med pytte lite att säga och hade inte försökt hittat nån fakta eller någonting!! Bajs, men ah, sånt är livet ibland.

    Fick veta också att Agnes och Martina ska och titta på New Moon på lördag, och jag som sa till mamma att jag hade ganska mycket pengar över och att jag kunde gå med dom på bio eftersom dom absolut inte skulle gå innan den sista (då jag får mer pengar..). suck. men ah, har kommit på att pengarna inte är ett större problem, istället får jag det lite knepigt med att ta mig hem, lät inte på mamma som om hon hade nån lust att komma och hämta mig.. Good Luck Emma med livet!!
    Vet inte hur det blir imorgon heller, åka hem vid 11 eller stanna kvar och gå på klasstiden?? Ah det är den stora frågan i livet..det lutar nog åt att vara kvar, då kan jag ju hålla agnes sällskap efter latin lektionen medans hon väntar på Martina:) We will see..

    Nu vill det till att plugga Latin som bara den, ett MVG skulle ju sitta riktigt fin kan jag säga. Meeen vi får se hur det blir med det. Borde göra lite PA också, men det borde väl räknas lite att vi ska laga ett av recepten på söndag?? Jo det tycker iaf jag och det är för det mesta den viktigaste åsikten;)

    Jag borde inte känna som jag gör, jag vet att det är fel
    Har jag verkligen rätten att fortsätta leva trots det?

    Mamma är på väg att åka snart. Gull blire med hundar och katter (not)
    Personligen kan jag inte sluta tänka på skolan i Madrid!! Mamma sa att jag får söka en massa stipendier och om jag har tur så kanske jag kommer upp i den summa som jag behöver. I want, I want, I want!!
    4½ år håller utbildningen på och det lät så himlans bra. Jag tror man kunde välja att fördjupa sig i två språk utöver spanska och engelska. Sen stod det nåt om att åka på praktik i 6 veckor till LA!! Mitt hjärta bankar..

    Nu blev det ett väldigt rörigt inlägg, hoppas nån fattade och orkade läsa:)
    Don't worry, be happy

    Goodnight and Goodbye

    It's about time

    det är kul när man vaknar i sömnen och somnar om..(?)

    Idag blire seminarium och religion, och jag kan säga att seminariumet kommer gå skit!!
    Aja, men efter idag så har jag det iaf gjort..
    Får vara hemma själv idag med hundarna för mamma ska på nån fest med tanterna..I don't know
    Men det blir att gå till Rosalis eller om jag orkar gå upp på stan och köpa mat:)

    Ha en fortsatt trevlig dag
    (Goodnight and Goddbye)


    To the left

    Kollade mailen och får se ett svar från Madrid tjejen..kollar igenom vilka program skolan har att erbjuda och där står det!! Ett program där man kan bli sports manager och har ett samarbete med - håll i er för själv var jag en milimeter från att svimma - REAL MADRID!!!!! <3 
    Meeeen, eftersom jag inte har några större drömmar på att bli sports manager så fick det bli "Double Degree: Journalism + Media Studies and Multimedia" istället. Vill gå där så sjukt mycket med det kostar ju en förmögenhet, en förmögenhet som jag inte har! Kanske ska prata lite med en viss person om han nu är så himla rik!!;)
    Aja, drömma kan man ju alltid.

    Skolan idag var ju väldigt trevlig..(?)..filosofiprov stod överst på listan, gick bättre än jag hade trott, men vad det betyder får gudarna avgöra:P Sen lite hål och jobb inför seminariet imorgon, inte kul så sluta skratta åt mig!! suck, men men, jag ska nog överleva det också på något sätt..
    Spanskan sen var som den alltid är så inget nytt på där, engelskan var kort och man fick tydligen gå hem och jobba:) när bussen stod på resecentrum så var det världens jobbigaste unge utanför som gjorde Gud vet vad!! Inga kommentarer där inte..

    Nu blire fortsatt pluggande, eller nåt liknande.. ha det bra och remember what I told you!!!

    Goodnight and Goodbye  

    STOP!!

    "Mina barn kommer gå förbi en bordell och tänka 'det luktar som pappa'" haha, ooooo jag döööör;)

    Tänkte bara lägga in ett litet extra inlägg så här på kvällskvisten för att utrycka mitt starka hat mot filosofi (tror jag får ta en pepparkaka till:P). VArför ska man ha ett prov på "vad är verklighet"?? kan någon ge en vettigt svar på den frågan så lovar jag att sluta klaga.. men som till exempel; vad är kunskap?? Räcker det inte med att säga att det är det jag vet?? Och på frågan vad är sanning; det är det som inte är en lögn?? vad spelar det igentligen för roll om jag kan berätta utförligt och exakt vad det är för något?? Så dumt så jag tror jag skiter i det helt och hållet..ärligt..på riktigt!!
    Orkar inte plugga när jag vet att det ändå inte går in i huvudet på mig:(
    Spanskan borde man göra också, men men..varför var jag tvungen att fråga så hon vet att jag vet att vi skulle hitta en artikel?? Dumma dumma Emma, skäms på dig!!

    Kan bara berätta också att jag tog mig friheten och gick in och beställde Adams skiva på CDON!!
    Ett stort leende landade på mina läppar för en liten kort stund sen;)

    Goodnight and Goodbye

    Life is what happends

    Som vanlig på måndagar så var det bara att pallra sig upp tidigt..men förovanlighetens skull så var det inte säskilt jobbigt i morse! Hur kommer sig detta undrar ni säker nu. Svaret på den frågan är okänt även för mig och personligen tycker jag inte att vi ska gå in djupare på det;)

    Engalska med debatt och animal testing imorse, lite roligt när killen som var against sa samma sak typ heela tiden:D Kom på vad jag ska prata om nu när vi har own choice igen, nämligen om hur musiken har en onaturlig kraft att påverka oss människor. så kan det gå när inte haspen är på:P
    Spanskan var lite funny, hihi när Barbro tyckte att hela klassen bekymrade sig över mitt arbete bara för att hon, evelina och mina gjorde det..
    På hålet gick jag till både najs prajs och åhlens för att kolla efter Adams nya skiva och otur som jag hade så fanns den inte:( men oj så det kliade i fingrarna över att köpa nåt..Beyonces och Black eyed peas skivorna var väldigt nära att bli mina kan jag ju säga, men en liten röst i mitt huvud sa "nej emma, gå ut ur affären NU!!" så mot min vilja så gjorde jag det..tänkte gå in på CDON och se om jag kunde beställa:)
    Psykologiredovisning som gick bajs och jag kom att jag inte skulle prata om Linda direkt att jag hade börjat yttra orden. Men aja, vi får se hur det blir med det..

    Imorgon är det sovmorgon, kan det bli bättre?? sen filosofiprov, spanska artikel och lite engelska.
    see you och ha det bra allihopa, och glöm inte att äta en pepparkaka eller två så blir vi alla lite snällare och det blir inte lika mycket hat i världen;)

    Goodnight and Goodbye

    Lite Emma humor i November mörkret;)


    After my pray

    If heaven would crash right down on earth, you would once again be here with me..
    If I took my life my soul would fly up towords the sky, just so I could see your face once again...
    If I close my eyes I can dream about our time together, what used to be so good...
    If I put my hands together and pray, you would know I soon will be with you...

    So help me take another step, help me towards the very end..
    Help me over the fire and the ocean, help me walk throw the hard times..
    Help me with a shelter in the storm when I cross the desert..
    Help me by letting me go when I ask you to..

    Endless love

    Idag har jag kommit fram till en sak; det är inte kul att vara hundvakt!
    Mamma åkte till Västerås imorse vid nio tiden och sen dess har det bara varit jag och hundarna, very funny. Nä, inte riktigt, men men..lite gulliga får jag nog ändå säga att dom är:)

    Gjorde lite psykologi förut, tror att det lossnade lite iaf så det var ju tur. En A4 skriven och eftersom det bara skulle vara mellan 1-3 sidor så behöver jag inte känna sådan press att jag måste skriva så sjukt mycket mer.. Ah, sen fick jag gå ner och göra klart hela stallet själv (med hundarna:P), men som jag minns mig ha skrivit tidigare så är det faktiskt lite skönt. Tankarna snurrar runt..på ett bra sett:)
    Har hittat en ny skit bra låt + skiva också!! Låten är Ave Maria och den finns med på skivan I am..Sasha Fierce-Platinum Edition. Lyssna om ni känner för det, själv kommer jag göra det x antal ggr;)


    It has been a whole second since I thought of you

    Goodnight and Goodbye


    I told you..

    Ja, jag vet att jag är jobbig, men jag ville lägga upp Eddie och efter att jag gjort det så hittade jag den här och det var ju bara för klockrent!!

    I'm ready



    Eddie - I'm ready
    <3<3<3

    Moving on

    Ögonen är på väg att stängas hela tiden!! Trött som skrutt är jag ska ni veta.

    Igår var en lite rolig dag..kom till skolan, sjöng lite i kören, I got a head like a pingpong boll, sen Latin. Trodde Violeta skulle dela ut frågor som vi skulle svara på, men det gjorde hon inte:) är det bara jag eller har Violeta blivit bättre och snällare?? Aja, lite hål fick vi sen, gick till pressbyrån och köpte varmchoklad, me like a lot!! Sen blev det lite klasstid och vi får ta mig sjutton skynda oss nu om vi vill vara med i den där nattinnebandyn, och det är klart vi vill! Spanska som gick ut på att jag och Mina satt och pratade om kvällen och så, taggade lite:)
    Efter träffade vi Elvira, åkte hem till Mina där jag och Minis sjöng lite singstar och kom på att båda höll på att somna! Ett tag tänkte jag att jag ALDRIG skulle klara mig igenom kvällen/natten, men men
    Sen åkte jag och Mina in till stan, åt på La Baguette (igen) och gick och satte oss på bion. Halv nio fick vi köra hem Ann.Kristin, lite bråttom fick vi allt eftersom första filmen började kvart över nio..meeeeen vi hann:)
    Ett tips bara, köp inte Hollywood menyn, sjukt mycket!!
    Mysigt hade vi och andra filmen var BÄST!! Slutet var lite konstigt..slutade lite..vad ska man säga?? snabbt?? Aja, men slutrepliken var ju lite gullig..om man är i Team Edward;) Meen jag har kommit på att jag är vääldigt mucket Team Jacob och även ganska så väldigt mycket Team Emmet!!;P Emmet är bäst på sina ställen, och som Mina kallade honom; My monkeyman (alltså hon sa till mig; your monkeyman), sooo true!!!

    Aja, vi lade oss vid halv fyra och sedan blev jag väckt av Mina vid kvart i åtta. inte kul. men men, gick upp, åt frukost och åkte in till skolan och satt och väntade ett tag. hade ju tur som hade först Martina som sällskap och sedan Agnes:) Annars en ganska kort dag, matte och religion stod på schemat..och jag har bara en liten fråga, varför var de andra två grupperna så seriösa och duktiga för?? bajs, men aja..

    Nu ska jag göra absolut ingenting, tycker ni ska göra det samma:)
    Goodnight and Goodbye

    Someone's going to be hurt

    Okej, nu har jag tagit några andetag och kan blogga lite igen.
    Allt är klart förutom psykologin, men vem orkar med den liksom?? Skickade iväg ett mail till Madrid människan också, är faktiskt väääldigt taggad på att åka dit:)
    Efter att ha satt upp lite new moon postrar så började jag bli lite små taggad på imorgon, ska bli så sjukt kul, och jag kommer vara så sjukt trött;)

    Fick en konstig känsla av att dom kommer spela "Hallelujah" på Grey's ikväll, får se om jag har rätt..
    En liten Max ligger is in fåtölj just nu och gnäller lite och viftar på svansen då och då, så sjukt gullig så det är inte sant. 

    Aja, blev ett lite gladare inlägg ni iaf:)
    Goodnight and Goodbye 

    When it all falls apart

    You gonna find someone new, I really hope you do..

    Denna dagen har varit en stor suck. Vaknar för tidigt imorse. suck. Kommer till skolan för att skriva NP. suck. Får veta att mina söta små kompisar skulle skriva ihop religionen när jag var tvungen att åka hem, vilket gör att jag inte har gjort ett piss på den där uppgiften. suck. Kommer hem, ska precis börja städa köket. suck. Ska städa klart mitt rum + sätta upp flaggan och några nya postrar. suck. Måste plugga latin och psykologi. suck Fick veta att Agnes skippar spanskan imorgon också = jag blir ensam under svenska hålet och lunchen. suck.
    Det ända jag ser som något positivt idag är att Sofia inte hade glömt mig och smasade att jag kanske kunde åka med dom hem till mig imorgon. Asså jag borde tagga, men huvudet känns inte som att den vill göra det just nu:(

    Orkar inte skriva mer just nu, ni får ha överseende.


    Close the door

    Nu var det klart..vaccinerad!!
    Hihi, så kul det var. Ser först en kille i kön som är jätte lik Gren och efter att jag stirrat lite smått ett tag så upptäcker jag att det ÄR Gren;) Love Love Love, eller ah, han var där med sin flickvän..:(
    Sen när vi kommer in på mässan efter x antal timmar så ser jag Svante, sms till Martina!! Sen efter ytterligare x antal minuter så inser jag att våran kö gått mycket mycket snabbare än den andra och upptäcker att jag står precis bredvid Svante (medans Gren fortfarande står bakom mig..).
    Sen när jag kommer till ett ledigt bås så sitter Bene där, Haha. Åh shit, jag måste ha varit lite otrevlig för mamma mia vad nervös jag var..aja, to late now:)
    Fick också vet att min kära kompis Mina vill förinta alla människor på jorden..hihi, ojojoj, jag och Evelina kunde se hennes horn börja växa fram:P

    Gick runt på mässan och kollade universitet och folkhögskolor på förmiddagen, fick med så många kataloger hem så ojojoj. Meeeeen, jag måste säga att jag blev bra sugen på Madrid universitetet:) Men ah, vi får se.

    Ska se om man kanske kan läsa på lite i häftet tills den så trevliga dagen imorgon, ching chong;)
    Goodnight and Goodbye

    Paparazzi



    Så kul att människorna pratar svenska!!
    Haha, aja sjukaste videon, men bästaste låten;)

    See ya:P

    Love climb the highest mountain

    Måndagar, finns det nåt värre?? Tror det är det värsta som finns...
    Men aja, nu ska vi inte haka upp oss på de dåliga sakerna

    Jobbade på med PA:t på hålet, började skriva om ESC historian. Liiite intressant faktiskt.
    Engelskan var okej, Sofia hade tatuerat sig, fint som skrutt blev det:)
    Spanskan var toppis, började skriva om Higuaín. Kommer bli hur bra som helst (I hope..:P)
    Hål som sagt och sedan Psykologi. Tror jag somnade under en av filmerna..nästan;)

    Tänkte exprementera lite och testa lägga upp ett videoklipp eller så, men det får bli senare. Tack till Martinis iaf som lärde mig hur man gjorde;)

    Together we are strong..

    Nä ni, nu kan ni gå och lägga er tycker jag, sov gott.
    Goodnight and Goodbye

    The sight of heaven smiling

    Vaknade imorse, 10 minuter för tidigt..väntade, trummade på täcket..3 minuter innan klockan ringde gick jag upp..skulle göra mig klar, morfar kommer i bilen (40 minuter för tidigt!!), stormar in och säger att hästarna rymt!!
    OMG!! Jaha, så det var bara att ge sig ut och försöka hitta dom, vilket gjorde att jag missade kyrkan:(
    Som tur är så hittade vi dom ganska snabbt och ingenting hade hänt, de mådde bra:) men men, det var försent att åka till kyrkan..men jag litar på flickorna, dom gjorde nog ett fin fint jobb.

    Igår var det körslaget, min mamma ringde 12 ggr på Ola. I say no more. Turis att han vann;)
    Sen var det Spanien - Argentina, Spanien vann med 2 -1, men så går det när man tar ut Higuain efter 59 minuter!! men jag ska inte klaga..hejade ju på båda lagen<3

    Sov sött nu människor and sweet dreams<3
    Goodnight and Goodbye

    Dit mina armar inte räcker

    Ja då ses vi på lördag...

    Ja ni människor ute i den stora vida världen..vad ska jag säga??
    vet inte, men jag kan berätta en liten sak..nämligen min dröm, har haft lite svårt att tyda den faktiskt. Låt mig först ge lite bakrunds info; Igår tittade jag på ett avsnitt 7:e himlen där en utav barnen hade det svårt på jobbet. Han hade precis fått sparken när hans chef hittade några papper med hans anteckningar och han fick ett annat jobb, ett jobb som han var bra på och där han fick göra det han ville. Så, nu min dröm:
    Jag jobbar på någon slags bröllopsgrej där man kan komma och fika och ordna med allt inför sitt bröllop. Jag trivs inte och min chef inser det. Istället får jag ett jobb på samma ställe där jag får jobba med all musik som ska hållas i, bland annat ska dom ha en typ "nattklubb" som jag får hålla i. Kan säga också att det här är i Spanien och alla pratar spanska.. Jaha, jag ger mig ut på stan för att fråga människor vad dom helst lyssnar på för musik så jag kan fixa något som alla gillar, hela tiden klädd i en sjukt fin bröllopsklänning (?)
    Iaf, tillslut träffar jag på HÅRET!!!! I min dröm är vi jätte bra kompisar och han vill gärna hjälpa mig + att han tycker att jag är jäätte fin i min bröllopsklänning.. sen upprepas typ allt igen.
    Någon som är bra på att tyda drömmar??
    Jag väljer iaf att tyda såhär; I framtiden kommer jag bo i Spanien och jobba med musik, samtidigt som jag kommer gifta mig med Håret;) fast jag vet inte..Indian kom med där på ett litet hörn också men asså, nä jag vet inte.
    Hihi, kul kul

    Okej om du just orkade läsa det jag skrev så var du väääldigt duktig..:)
    Goodnight and Goodbye


    This is it

    Då var det slut, över, kaboom!!!
    Trots att jag slog nummret och röstade ett antal ggr så var det tydligen inte tillräckligt..
    Hoppas och tror det kommer gå bra för honom iaf, jag menar killen är ju såååå otroligt bra!!
    Suck, aja..får väll hitta på nåt annat att göra på fredagar framöver för helt ärligt så är jag inte så väldigt taggad på att fortsätta titta på Idol..
    Ska sitta här en stund nu, försöka smälta, sen får vi se vad som händer..

    Goodnight and Goodbye

    Little Time on the other side

    Inget nytt på¨västfronten. Samma sak går runt i huvudet på mig heeela tiden, samma människa, samma saker, ingenting nytt!!
    Hade en liiiten trevlig dröm inatt, Higuain var med i den;) Men ah, jag fattade inte riktigt allt som hände men men:)
    På tal om Higuain så spelar Spanien mot Argentina imorgon. Ramos mot Higuain<3 behöver iaf inte sitta och vara nervös en hel match eftersom jag hejar på båda lagen, världens två bästa landslag (fast ah, hade inte Higuain ingått i Argentinas lag så hade det varit helt och hållet Spanien som gällt:P)

    Hände inget speciellt i skolan idag, på matten trodde jag att jag gjort fel eftersom det var så enkelt men det visade sig att det var så där lätt..aja, på religionen hände verkligen ingenting, Hasse berättade några historier och sen fick vi jobba själva. Vårat arbete gick ut på att vi skulle lära varandra vägen till kyrkan på söndag typ. Goood

    Ikväll blir Eddie, rösta rösta röösta!! Curley Sue ska han fösöka sig på. Tänkte först att han åter igen tagit vatten överhuvudet och enligt hans blogg så är jag inte ensam över att tycka så. Meeen han lovar att han kommer göra den GRYM!!! man kan ju hoppas att han håller vad han lovar:)

    Nu får ni gå och göra vad ni vill, ha det bra:)
    Goodnight and Goodbye


    Blue sky

    Jaha, det här var ju en trevlig dag, not!!
    Och bara för att så ska jag berätta den för er;
    Mina smsar att hon är sjuk, vilket betyder att jag får sitta själv på kören. Julsånger blev det och jag märkte snabbt att de som kunde sjunga förra året i alt stämman var borta för det var typ inte en enda kotte som öppnade sin mun och gjorde sin stämma hörd..
    Sen var ju Latin lektionen inställd så jag hade hål och jag fick ett sms igår att Agnes skulle ta halv 11 bussen istället eftersom Danne sovit hos henne, så då fick jag sitta själv då med, men det var ändå okej för då kunde jag gå igenom mitt tal och spanskan nån gång..
    Efter det så väntades svenska muntliga nationella och självklart får jag ett sms av Agnes att hon missat bussen = jag får sitta själv där med!!! Som tur är så finns den underbara människan Cicilia Jädal som jag kan sitta hos och som jag kunde hitta lite stöd hos under min redovisning. Och ah, redovisningen då?? Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte vad som hände..har aldrig känt så där förut. Hela kroppen skakade, tro mig, inte bara händerna utan HELA KROPPEN!!!! Ett tag trodde jag på riktigt att jag skulle svimma eller nåt dylikt. Inte hjälpte det ju att lite folk såg ut som att de såg hur jag skakade och som om dom kände värsta sympatin för mig. suck. Men det gick nog helt okej i slutet..Viktoria log lite ibland, nickade och antecknade.
    Sen var det mat!!! Och ja, Agnes sket i att komma så jag fick gå och äta med Cicci och Elina, inget att klaga på där..
    ´Klassråd med info av Kerstin som berättade hur mycket var och en måste lägga som utökat och vad vi fick lägga som utökat, men också pratade hon om på tisdag och så fick vi biljetter och lite så.
    Sen var det den super roliga spanskan..Vi fick redovisa varsin dag och eftersom jag hade skrivit lite om varje dag så gick det apa!! Men men, G är ju också ett fint litet betyg...
    Blev ju inte bättre av att mitt halsban gick sönder heller..

    Vet inte, men det känns som om jag är inne i en inte så bra period just nu, humöret är på botten och min inställning till vissa människor är inte på topp..vill bara bort, lååååångt bort. Bort från allt och alla, bort från livet.
    This was it!!!!!

    Goodnight and Goodbye

    The scream

    I really just want to scream, but screaming would be so far from being me. If I would scream I might loose everything I have, but I would feel so free. Now I keep hiding the scream inside of me and I hear it growing bigger. I don't know how long I can keep it deep down in my chest but I hope you don't have to hear it to. It's better to hide it inside then to scream it out loud. But I have to tell you that the scream is keeping me up at night and now it's all I can think about. The scream is now a part of me and the scream will always be.

    Sitter här med en varm kopp choklad, självklart Real Madrid muggen!!
    Är typ klar med talet, och är det bra?? Jag har faktiskt ingen aning men min chansning är ett stort nej..
    PM:et ska skrivas men det är snart gjort, hoppas jag.

    Dagen har väl varit okej..gick upp vid nio tiden, gick ner till stallet och gjorde klart allt. Morfar frågar mig vad gård heter på spanska och jag kunde inte svara, så jag gick hem och kollade upp och skrev upp svaret på en lapp och gav den till honom. Vet inte om det blev bra men men..

    Tankarna går runt som bara attans just nu. Tänker på allt som jag bara vill glömma, sånt som jag vill ska hända men vet att det är meningslöst att ens drömma om. Dö, men väntar tills nästa vecka efter Twilight/New Moon kvällen, jag vill gärna se den innan jag dör. punkt slut.

    Goodnight and Goodbye  

    I have a dream

    Okej, jag tänkte inte skriva nåt idag, men jag var tvungen efter att jag fått veta..
    MÅNS LEDER MELODIFESTIVALEN 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    I like a lot<3 för det måste väl ändå betyda att han även kommer till Örebro, eller?? Jo men det är klart han gör, hoppas verkligen och innerligt:)

    Efter dansen tittade jag på min telefon och ser att jag fått 2 sms, båda med samma budskap; att jag är HELT ledig mañana!! Asså det kan ju inte bli bättre..
    Kan vara en stund i stallet själv med Mp3 i öronen och drömma mig bort, så sjukt skönt så det är inte sant, alla borde testa att göra det..drömma sig bort alltså. riktigt långt. drömma om vad man vill. på en person. på precis vad som helst. Jag vet vad jag ska drömma om iaf;)

    Nu blire lite sleep efter ett litet danspass där min handled dog!!
    Goodnight and Goodbye

    Never is big word

    Så, lite ändringar på bloggen har det blivit om nån märkte det:)
    Allt tack vare Martina!!!!! A big thank you:)

    Gick in på facebook när jag hade lite hål och fick se att Eddie lagt upp en video där han försökte svara på alla frågor han fått under frågestunden..Går in på hans blogg, kollar lite och vips så säger hans kompis; Här är en fråga från Emma!!!!!! Åh, han (alltså Eddie) och hans kompis sa att det var en väldigt bra fråga..hihi, vet jag väl;) och svaret blev ju inte så dåligt heller, samma svar som jag hade gett om jag fått frågan. Gå in på tv4.se/idol och klicka på Eddies bild och skrolla ner en liten, liten bit så hittar ni det..tror min fråga kommer efter typ 5 minuter elr nåt:) Så bäst!!

    Ska försöka göra lite svenska NP nu, fick läsa Minas förut och jag fattade iaf lite mer än förut, så det var ju goood.. Är ju fotbollsgalan nu och den måste ju ses;) Dom visade ett klipp där ett mål av Bassombeng (stavas hur?) var med.

    Imorgon blire faktiskt dans, finally, känns som en evighet sen sist:( 
    Haha, och jag och Mina ska tydligen vara hos tandläkaren samtidigt, på samma ställe..kul jul:)
    Nä, men okej, har inget roligt att skriva så jag kanske bara ska ta och sluta..

    Ha det bra,
    Goodnight and Goodbye 

    Love don't last forever

    Det ligger en katt i mitt knä och trots att jag säger till henne hela tiden så envisas hon med att ha en tass och svansen på tangentbordet!! Men det är ganska mysigt att köra in näsan i hennes päls och ah, bara gosa..

    Skulle göra lite engelska förut, men hittade inte engelska böckerna..så typiskt, det enda som jag var tvungen att göra tills imorgon och så har jag inte ens böckerna hemma!! Lite sur blev jag och spenderade eftermiddagen med att lyssna på lite bra musik och kollade klipp på youtube (bland annat Sean Banan, men eftersom jag inte kan titta på honom utan att skratta rakt ut och ligga dubbelvikt på golvet så fick jag sluta..).
    Karro och Katarina var här på ett litet besök förut och när de skulle gå så ser jag dom..Engelska böckerna ligger på portalen!! Så det var bara att sätta sig och skriva lite:)

    Åh, jag vill gå på fotboll, tillbaka till Behrn, eller till Bernabéu, det spelar nog inte så stor roll, bara fotboll!!
    Och så vill jag ha Melodifestivalen!! Och en Idolfinal med Eddie!! Och julshopping, gå in på ett fik inne i stan och sitta och kolla ut över julbelysningen och allt sånt!! Give it to me!!
    Och min katt vill skriva ett inlägg hon också;)

    What happend to the man who said that he had a dream??
    Now everybody's scared and I just wanna SCREAM!!

    Imorgon blir det tidigt igen, I hate tidigare mornar. har aldrig fattat det braiga i dom.
    Religionen är igång, så även svenskan (fast jag fattar fortfarande inget), spanskan klar, engelskan klar, det är bara psykologin som jag inte är så igång med..faktiskt.

    Nu ska jag snart titta på JB, så söta dom är;) ha det bra allihop,
    Goodnight and Goodbye

    I've got a confession

    "Leende guldbruna ögon..."
    Varför förföljer den låten mig?? Självklart sjöng Team Ola den i körslaget (och ojojoj, min mamma äääälskar verkligen Ola!!) och ah, självklart börjar jag tänka på honom, jag kanske inte vill tänka på honom.. Så ah, tack Agnes!!

    Tidigare idag var jag duktig och skrev klart spanskan..blev kanske lite mycket preteritum och lite lite imperfekt. men aja, det går nog bra:) Började på svenskan också, men helt ärligt så fattar jag inte. Hur sjutton ska man få in sitt ämne i det hela?? Är jag helt tom i skallen eller är det nån mer som har så här stora problem??
    Engelskan måste bli klar också..har haft hundra år på mig att göra den, men jag är så otaggad på engelska så det är helt sjukt. Längtar så tills den är över, fast då är ju allt över och..ah nä låt oss inte tänka så långt fram i tiden.

    Eddie igår..vet inte vad jag ska säga, kändes som han hade gett upp och det gjorde att jag blev på världens sämsta humör. Men sen hängde han ju inte ens löst, så det var ju good. Nästa vecka sjunger han duett med Reza och om jag får som jag vill så blire "If only you". men vi får se, "Someone new" är ju för bra också, men den kan nog Mariette och Calle få;)

    Just cause I can't go on
    Just cause I die when you're gone
    And just cause I think of you in bed
    Don't let it go to your head
    If I looked in to your eyes
    One too, too many times
    & memorized every word you said
    Don't let it go to your head

    Real spelar just nu och den bästaste och gulligaste människan i världen gjorde just mål<3
    Har kommit på att han (alltså Higuain om nån nu inte förstod det..) för det mesta har sina händer på de som står vid sin sidas knän när det tar lagbild inför matcher..vet inte varför men gull är han;)

    Don't get any big ideas
    Goodnight and Goodbye


    Make me forget

    Vaknar upp imorse på tok för tidigt. Går ner till stallet och hjälper min kära moder eftersom hon skulle spendera dagen i en bil..kom hem, gjorde mig klar och morfar kom 10 minuter för tidigt och säger att jag är sen (inga kommentarer..), sätter mig i bilen och bam!!! Självklart har människan radion på och dom spelar Fields of Gold..snälla inte idag, jag klarar ärligt inte. Finaste låten (iaf i den verisionen) och jag tror den var med på minnesstunden.
    1 år...oj vad tiden går fort, känns som det var igår hon fannas där, som hon skrattade, som hon bara var vid liv.
    1 år...snart 2, 3, 4 och snart rullar det för mycket saker i mitt huvud för att jag ska ens ska orka bry mig. Känner en viss saknad trots att vi efter 9:an bara pratade på internet, men jag kan inte rå för det.. Mina ville att vi skulle åka till minneslunden, men tur hade jag som kunde skylla på att jag var tvungen att vara hemma halv 4, ärligt vet jag inte om jag hade orkat. det var så sjukt jobbigt förra gången.

    And I hope life is good
    Wherever you are
    You will be forever in my heart
    Where you couln't hold on
    I will try to be strong,
    I just hope you belong
    Oh, wherever you are

    R.I.P

    Läste just att Ronaldo blir borta minst 3-4 veckor och kommer sannolikt missa el clasico:( Han kanske blir tvungen att operera foten och då blir han bort i typ 3 månader..not good.
    Om Eddie åker ut idag så vet jag inte vad...denna dag is not so good.

    Får väl nöja mig med att det gick bra med samtalet med Violeta, hon skulle hjälpa mig med de recepten som jag haft lite problem med, åh hon är alltid så positiv och man får på nåt sett energi från henne att jobba vidare. Med andra ord tycker jag att hon är en väldigt bra lärare + att hon kan ju allting..
    Hihi, sen kom Ulla in och höll för mina öron och sa att jag kunde få göra det själv eftersom hon var tvungen att prata med Violeta, hihi och när hon gick sen så tackade hon mig för öronhållningen!! Haha hon är för rolig, och så skrattar hon lite för sig själv också..
    Ah, och Hasse, inga kommentarer..hihi skrattar bara

    Nä, nu vill hundarna komma ut på en liten promenix,
    Goodnight and Goodbye

    If nothing starts tomorrow

    Jag har ett sjukt behov av att dansa!!! bara så alla vet...

    Idag började vi med Lucia sångerna på kören och världens jobbigast tjej satt bredvid mig..och ah, fast jag vet så känns det ändå som OM!!!!!
    Latin, satt och verkligen hoppades att jag skulle slippa översätta och tur som jag har så behövde jag bara översätta ett par meningar...gooooooood
    Svenskan kom jag på att jag ska skriva om "American History X", tycker personligen att den passar in på ämnet:)
    Spanska; Minas låtsasbrorsas (ex?)flickvän kom och pratade om Bolivia, lite intressant faktiskt, blev lite taggad på att göra nåt liknande själv..meeeen, jag vet inte. det är ju utbildningsmässa den 17:e, blir att kolla runt en massa då!!!

    1 år imorgon sen Linda tog livet av sig..:'(
    Jag och mina funderar på att åka ut till minneslunden och lämna en blomma trots att vi var där för inte alls så länge sen..men vi får se, min mamma ska jobba lite så jag måste ta hand om hundarna och ta in hästarna så jag vet inte om jag hinner. 

    Nu får det gärna hända snart!! Blir så sur att jag bara vill skrika högt, men jag vet att jag snällt får sitta och vänta på min tur.....

    Goodnight and Goodbye 

    Nothing at all

    Love can meen so little and hurt so much

    Onsdagar är korta dagar..sovmorgon imorse och det kom en snygg snygg kille hem till mig;) Eller, asså, han var utanför mitt hus och pratade med min morfar (som var på besök) och gjorde så jag inte kunde gå ut. Inte hade jag hunnit duschat och jag tänkte ta mammas jacka som är liiite för stor..ah, så jag fick snällt vänta tills morfar pratat klart med honom och han åkt:)
    Sen åkte jag till skolan och hade svenska och religion. Fika stundis på religionen, myyyyyysigt..har kommit på att det är riktigt mysigt att fika and I like it a lot;)

    Städade köket när jag kom hem, kände mig så sjukt duktig så det är inte sant!!! Sen tänkte jag plugga lite också, men jag menar, man kan ju inte vara hur duktig som helst på en och samma dag:P

    How come I miss you when you're not around
    How come I think about you all the time
    How come I dream about you every night
    When you never been more then a stranger to me in my life

    Goodnight and Goodbye

    Love on the other side

    Tisdagar, bättre än måndagar, sämre än onsdagar..
    Kom till skolan samtidigt som Mina och sa glatt att Real spelar halv 9 på 6:an!!! Me happy;)
    Meeeeeeen, självklart var det för bra för att vara sant, hon hade ju sett Athletico Madrid och trotta att Athletico var ett eget lag...njae så är det ju inte riktigt, så ja. inget real idag för min del, men Good Luck killar i matchen mot Milan:)

    Fick tillbaka filosofiuppgiften och jag tycker väl det gick bra, men that's it!!! Inget toppen eller mycket bra eller nåt annat, bara bra.
    På spanskan läste vi världens konstigaste berättelse..fattade ingenting förutom att mannen och hans åsna dog:´( sjukt sorgligt..
    Slutatde tidigare och kunde åka hem, yeay:) har varit duktig och tagit in hästarna, tänt i pannan, satt på värmen och skala potatis också..nu ska jag (försöka) plugga lite, PA och Svenska är prioriteringarna.

    Har en hund hemma som går runt och gnäller..fattar inte vad han vill igentligen, men den stora frågan är; gnäller han på riktigt eller är det bara i mitt huvud?? Finns han eller är det overkligt?? Finns min dator och i sådant fall det här inlägget?? Tänk på det du till en kopp te;)

    Goodnight and Goodbye

    When love comes around

    Läste just en intevju på reals hemsida med bästaste Higuain och ah, man blir såå glad:)
    Han fick tydligen stående ovations (vad heter det på svenska??) i lördags och han vill bli en ikon men vet att det är en lång och hård väg OCH han var hedrad att vara i real och tyckte Raul var en, ah asså jag vet inte men det kändes som att han ville vara kvar länge i real iaf, me like a lot;)

    Hade sovmorgon imorse, så sjukt skönt, men det kändes ändå lite svårt att gå upp..
    Spanska stod först på schemat, skrev lite på skräkhistorian, lite svårt att bara komma på sådär, men men:) hihi, och Agnes skriver en skräkhistoria om mig och min morfar..ehm, kul kul:D 
    Sen blev det klippning och Jesus vad kort det blev!! Helt sjukt.
    Fick tillbaka psykologiprovet och jag är väl nöjd, med tanke på att jag knappt pluggade..:)

    That's all for now:)
    Goodnight and Goodbye

    I hate this part

    Behrn Arena in my <3, jag menar visst var det sjukt coolt med Camp Nou, men Behrn känns ändå mer hemma och, ja, ni vet väl vad man brukar säga?? Borta bra men hemma bäst:)
    Lite folktomt men men, lite mysigt var det ändå måste jag nog säga..Boys är lite roliga och, vågar jag säga det (?), SÖTA!! :P Ja, nä, men ah liite...helt plötsligt slår alla på en person och så hoppar dom runt och jag vet inte vad!! Haha, ah, vad kan man säga??

    Syster borta igen, vi åkte in på ÖoB och köpte nån tröja eller nåt till Bamse innan vi fick leta oss runt för att hitta ett ställe att stanna och åka runt vid Behrn..aja, kul att hon var här och jag hoppas vi ses snart igen:)
    Vi lyssnade på Måns på vägen in och Jesus vad jag längtar tillbaka till i somras, så bra konsrt så ojojoj. Meen jag fick ju se en lite rolig intervju med honom på Bingolotto, ALBERT!!! Haha, så söt, men ah nu förstår ingen, men sötis var han (som vanligt)<3

    Höstlov, the end..aldrig mer får vi erfara detta underliga fenomen, kommer jag sakna det?? Troligen inte, men man vet ju aldrig:) Nu blire 7 veckors slit, måste verkligen ta tag i psykologin nu..meen det är ju såå tråkigt!!! Men nä, jag ska vara duktig, I promise (typ).
    Imorgon blire nog en klippning, BEHÖVS!! och jag kollade över min ekonomi och nu är nog ett bra tillfälle, ska gå och kolla om man kan beställa Adams nya skiva som kommer den 23 november på najs prajs..Oh I would be so happy..

    Nä, nu blire nog lite sleep, får iaf lite sovmorgon imorgon eftersom min engelskalärare tydligen är sjuk (?)
    Goodnight and Goodbye




    RSS 2.0