I'm tired of losing my control

...in the end we go alone

Just nu känner min hjärna att några veckors sommarlov till inte hade skadat! Är så jäkla trött så det är inte sant. När vi hade sista lektionen - film - så fick min hjärna damp och min ögon gjorde nåt hel skumt! Kan inte förklara, men läskigt var det.. Som det känns nu vill jag bara hoppa av, men samtidigt så vet jag att det säkert blir bättre så det är bara att hänga i där och försöka göra sitt bästa. Man blir ju lite trött av att typ inte känna någon (nu känner jag ju Priscilla, men hon är också den enda!) och hela tiden gå och fundera på om man ska våga sig på att för en gångs skull vara lite social och prata med lite folk... just nu har jag lite magont också efter att varit lite dålig med maten. Hade gjort iordning två smörgosar till lunch (och skar mig i fingret samtidigt!) men tappade den ena så jag hade bara en och blev inte så jätte mätt.. hmm, men som sagt, det blir nog bättre snart :)

Har lite funderingar på att lägga ner bloggen ett tag också, hinner inte blogga så mycket och jag har liksom tappat känslan av att det finns en mening med mina inlägg..men vi får se, kanske får mer tid och blir på bättre humör och fortsätter :)

sluta finnas i min värld så jag kan sluta tänka på dig precis hela tiden..

...förlåt för mitt klagande...
Goodnight and Goodbye

I'll be your cure

...just tell me where to start

Första skoladagen avklarad med betyget godkänt. Väldigt mycket information om kursen MKV och lite om Filmprogrammet. Efter all viktig info tillsammans med alla som läser medie- och kommunikationsvetenskap så kom Mina och hämtade mig och vi körde in till stan och tog en lunch med god mat och mycket prat. Nästan all prat handlade om Spanien och efter ett tag började känslorna svälla en del, speciellt när det blev prat om vissa lärare, jisses vad jag vill tillbaka!! <3
Mina berättade också att Barbro ville att vi skulle prata i flera grupper, inte bara en!! Jikes! Vi som hade tänkt att ta en klass, men icke sa nicke.. men det är väl bara att bita ihop och göra ;)

Imorgon blir det ytterligare en heldag, kvart över tio till fyra..får hålla ut den första veckan och hoppas det blir lättare sen :)

En liten nyhet som förtjänar ett stort utropstecken! Svante Stockselius lämnar Eurovision!! Hur sjutton ska vi klara oss nu?? Och kunde han inte vänta några år så jag kunde ta hans jobb sen? Världens bästa latingrupp gav ju det som förslag, var det ingen som lyssnade då eller? höhö, aja jag får försöka överleva ändå ;)



just det..det var en sak till. Real spelade lika i sin match igår :( men det är bara att ta nya tag och gå på igen, iår ska vi ta katalanerna!! 

Goodnight and Goodbye 

I could really use a wish right now

...

Tog lite kort på alla kantarellerna vi lyckades plocka, men dom kommer sen..hade lite problem att lägga in dom på datorn.

Igår spenderades först på tippen och sedan en stund på Noramarken. Alltid lika mysigt att gå på marknader, förutom när man får betala mer för saker..men men, det är sånt man får leva med :)

Dagen började ganska bra, gjorde lite frukost och satte mig i sängen och kollade på ett avsnitt JONAS <3
"All I said was Well.." <3<3<3
Ska nu försöka lägga in lite nya låtar på mp3n (jobbigt när man lyssnar på låtar på Spotify och inte kan lägga in dom på Mp3n!!) innan jag går ner och målar lite i Ias kök. Är nästan klart, ska bara måla vitt runt det gröna så blir det finfint :) Sen måste också ca 106 sidor läsas i en av kurslitteraturböckerna tills imorgon! Jobbigt att få läxa innan skolan hunnit börja! Men, för att citera en liten famous låt, Sånt Är Livet..

Ikväll spelar Real första matchen i La Liga också så jag kan nästan lova ett extra inlägg ;)

Goodnight and Goodbye 

Sounds like a lullaby

...when you sing your song

Jag är sug på att blogga, jag vet.. men jag skaaaaa försöka bättra mig :)

Igår spenderades inne i stan och framför allt på universitetet på välkomstdagen. Trevligt värre, men lite ensamt i början innan jag hittade Priscilla/Frida och Lisa. Men iaf, det började med att rektorn och några till hälsade alla välkomna vilket var trevlans. Efter det gick vi en rundtur på campus med väääärldens skönaste killar!! Tro mig, dom var verkligen störtsköna!! :D sen lite lunch innan det var mer info från...nån. Joooo, typ om HumUS, akademin jag ska gå på..hmm. Aja, sen var det yttligare lite lunch då jag lyckades springa in i först Priscilla och Frida och sen även Lisa. Efter att ägnat lunch tiden för prat så blev det lite info om programmen och vad vi har att se fram emot den här tiden, lät inte fy skam kan jag lova! Först prata dom om Digital Mediedesign programmet vilket gjorde att jag genast ångrade att jag inte la det som första val!! Men ah, sen kom prat om Filmprogrammet och jag insåg att jag nog valt rätt ändå ;) Alla var typ jätte trevliga och förväntningarna är höga inför måndag och de kommande 3-3½ åren!! :D:D:D

Dagen har varit lite varierad, men den slutade med svampplockning och ah..vi lär typ ha kantareller till jul!! Men det är väl också fördelen med att bo i skogen ;)

okej, det var nog allt för den här gången :)
Goodnight and Goodbye

When I die

...I want you to hold my hand

Ursäkta att bloggandet inte har varit så rullande de sista dagarna..det har hänt lite så jag har inte hunnit/kunnat. Igår bastämde vi oss för att åka och köpa de sista tavlorna till mitt rum så nu är rummet i princip klart..ska bara skriva lite mer på byrån och så och sen kommer bilderna!! :D
Innan vi åkte hände en liten tråkig sak.. Vi var hos mormor och morfar och de har en hel del getingar på deras uteplats, men vi satt där ändå. En geting kom flygande men försvann igen. Sen när vi skulle gå så kände jag nåt i håret så jag tog dit handen och skulle ta bort det och AAAAAJJJJJJ! Geting skiten satt i mitt hår och borrade in gadden precis under mitt finger. Gjorde sjuuukt ont och inte känns det så bra idag heller..hela fingret har svullnat upp och det bränns och drar åt som attans!! Till råga på allt så sa dom på sjukhusgrejset när mamma ringde att det kunde bli värre imorgon! suck. jag villll inte!! It hurts.... :(

Fic också sms så imorgon blir det att hämta fler skolböcker. sen fattas det bara 3, men jag hoppas de kommer snart också..annars vet jag inte vad! Kan man få kvarsittning på universitetet?? Njeeee, det borde man inte få!! Kan ju förklara att det blev lite sent och att de är på väg..eller nåt.
Tror också att OneRepublics skivor anländer snart :D:D:D Deras första skiva kostade bara 79 kronor på CDON och för att få fraktfritt var man tvungen att handla för minst 100 kronor så jag hade ju inte så mkt val än att beställa den andra också ;D

Goodnight and Goodbye

Waiting for you to see

...when time fly away

Dagen slutade inte så tokigt ändå. Vaknade imorse redo för ännu en arbetsdag med att åka till återvinningen med det sista men riktigt så slutade det ju inte. Jag gick och satte mig vid frukostbordet och säger till mamma att jag inte skulle träffa tjejerna idag för Evelina inte kunde på kvällen och jag ju inte kunde på dagen. Mamma kollade då konstigt på mig och frågade vad jag skulle göra. Det visade sig att vi inte skulle åka med det sisat än på ett tag..ärligt så känns det som att jag är helt borta med saker som sker här hemma! Jag fattar aldrig vad vi ska göra..hmm
Så dagen blev alltså en tur och hjälpte mormor & morfar att handla och sen åka upp på stan och käka lite med tr3e saknade tjejer. Känns som att jag aldrig ser dom längre :( Och ja, Evelina flyttar på måndag så det lär ju ta ett tag innan jag får se henne igen. :'(
Efter "tjejmötet" blev det en klippning, dock blev inte mitt hår så mycket kortare..Frisören tyckte jag passade bättre i att ha lite längre så hon klippte bara upp det lite och klippte lugg (Y) Blev nog bra ;) Sen fick jag hämta ut en av mina framtida skolböcker; "Film Art", nu ska jag bli filmexpert...på riktigt!! :D:D Köpte också ett block och boken "En Shopaholics bekännelser" (jag är ju liksom smått beroende av filmen så..). Affären låg på vägen och Ia hade typ tappat bort tiden eller nåt och hade inte åkt när jag ringde och var klar så jag hade ju lite dötid att återuppliva :)

Fick ett mail också. Jag har ju blivit tillfrågad att skriva en reseberättelse om min tid i Madrid (har jag skrivit det??) och har nu skickat in den.. Fick nu som sagt ett mail där dom var väldigt nöjda med berättelsen och hon som skrev sa att den var väldigt inspirerande och att hon nu ville packa väskorna och åka direkt! haha ;D aja, den kommer iaf inom kort upp på deras hemsida så då kan ni läsa den där om ni skulle vilja ;) Jag skrev i berättelsen att jag och min kompis (Mina) hade planer på att återvända och dom var så snälla så bara för det får vi rabbatt om vi åker på språkresa med dom igen (y) planer börjar redan smidas ;)

Sen måååste jag bara lägga upp den här låten, jag är så sjukt beroende av den just nu!! Den går på repeat och jag kan bara inte stänga av!! Så bra är den..... 



Har nog fått med det mesta.. ;P
Goodnight and Goodbye

Just gonna stand there and watch me burn

...but that's okey cause I love the way it hurts

Kanske det bästa känslan i världen! En känsla att man kan släppa precis allt annat och bara vara sig själv. En känsla av att man kan känna precis vad man vill; sorg, glädje, hat, kärlek. En känsla av att man är långt ifrån den enda på jorden som sig själv..

..känslan av att hitta en ny låt som får hela världen att värka liten och meingslös. En ny låt som får tankarna att vandra sin egna väg ut i det okända. En ny låt som får en att känna sig säker på att man har gjort rätt val och att allting löser sig tillslut..

..Goodnight and Goodbye


Those flashing lights come from everywhere

...it makes me stop and stare

Jag har börjat fundera på vad som händer om man återvinner för mycket? Jag menar, nu har jag varit på den där återvinnigen en hel del, blir man stamkund då eller? Det är ju liksom inte som att man kan få rabatt eller nåt sånt. Men men, man får väl typ tillbaka för att vi får en bättre värld :)

Annars var det inte så mycket att göra idag så jag och Ia satte oss och kollade Valentine's Day. Hon hade ju inte sett den och jag hade absolut ingenting emot att se den igen ;)
Nu kollar jag lite på Justin Timberlakes konsert från Madison Square Garden, och jag har bara två saker att säga om det;
1. Justin Timberlake är en av de bästa dansarna e v e r!! Helt sjukt! Han dansar bra, ljuset är finelifinfint och sjunger dåligt gör han ju inte direkt heller ;)



2. Jag vill åka till New York!! Helst se nåt på Madison Square Garden..såå coooooooooolt!! :D:D:D



Goodnight and Goodbye

Without you I would fall apart

...I am safe when I am in your arms

Ibland ska man ha tur!! Efter att jag och Ia åkte med ett lass skräp till återvinningen så släppte Ia av mig hos mamma så jag fick övningsköra till Maxi för att hon skulle handla lite. Väl inne i affären så har dom Darins nya som släpptes idag!! Ihhhhh!!!!!! Så bra är det kan jag lova!!

 

Köpte också "Valentine's Day" som jag självklart genast satte i DVDn när jag anöände hem. Brais är det enda jag kan säga. Det blev nästan en skvätt tårar på slutet också, en scen som var väldigt rörande..snyft (vill inte avslöja för dom som inte sett, men jag kan säga så här; Julia Roberts var med i den..)



Goodnight and Goodbye

Jag skulle andas i det tomrum som blev över

...om du lämnade mig nu

(Så braaaig låt!!)

Jikes! Träningsvärk! Efter att klockan ringt imorse och jag trött gått in i duschen så insåg jag snabbt att jag inte hade ont i hela armen för att jag legat på den så hande somnat..nix, det var den roliga känslan av träningsvärk. På ett sätt är det faktiskt en ganska skön känsla för då kan iaf ingen säga att jag inte gjort nåt!! Men ont kan man ha det..but I survive ;)
Skara iaf..tänkte ta lite bilder när jag och Ia både packade upp och ner, men självklart kommer jag på att jag har kameran när vi ska gå ut i bilen, och ja..kameran låg i bilen!! Så, Ia lovade att ta lite kort när hon åker ner nästa gång. Tänkte att det vore lite kul att ha lite bilder på tha lägenhet :P Ska börja skrivandet på byrån/hyllorna nu också så snart kommer bilder på mitt rum också! :D:D:D
Just det! Har en liten sak att säga bara också..Don't mess with me when it comes to Ryan Tedder!! När jag och Ia åkte ner till Skara och sen hem igen så spelade hon en låt med Westlife då jag utbrister "Oj, det här låter jätte mycket som en Ryan Tedder låt! Är det han som har skrivit?" Ia: "Nej, han har skrivit en låt till dom men det är inte den här". Det går ett tag sen hör vi låten igen. Jag "Men asså är du säker? Det är ju liksom Ryan Tedder rakt igenom låten!" Ia; " Ja, jag är ganska säker, vi kan kolla när vi kommer hem." Vi kommer hem. Ia tar fram fodralet, öppnar och kollar. Who was right? MEEEEE!! Låten var självklartis skriven av den bästa! <3 (Om nån nu undrar över låten så heter den "Where We Are"..) :D:D:D

Hade körlektion idag. tummen upp. Åkte in tidigt och satt och pluggade på teorin som gick åt pipsvängen igår. Sen var det lektion och oj vad jag känner mig stressad när läraren sitter där bredvid! Jag vet att jag ska göra felen där så hon kan hjälpa mig så det blir rätt, men man vill ju inte göra fel.. Iaf, min lärare sa iaf att hon tyckte jag var väldigt duktig och om jag fortsätter på så här så har jag nog körkortet i handen snart :D det är alltid nåt man blir glad för kan jag lova!! 

Det var allt för nu och ett tag
Goodnight and Goodbye


Heart

...



<3

You are my star

...and now I'm happy

Tänkte blogga lite till dagen till ära :) 
Blev klar med Fas B på körteorin! Sjukt lättad. Misslyckades först, men va sjutton, vad förväntar dom sig att jag ska göra när dom säger en sak i boken och sen är svaret nåt helat annat?? Fy sjutton, längtar tills körkortet är klirrat i kassen så jag slipper tänka på det!! Har bara (?) ett kvar tills på tisdag, puh!

Imorgon bär det av neråt i landet, rättare sagt Skara. Jag och Ia skulle fixa lite saker i hennes lägenhet. Nån kompis till Ia, Maria, skulle typ flytta in där också så vi ska fixa lite sängar och så. Sen hade jag hoppats på mat från McDonalds i Skövde så man kunde snegla ett ögonblick eller två på McDonalds-Martin :D Men, det ser ut som jag får ge mig, ser inte ut att bli så :(

Sen eftersom jag spenderade typ halva förra inlägget till att tala om för omvärlden hur bra jag tycker Darin är så lägger jag upp två mini videos. Den ena på låten jag prata om som var så fin; "I'll be allright" och hans nya som ni kanske har hört; Lovekiller. <3

 



Höhö, nu förstår jag att ni antagligen inte lyssnat på låtarna och det kan jag ändå förstå.. jag fattar helt enkelt inte att folk faktiskt inte gillar honom, men när jag tänker till så inser jag också att andra artister som andra äääälskar tycker inte jag om så.. hmm, jag är inte såå smart alla gånger ;);)

Goodnight and Goodbye

When I think about you

...

Kollade på sommarkrysset igår och uj vad killen vid namn Darin är bra!! Funderar på att förhandsboka nya cdn på cdon redan nu eller om jag ska åka upp på stan på onsdag och köpa i affären..svårt beslut. Hörde en liten bit av en av låtarna på skivan på hans youtube och jag looovar, tårarna var inte långt borta!! Jag skiter i alla som pratar om hur dålig han är och allt vad dom säger, Darin är i världsklass!! Dessutom är han ju så sjuuukt söt också!! ;D



Rummet är typ klart nu också och jag måste säga att jag blev riktigt nöjd :) Bilderna kommer lite senare, det är några saker som måste fixas försat. Men om jag säger så här, ja..jag är ett freak och ja..jag älskar Jonas Brothers, Twilight, Spanien/Real Madrid, Avatar, Måns Zelmerlöw och fina tavlor ;P

Goodnight and Goodbye

När jag sår och vallar får

...

Jag fattar inte vad som händer! Jag är så sjukt trött precis hela tiden. Även om det händer nåt roligt så orkar jag inte alltid skratta och om inte allting händer direkt så blir jag skit sur och vill lägga mig på golvet och skrika! Hmm, försöker att bota med lite svenska sånger med text som rubriken ;) hoppas det hjälper..

I tisdags på körlektionen sa min lärare att jag skulle göra fas B och C på teorin innan nästa gång (som är på tisdag) men helt ärligt så orkar jag inte ta tag i saker..vill bara få klart allting här hemma. Ingenting ser typ ut som det gjorde innan...jo förresten, mammas rum och badrummen!! Men det är också det enda.. slit och släng, yes my dear.

Goodnight and Goodbye

Something you can talk about

...under the blue sky

I WANT!!



I samma veva (eller ah, dom behöver ju inte komma samtidigt!!) som JB får försöka pallra sig hit så tycker jag allt att dom kan dra med sig Adam och hans Glam Tour till blå gult!! Funderar på att köpa postern ovan medans jag väntar :D <3

Goodnight and Goodbye

I'm gonna be a big star one day

...and I hope you'll stay with me

Gårdagen blev inte så tokig, inte så tokig alls faktiskt. Började med Marieberg och inhandlade en hel del grejer som behövdes på IKEA! Sen inhandlades det silver färg hos Evelina för att skriva texterna på alla mina saker..höhö
Sen åkte jag till Martina och det blev JONAS för hela slanten (killarna är ju för söööta!!!) och lite prat med Martina, känns som det var väldigt längesen så det kändes väldigt bra!! :D Hoppas bara jag kan få se alla tre flickorna snart igen!! :):):)

Dagen har iprincip bara gått åt till att fixa i mitt rum och i övriga huset. Hela huset ska typ ändras, inte bara mitt rum ;) Just nu känns det som att det aldrig blir klart!! Det blir ju inte direkt bättre heller av att alla sakerna hatar mig!! Nej, jag lovar, de hatar mig verkligen! Inget funkar, och det som funkade innan funkar inte nu. Som min stereo, den bara slutade fungera när jag monterat upp den på väggen! Hmm, aja jag hoppas det blir bra tillslut.

Fick ett mail från Avista också. Dom ville att jag skulle skriva en reseberättelse från Madrid för dom fick tydligen inte så många utvärderingar från dom som varit i Madrid och jag var så positiv i min så..höhö, låter som mig!! Ska vara en sån som pratar om hur det är att åka på språkresa med Avista också, skulle få några kataloger när det var klara. (y) funfunfun :D 

Goodnight and Goodbye 

Your love keeps on lifting me higher

...higher then I've ever been before

Puh! Test 1 klart på det där sketna körkortet! Känns...befriande. Svårast i världen är dom kan jag lova. Det är ju liksom inte så lätt att dom skriver en sak i böckerna och sen på de alternativen man får till frågan så stämmer alla in på boken så man måste ta fram hjärnan och bestämma vilket som är mest rätt. INTE FN VET VÄL JAG!! suck..men men, första är som sagt klart och tur är det :)

Bestämde mig också vilken film jag skulle kolla på och självklart blev det den som det alltid blir när jag inte kan välja, den bästa.. "En shoppaholics bekännelser" :D:D:D Kan inte motstå Hugh Dancy i den filmen asså!! Så söööötis så ujujuj ;)



Goodnight and Goodbye

It takes a fool to remain sane

...

Jag börjar fundera på om det inte är bättre att bara skita i allt som har med körkort att göra..buss är ju liksom bra, bättre för miljön är det också! Skulle försöka mig på ett test som man tydligen måste göra på hemsidan och blev underkänd med ett poäng! Aja..ska försöka mig på det en gång till, det kaaaan ju vara bra med det där kortet iaf. ;)

Byrån är färdigmålad också! det som saknas är texten, något till baksidan och de vita knopparna. Ska åka ut till Evelina när hon jobbar och köpa det som behövs på tisdag (y) Tror att hela rummet blir klart innan nästa vecka är slut...eller ah, hoppas iaf ;D

Funderar på en film ikväll också..frågan är bara vilken? Jag är så sämst på att välja vilken film som ska ses..okej, jag är sämst att välja allt!! hmmm..blir alltså lite tänkande den närmaste tiden..

Goodnight and Goodbye


That's why you're beautiful

...and baby I'm so glad that you're mine

Har igentligen ingenting på hjärtat. Har igentligen ingenting att skriva. Har igentligen inga ord att forma till meningar. Men jag vill ändå skriva ett brev om allt vackert du ger mig och säga att jag alltid vill att du ska finnas till.

<3

Gonna drag you through this kicking and screaming

...I'll show you what you've been missing

Flashback! Jag vaknar en timma för tidigt och ligger och väntar på att klockan ska gå igång, när det är 10 minuter kvar tappar jag tålamodet och går upp och dushar istället..det är inte kul att gå upp på morgonen! Men men, nu är risk ettan klar iaf så jag slipper tänka på den. Lite dåligt var det dock att komma till bilskolan för då blev jag påmind om det jag skulle öva på tills på tisdag och att jag MÅSTE göra teoriproven på internet! suck. Blir till att släppa alla planer på fotboll och att få träffa flickorna igen :( Hoppas jag får se dom snart för nu börjar jag banne mig sakna dom!!

Sen var jag en stund i sköna Lindesberg...en fin liten håla uppe i skogen måste jag säga. Trevligt var det också och träffa gamla bekanta. Men den stora överaskningen idag var när jag kom in i bilen efter körskolan och Ia räcker fram en COLA VANILJ!!<3 Såååååååååå mumsigt så det är sjukt! Den har ju typ inte funnits på hundra år så gissa om jag blev glad och började klunka i mig direkt! :D:D

Sen börjar min Twilight-vägg bli klaris och finfin blir den :) Sen ser resten av rummer ut som ett bombnedslag, men innan skolan börjar så ska jag nog vara klar (y)

För att lägga en liten guldkant på inlägget så kan jag berätta att här om dagen så vann Real mot den amerikanska klubben dom spelade mot..mål av Canales, Higuain och Ronaldo, 3 hjärtan med andra ord (trots att min kärlek till Ronaldo börjar svalna rejält!!) <3<3<3

Goodnight and Goodbye


words are poison

...the most painful weapon

Dagen har spenderats på lite olika sätt. Först lite målning till lite partymusik medans nerverna var på helspänn. Sen fick jag veta att jag kommer bli student på Örebro Universitet iaf! :D Blev antagen till Filmprogrammet,..måste varit en hel del som tackade nej med tanke på att jag var reserv 9! men men, jag ska inte klaga ;) Jag blir iaf lantis ett tag till, börjar kanske kolla lite lägenhet för att eventuellt flytta till stan, men jag har ju räknat ut så fint att om jag bor hemma så kan jag spara en slant och sen åka tillbaka till den bästa, Madrid. men men, man vet aldrig vad som händer..

Sen åkte jag in och spenderade eftermiddagen med en ny klippt Evelina, väldigt trevlans. Blev lite köp också, rättare sagt tre ringar, 4 hårspännen, fyra Twilight-skriv/citatböcker och ett papper för att få over skrift från ett papper till mina hyllor (y) Evelina köpte det hon behövde också och vi kunde glatt konstatera att vi båda blev nöjda. ;)
Med andra ord, en toppen dag :D

Precis när du försvann kommer du tillbaka och jag är tillbaka på ruta ett igen

Nu blir det sängen eftersom en tiiiiiidig uppstigning väntar!
Goodnight and Goodbye

Before you let it all go

...think about it once more

Gör er beredda på ett långt inlägg...

Inatt drömde jag nog en av världens absolut bästa drömmar! Den var så bra så när jag kände att jag började vakna så blundade jag hårt och tvingade mig själv att somna om ;)
Iaf, drömmen utspelade sig på Bernabeu i Madrid och jag och både gamla, nya och bästa flickor utgjorde en del av Real Madrid (självklart var killarna med också!!) och vi slogs ihop med det Argentinska landslaget och allt leddes av Maradona..hmmm. Men men, vi skulle spela en jätte viktig match och alla andra utom jag gick ut på planen för att börja träna. Anledningen till att jag inte gjorde det? Jo, för att jag var döende med en hjärntumör (tro mig, jag hade papper från läkaren och allt!!). Under hela tiden så höll jag på och flörta med Garay (säker för att jag har kommit på att han är jätte gullig och att Higuain är ihop med, vad pressen kallar, Argentinas vackraste kvinna!!!), problemet var bara att han total dissa mig! Själ total dissa jag Higuain för att jag var så arg på honom (denna flickvän som spökar igen antar jag). Iaf, när matchen skulle börja gick jag och satte mig hos mamma och nån gammal bekant som jag inte sett på typ tusen år för att inte vara ivägen för laget. Under matchen så dog jag!! Alla trodde att jag sov, men upptäckte snart att jag inte andades. Dom runt mig skrek att jag var död och folk började då strömma mot mig, bland dom fanns Higuain som spran fram till mig. Han började göra sån där hjärt-lung-räddning och mun-mot-mun metoden (!). Efter ett tag när jag inte vaknade så sa alla att det var försent, jag var redan död, men söta absolut bästa Higuain sa "Nej, jag tänker inte ge upp, hon kommer tillbaka!", och självklart skulle jag ALDRIG kunna lämna honom så efter ett tag vaknade jag. Jaaa..det visade sig att det var jätte dumt av mig att total dissa honom! PUSS!!

Nu till verkligheten (lite snyft). Efter nån timme i stallet började med projekt göra om i rummet. Tog ut mina två bokhyllor och några nya ramar och började måla svart. Kom på också att jag på det svarta sen, typ byrån och en av hyllorna ska skriva med typ vit eller en jätte fin blå färg olika tekter eller rader ur olika låtar. En av bokhyllorna där mina Twilight-böker står i som hänger på nya Twilght-vägen som kommer bli super fin med New Moon 3D-postern!!) ska det stå citat från filmerna och bökerna! hhöhöhö, javisst, nörd-emma är i farten ;D
Efter ett tag fick jag ett litet sms från Mina som ville komma och prata lite och det säger jag givetvis inte nej till! Så, medans jag målade och fixade i rummet så satt Mina och höll mig sällis, MYCKET trevligt!! Det slutatde med att vi blev sittandes på altanen och pratade om grekisk/romersk mytologi och inofficiella gudar! Hahahaha, jikes! :D:D:D men men, roligt och trevligt har det iaf varit :)

Imorgon får vi se om jag går på intervjun, är sjukt otaggad! Elin pratade om nåt annat ställe som lät mycket bättre och med lite tur så kommer jag in på Filmprogrammet och slipper jobba ;) Sen kom jag ju liksom på att jag ska läsa Ny Grekiska för nybörjare till våren! Längtar som fn!! Så ja..vi får se hur morgondagen blir :)
På fredag blir det en tidig morgon eftersom jag ska gå Risk 1:an!! Körkort, here I come! :D Sen åker jag, mamma och Ia till Lindesberg och träffar en gammal bekant som det var tusen år sen vi träffade (kanske den i min dröm :P) och fikar lite, trevligt trevligt ska det vara ;)

fju, nu ska jag hålla alla tummarna för att andra antagninen är klar när klockan slår 12! :)
Goodnight and Goodbye

A hero in my head


"Hej!

Tack för din ansökan.

Har du möjlighet att komma på intervju redan denna vecka?"

OHYES! Det kan du ge dig på att jag har! Sååå, på torsdag (om jag får ett litet mail tillbaka om bekräftelse) så är det arbetsintervju som gäller :D Efter det en träffis med Evelina och eventuellt lite JONAS titt med Martina :) Bra bättre bäst ;) I like it..

Goodnight and Goodbye

Remember this one day

...when nothing goes your way

Är lite stolt över mig själv..första körlektionen avklarad! :D:D:D Läraren var super toppen och det gick väldigt bra, typ. Vi satte ett mål i början om att körkortet skulle vara taget i vår och i slutet av lektionen sa läraren att vi utan problem ska klara målet :D hehe, YESBOX, så ska det banne mig låta! :)

Efter lektionen åkte jag, mamma och Ia till Marieberg. Mamma och Ia skulle handla lite och jag skulle köpa lite färg, trots det kom jag därifrån med färg (med tillbehör), två ramar, en spargris och en tavla. Men men, jag är nöjd. När vi klev in på Marieberg så ser jag Barcelona åka ner i rulltrappan <3 mitt hjärta började genast bulta några slag och jag tyckte jag såg att han kollade på mig! Sen kom jag tillbaka till verkligheten och kom på att han skaffat flickvän och att han kollade på mig för att jag redovisade PAt i hans klass. Mitt hjärta slutade att slå. blää.

nu ska jag kolla Allsången och sen Midsomer :D
Goodnight and Goodbye



RSS 2.0