We belong together now

...forever united here

Idag har jag varit lite duktig. Sökt två jobb! Yessss, så jag är igång ;) Dessutom började mamma prata om att hon skulle kolla det här med att vara ledsagare och kunde kolla åt mig med, yesbox super! Sen var det nån kurs som lät skitrolig som kanske skulle börja. Ser ut som att det kan bli bra trots allt. Idag är ju liksom sista svarsdagen till universitetet och min bock på ja-knappen till Luleå är borta ;D hehe
Ett tips kan jag ge till alla andra som också söker jobb..lyssna på låtar från Glee samtidigt som ni söker! På nåt sätt blir man mer taggad och det blir sååå mycket enklare ;D



Igår spenderades dagen hos familjen Sundelius där vi fluttade bokhyllor och sorterade böker i bokstavsordning. Slitigt men faktiskt lite skojs! Det kändes lite som att jobba på ett biblotek :D Sen på kvällen blev det Eclipse för andra gången, för bästig film asså. Jag tog en liten kisspaus mitt i och missade när Bella sa åt Jacob att kyssa henne och kom tillbaka när pussandes var över, meningen eller?? ;) Jag och Mina kom iaf fram till att den spanska biopubliken är bättre än den svenska. Igår hörde man verkligen allas kommentarer eftersom alla pratade högt och visste tydligen inte hur man gör när man viskar. I Spanien satt alla tyste i hela filmen (med undantag för några andhämtningar när vissa varulvar och vampyrer tog av sig tröjan..:P) och när jag och Mina viskade ibland så var typ det det som lät mest. Mys! :)

Nu blir det...ah, jag har ingen aning, men det är väl bara att ta reda på :)
Goodnight and Goodbye

JUST DET! Jag har en liiiten Adam period just nu så det blev en header som en liten hyllning till denna fantastiska människa! Aja..den gamla (eller en ny) kommer snart tillbaka :)

I've been hiding all my hopes and dreams away

...just in case I need them again some day

Jag har helt klart hittat min nya favoritfilm!! Music and Lyrics med Hugh Grant och Drew Barrymore. Sååå bra, speciellt låten dom skriver under filmen. Det är bara så jätte super gulligt när dom ska spela in demon..ja, kolla själva om ni inte tror mig



Annars då? Jo, Busen är hemma igen <3 Det värmde verkligen i hjärtat när jag, Ia och Emma klev in i hagen och skulle hämta dom och Busen gnäggade gick imot oss och sedan gick rakt förbi först Emma och sen Ia och stannade inte förrens han kom fram till mig. DET är kärlek!! <3<3<3
Mamma, mormor och morfar har kommit hem från Danmark också. Mamma hade med sig lite fina presenter och jag fick ett halsband med texten "Live your dream". Så Jonas och just nu känns det så jag <3 Det fick mig att börja drömma lite mer så jag kom på att om jag bor kvar hemma istället för att flytta när jag börjar plugga så har jag råd att spara några slantar och då har jag nog råd att åka och läsa på den där skolan i New York :D:D:D (I know, big dreamer, men skam den som ger sig :P )

Imorgon blir det bio med Mina och om jag får tag på henne och hon kan så även en heldag hos henne :D Känns som att det var jätte länge sen nu vi träffades med tanke på att vi bodde ihop i 4 veckor. Saknar flickan lite, men som sagt, imorgon blir det återträff <3 ;)

Goodnight and Goodbye

How long have I been in these storm

...I would walk on water for you

Att kolla på film är nog det bästa som finns! Det får en att glömma allt som har med mig att göra och efter kan man drömma sig bort och låtsas att man är den där tjejen i filmen som får det där lyckliga slutet. Ibland måste man få låtsas och drömma sig bort lite, vad skulle man göra annars? Dessutom måste jag komma bort från allt som har med beslut att göra! Om jag trots allt får för mig att jag faktiskt ska åka till Luleå så börjar jag skolan om 3 veckor!! Jag var helt säker på att jag skulle tacka nej, så sjukt säker faktiskt, och hade gjort upp en plan på att plugga här i Örebro nästa år om jag inte kom in och efter det åka till New York och gå på den där skolan jag ville..men sen kom allt annat som fick mig att fundera. Kanske var det meningen att jag ska till Luelå. Kanske är allt mitt drömmande bara ivägen och förstör. Kanske är jag bara världens korkaste människa.
Ni ser!! Jag måste kolla på mer filmer för att sluta tänka på sånt här! Jag kommer gå under om jag fortsätter.. Ödet får bestäma! Jupps, det är det bästa. . . . . . men när vet man när ödet knackar på dörren?

Goodnight and Goodbye

For every way that you stole my heart

...there's something 'bout your love that tells me I need you
Nu har jag typ bestämt mig! Örebro blir inte av med mig :D Om jag inte kommer in (och chansen är väl liksom inte så jätte stor..) på andra intagningen till mitt program så söker jag igen nästa år och försöker hitta nåt annat att göra medans jag väntar på att ett år ska gå. Sen har jag lite andra planer och så, men dom ska vi kanske inte prata så högt om ;)
Jag och Ia hälsade på Busen idag och jag insåg att jag saknat honom sjuuukt mycket. Till min lättnad så kommer han hem nästa vecka <3 PUSS!!
Sen har jag kommit på att jag Ä L S K A R Ryan Tedder (surprise, surprise) OCH Jonas Brothers :D I Madrid köpte jag säsong 1 och 2 av JONAS och jag kan för sjutton inte sluta titta!! Dom är ju så sjukt super söta ju! Kevin är bara så <3 och i hemlighet tror jag att jag börjar falla lite för Nick :) suck. puss. nåt. Det gör det lättare också att komma över att alla skaffar flickvän av mina "riktiga" killar, som K och Barcelona. Bajs på dom och puss på kändiskillarna som är sötast anyway! ;)
Goodnight and Goodbye

One step in the space

...and I'm closer to you

Nu var pajerna inne i kylen för att avkylas innan de ska in i ugnen, great :) Medans jag och ia väntar så lyssnar jag på Sons of Sylvia (sjukt bra!!) och Ia läser tidningen..haha, så roligt kan man ha det på en torsdagskväll ;D
Mamma åkte imorse och blir borta till tisdag kväll, men jag börjar undra om hon verkligen ville åka. När hon öppnade min dörr imorse och jag som alltid bara mumlade godmorgon och inte orkade gå upp direkt så frågade hon hur jag mådde, om jag var sjuk så hon var tvungen att stanna hemma och ta hand om mig istället, haha. Snacka om att jag snappt (och yrvacket) fick sätta mig upp munter och glad och säga "Nej, nej, jag mår toppen" haha

Eftersom typ alla tvprogram som gick att titta på (bortsett från vissa, typ ett eller två på tisdagen och nåt på lördagen) så blir det nu film, film FILM!! Twilight-kväll ikväll kanske?? We'll see :)

Goodnight and Goodbye

What you find in the dirt

...is the things you might wanna keep

Då var det inhandlat och klart inför att mamma åker till Danmark. Skönt att slippa tänka på vad vi ska äta och sånt skit :) Annars så lär det bli ganska fullspäckat tills hon kommer hem igen..två hus ska städas, ett stall ska städas och en bil ska tvättas + att vi har jag vet inte hur många nya dvder som måste ses!! Jikes, kommer inta ha myckat tid att göra andra saker på..men men, kanske är lika bra att ha så mycket att göra så jag slipper tänka på allt som har med andra intagningen till universitetet att göra.

Eftersom det av någon mystisk anledning inte går att uppdatera min spellista till vänster så lägger jag in en liten video på en sjukt bra låt!!
Taylor Swift - Should've said no
Ett bevis på att Eric Saade inte var först med sin dusch på scenen ;)



Nu blir det Kalle och Chokladfabriken (Y)
Goodnight and Goodbye

Shine a light and send it on

...

Varför ska man behöva välja? Varför kan man inte ha allting om det gör en lycklig?

Dagen har spenderats inne i Örebro. 5 DVD:er, 1 spargris och 1 klocka blev inhandlade. DVD:erna var väl kanske lite överdrivet, men jag är beroende av filmer just nu så det gick inte att inte köpa!! Spargrisen hade jag faktiskt planerat så jag kan spara och åka tillbaka till Madrid och klockan blev en present från studenten :) 

Kollade runt lite för att få in lite information i hjärnan som jag inte har orkat tänkt på sen jag kom hem (ja, jag vet att jag har varit hemma en hel vecka och gjort typ ingenting!) och fick veta att Lena som vann Eurovision 2010 även ska representera Tyskland i Eurovision 2011!! Snälla, det är väl ändå att ta i? Såååå bra var hon väl inte..att tävla två år i rad är att ta i tycker jag allt. Visst att man som typ Carola är med och tävlar för sitt land två gånger, men om man har vunnit ett år så kommer man ju inte tillbaka och tävlar året efter också! Man får ju vara med det året iaf och göra den efterlängtade första akten i finalen. Hur sjutton gubbar gör dom den om Lena är med och tävlar? Hon kan ju knappast både vara med och tävla och göra första akten. Det har ju fungerat förut att artister vinner och kommer tillbaka året efter för att försvara sin titel, men då har man inte haft det här problemet eftersom det första akten har kommit på senare åren. För mig är just första akten bland det som är mest spännande, vad ska dom hitta på att göra med låten? Men men, som sagt så blir det intressant att se vad de hittar på. En kör kanske? Som sjunger Satallite..vi får vänta och se ;)

Sen kolla jag runt lite på Reals hemsida och hittade en liten intervju med Ramos som såg ljust på framtiden och trodde på Real den här säsongen. Den nya tränaren är tydligen bra och de nya spelarna är typ exakt vad de behöver (y) Ser bra ut med andra ord :)

Goodnight and Goodbye

 

 

You should've come home

...than you might still have me

Dagarna kommer och dagarna går. Känns som om tiden bara går för att den måste och igentligen bara vill stå stilla. Det där är så konstigt, när jag var i Madrid så gick allting så fort och nu känns varje sekund som en timme typ... Heeeelt sjukt!
Aja, spenderade iprincip hela dagen igår och hela dagen idag till att fundera på framtiden. Har varit inne och kollat de kurser man kan välja på att läsa i mitt program i Luleå och det lockar mer och mer kan jag säga. Funderar på att strycka Örebro helt och tacka nej till min reservplats. Det ringde till och med en kille från Luleå som undrade om jag hade några frågor om studerandet i Luleå och lite sådana saker, skit gullig var han :) 
Men sen slår tanken ner i mig att det är till Luleå jag ska!! Längst upp i norr typ! Det är inte direkt att jag kan sätta mig på bussen och komma hem på några timmar, här snackar vi flygresa eller tåg i 24 timmar..jikes. Jag kommer alltså sitta fast i en pytte lägenhet långt bort från både familj och vänner på ett program som verkar intressant, men vad fn gör jag om jag upptäcker att jag suger på allt som har med programmet att göra?? Typ som musik.. På det sättet är det ju sjukt mycket skönare att komma in i Örebro där man typ bara får titta på film hela dagarna. hmmm, tänkandet går vidare..

Goodnight and Goodbye 

Trying to find something to do

...just so I wouldn't think of you

Okej..jag vet att det är jätte super töntigt, men iaf. Nu har jag tagit upp det där igen. Det där med en blogg med bara texter.. Det kanske är jätte jobbigt att läsa, men om ni nån gång sitter och har tråkigt så kan ni ju kolla in den om ni känner för det :)

www.rockpophiphop.blogg.se/killingaheart

there you go.. ;)

Goodnight and Goodbye

Crying on the staircase

...what a fool I am

Dagen har spenderats i Nora och första Noraglassen för i år har blivit äten. MUMS!! En tröja blev inhandlad också så det var inte ett helt bortkastat besök :) Sen träffade vi en människa som samlade in namn för att dom skulle få behålla nån brygga (självklart skrev jag på..) och det blev prat om Madrid. JIKES, vad jag vill tillbaka!! Tänk om man kunde få nåt erbjudande att åka dit gratis, får en lägenhet och får läsa spanska så man kan lära sig det underbara språket nån gång. suck. JAG VILL!! Då skulle alla mina bekymmer inför hösten försvinna..

När vi kom hem sen så hade tyskarna kommit och till min glädje så var det bara föräldrarna som var här. Snygg-tysken (vars namn jag inte tänker nämna..) tog sig en tripp till Grekland igen ;) Då kanske jag kan hälsa på dom.. på något sett känns det som om det är de yngres fel att Argentina åkte ut ur VM. Det tjatas ju jämt om att Tyskland har ett så ungt lagt och det har nog lagt sig i mitt bakhuvud ;) höhö

Aja, efter allt så satte jag mig och kollade på New Moon för första gången på DVD..wow, nu känner jag mig jätte efter! Men men, väntar men till en speciell utgåva ska komma så får man skylla sig själv :P
Biobiljetterna från Martina kom också så nu ska jag bara prata lite med Mina och se när vi ska kolla in Eclipse här hemma i Sverige :D:D:D





(blev så inspirerad av alla som lägger in en massa bilder på sina bloggar så jag snoddar det för en stund..)

Ikväll är det Timo på TV som skulle göra en fin middag till sig och sin sambo..såååååååå söt ju!! MÅSTE ses!
Goodnight and Goodbye

Together we run the show

...I'm the object of all your desire

It's to late now and all was just in my head

Jag är galen. På riktigt. Vi var och handlade och jag kom hem med fyra filmer..FRÅN ICA!! Jikes, jag får inte gå in i affärer som har filmer eller skivor i fortsättningen. Jag lovar.

Min kära familj har nu också börjat planera inför min flytt till Luleå. Jag försöker påminna dom om att det fortfarande finns en chans att jag kommer in i Örebro, men men. Skulle jag inte komma in så är det ju bra att dom är förberedda ;) Det är ju bara en månad kvar innan flytten kommer om det blir så...asså, jag måste sluta tänka på det, blir så sorgligt :(

Får se om det blir en liten mysig filmkväll ikväll också som det blev igår :) Skulle behövas efter saker man hittar om man kollar runt. APA! Jag ska sluta bry mig om folk (eller ah, inte alla..bara en dom som jag faktiskt inte känner..)

Goodnight and Goodbye

To my hometown

...Oh, how I love you

Tackade ja till Luleå och reservplatsen i Örebro idag. Måste erkänna att tanken på en flytt upp till Luleå känns bättre och bättre, dom verkar så super söta där uppe. Efter att jag tackat ja så fick jag ett sms där det stod att jag var välkommen till LTU och att en student skulle ringa mig och berätta hur det är att vara student. Haha, aww ;D
Jag lovar att det kommer vara så att jag i slutet av Juli verkligen ser fram emot att flytta norrut och sen kommer jag in i Örebro och blir jätte ledsen!! Haha, så typiskt mig!! 

Såg lite nice bilder från när spanjorerna kom hem till Madrid också. snyft. Ville vara där!! Min kompis i Madrid sa att dom kom hem till Plaza de España och grejen är att vi bodde typ där!! Hon sa också att det hade varit sjukt roligt när dom kom och tydligen åkte dom igenom flera gator..2 dagar efter att jag var där!! 2 dagar!! Fy fn va skit sur jag blir!! Mina pluttar liksom... :'(






<3<3<3

Nu blir det Spotify för första gången på lite mer än 4 veckor :D:D:D Hur har jag överlevt?? Ett mysterium..

Goodnight and Goodbye

More than I can take

...please help me find myself

Vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag har kommit in på programmet uppe i Luleå (om jag flyttar dit så kan verkligen alla som säger att jag bor på nordpolen säga att jag bor just där, på nordpolen) och är som reserv på programmet i Örebro. Jag vill ju så fruktansvärt gärna stanna kvar i Örebro och gå det där programmet.
Svårt att välja om jag ska tacka ja till Luleå eller om jag ska skita i det och hoppas på det bästa och i värsta fall börja sökningen av jobb. Viiiiiii får se hur det blir..

Nu ska jag göra mig iordning för att sen åka in till stan och träffa mina flickor! :D:D:D Det var ju ett tag sen eftersom jag har varit i Madrid så nu är det verkligen dags igen (y)

Goodnight and Goodbye

<3

VM GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULD!!!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3









CAMPEONES!!!








..går nu och lägger mig med stor glädje i hjärtat<3 
Goodnight and Goodbye


To win my love

...

Är hemma i Sverige igen och har bara en sak att säga..

NU KÖR VI SPANIEN!!



repris på EM 2008 eller??

Goodnight and Goodbye

It's not that easy for me to say goodbye

...everything in me wants you back in my life

Sista skoldagen. Sista inlagget fran Madrid. Sista laxan gjord. snyft.

Dagen bjuder pa riktigt varmt vader. Nar jag gick till skolan tror jag det var runt 35 grade och min larare sa att det kunde rora sig upp mot 40-45 grader under dagen!! Jikes, hur overlever man det da?? Vi ska liksom packa sen och varat rum har ingen flakt plus att det ligger mot solsidan..puh

Efter skolan ska jag och Mina iaf rora oss bort mot Corte inglés och jag ska handla in tva sma skivor. En som det var extra pris pa (Miley Cyrus nast nya skiva..) och en som jag inte vet om dom har i Sverige (La oreja de Van Gogh..tror jag dom hette). Sen ska vi ocksa ga till supermercado pa samma stalle och kopa super sota pepsiflaskor. Dom ar typ jatte sma och gulliga sa jag kande att jag ville ha en ;P

Just nu sitter jag och funderar over vad jag ska saga i mitt tal som jag maste halla sen. Haha, sota lararen som tvingar dom som ska aka att saga nagra rader forst. Jag lovar, det later som varsta pinan (helt arligt sa ar det det ocksa..) men det ar ganska gulligt sa jag gor det ;) Jag sjong ju faktiskt lite pa lektionen igar :D:D:D haha, jag vaxer har i Madrid tror jag ;)
snyft, nu fick jag nog nat i ogat... :'(

Aja, ses pa sondag da jag ater finns att hitta i gamla fina Orebro :)
Goodnight and Goodbye



Forget what we're told

...before we get to old

"Go, Go, español español español. Go, Go, español español español"

Sjukt harligt var det igar och jag sager bara en sak; Man har inte upplevt riktigt fotboll om man inte upplevt den pa en bar med spanjorer. Jikes vad jag alskar spanjorer..lite speciellt super sota servitriser (heter det servitris nar det ar en manlig sadan??) som springer runt hela tiden och ler varldens sotaste leende. For att citera Mina; "Da har man nagot att kolla pa nar inte Torres ar i bild" hahaha, sa bast <3
Vi fick annars nastan precis som vi ville.. Spanien vann (jag undrar om jag varit sa glad som nar slutsignalen lat och alla spanjorerna skrek och borjade sjunga runt mig) och Torres fick spela. Det anda var att Ramos missade sitt mal, men men..I love him anyway. Jag har ocksa borjat foralska mig lite i Casillas, killen maste ju arligt vara nan form av spansk gud!! Sjukt bra ar han iaf och jag kanner mig stolt over att han ar en av mina killar :)

Samtidigt som man overost med gladje och man ville sjunga med i alla ramsor man horde utifran gatan nar vi var i lagenheten sa kande man ocksa sorg. Sorg over att vi aker hem pa lordag och darmed missar finalen. Visst, vi far se den hemma och fy sjutton vad jag ska halla alla mina tummar..men fatta kanslan att se finalen har..har bland varldens mest underbaraste manniskor. Bara tanken pa det gor mig lite tarogd. Inte blir det ju battre av att en tjej som satt vid varat bord klappade mig pa axeln efter matchen, log och sa "Har pa sondag tjejer!". suck. En liten klump i halsen kom allt nar jag fick forklara att vi ska aka hem till Sverige pa lordag. Hon sag allt lite ledsen ut och med handen pa hjartat..hur manga svenska skulle ha gjort som hon gjorde? Typ none! Det ar bara spanjorerna..det ar bara madrileños.

Efter igar sa tvivlar jag inte en sekund..Madrid ar helt klart en del av himmelriket! And I love it..
Goodnight and Goodbye

We're coming up like killing machines

...our big guns gonna shatter your scene

Dagen ar kommen. Dagen da det galler liv eller dod. Dagen da fragan ska besvaras..
Spanien eller Tyskland?

I Tyskland har dom tydligen en blackfisk som dom infor varje match staller ner mat till. En matratt fran Tyskland och en matratt fran det andra landet. Pa maten har dom ocksa en flagga for att visa vilken mat som tillhor vilket land. Vissa sager att den har blackfisken ar synsk och alltsa kan se in i framtiden. Varje gang har blackfisken valt Tyskland och det har ocksa slutat med att Tyskland gatt segrande ur striden. Precis som vanligt sa stallde dom ner en matratt fran Tyskland och en fran Spanien infor motet ikvall. Medans tyskarna stod och vantade pa blackfiskens dom, att den skulle valja tysklands mat, sa hande det... BLACKFISKEN VALDE SPANIEN!!

En seger. En karlek. Ett Spanien.

Nu kor vi grabbar!!

¡Viva España!

This feeling won't go away

...is he just in my dreams

Jag har trottnat pa att forsoka skriva pa engelska sa nu kor vi svenska igen med alla konstiga bokstaver :)

Igar akte jag och Mina upp pa stan at lite god glass pa donken vilket ledde till att vi bada blev jatte torstiga och fick lov att ta en fanta ocksa ;) hehe, fanta ar for sjutton skit gott har i Madrid. Hemma i Sverige ar den bara..inte sa mumsig.
Sen kopte vi ocksa varsin flagga tills imorgon, da vi som sagt ska tagga matchen sa sjukt mycket, och varsin nyckelring som skulle ge tur. Den har inte funkat an kan jag tala om. Min otur borjade typ precis nar jag kopte den..hmmm

Minis ar lite sjuk idag sa jag far klara lunchen sjalv :( men jag ska nog overleva det ocksa, det gjorde jag ju en annan gang :) Sen far jag ocksa ga och kopa mat direkt efter att jag slutat sa vi hinner sa mycket som mojligt av varan packning. Min vaska kommer vaga hundra kilo for mycket, men men. Hem kommer vi nog ;) ....hoppas jag

Nu ska jag se om min mamma vill logga in pa facebook och chatta med mig :)
Goodnight and Goodbye

You're the air that I breathe to survive

...without you my sun doesn't shine

Stupid Germany! I hate them! When the germans (including the very good-looking guy) come thios year I won't even look at them. I hate them! Argentina was supposed to win the whole worldcup and they would if not the stupid germans scored four times! I mean, I could take if Spain won the semi-final so Argentina didn't go to the finals, but NOT GERMANY!!!
Me and Mina bought a Spain T-shirt, I bought one with "RAMOS 15" on the back and Mina bought one with "TORRES 9" on the back. We also bought other Spain stuff so on wednesday we're going to a bar and we're going to make Spain win just because we hate Germany! Well...because I hate Germany, but I think Mina hates them to!! We're going to screem (?) and be madrileños for just a few hours. And we're going to win. Spain is going to win.

Okey, now I'm done about my anger for Germany.
Eclips was really good, but the New Moon fan as I am didn't think it was as good as the second movie. But..very okey. Even thougt it wasn't any swedish text in the movie I totally understood everything wich made me kinda proud of myself :) And when we come home again we're going to watch it again..and again and again and again ;) hehe, no, I'm just kidding, only one more time before it comes on DVD.

I'm not going to tell you all what I bought this weekend, on our "shopping-weekend", since that would destroy some of my presents ;) You just have to wait and see :)))

The last week has started :( Soon I will be home again :) Tomorrow we'll start packing, we need time for that since we are a bit afraid that we won't get everything home. But I say as Mina, If the things doesn't get home, I stay to! ;)


Goodnight and Goodbye



RSS 2.0