If I won't remember this tomorrow

Sitter här, tårarna är inte långt borta och allt känns bara så tomt..
Eddie, my love, fortsätt kämpa! Är så sjukt att det ska bli så här varje fredag. Är så sjukt att jag sitter och skakar och hoppas, hoppas så mycket. Är så sjukt att jag faktiskt är som dom där jobbiga tjejerna som man bara vill kasta nåt på. Är så sjukt att jag var sååå nära att plocka upp telefonen och ringa Eddie. Kör hårt och ge aldrig upp!! En vecka till, och en till, och en till..

Okej, jag måste bara ta tillvara på detta tillfället och säga förlåt. Jag vet att jag inte har varit så jätte trevlig mot alla på sistone och dessutom har jag verkligen inte viljat prata om det..förlåt och jag ska försöka bättra mig:)
Men det är bara så att jag känner inte att jag passar in nånstans..nä asså jag vet inte hur jag ska förklara.

Un día sin ti
es una eternidad, es un adiós
que duele por dos.
Sólo esperar, la solidad

Känns som att detta höstlov var lite för kort.. Vart tog tiden som jag skulle använda för att skriva klart krönikan (eller skriva om rättare sagt..) och psykologiarbetet som skulle varit inne för typ hundra år sedan?? It's a question I'll never get the answer to..
Fick ett litet fint erbjudande att gå ut på krogen på nån halloween grejs, men syster är ju här och vi ska typ äta hos mormor och morfar..men det skulle faktiskt ha varit lite kul att följa med ut. Meeen, det blir ju "The proposal" på kvällen sen (världens roligaste film!) så jag klarar mig nog:)

Är det bara jag eller har mina inlägg på sistone varit väldigt fulla av mig som klagar?? Aja
Goodnight and Goodbye


Impossible

I find a million ways to say I love
Sing a millon songs to make you smile
But I can't turn back time, and I can't make you mine
It's
Impossible

Så sjukt fint när Måns börjar på piano och sen går han och ställer sig i mitten av scenen och det blir så otrolig mäktigt när det kommer in trummor, bas och jag vet inte vad..åh, jag dööööööör<3

Min kära syster kom hem idag, kändes riktigt kul..
Fick betalt också, 60 kr extra så nog blire fotboll alltid..har pratat med Mina också och hon skulle höra av sig på lördag om ifall hon kunde hänga på eller inte. Hoppas verkligen att Agnes och Martina kommer fram till att det är värt att gå trots kylan, annars blir jag heelt själv om Mina inte kan:(

Har hittat en massa recept till PA:t också, känns riktigt sjönt. Har precis suttit i minst en halv timme och översätt världens konstigaste recept från Ukraina. Aja, vi ska typ laga alla rätter och kolla så det går att äta;) Kanske ska göra en kväll av det och bjuda lite människor, nån som är intresserad??

Haha, måste bara säga; kollade på ett klipp med Pelligrini, Ronaldo, Pepe och Higuain igår och ah, vad ska man säga?? Pelligrini, inga kommentarer. Ronaldo, kan ju säga att han inte riktigt är min typ även om han ser riktigt bra ut. Higuain, well, I loooooove him. Pepe, haha, sjukt rolig röst!! Hihi, real är bara för bäst.. Har bestämt mig för att nu börja spara för att kunna åka till Madrid och kolla på en match, nån som har lust att spara och åka med mig??:)

Goodnight and Goodbye

Om jag kunde drömma

"Hope is your best friend in life"

Okejs, dagen har varit ganska tråkig, började med mockning i stallet och har nu på eftermiddagen jobbat lite. Hann att prata med min syster på telefonen också och tycks tro att jag alltid måste vilja nåt mär jag pratar med henne..kanske vill jag bara prata!! Nä, nu ville jag inte det, men skit samma:P Hon konstaterade iaf att jag är värre med Eddie än vad jag var med Måns..ehm, okej. Kanske, kanske inte, who knows??
På fredag äre iaf Las Vegas-tema på Idol och Eddie sjunger "Can't take my eyes off you" av Frankie Valli:)

Kom på också att det är omöjligt att gå och titta på "This is it" med Ia när hon är här..på torsdag är det bröstcancer-galan med Måns (måååste ses), på fredag IDOL!!!, på lördag ska vi äta hos mormor och morfar och så antar jag att Ia vill titta på¨lilla Ola:P så, when do we have time?? NEVER, kan jag säga er, NEVER!! :(

Kom på att det var ett tag sen jag lämnade en lite up-date på grabbarna (alltså real..)
Förlust igår, 4-0, i Copa del Rey :(
Higuain <3 och Lass tillbaka..och ah, det ser ut som att Ronaldo inte kommer kunna spela mot Getafe på söndag, men vi får se. aaaallt kan hända:)

Ikväll blire "Alvin och gänget" och Grey's med mamma, Agnes lovade att smsa mig hur det går i ÖSK-AIK matchen också, me like:)
Är sista hemmamatchen för ÖSK på söndag, Gå 2 betala för 1..är det extra pris eller gratis så springer jag dit!! Me like a lot:P

Goodnight and Goodbye

Makes you wanna scream

"Don't ever give up"

Sov hos Mina inatt, hade faktiskt riktigt kul..blev en hel del film, men we like;)
Var lite sega upp, haha, när vi båda till slut vaknat så var jag otålig och ville gå upp, men Mina vill ligga och dra sig en liten stund till, sen när Mina sa att vi skulle gå upp så ville jag ligga och dra mig en liten stund till..bäst är vi:P
Men det viktigaste av allt om gårdagen; JAG HÄMTADE MELODIFESTIVALBILJETTERNA!!
Nu ligger dom i en låda, tryggt och säkert här hemma..ååhhh, I can't wait!! hihi

När jag kom hem blev det lite städning hos mormor och morfar..var så sjukt glad igår när jag kunde damma undervåningen medans mormor var borta = lyssna på Mp3. Kul då när min morfar kommer upp när jag idag dammar övervåningen och typ ska lösa korsord och pratar med mig = ingen Mp3!! Haha, aja, han är lite gullig faktiskt so I survive..han tjata en massa om att jag var tvungen att klippa honom och vi kom fram till att jag lovade att göra det iaf innan julafton;)

Blev ingen fotbollskväll imorgon..hela familjen Poropat skulle titta på matchen och eftersom jag har lite folkfobi så stannar jag hemma helt:P
Kanske spenderar lite pengar på bio med min kära syster istället, vi får se..

Felt like everything was okey, felt like we got over the worst
but then you go and leave me again, and I realise everything was just a big mistake..

Goodnight and Goodbye

It's my life

"Today is a new day"

Fick just veta att jag ska till Mina imorgon:) får se vad vi kan tänkas hitta på..efter att hon hämtat mig i sin bil (!) så kanske det är lika bra att åka och hämta Melodifestivalbiljetterna. Asså det är helt sjukt, kan fortfarande inte fatta att jag hann att fixa dom där biljetterna:) I'm a happy happy girl in a happy happy world;)
Fast innan det så ska jag försöka börja fixa lite pengar genom att städa hos min kära mormor (ja, och morfar för den delen..), mamma skulle köra runt henne lite i stan för den var nåt hon skulle göra, under tiden passar jag på att städa på nedersta våningen så man kan lyssna lite på Mp3 utan att behöva oroa sig för att nån kan prata med mig!!

This aching heart ain't broken yet

Okej, I know, vi har lov, men var sjutton gubbar är alla människor?? Igår var jag inne på facebook och hade typ 3 inloggade vänner..vad händer som jag har missat?? Känner det som att alla vet nåt som jag inte vet..I feel left outside:(
Meeeen, jag inbillar mig nog bara...som jag har gjort med allt annat. Jag lovar att jag har fel och bara har varit dum och det kanske är lika bra att glömma allt?? I don't know..

That's all for now, ha de bra:)
Goodnight and Goodbye

Release me

"Together we all share a dream"

JAAAAAAA!!! Melodifestivalen biljetter fixade!!!!
Mamma tittade i Allehanda och såg att det var ett extra genrep insatt och jag skyndade mig som attans i stallet och kutade hem och beställde..There IS a God!!!!!!

Läste i tidningen också att Roni hade silverskor och fixade 2 mål, och jag var inte där:( Jag skulle ha varit där!! I hate this sooooooo much!!!!!!!!!!!!!!!
Men ah, hade jag varit där så hade jag inte varit här och kunnat röstat på Eddie så han fick stanna..Tror jag på ödet?? Svar: JA!!
Men ah, stod i tidningen också att drömmer åter lever..kanske blir ett Europa och ett Real iaf. Ja, jag vet, det är inte så sannolikt, men men..dream on!!

Kan inte sluta lyssna på Adams låt "Time for Miracles", känns som att den kom in i mitt liv när det behövdes. Så sjukt bra så det är inte sant!!

Har mina funderingar på att gå på "This is it" iaf..Ia skulle följa med om jag ville:) Måste prata med Agnes också och se om hon ville följa med eller hur hon känner för.
Annars händer det inte så mycket på höstlovet för min del, blir väl en hel del sova antar jag..jag menar vad är bättre än att sova??
Funderar på att börja läsa fjärde boken i Twilight-serien. Men ah, vi får se..ska städa lite hos mormor också.

Nä, nu får ni ha det bäst, Busen och Schplutt fryser och vill komma in, så jag måste dra..
Goodnight and Goodbye

A tear in my eye

"Never stop hoping"

Men snälla rara svenska folket..SKÄRPNING!!
Hur sjutton gubbar kunda Eddie hänga löst?? Blev riktigt riktigt orolig, den låten is bad for my idols!!
Men men, nu åkte ju som tur är Nicklas ur och Eddie är kvar en vecka till:)
Men jag tycker ändå det är konstigt att killen hängde löst, jag ryste ju för sjutton!!
Näe, han är jätte ledsen:( Jag vill vara där och krama honom..loove you
<3


Fame

"Close your eyes and dream"

Kom på att jag glömde skriva en sak igår; min mamma har fått jobb!! GRATTIS!!
Hon ska typ jobba på kanslit hos typ de synskadades riksförbund ellet nåt, vet inte helt säkert, men jag hoppas det blir bra..:)

Skolan idag var...ah, skolan.
Kom först dit och satt och läste tidningen med Cicci, sen MaC..haha och Birgitta hade lite förutfattade meningar, men ah..hon hade ju höga tankar om oss, att vi skulle klara andra derivatan istället för nåt annat lättare som Samarna brukade få göra;) hihi, hon är så rolig..
På lunchen lämnade jag in biblioteksbökerna och hämtade Renées Franska kokbok, tack för lånet!! (och jag skaaa lämna tillbaka!!)
Sen var det religion med Hasse, haha, söta roliga Hasse (som vi förövrigt höll på att köra över sen!!)..han bjöd på nötter och berättade historier;) ah, och vi redovisade också, gick väl okej måste jag nog ändå säga, vi blev tydligen en insperation för Hasse inför nästa kurs..

Ikväll äre fotboll utan mig:( Hade varit kul att gå och få en annan stämning än den på Camp Nou, men så blev det alltså inte, bestämmde mig för att vara hemma och titta på bästa Eddie istället..väntar med fotboll tills Mina kan följa med.
Nä fy, nu fick jag lite fotbollsabstinens...aja, det går nog snart över.

Nu blire nog lite mat snart..
Goodnight and Goodbye

Seasons of love

"If today seems far away, go back to yesterday and live"

Tycker att skolan är så ovärd just nu, fast ändå inte..känns som att jag vill gå och samtidig inte! I'm a little confused..
Fick veta på latinlektionen att jag fick samma betyg som jag alltid får på latinprov; VG med bara nåt poäng upp till MVG. Men Violeta sa att vi satsade på ett MVG, så ah..vi får se.
Fick hjärtat i halsgropen när Viktoria berättade att svenskaprovet kommer att vara i FEM timmar!! Jikes..
Aja, man överlever nog det också..det är ju den 18:e och sen kommer ju natten mellan den 19:e och 20:e;) I like..
Spanska redovisning idag också, gick ju inte sååååå bra kan jag ju inte påstå..känns som att jag helt klart kommer få G och inte ett endaste litet betyg högre!! Hata!!

Läste på Reals hemsida något om att Higuain inte mådde så bra..plutten, jag kanske måste åka dit och ta hand om honom!! Eller,asså, jag vill åka och ta hand om honom:P
<3

Hittade också en viss Andreas som jag gjort bort mig inför på Facebook (och nu skrev jag sådär konstigt som Viktoria pratade om:P), men oj vad den människan ser bra ut!! Jag döör..

Imorgon blire ingen fotboll eller hockey, stannar hemma och tittar på min facebook-vän Eddie istället;) Han ska tydligen sjunga Beautiful Day av U2..måste säga att jag är orolig!! Måns sjung också den på rocktemat och då åkte han ut:(

Ska kanske åka ner och ge några hungriga hästar lite mat nu eller nåt
Goodnight and Goodbye

Cry enough

This is the truth, This is the end
This is how I feel, I can't pretend
This is
our story, all that we have done
This is the song, This is me being strong

This is the headlines, This is the news
I've been hurt and you left me to choose
This is our lives, all the time we shared
This is my choice, This is me raising my voice

Haven't I cry enough??
I don't need a heartache right now
All that's been said and done..
I can't take this ´cause I know you're gonna break it..
I'm falling asleep tonight,
knowing I'll wake up happy
The sweetest dream I've ever had..
I know you'll scream and cry, but I have already made up my mind..


I'm me

You ask; How can you live like this
I say; I can't do it alone..
I need somebody
I can't risk to get stoned
But it hurts to be left outside alone..

Kort dag idag, hade bara svenska och religion:)
Ah, så nu är det bara att läsa spanska boken!! I hate it! Hur sjutton ska jag kunna skriva en recension?? Kan ju inte ens skriva på svenska..bajs apa.

Fick ett litet fint sms från Mina förut om att biljetter var beställda till Twilight kvällen/natten!!!!!!!!! Sååååå kul;)
Önskar bara att det kunde finnas till Melodifestivalen också..ärligt, det är sjukt att det tog slut på enbart en ynka liten kvart. Men jag antar att livet är så, vi kan inte få allt här i livet och jag lovar att det inte kommer vara några bra låtar i andra chansen så det var bara tur att biljetterna tog slut så snabbt..;)

Vet inte hur det blir på fredag..fotboll eller inte?? Känns så otaggat med alla människor på fotbollen..
Hockey blire iaf inte för man har tydligen blivit ersatt. Då behöver jag ju iförsig inte behöva tänka ut hur jag ska göra med det så jag kanske ska tacka eller nåt.

Goodnight and Goodbye

Talk to me!!

Konsert, så underbart roligt!! Vill göra igen, man kan liksom glömma alla bekymmer för ett tag, allt dåligt som man går och gömmer..I will die young!!
För jag blir bara så...ah, nä inga kommentarer, men lite sur, ledsen och arg blir man iaf.

Ögonkontakt är faktiskt helt okej, först cp och mobbat, men sen..visst har jag rätt?? Ja, jag lovar, it's true:)
Så onödigt snygg och gullig så ah, jag och Mina tycker han får skylla sig själv..och om han kommenterar ska jag säga; "Men du får väl fula till dig lite så att mina ögon inte dras till dig hela tiden";)
Haha, och så blev det Singstar hos Mina, hur sjukt kul som helst!! Me like, och ah bilen till kören var bara för kul, men jag orkar inte skriva allt som hände, tack för today iaf:)

Oj, klockan är 3 minuter över 12 på natten, kan ju vara en bra idé att sova nu kanske..men för att sammanfatta lite om vad som komma skall:
Spnaska bok på torsdag (?)
Fotboll på fredag (är så sjukt otaggad på hockey så det är inte sant och ah, som sagt..)
Eddie<3
Fotbollskväll ?? blir nåt eller inte, I don't know, I don't know anything!!
Iaf, real<3
HÖSTLOV
Higuain<3

Ah, men det var väl allt..
Goodnight and Goodbye 

In another life

Huvudet värker som bara den idag:(
Tror nästan att jag är klar med Spanskan tills imorgon..puh, skönt att nåt är klart iaf!!
Psykologiuppgiften är bara bajs, har inte ens börjat skriva än..och inte har jag börjat plugga inför provet på tisdag heller, duktigt gjort (not)

Real vann igår (mål av Raul, Raul, Marcelo och Higuain<3) och Barca spelade 0-0 mot Valencia så nu är det bara 1 poäng upp!! Behöver bara bli lika så är Real i toppen eftersom dom har bättre målskillnad:)

Har kommit på att det blir en tuff vecka som kommer..måndag, tisdag sent pga körveckan. Onsdag LEDIGT!! (eller ja, det är ju skola, men men). Torsdag - spanskaföreläsning. Fredag - FOTBOLL (och eventuellt Hockey..), men det är ju som sagt höstlov så man får ju vila ordentligt då:)

Orkar inte skriva mer nu, får nog ta en alvedon eller nåt..blir man aldrig frisk??
Goodnight and Goodbye

In your dreams

Haha, jag mååååste bara skriva av mig och dela med mig av min lilla mamma..
Vi sitter och kollar på Idol och först kommer Nicklas och sjunger Black or white (som mamma trodde var hennes favorit..) låt mig skriva ner dialogen när låten löd mot sitt slut:
Mamma: Men vad har han gjort??
Jag: Vad??
Mamma: Men han har ju förstört hela låten!!
Jag: Eh, mamma, den här låten har alltid låtit så här..
Mamma: Nej..
Jag: Jo..
Mamma: Jaha, då är det iinte min favoritlåt längre!!
Haha, ah lite rolig är hon..men jag vet inte, man kanske var tvungen att vara med;) meeeeeen tro inte att det tog slut där..nix DET KOMMER MERA!!!

Rabih sjunger en låt som mamma inte visste att Michael Jackson hade gjort och nu var det tydligen hennes favorit Michael Jackson låt..ah och sen när Jihde frågade honom hur man fick hans ögon (och han sa "Jag ska fråga min mamma" puss) så säger min mamma: "Du kan ju para dig med honom så får man ju sådana ögon"
HAHA jag dööööööööööör!! Vem säger så liksom?? Ojojoj, ah, det är min mamma det:P

Nä, det här kanske inte alls var roligt att veta, men jag kunde inte låta bli;)
Aja
Goodnight and Goodbye

You say that you will but you won't

Matteprov..nja inte så roligt. fick världens blackout när provet låg där framför mig..Sen tappade jag ju helt matteboken igår så jag kunde inte plugga nånting, men som tur var så låg den underst i skåpet:) Glömde miniräknaren hemma också, men jag fick låne en av Birgitta efter att ha hört ett ironiskt "slarver"..
Religion, grupparbete, blä..

Beställde The Proposal idag, ärligt bästa filmen!! Ni borde veerkligen se den, sjukt värt liksom:)
Idol ikväll, såå bra med Eddie som sjunger bäästa Michael Jackson låte "They don't care about us", ååhh..
hoppas på lite roliga kommentarer från Baggen på kanten, eller ah alla kan ju få säga lite roliga saker om dom vill;)

New Moon Soundtrack har tydligen kommit ut, får en massa meddelanden om det;) meen jag köper inget nu iaf,,
Kul är det när måns kommer och pratar på Spotify, gull<3 såg att han var med på reklamen till det där programmet med måns möller också, så det blir väl kanske att kolla in det..

Tell me is there any other way, cause Goodbye's on the tip of my tongue

Näe vad uttråkad jag är..har inget att göra:(
Eller ja, jag kanske borde göra en massa läxa, men jag orkar verkligen inte just nu..
och näsan rinner så då orkar man typ ingenting, lite ont i huvudet också..om nån vill veta;)

Goodnight and Goodbye

Make me your girl

Latinprov idag, gick bajs bajs bajs
svenskan däremot gick helt okej, men nu ska Viktoria tydligen ge mig ordet mer på nästa seminariet..blä
Ja skolan är ju kul..om man inte hämtar biljetterna till konserten på tisdag innan konserten börjar så ger Andreas dom till duvorna så får dom gå på konserten;)
Haha, ah och Indian var på kören och var bara...ja, Indian:P

Fotbollskväll, yes please!! men när?? ah det är frågan..
Har kommit på att jag kan helgen på höstlovet när Ia kanske är hemma, hon klarar sig nog en kväll utan mig:)
Och ja, det är ju fotboll på fredag..sen hockey..ska man offra sig och gå och kolla på en match?? Maybe baby..
Men fotboll blire iaf, agnes har lovat att det inte blir nån mobbning;) hihi..
åh, vad konstig jag känner mig, jag är på så bra humör, men samtidigt vill jag bara skrika högt för allt som måste göras..ah man får försöka se det positiva i livet och skolan:)

Nu är det snart mammas favorit program på tv.."Mammas pojkar"..är så sjukt dåligt, men vill hon titta så varsågod. Hej jag heter emma och jag har så tråkigt liv (?) så jag skriver vad min mamma tittar på..:P
Ååhh, nu kom telia reklamen och Måns uuuunderbara låt:) såå bra

Nä, nu ska jag...ah nånting, kanske offra mig och titta på mammas pojkar:P
Goodnight and Goodbye 

Melodifestivalen 2010

Tänkte bara lägga upp de 27 första låtarna som tävlar i Melodifestivalen 2010 och vilka som har skrivit låtarna:)

  • A Place To Stay, written by Torben Hedlund
  • Doctor, Doctor, written by Tony Nilsson and Mirja Breitholtz
  • Headlines, written by Tony Nilsson and Peter Boström
  • Heaven Or Hell, written by Håkan Larsson, Jörgen Svensson and Björn Lönnroos
  • Hippare Hoppare, written by Mats Nilsson, Douglas Leon, Vlatko Ancevski, Vlatko Gicarevski, Mats Nilsson,Teddy Paunkoski, Otis Sandsjö and Stevan Tomulevski
  • Human Frontier, written by Tobias Jonsson and Anneli Axelsson
  • Hur Kan Jag Tro På Kärleken, written by Kenneth Gärdestad, Tony Malm and Niklas Lundin
  • I Did It For Love, written by Lars Dille Diedricson by Kristian Wejshag
  • Idiot, written by Niklas Jarl and Per Aldeheim
  • Innan Alla Ljusen Brunnit Ut, written by Stefan Moody and Danne Attlerud
  • Jag Vill Om Du Vågar, written by Pontus Assarsson, Jörgen Ringqvist and Daniel Barkman
  • Magisk Stjärna, written by Micke Wennborn and Py Bäckman
  • Manboy, written by Fredrik Kempe and Peter Boström
  • Manipulated, written by Sara Lundbäck, Iggy Strange-Dahl, Hayden Bell and Erik Lewander
  • Never Heard Of Him, written by Figge Boström and Anna Engh
  • Road Salt, written by Daniel Gildenlöw
  • Run, written by Niklas Arn, Gustav Eurén and Karl Eurén
  • Singel, written by Hamed K-One Pirouzpanah and Håkan Bäckman
  • Stop, written by Mikaela Stenström and Dimitri Stassos
  • This Is My Life, written by Christian Lagerström and Bobby Ljunggren
  • Thursdays, written by Thomas G:son, Peter Boström and Sharon Vaughn
  • Tonight, written by Sharon Vaughn and Anders Hansson
  • Underbart, written by Lina Eriksson and Johan Moraeus
  • Unstoppable, written by Dimitri Stassos, Alexander Kronlund, Ola Svensson and Hanif Sabzevari
  • We Can Work It Out, written by Bobby Ljunggren, Marcos Ubeda and Andreas Johnsson
  • Yeba, written by Getty Domein Mpanzu and Tuomas (Tiny) Pyhäjärvi
  • Åt Helvete För Sent, written by Lina Eriksson, Mårten Eriksson and Susie Päivärinta
  • Jupps, nu vet ni..om nån ville veta. Hoppas det blir några bra som tävlar i andra chansen;)
    Goodnight and Goodbye


    I really shouldn't miss you

    Kul att man åker till skolan bara för att få en hostattack det första som händer. iiiiiiiiinte!!
    Svenska prat idag (kommer inte på vad det heter när man siter och pratar..) och sen lite grupparbete på religionen. sen ska vi skriva en liten uppsats där jag ska skriva om meningen med livet
    ja, vi får väl se hur det går med det..

    Fick ont i huvudet på religionen och det blev inte bättre sen..men jag tog en alvedon så jag ska nog överleva.
    Måste plugga lite latin nu inför provet imorgon, och jag får väl antagligen sitta helt själv med det för det verkar som att Agnes inte mådde så bra och kommer inte imorgon..Krya på dig!!
    Kör imorgon också och då kan man förhoppningsvis snegla på en viss person som är ett musikaliskt geni;)
    Ja, eller så kan man bara vara där, kolla i häftet och sjunga..det beror på vad man känner för:)

    Grey's ikväll, blir man alltid glad över, eller ledsen?? Vet inte vad, man blir glad för att man tycker det är såå bra, men man blir så ledsen varje gång för det är såå sorgligt:(

    Nä nu måste jag plugga, ha det bra
    Goodnight and Goodbye

    All up 2 you

    SKOLA!!!! Det var längesen alltså, kändes lite konstigt..
    Matte först med en massa genomgång inför provet på fredag, sen filosofi med genomgång och lite titta på Matrix och ska jag vara helt ärlig så förstår jag mig inte riktigt på den filmen..men ah den är väl kanske bra:P
    Sen lunch med Indian (OJOJOJ jag fick ju värsta artikeln av Martina, THANK YOU!!), gulligull:)
    Spanska stod det sen på spanskan och det var ganska slappt, vi gick runt och låtsades befinna oss på olika ställen och så, och så blev det att läsa nån skräckhistoria som jag typ inte fattade..
    Engelskan gick faktiskt helt okej, redovisade min bok inför Sofia och Anders..tror inte att han märkte att jag inte läst klart hela boken;)

    Sen drog jag till Mina bara för att upptäka att Mina var kvar i stan..aja hon kom ju tillslut iaf:)
    Åkte in till stan med Mina och Elvira och tittade på, bara för att upptäcka att jag kan nada från refrängen och framåt..känns ju sådär att jag kommer missa nästa vecka också liksom.

    Nä, nu blir det nog lite sleep, om jag kan slita mig från Spotify, just nu är det Akon som gäller, bra kille det där..om nån har några av hans låtar så tveka inte att skicka över några till mig:P
    Har inte läst på ett dugg till Svenskan heller, kom ju på att det vi skulle läsa tills imorgon fanns i boken, men jag får väl skylla på att jag varit sjuk eller nåt:)
    Goodnight and Goodbye

    A little time of me

    Känns så jobbigt att missa en dag i skolan..men jag går nog imorgon iaf, jag MÅSTE gå imorgon.
    Skönt vare iaf att sova till typ 11, kändes som om det behövdes!!
    Tråkigt därimot att jag får vänta en extra dag innan jag får träffa människor..

    Försöker skriva engelska, men det är så otaggat så det är inte sant..
    Vill bara ha FOTBOLL, snälla ge mig nu!!
    Ja och självklart fick den super söta och super gulliga och världens bästa Higuain spela i förra matchen, som jag självklart inte såg eftersom jag var i Barcelona..som jag för övrigt längtar tillbaka till liite.
    HAr kommit på också att jag vill ha en riktig fotbollskväll!! Nån som är på?? Alltså med fotbollskväll menar jag sitta och titta på real, äta pizzz och dricka öl (eller ja, cola för oss som vill ha) och bara vara sjukt taggade..

    Nä, det händer inte så mycket när man är sjuk på landet kan jag säga..mamma åker till stan sen så jag ska ta in hästarna, men sen blir det väl kanske att bädda ner sig eller nåt och titta på film!! Mysigt ska det va..ocj ja, man kanske ska ta sig en real madrid mugg med varm choklad också;)

    nä, nu ska jag försöka få nåt gjort och tänkte faktiskt krya på mig också..:P
    Goodnight and Goodbye


    Let's pretend I'm with U

    Jaha, då var man sjuk..blev ingen kör idag och det blir ingen skola imorgon.
    Känner att det vore skönt att vara hemma och vila så jag orkar med tisdag!!
    Då blir det lång dag i skolan, volontär möte och dans, eller ja, vi får se, kanske bara är med och tittar på dansen..

    Kom på igår att vi har svenska seminarium på onsdag som jag helt hade glömt!! Tror dessutom jag har svenska grejerna i skolan, ehm ja jag är dålig..

    Nä, asså jag orkar inte skriva på bloggen..måste nog sova lite
    Goodnight and Goodbye

    Give a little bit of your time to me

    Jaha, då satt man hemma i kalla Sverige igen då..saknar faktiskt redan det varma soliga Spanien.
    Nästa gång blire Madrid och sen Andalusien!! Ååhh, ge mig NU!!!!!!!!

    Orkar inte berätta om allt, har redan berättat typ allt för familjen..vill ni veta nåt får ni helt enkelt fråga!!

    I hate that I love you this much..

    Ja, och inte gav det tur till Real för att jag var i samma land, nix dom förlorade, 2-1, mot Sevilla och därmed gich Barca om i tabellen..och det verkar inte som om ÖSK spelar bättre utan mig heller! Aja, får se om det blir att gå på fler matcher eller om det blir diss. man vill ju inte höra vissa saker menar jag, det blev ju liksom såå fel sist.

    En förkylning har jag dragit på mig också, det är denna j***a kyla som är felet, och att mamma typ var sjuk.
    Aja, nu ska jag byta om och sen blire en liten tripp till stan med morfar för att köpa mat på Shanghai, gott gott:)

    Goodnight and Goodbye

    U can do what U want as long as U don'
    t leave me hear alone...

    Last Goodbye

    NÄRVÖS!!!!!!!
    Nu åker vi ju för fn snart!! Ååhh det ska bli såå kul, men är jätte orolig att det ska hända nåt eller att jag inte ska kunna sova när alla andra är där, är ju liksom van att sova heelt själv:)

    Packningen går väl sådär..är nästan klar men nu är det verkligen fullt! Lovar att den väger över 15 kilo och så får jag inte följa med:(
    Aja, ska börja tänka helt positivit nu..
    JONAS börjar ju ikväll också..

    Ska försöka duscha lite nu utan att dränka mig själv. Måste ta in tvätten också..

    I'm a survivor, I'm gonna make it

    Hoppas att Martina får det bra här hemma utan oss..ja och alla andra också för den delen:)
    Fick iallafall veta att psykologiprovet inte är förrens v. 43 och matteprovet är flyttat tills på fredan..nice:)

    Drar snart till Mina, se om det blir any sleep..troligtvis inte. Om vi hinner och Ann-Sofie inte skulle kolla på nåt annat så chekar vi lite Idol och dansfilmen. Sen tror ja vi skulle fixa farmville på facebook också. Kanske blir lite prat också, iiiiiiiiiiiihhhhh

    Haha, ja och Ola ville följa med oss!! Han sa typ att det var bättre att han var med än Barbro för han hade så bra koll på Barcelona. Haha, han är ju föör rolig:D
    Glömde pengar och telefon hemma imorse, men det ordnade sig iaf, Andreas skulle gå i godo för mig.

    Nä, nu måste jag få lite mer gjort, ha det bra här hemma i Sverige och ta hand om er
    Goodnight and Goodbye

    ..they don't know who I really am
    And they don't know what I've been through
    Like you do, and I was made for you
    <3

    It's like moving mountains

    Blev inget volontär möte..kände att jag nog var tvungen att plugga liiiite istället. Är snart dags att börja packa också.. Fattar verkligen inte att vi snart är där, SPANIEN!! Ååhh, ska bli så kul..<3
    Men ah, det finns ju sina nackdelar också..vi ska till exempel sova ihop allihop, och enligt Martina så blir man jätte illamånde på flyget och sånt. Har också blivit tilldelad att ta hand om allas power-points och jag loovar att jag tappar bort allt..

    Bussen hem var lite rolig:D
    Bussföraren hade typ världens otur. först var kort grejen sönder så han fick sitta och säga till ALLA att det bara var att gå på, folk fattar nämligen inte att om den framför inte kan betala så kan inte dom det heller;)
    Haha, sen visade det sig, efter att jag suttit och tryckt på den, att stop knappen inte funkade och bussföraren tog en djup suck..hihi och så påminde han lite om håret;)

    Bibblan var lite rolig också..ja, jag kanske inte ska säga vad som hände..alla som vill veta får säga till, här riskarar vi inget genom att skriva ner det..man vet ju inte, en människa kan ju mot alla odds följa denna lilla fina bloggen:P

    Mamma ligger i sängen och har ont:( och det blev väl knappast bättre för att Bamse kom och hoppade på hennes ansikte och ville krypa ner under hennes filt..:P

    Nu måste jag verkligen plugga lite, Prov imorgon..och krya på dig mamma:)
    Goodnight and Goodbye



    RSS 2.0