This is my life my friend

..and I can't be no one else

"Higuain 5
Två mål, ständigt i rörelse och dessutom en assist till Kakás 3-1. Pipita är en av världens bästa anfallare just nu. Nu måste han bara visa det i de riktigt stora matcherna också så är han snart en kandidat till de stora priserna"

Ja..vad ska jag säga?? Kan jag vara på dåligt humör när jag läser sånt?? Nope.
Såå, nu kommer allt det som jag ville säga förut;)

Kan börja med att nämna att jag pratade lite med mormor och på skämt frågade om hon hade typ 60.000 över att skänka till mig. Vad svarade hon?? Att jag skulle ta reda på mer info om det jag ville göra, när jag måste anmäla mig och sånt och sedan komma tillbaka så skulle vi se på saken!! Älskar jag min mormor över allt annat just nu eller vad liksom?? Jupps, så nu blire att räkna på vad det kan kosta att dra till Madrid och vad det kostar att åka till New York (även om min mamma inte tycker det för hon har fått för sig att det bara bor lönnmördare där:P) Åååhh, soo happy:))

Sen igår så fick jag en liten glad överaskining!! Människan som satt bredvid Anna Bergendahl i Grrenroom var Kristian!! Och nu undrar ni säker 'Vem fn är Kristian?' Joo, han var med på Sonja Aldén konserten och sjöng. Han är typ skit bra och är världens snällaste:))

Det sista jag tänkte nämna är min dröm inatt, en dröm man bara inte vill vakna ifrån!!
Den handlade om Måns<3 Jag var på nån konsert med honom och han kände igen mig från i sommras. Ja, så han gick ut i publiken och gick till mig och...gulle:))

Höhö, så låter det och jag hoppas det fortsätter låta så;) Imorgon har mamma lovat att åka iväg och köpa Mello innan hon kommer hem eftersom hon inte ville åka in idag..STORT tack:)
Goodnight and Goodbye

With a little tear in my eye

..I write this to you

Hade en massa saker som jag var jätte glad över och kände att jag skulle skriva, men sen hittar jag en sak som får allt annat att falla ner och det känns som om någon har dunkat in mitt huvud i väggen och sedan slitit ut mitt hjärta...
Någon på Reals hemsida hade igår skrivit fel och det var inte alls någon ledning i ligan:'( Varför gör man så?? Först blir jag så sjukt glad, bara för att jag sen ska få hela min värld i spillror!! I cry.. Nä, men man kanske ska ge upp det här med fotboll?? Det är ju helt sjukt igentligen. Men ah, jag vet inte om jag kan släppa grabbarna..dom är ju så otroligt gosiga och bara bäst.



Jag vill också ha en Garay!! Känns som att alla har en utom jag:(

Aja, får se om jag känner för att skriva om allt det där andra sen..kan iaf lova att det här humöret kommer gå över, och ursäkta om ni tycker jag är jobbig som klagar hela tiden.

Goodnight and Goodbye

Until you understand

..I will wait right here

Måste bara få uttrycka min aggression!! Jag blir så OTROLIGT arg när alla människor hela tiden prata om hur dåligt det är i Melodifestivalen. Visst, alla har rätt till sin åsikt..men om man nu tycker det är så dåligt så titta inte då och låt oss som faktiskt älskar denna tävling få kolla ifred!! Jag kanske inte heller tycker att det är rätt som går vidare varje gång och så, men det är dom som vi här i Sverige har röstat fram och så är det bara. Vi får väl leva med våra egna beslut liksom!! Och tycker man att alla låtarna suger så har man helt enkelt kommit fel..sluta titta eller skicka in ett eget bidrag om det skulle vara bättre.. det är när jag läser skit om denna festival som jag blir så himla ledsen. Extra arg blir jag när också människor från andra länder trackar ner på våra låtar och våran final, Har ni lyssnat på erat egna bidrag eller?? Inte så mycket bättre liksom..aja, alla har ju som sagt rätten till sin egen åsikt, och ah..nu har ni fått min.

Okej, nu ska jag sluta klaga.
Bra kväll, Melodifestivalen var helt okej (tycker jag..) och Higuain gjorde 2 mål på 40 minuter och det blev senare vinst med 5-1 :) Lyssnar också på en skitbra låt med en av Higuains favoritartister <3

Goodnight and Goodbye

Are you lost where you are

..just drop by and together we find the way back home

Okej, jag har absolut INGENTING vettigt att skriva..hmm, meeen det betyder ju inte att jag inte skriver;)

Hittade en sparad intervju med Higuain på min dator igår..där ser man:P
Ah, läste igenom den (vilket jag inte gjort tidigare eftersom jag var inne i min Ramos period när jag hittade den..) och uj..match made in heaven är allt jag kan säga!!
Tydligen så skulle han inte kunna leva utan mobil (eller han sa att han visste att han skulle överleva, men han tyckte att allt skulle bli så mycket svårare då..) och den hjälper honom att hålla kontakten med sin familj i Argentina, som typ betyder väldigt mycket för honom:)
Och ah, han gillar att spela TV-spel, men han är absolut ingen nörd..han tycker bara det är något kul att göra med sina vänner, som också betyder mycket för honom.
Sen gillar han att sjunga och sjunger typ i duschen <3 :) Men han skulle aldrig klara att stå på scen, han tycker det värkar läskigt att ha så många som tittar på han, när han är på planen så är han ju där med 22 andra spelare också..
Och om han inte blivit fotbollsproffs så skulle han vilja spela tennis, eftersom han älskar tennis. Sen fick jag också veta att han kommer från Buenos Aires och när han har semester så vill han vara vid havet.
PUSS



Så, nu vet ni en massa om Higuain som ni antagligen kände att det kvittade om ni visste, men men

Är hemma själv och har en massa som jag måste göra, men jag orkar inte just nu. Chillar lite först..det måste man väl få göra?? Inte känner man ju precis tummen upp när man tittar ut heller (men det var faktiskt lite skönt när man väl är ute..)
aja, nu ska jag inte ta upp mer av er tid:)

Goodnight and Goodbye

Now I will stop dreaming

..cuz I got all that I need

Har gjort lite inköp idag, något jag är vääldigt nöjd med:)



En Higuain tröja



och ett pennskrin
en kalender bara och jag hade haft allt jag behövde:)

Har inte så mycket mer att skriva om min dag, hoppas alla har haft det toppen:)
Goodnight and Goodbye

Learn how to fly

When two stars collide in the sky
That's when two people meet who where meant for each other
When two cars collide on the road
That's when something's wrong, and the Universe tries to put things right again
You and I where meant for each other, no oh no, I don't think so
You and I wheren't meant for each other, because
I'm not beautiful, no, I'm not beautiful
But you are...

So I keep searching, keep hoping, keep climbing
that mountain to find the star I collide with
I keep hiding, keep struggling, keep fighting
for my life, but you
You don't try to drag me down, no
You just help me learn how to fly
 


Don't look away when I'm talking to you

..cuz I maybe have something important to say

Okej, jag skulle återigen ta upp det här med universitet och så och skulle precis börja kolla runt när jag tänkte att jag bara skulle gå in på facebook en snabbis (wow, det händer ganska ofta..)
Där hittade jag det här..



Tycker att bland det bästa som finns är när kändisar ställer upp för djur eller andra människor som har det svårt.. 

Goodnight and Goodbye

We keep on rockin'

..baby don't stop

Jag har börjat funderat lite på uttrycket "Det var bättre förr" och tror banne mig att det stämmer!
Lyssnar lite på musik som jag gillade förr och kom på att man var mer bekymersfri då. Man behövde inte bry sig om framtiden utan kunde bara fokusera på att drömma och må bra. Nu är det liksom så mycket som ligger och gnagger en i sidan..projektarbetet, sommarjobb, vad man ska göra efter gymnasiet; i allmänhet framtiden!!
Men skönt är det när man kan sätta i hörlurarna och drömma sig bort på riktigt och tro att det faktiskt tro att det är så framtiden kommer se ut, utan att bry sig om hur man ska ta sig dit, man bara vet att det kommer hända.

Jag tycker att alla ska ta en liten stund varje dag och vara själva och bara drömma sig bort. Tror vi mår bättre av det, tror att alla behöver det.

Puss på er
Goodnight and Goodbye

When dreams comes true

..that's when magic happends

Det är en sak som jag känner att jag måste dela med mig av..
Igår ringde min morfar på kvällen och sa att min mormor inte mådde så bra, mamma åkte ner dit men efter att de pratat med nån sjuksyster eller nåt så kom de fram till att de skulle vänta för det var inte så farligt (men lite orolig blev man allt..). Sen idag så bestämde de sig iaf att åka in till vårdcentralen, vilket man ju ändå inte blir super gald över..
Sen får jag trängas med en stor klumphund på soffan när jag äter, och dessutom ska denna klumphund ha sin nos i mitt hår..INTE okej!! I'm not happy:(
Sen är det lite saker här och där som jag inte orkar ta upp, men det är iaf sånt som inte gör mig jätte glad precis..

MEN, sen går jag in på reals hemsida som jag alltid gör när jag är lite nere..och det funkar verkligen varje gång!! Nu fanns det ett klipp med the one and only (Higuain) där han först pratar lite om senaste matchen och sånt, men sen kommer det..; han säger typ att han inte kan tänka sig en karriär utanför Real och ser en framtid i detta lag:)))) I do hope so!!!! Såå mkt kärlek <3<3<3



Och ja..när jag sen hittar en bild som ser ut som den ovan (Ramos, Higuain, Garay) så blir man ju inte jätte ledsen heller;)

NU måååste jag verkligen gå ner och jobba så jag kanske kan skicka efter en Realtröja, de är ju på rea och allt nu, me like:))

Goodnight and Goodbye

If this is what it takes

..then let me do it

Ny spellista!! Yesbox, och den här gången så har jag lite att förklara..;)
#2 och #3 är nämligen samma låt - fast med olika artister. Det började med att jag städade och lyssnade lite på bra musik och då kom den här låten..Jag började genast tänka på en speciell person (jag tänker inte nämna vem, men namnet börjar på K :P), så jag tänkte "Hm, den kanske jag ska lägga upp på bloggen..". När jag sen skulle göra det så hittade jag en verision av JB!! OmG, hördes lite lätt i min hjärna..så ah, det fick bli både JB-verisionen och orginalet:))

Sen rekommenderar jag de två sista låtarna!! Superbra är dom kan jag lova:))

It's time to try defying gravity

Av någon anledning talar den låten väldigt mycket till mig, I don't know why, and I may never find out..:P

Haha, hittade världens roligast bild som jag la till lite pratbubblor till (ja, jag hade tråkigt:P)



Höhö, ah..kul jul
Goodnight and Goodbye 

New York

..big lights will inspire you

Har lite lunchpaus nu, ska snart ner och tjäna lite pengar genom lite städning hos mina kära morföräldrar. Lite tur har jag också för dom ska åka någonstans så jag får vara själv. Sjukt skönt, orkar liksom inte höra en massa prat, nu kan jag bara plugga in hörlurarna och städa! Good:))
Fick lite besök av två killar i stallet:) Ah, jag bor på landet och har svårt att ta mig in till stan så det var nog det närmaste sociala jag kommer den här veckan;) Nä, men dom asroliga..letade efter något (fick senare veta att dom kom från nån skogsgrej och ska ta ner några träd) och var helt lost!! Haha, ah..dom gick runt lite och letade i skogen och skrattade åt sig själva ;D

Kan berätta också att jag hade världens konstigaste dröm inatt. Jag var typ jätte arg och ledsen på människor..först var det på Ia och en massa andra människor som av någon underlig anledning dykt upp i vårat stall. Sen var det på Agnes och Martina (och vi hade tydligen startat en Play-liknande grupp..??) och jag var så arg så gick och åt själv. Väl i matsalen så såg jag det enda vänliga ansiktet i den här drömmen; Mini-Bosna!! Också kallade killen med Barcelona-väskan..hmm
Ah, och sen var det nån jättejobbig kille som satte sig bredvid mig och tryckte mig i magen så det gjorde apont!! Inte okej liksom..bara för att min dröm var så jobbig så lägger jag in en bild på killarna som alltid får en på bra humör:)))



Ah, men nä..nu kan ni få göra nåt annat om ni vill;)
Goodnight and Goodbye

Angel, you sing about beautiful things

..thank you for singing to me

Det är faktiskt inte helt fel att titta på TV, man lär sig faktiskt en hel del.
Idag har jag bland annat lärt mig att det är nu, nu när vi är unga, som vi har chansen att hitta vår passion men vi får inte bli distraherad av en massa annat. Vi ska fokusera på oss själva, lära oss att älska oss själva, hitta vad det är vi vill med våra liv och under tiden inte låta en massa annat komma ivägen.
Sen lärde jag mig också att för att nå sin dröm så måste man se det lilla extra i det alldagliga (typ, jag kommer inte ihåg ordagrant..) Ganska bra tips måste jag säga:)

Såg också en reklam med en massa bebisar och sen stod det "Man är aldrig för liten för fredagsmys", Hur sjukt gulligt är inte det??
Höhö, 'Nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmyyyys' gull:)

Okej, det här kändes ju som ett värt inlägg, men jag kände för att skriva en liten snutt så, here it is..

Ha det toppen och bra
Goodnight and Goodbye

I never wanna hurt you

..I don't even know what we're fighting for

Måndagar har nog aldrig varit så sköna, sovmorgon till kl 8 och ingen skola på rudbeck!! Såå skönt:) Dock känns det en liten saknad av håltimme med en cola och en Evelina på ett fik i Örebro..
Men men, man kan inte få allt man vill ha här i livet. Har pratat lite med min favoritsyster (har bara en, men den jag har är värd att kallas favorit!!), hon har tydligen fixat så när jag kommer ner till henne så behöver vi inte titta på Malodifestivalfinalen på hennes mini-TV utan ska typ åka till hennes kompis som har en större TV!! THANK YOU!!:))))
Sen kommer hon ju också hem den 23/24 mars och stannar ett litet tag (y) supergött

Kan rapportera att gårdagens match blev en utklassning som heter duga!! 6-2 till los blancos blev det (ja, jag vet att det blev så i senaste El Clasico på bernabeu till catalanerna också..) och uj vilken match!! Det började med att de hade en tyst minut för Madrid-legenden som gick bort för några veckor sen, sorgligt:'(
Sen gjorde Ronaldo mål och visade linnet under sin T-shirt där han skrivit "Madeira" som stöd för sin hemö:(
Ja..sen kom mål efter mål, två straffar blev det till Real, den första var lite orättvis men eftersom Kaká körde in den i mål så ska jag inte klaga;) Förutom Ronaldo, Kaká x2 och Alonso så blev också Higuain målskytt denna afton (kanske inte jätte överaskande men men:P). 2 mål bjöd han på, båda till en och samma låt i mina öron!! Heelt sjukt, Jag vet att jag har sagt att jag inte ska, men det här är ju ett tillfälle jag inte kan låta bli liksom..




Skruva upp volymen och NJUT!!

Goodnight and Goodbye

Only one state of mind

..ours together

Okej, jag tror inte det var meningen att jag skulle blogga igår kväll för jag försökte två gånger och båda gångerna så hängde sig internet!! Haha, ja..så kan det vara ibland:)

Ikväll är det kvällen med ett riktigt fylligt K. Ramos spelar sin 150:e math i La liga och sin 200:e match med Real Madrid och de har börjat dra paralleller med några av Reals tidigare giganter!! Åååhh, so cute so omg..:) Vet inte om jag får chans att se matchen, men jag är där i hjärtat;) 

Har inget roligt att berätta om min dag så jag låter bli..
Goodnight and Goodbye 

It's all about us

..we run away if we must

Snö Snö Snö..har den ärligt ingen annanstans att ta vägen än just här?? Det gör ju ingenting annat än snöar, och inte kommer dom och plogar heller, apa, så vi är ganska fast här ute. Hoppas bara att all snö inte förstör sändningarna ikväll, för då dööör jag på riktigt!! Det är ju liksom den här deltävlingen jag har väntat på..

 

oj, nu har det blivit mycket Darin på sistone, men ah, ni för överleva mina perioder;)

Goodnight and Goodbye

Buried in your treasures

..and this is where I stay

Jag tänkte bara ge ett litet tips; ANVÄND VANTAR!!  Själv när jag skulle gå och öppna garagedörren så gick jag precis på en halkfläck och ah..inga vantar hade jag på mig. Med all denna snö så fick jag inte ett dugg ont där bak, smärtan kom i händerna. All känsel försvann efter att dom varit begravda nere i snön och sjukt ont gjorde det, kände mig till och med helt svimfärdig och var tvungen att sätta mig (vet inte om det var därför, men det kom iaf efter..) Hmm, vantar here I come!!

Morgonen började bra med att jag satt telefonen på fel tid, men tur att min hjärna vet när det är dags för vakna gjorde jag iaf. Åkte in till stan och hade lite teaterövningar för att vi skulle kunna vara bättre på att hålla föredrag. Jag tyckte iaf att det var bra och jag lärde mig en del som kan vara bra inför framtiden. 
Sen blev shoppades det en blååååå väska (y) muy bien. Lite choklad med Agnes (och vi glömde Lisa, för hon skulle tydligen inte till sin pappa, föööörlååååt!!!!) och ah..

Haha, jag tror jag ääär IQ-befriad eller nåt på riktigt. När vi väntade på latinlektionen så "lånade" jag Evelinas kamera för att ge igen för att hon försökte ta kort på mig på teatergrejset, och ah..jag frågade "vart sätter man på den här??" och svaret blir "ja, kanske på on/off knappen", HAHA. Ah, och inte tar det slut där inte, oh nooo. På matten skulle vi kolla på sidan 270 och Birgitta säger åt oss att öppna just den sidan. Elin hörde inte och Markus repetera, Elin frågar om det verkligen var sidan 270 och Markus säger jaaa sidan 270. Cicci säger också att det är sidan 270. Hmmm, ah..mitt minne är ju inte så långt så jag frågar ganska direkt efter utan att tänka "Vilken sida var det??"...tänker inte ens säga vad som hände sen, men blickar var involverade kan jag säga;P

Har som vanligt på fredagarna lyssnat på låtarna inför imorgon and I'm in lööööve. Ja, i vad annars än Darin?? Sjukt bra, and I hope, I hope, I hope att det blir en vinst för min favorit i år!! Hmm, bjussar på en bild också..en som snart kommer upp på min vägg:)))))



Goodnight and Goodbye

I want my baby back

..it's so cold

Yes, då var det skola imorgon igen då. Planerade en nice sovmorgon och sen lite fika/lunch innan latin med familjen på vårat lilla mysiga ställe, men sen går man dum som man är in på facebook och ser att det är Markurells som gäller. Skriver till Evelina och hoppas hoppas att hon ska säga; "Nej lilla Emma, det är inte imorgon" men istället blir det ett svar med att vi börjar 8.30:(((((( Emma's sad.

Men ah, helt ärligt ska det bli lite skönt att komma in till stan (y) Funderade på om jag skulle ta och gå och kolla den där väskan imorgon också. Men jag vet inte, det är en massa saker som ska göras här hemma och jag hatar att lämna allt till mamma när jag vet hur ont hon får. Aja, vi får se..hon säger att jag ska köpa väskan, men jag vet ju inte om hon bara säger så eller om hon menar det. Hmm

Hahah, fick ett litet meddelande på msn från en av dom där portugiserna med frågan om vart jag var ifrån. När jag svarade "I'm from Sweden" blev svaret tillbaka "Great!"....???? Jaha, varför va det så bra?? Jag fattar nada om jag ska vara ärlig;)

Goodnight and Goodbye

Words are only words

..until you mean what you say

"We should use the past as a trampoline and not as a sofa"
Med just de orden beskriver realmadrid.com hur framtiden i Champions League kommer se ut. Än är det inte över, det återstår 90 minuter på Bernabeu innan man kan säga att resan är slut för los blancos. Och för att använda Ramos egna ord; 90 minuter är en lång tid!

Annars har jag hela dagen gjort saker för att bli gladare. Kollade på Ellen imorse och skrattade jag vet inte hur mycket!! Kom på att It's complicated är en film på min lista över filmer jag vill se..
Sen lyssnade jag på Mello-låtar hela eftermiddagen i stallet och ah..sen blev det filmtime!! Kollade bland annat Sex and the city igen, och den var bättre när man såg den själv utan en mamma bredvid sig;) det är helt enkelt ingen mamma film..Meeen iaf, jag kom på av någon underlig anledning att jag vill flytta jätte mycket! Liksom ha ett eget ställe som bara är mitt. Där jag får ha det precis som jag vill och man kan göra precis vad man vill! Ooooch, jag vill bo i New York!!!!! Nån som är på och gör mig sällskap??;)

Fast jag har också kollat runt lite på andra grejer. Fick t ex mail från Madrid tjejen och hon skrev att det kostar typ 6.000 € per termin och då kan man välja vilka kurser man ville. Sen har jag också sett att man kan göra en språkresa till bland annat Madrid och om man gör det i typ 8 veckor så är nästan allt finansierat av CSN!! Hmm, det blir nog lite tänka för mig framöver:))))

Goodnight and Goodbye

It doesn't really matter

..or am I just hangover

Det är helt sjukt vad något som igentligen inte betyder ett dugg för världen kan betyda så mycket för en. Sitter kvar i soffan efter förlusten och kan inte röra mig. Vad händer?? Det skulle för sjutton inte ha blivit så här!! Dom sa ju att det var klart med en seger för Real..varför är då Lyon så sjukt glada nu?? Hjärtat värker, det gör det verkligen. På något sätt har killarna blivit viktigare för mig på sista tiden. Vet inte varför, men så är det. När jag ser Higuain bli så ledsen när han missar målet så blir jag ledsen. När jag ser Ronaldos röda ögon så vill jag bara vara där. Jag vill...jag vet inte och nu känns det som att alla tycker jag är den töntigaste som finns!!
Men helt ärligt så kan jag just nu inte glädjas över att en i Ösk (Astwald) faktiskt gillar Ramos som var den stora nyheten för mig igår, eller att en av mina släktingar också älskar Real och vi skämta om att det låg i släkten. Just nu är det bara sorg som finns..:(

Hoppas ni har haft en bättre kväll iaf..
Goodnight and Goodbye

I never win first place

..but I DO support the team

Kollade runt lite på svenskafans inför matchen ikväll och ja, vad ska man säga? Killen som skriver har helt fattat galoppen;

"..det som imponerar mest är inte att man vinner utan hur man vinner. De gamla takterna är tillbaks då Real Madrid spelar ut sina motståndare och vinner vackert. Och det är stjärnorna som lyser mest och bäst. Cristiano Ronaldo (som varit med och slått ut Lyon tidigare - men MaU 08) har varit outstanding sen han kom till klubben och gör mål på mål mest hela tiden. I senaste matchen blev det två efter två vackra assist av Ricardo Kaká (som varit med och slått ut Lyon tidigare - med Milan 06) som äntligen acklimerat sig till laget och börjat uppnå sin fulla potential. Lägg därpå till att dessa herrar endast spelar andrafiolen i anfallet då den nya kungen i Madrid Gonzalo Higuaínargentinaren som nyligen är tillbaka från skada och som comebackade med att göra vad han gör bäst - mål!"

Yes, inget gör en lyckligare än några bra ord om världens bästa <3 Hoppas Hoppas Hoppas att jag får se matchen ikväll!! Dom spelar ju också mot Sveriges bästa spelare - Kim Källström. Aja, vi får se:)

Ska försöka se var min katt är eftersom hon har gått och blivit sjuk:( Mamma prata om att vi kanske skulle få ta bort henne..:'( I hope not!!

Goodnight and Goodbye 

Up in the clouds

..and I will disappear

Okej, nu har jag ju pratat om att jag vill ha en sån där svart väska som Evelina och Agnes har och när jag och Evelina går förbi gamla Wedins så ser vi att den är på rea 25 % off!! Yes, men eftersom vi hade typ 10 minuter på oss från stadsbiblioteket till Karro så hann vi inte stanna, får bli på Fredag:)
Sen har jag också kommit på att jag behöver en kalender. Jag menar, den jag har tar ju snart slut och man vill kanska skriva lite längre än så långt den räcker liksom.

Hahah, när jag och Evelina gick på järntorget så ser jag en kille så med några andra killar och jag tänker "Oj, han var lik Erik Nilsson" Sen vänder han sig mot vårat håll och ska gå och så även hans kompis som jag genast känder igen som Astvald!! OMG liksom, jag som aldrig ser öskare och sen helt plötsligt så har jag två stycken mitt framför näsan på mig;D

Goodnight and Goodbye 

Save yourself

..it's only my heart

Sitter på Soleo med Evelina och borde verkligen jobba lite PA med tanke på att det ska vara klart om 9 veckor, men vem orkar?? Ska nog iaf försöka skicka iväg ett mail till de kära damerna Ilona och Renée:)
Kan meddela också att spanska presentationen gick bajsapa!! Tappade typ alla orden och sen funkade inte ljudet på min video:( och sen går Mina upp och lite lätt sätter på det till sin redovisning!! Yeah, thanks;)

På radion spelar dom James Morrisons skiva och jag kom på hur sjukt bra den mannen är!! I love it:) Dock inte lika bra som OneRepublic som jag lyssnade på hela vägen in på bussen imorse (y) har fastnat för "Prodigal" och "Dreaming out loud", rekomenderas STARKT!! Så nu vet ni det också..

Är lite rädd för att gå till latinlektionen..en utskällning av första graden väntar. Och den här gången kommer jag inte ens vara i närheten av ett MVG så hon kommer skälla ännu mera och berätta om hur jag måste prata med henne så jag förstår. suck. Faaast igentligen så ska man väl inte klaga, det är ju bra med en lärare som vill att det ska gå bra för en, men men..

Goodnight and Goodbye

We can work it out

...

Tänkte bara informera om den lilla tävlingen vi alla gillar (eller iaf jag gillar) som kallas Melodifestivalen. För det första..finns det någon som är roligare än Måns Zelmerlöw?? "Fredrik 'Cara Mia' Kempe" HAHAHAH, he kills me;P

Bra som gick vidare också, dom var mycket bättre på scen än det jag hört tidigare. Tror jag ska sluta lyssna i förväg..
Men ah, iaf..jag och mamma har gjort upptäckten att just nu är det fyra solo killar i finalen, haha. Looks lika a good final!!



Yes, kände att just den här bilden kändes bra:P
Goodnight and Goodbye

I say it with a song

..every word of my heart

Godkväll alla glada och fina:)
Inte långt kvar nu till andra deltävlingen i Sandviken..Tagga!! Ser fram imot att höra hela låtarna och se om dom är bra. Som jag skrev förrut så är jag lite tveksam efter en minuts lyssning, men men

Real Madrid har värvat en 91:a!! Ja, det var ju då the legends were born så ingen är väl förvånad;P
Namnet på denna lilla nya marängen är Sergio Canales..helt ful var han ju inte. En bild bjussar jag på eftersom jag upptäckte att det funkar nu igen:)))



Yes, everything is just fine:)
Och killarna spelar ikäll, en seger hoppas vi på. Som Higuain har sagt så är det viktigt att de fortsätter vinna och att förr eller senare kommer Barcelona tappa lite poäng (y) Yeah well, hopefully!!

Goodnight and Goodbye

Famous

..it's the american dream

Okej, jag vet att jag sa att ni skulle slippa alla videoinlägg om det inte var om Real, men jag var tvungen!! Jag har nämligen två frågor om denna video..
1. Vad sjutton håller Laila i??:o
2. Var är Anders?? Är det han på Made in Sweden skylten??:o

Ah, kolla in och säg vad ni tror:)



Och kolla in min nya spellista när ni ändå håller på:P
Goodnight and Goodbye

Right now it's feeling just like a movie

...

Okej, tänkte inte blogga, men jag ångrade mig efter prat med Martina:)

Dagen började bra med fika/lunch på Fröken Brogrens Veranda..sjukt mysigt är det + att min mamma, mormor och morfar ganska ofta åker dit så det känner igen oss nu;) Godaste chokladen ever har dom också!! mmmums
Sen blev det latin, hål och matte och ah, höhö roligt;D
Efter det så bar det av till Claes Ohlsson för att köpa nya hörlurar (Max hade sönder mina redan halv trasiga hörlurar:P) och ett usb-minne till mamma. Evelina var snäll och följde med så jag var snäll och följde med henne sen..besök hon frisören för tidbokning och sen en tripp till Åhlens:) Väl på Åhlens fick jag veta att det snart är bokrea!!! OMG!! Var det inte typ igår det var det senast?? hmm

Åkte hem sen och åt lite tårta som var kvar från igår:) gottgottgott
Sen blev det att söka jobb och ja..ansökan är inne nu hos Skara Sommarland. Verkar faktiskt riktigt roligt! Sen har jag också under dagen kollat runt en hel massa efter utbildningar som man kan läsa efter gymnasiet. Hittade två som var så perfekta så jag höll på att dö på kuppen;P Meeeen, självklart ska dom vara så dyra så jag kan bara glömma hela skiten!!:(

Och ah, det är fredag och Melodifestivalvecka = lyssning på låtaran inför imorgon!!
Kan avslöja att det inte är nån som man känner WOW när man hör. Men ah, Saades låt är väl okej typ och Andreas Johnsons låt med, lite långsam dock. Sen är Hanna Lindblad (heter hon så..aja, sist ut är hon iaf) och Pauline okej, dock inga superduper bra låtar.

Nu blir det snart sängen om jag kan slita mig från all bra musik som finns här i världen;)
Goodnight and Goodbye

If we ever meet again

...

Haha, åh..jag känner att jag måste berätta en sak!!;) Hihi, jag och Agnes var på väg till resecentrum och hon berättar att hon ska till Hanna och äta tårta på lördag och självklart blir jag jäääätte sugen på tårta!! Hmm, funderar ett tag och bestämer mig sen att ta upp det med mamma. När hon kommer och hämtar mig så säger jag därför; "Jag tror jag vill baka tårta när vi kommer hem, kan vi inte baka tårta??" Haha, och min mamma säger; "Nää, men vi kan väl åka in och köpa en på ica!" Yesbox, sounds good, så vi åkte till ica. Väl där upptäcker vi att det är extrapris på tårtor!! Haha, ah, men min historia tar inte slut där, oh no..det bästa av allt är kvar:P Vi träffar en bekant till min mormor och morfar (som är jätte super gullig!!) och då går det förbi en som arbetar där..I'M IN LOVE!!! Så gullig så jag dör, och jag tyckte att han titta med tänkte "nä men det gjorde han nog inte" men sen när jag och mamma är på väg till bilen så frågar jag om hon såg hur sjukt söt han var och hon säger "ja och han sneglade ju lite på dig och jag tänkte 'oj då'" Hahaha, ååååhhhh;))))

(ja, jag har gått med i facebook-gruppen 'I tell a funny stort. No one laughs.... IT WAS FUNNY WHEN IT HAPPENED OK?!')

Annars har dagen bestått av en liten rundtur på museet och utställningen om syrianer + latinprov. utställningen var lite intressant, människan som prata var dock liiiite jobbig!! Latinprovet gick apa, det är ju bra liksom att hon tar med saker från nästa kapitel!! NOT!! Och bara för att jag inte pluggar ett dugg på allmänn språkkunskap så kändes det som att hela provet bestod utav allmänn språkkunskap!! Hmf

Någon som vet vad man ska läsa på universitetet om man vill jobba inom Melodifestivalen?? Kollar hemsidan och bakom kulisserna och bara känner all kärlek!! I want..!!

Aja, nu ska jag...göra nåt annat;P
Goodnight and Goodbye

Feels like I disappear

..and you don't even care

Yees, idag fungerar bloggen och det blir inte bara error (y) we like a lot:)
Dagen har varit...bra? I don't know. Den började bra iaf..Mamma väckte mig kvart i 8 men eftersom jag hade sovmorgon så kunde jag ta det lite lugnt:) Ah, det slutade med att jag och Max gosade lite på soffan samtidigt som vi tittade på JB och Higuain<3 Där trodde jag ett tag att livet aldrig skulle kännas dåligt igen..I was wrong!!
Det började på bussen..Den söta bussföraren körde idag, men han har sett så väldigt sorgsen ut de senaste gångerna så jag kunde inte hjälpa att bli lite nedstämd när jag såg honom:( man blir ju lite orolig att nåt hemskt har hänt liksom..
Sen kommer jag till skolan och sitter själv utan att se en enda människa från klassen tills vi precis börjar..fun..not. Själva lektionen var ju iaf okej, kan man väl säga, tror jag. Började skriva CV och sket i det andra typ. Så är det.
Sen var det att skynda skynda till bussen eftersom vi slutade 13.55 och bussen gick 14.00!!! AAHH, meeen, jag och Lisa hann precis (y)
Sen har jag spenderat resten av dagen i stallet eftersom jag fick göra allt själv..skönt att koppla bort sig ett tag:) Och ah, nu måste jag försöka fixa latinet. Plugga Plugga Plugga..asså, jag skulle inte vara hälften så stressad om inte Violeta hela tiden vill att jag ska lyckas så himlans bra!! Jag orkar inte, jag dör! Punkt slut.

I don't want to hurt your feelings
but can you stay away from me cuz you're hurting mine

Nu ska jag hjälpa mamma med hennes nya dator som hon precis kom hem med:)
Goodnight and Goodbye

There will be headlines

...so don't ask me about it

Är det jobbigt på riktigt att ta sig upp ur sängen på morgonen?? Mmmm, yesbox, it is!!
Men nu ska vi inte klaga..helt okej dag har det varit faktiskt. Engelska; okej. Spanska; okej, förutom den lilla mobbningen som pågick om att spanskaprogrammet ägde mig!! Vilket det INTE gjorde..hmf
Sen hade jag det faktiskt jätte trevligt på håltimman. Köpte en Cola och satte mig och pluggade i ett hörn på Hälls. Tror det blir fler måndagar som denna:) Latin; också okej! Yesbox

Kan meddela också för alla som är intresserade att det norska bidraget i Eurovision Song Contest är skrivet av allas våran Fredrik Kämpe!! Kan vi då här i Sverige få skicka nån annan som t ex Darin för en gångs skull?? Ja det tycker jag iaf:)

Nu ska jag försöka göra lite projektarbete och fundera på om jag ska göra det imorgon i skolan också..Ja det kan ta ett tag så¨jag blir nog kvar här ett tag (y)

Goodnight and Goodbye

Keep on walking

..I was aiming for the sky

Vale, låt mig sammanfatta kvällen igår när jag nu skrev hur bra den skulle bli;)
Melodifestivalen var King enligt min mening, speciellt med Måns<3 Kan inte klaga ett dugg på Globen-finalisterna!! Olas låt var asbra måste jag erkänna och så även Salem Al Fakirs..lite kul var det i slutet när Salem klev upp på scenen medans Ola sjöng; Ola hoppar runt när han sjunger och är jätte glad samtidigt som han typ kramar Salem, samtidigt står Salem helt stelt på scenen och vet knappt vad han ska göra:P Haha
Sen tyckte jag nog att Linda skulle gå till Andra chansen istället för Jessica!! Hon är ju inte så jätte bra liksom!! Hmm, aja, det är som det är.

Fotboll sen och först var jag lite besviken eftersom Higuain inte var med!! :( men Ramos ställde snart allt till rätta och sköt in bollen i mål efter fem minuter!! Woho;P Meeen, sen i andra halvlek så kom han, the king himself..och kommentatorn sa "Pipita är tillbaka" Yeeeees, and Emma was happy;) I 90:e minuten så kom Reals tredje mål självklart av Higuain och kommentatorn; "Jag tänkte väl, Higuain går sällan ur en match mållös!!" hihi, ååhhhh så bra så jag dör!! Och för första gången så höll jag på att börja gråta!! Jag veeeeet, skit töntigt, men kunde jag rå för det eller?? Njej, och föresten så var det ju nästan, jag började ju aldrig gråta..:P



Nu blir det stallet och sen måste jag städa mitt rum och göra PA..hmm, eller så gör jag bara stallet och chillar lite resten av dagen, vi får se;P
Goodnight and Goodbye

Let the music play

Tonight's the night om jag ska citera Shanna Smith från Melodifestivalen 2003, och det ska man väl?;)

Trodde inte dagen kunde bli bättre än Melodifestivalen, men ack så fel jag hade!! Kvällen blir topp, först pizza från Nora; sjuuuukt god!! Alla borde äta den pizzan, it's made in heaven:p Men sen är det som sagt äääntligen dags; Melodifestivalen! Bäst, bäst, bääääääst..!! Och efter det så spelar Real match och som "grädde på moset" (förstår inte varför man säger så..hur gott kan det va liksom??? hmm) så är Higuain tillbaka!!
Yesbox, så det blir nog svårt att få tag på mig ikväll..eller jag kanske har datorn inom räckhåll;P






Nu blir det uppladdning till tusen, ha det topp och bäst!:)
Goodnight and Goodbye


Let the truth become your lie

"I'm not here to take your life, I'm here to save your soul"
Yesbox, så går texten till Anders Ekborgs låt "The Saviour" eller som jag tycker den borde heta; "Il Salvatore" eftersom det är det han sjunger!! Jag vet att jag skrev tidigare att den inte var så jätte bra, men efter att ha lyssnat lite mer på den så tror jag att den kan bli helt okej om det blir en bra avslutning..

Annars är nog favoriten "You're making me hot-hot-hot" med Linda Pritchard (hon från Idol) som är skriven av Örebro-killarna:) Den känns som nåt som kan gå hem i Europa, lite Emma stil får jag ändå säga;)

Annars är ju Olas låt lite bra:P Han sjunger ganska mycket om Nathalie i refrängen; "Wohohoh Nathalie keeps coming back for more and she's out of control" Haha, har han svårt att släppa den tjejen eller??;)

Annars är faktiskt Salem Al Fakir helt okej, jag menar, kan man annat än älska dom Al Fakir bröderna?? Haha, dom är ju så söta så jag vet inte vad! Meeeeen, låten är faktiskt bra också;)

Ah, jag var bara tvungen att skriva ett inlägg om Melodifestivalen, jag är så sjuuuuuukt TAGGAD nu!!!!!!! Jag har ju suttit här och väntat nu i jag vet inte hur länge!!

Goodnight and Goodbye

(oj, här börjar vi varje nytt stycke med 'Annars' haha)

You could be my unintended

..

Lyssnar på musik..kändes som att jag var tvungen att skriva det;) Lyssnar på en asfin låt som jag fick från Evelina igår - Muse med "Unintended". Rekommenderas!!

Jaha, and my day?? En fredag med ovanlig vändning. Började med att komme till skolan typ en timme innan alla andra i klassen, men men jag satte mig och läste (y) sen kom Lisa och efter att tag även Violeta. Haha, vi trodde alla ett tag där att det inte skulle bli fler och Violeta var helt ifrån sig;) Violeta: "Har jag missat nåt, skulle dom andra nånstans?" Jag: "Nä det tror jag inte, då har jag också missat det!!"...höhö, blev lite inspirerad av facbook-gruppen med citat från Karro där;P lite rolig grupp det där..
Men, för att återgå till det jag höll på med så kom dom andra tillslut, allt hade blivit ett stort missförstånd och helt ärligt så tror jag fortfarande det är lite oklart om när vi börjar..men men, jag åker bussen och är där iaf så för mig är det lugnt.
Matten sen var ju kul..Birgitta pratade i typ 40 minuter, sen var hon tvungen att gå. Haha, men då satte jag in hörlurar i öronen och tjuvlyssnade på bidragen i morgondagens Melodifestival. Ja, dom få jag hörde var inte superduper bra direkt. Till exempel så börjar jag undra om Anders Ekborgs låt är ett skämt!!! Hmm
Men ah, det blir nog bra det där..dock var programmet inte så bra heller, tråkiga människor med en lite negativ inställning till tävlingen!! Där sitter dom och nästan skämtar om alltihop och här sitter jag och tar det helt seriöst! Inte okej liksom!!

När jag satt på bussen så kom det världens snyggaste/sötaste kille springande. När han kom fram kunde han knappt stå upprätt för det var så svårt att andas. Personligen led jag väldigt mycket med honom, jag menar; tänk att andas in den kalla luften när man försöker få ner andningen! AJ MINA LUNGOR!!! Men ah, efter ett litet tag så tar människan upp en sån där sak som man använder för att kunna andas bättre när man har astma! Stckars liten:( Sen satte han sig på huk för att det var så jobbigt...Uj vad jag ville springa ut och bara ta hand om honom!! Plutten..

Nä, men nu ska jag låta er återgå till det ni håller på med, jag gör det till tonerna av Erik Grönvall - Hey Jude..en väldigt passande "avskedslåt" ;)
Goodnight and Goodbye 

Hit and run

Okej, kollar "Made in Sweden" just nu och det blev reklam. Vad ser jag?? Jo, Sheris skiva som släpps nu, 159 kronor på Åhlens. JAG VILL HA!!



Nu vet ni;)
Goodnight and Goodbye

Now I'm afraid

..It's to late to apologize

Vill börja med att peppa alla att gå på stödkonserten för Haiti på Conventum på söndag. Den börjar klockan 19 och håller på till ca 22! Kostar bara 100 kronor och det är ju för en god sak liksom! Sen får man skänka hur mycket man vill på plats. Biljetter finns att köpa på ticnet och Conventum. Om man nu av nån anledning inte vill hjälpa de drabbade i Haiti så kan man ju gå dit och kolla på mig och de andra i den typ 300 pers. stora kören. ;) Hoppas jag får se några bekanta ansikten när jag står där och tar ton! :)

Men då till det andra som händer i mitt liv just nu; Skolan gick ut på att öva inför konserten, kort svenska med att läsa engelska (?), lunch med trevliga flickor och sedan film om Rom på latin lektionen. Med andra ord har min dag varit ganska bra:)

Har upptäckt att Ramos är en av Reals fyra kaptener! Omg, gull på han liksom;) undrar om han kommer efter Casillas (som är efter Raúl) eller om Guti (som är den fjärde) kommer före?? Hmm, tåls att tänka på ett tag.
Sen blir man lite ledsen när man kollar på facebook och upptäcker att håret troligtvis ska flytta till Uppsala!!! ÅH NEJ!! Jag som planerade att flytta till Tybble och bo granne med honom:( aja..jag överlever nog på nåt sätt.

Nu blir det lite mat så man blir glad;) Ha det bäst..
Goodnight and Goodbye

Need a second to breathe

..whataya want from me???

Känns som att dagarna är långa, men nätterna har blivit bättre. Av nån anledning så känner jag mig mer avslappnad och kan sova även om jag vaknar (oj, nån som fatta vad jag menade??)
Blir dock lite trött på människor och vill bara...jag vet inte, men jag orkar inte alltid med. Så ah, känner att rubriken idag passade väldigt bra; need a second to breathe.

Dagen har iaf bestått utav stallet, skola och lite utomhusjobb.
Skolan bjöd på en liten "föreläsning" om retorik med Viktoria. Sen blev det Transfer och föreläsning om "Konsten att söka jobb":) Så nu är det bara att sätta igång och skriva CV..lite taggad på att söka jobb blev jag faktiskt! Vill ta studenten NU!! men, lite kvar är det ju så det är bara att köra på:)
När jag och mamma kom hem så fick vi skotta, sopa och ta in ved. Helt ärligt så har jag börjat fundera på om väderguden driver med oss?? Jag menar; när det är varmt så säger vi att det är för varmt och när det är kallt så säger vi att det är för kallt. Nu kanske han där uppe har fått nog och helt enket driver med oss. Typ; "kolla här hur kallt och skit det kan vara!" Haha, ah det är vad jag tror;P



Världens bästa är banan igen och har börjat träna med laget<3
Hoppas han kör på som bara den nu och det blir fler månader som december:)

I hope life turns out to be better then the life I have lived without you

Goodnight and Goodbye

I might start to scream

..so you better be ready!

Alltså..jag haaaaaaatar Projektarbete!! Exakt hur duktig är jag när jag sitter en hel kväll och sliter med en översättning av ett recept och sen glömmer att kolla källan?? Sen när jag ska hitta alla källor så hittar jag naturligtvis inte den, varken den jag översatte eller ett nytt recept! suck. vad gör man?? Nån som kan hjälpa? Hur har människor genom tiderna överlevt detta moment?? För att citera mig själv och många andra; Jag döööööööör!!

mmmm, men det måste ju göras så det är bara att fortsätta tills huvudet sprängs och då är det bara att sova;)
Goodnight and Goodbye

I want perfection

..and you're pretty close

Kör ett litet snabbt inlägg innan jag måste hämta hundar på "dagis" och ta in hästarna:)
Dagen har varit precis som måndagar vara, lite långtråkig. Engelskan var lite seg med lånande av bok. När ska jag läsa den?? Bajs på honom..
Spanskan var ju..gullig?? Barbro pratade med mig och jag fattade nada, men tur har jag som hade Evelina bredvid mig som kunde översätta;) Höhö, och sen blev det ju lite jobb om Higuain<3 gillas aaaaaalltid!!
Hål med en massa drickande och lite PA jobb. Gick väl sådär, var sjukt otaggad! Hmm, men jag måste ta och jobba på nu..
Latin var väl också som den brukar...obeskrivlig;P Nä, men jag vet ärligt inte vad jag ska skriva. Kul eller nåt.

Sjukt hungrig är jag också. Mamma skulle inte komma hem förens lite senare:( Tog en macka men hungern hänger ändå i..not good. men men, jag överlever nu, lite hunger har ju ingen dött av (?) höhö

You think I don't care, but still it hurts so bad everytime

Lägger in ett klipp med världens gulligaste<3 har bestämt mig för att visa just det här klippet på min presentation. Tänk att en enda människa kan göra en så fruktansvärt glad! KÄRLEK<3<3<3



Goodnight and Goodbye



RSS 2.0