Dirty little freaks

Jag älskar när man hör en låt som är sjukt bra och gör att man får fullt med idéer! Vad skulle man göra utan de låtarna? Antagligen inte överleva...

Gårdagen slutade ganska bra. Jag och Katrina var som sagt och såg Framily som var helt okej. Den hade några guldkorn samtidigt som man ibland inte fatta vad de ville med just den scenen. Ganska kul att regissören och en av skådespelarna prata lite efteråt också. Nu blir man ju liksom ännu mer sugen på att själv få göra film :) ...men det är ju därför jag läser det jag gör så ;)

Har glömt skriva hur ledsen jag är över att Daniel fick lämna Idol i fredags också! Till och med mamma som håller på Geir tyckte nästan att Daniel skulle varit kvar istället för Geir! Och gör det inte bara ont i hela kroppen när man ser pojken stå och fälla några tårar i eftersnack? :'( men men, mamma kom ju fram till att Ola också blev åtta och se på honom nu liksom (y) Annars var det ett ganska bra program i fredags. Jag gillade EMDs verision av den där låten (som jag inte alls kommer ihåg vad den heter nu...) och funderar på att inhandla deras nya skiva... den kan vara riktigt bra.

Nu ska jag återgå till min dagdrömning och lyssnandet på de sjukt bra låtarna som inspirerar som jag berätta om :)

Goodnight and Goodbye

Min engel

Och så var det bara femton kvar. Ja, webbjokrar alltså. Finalen som hålls på tv närmar sig med storm steg! Den 8 november (dagen innan Adams konsert) ska det avgöras :)

Har läst ännu mer i New Moon boken och måste säga att jag helt glömt hur bra den är! Filmen är en av favoriterna, men den är ju inget upp mot boken liksom. Funderar dock på att sluta läsa nu för snart lämnar hon Jacob för Edward och då blir jag så ledsen. Jacob är ju liksom världens sötaste! <3

Efter föreläsningen blev det bestämt att jag och Katrina ska gå och se "Framily" imorgon på Bio Roxy. Lite kul eftersom regissören ska vara där och efter filmen kommer skådespelarna vara med över skype. Trevlans värre. Filmen verkar okej också så det ska nog bli bra det där :) Coolt att det är svenskar som gjort filmen också..



Ikväll blire Idol och 90-tal, funfunfun
Goodnight and Goodbye

You don't know how lovely you are

Hur många gånger kan man sätta en låt på repeat innan den blir dålig? Jag får antagligen snart veta eftersom det bara är en låt som överhuvudtaget existerar i min värld just nu; The Sientist med Olle Hedberg! Jag vet att jag berättat hur bra den är tidigare, men jag måste nämna det igen. Låten är liksom bra i orginal men Coldplay, men det är nåt med Olles röst som gör att man bara smälter! Lägger upp klippet när han sjunger den...stort hjärta <3<3<3



Och när jag ändå är igång och pratar om idol killar som får en att smälta så måste jag ju ta upp Darin. Killen har kommit ut med sin video till Lovekiller och usch va ryslig den är! En riktigt skräckis full med blod och annat som jag inte gillar. Blir ju inte bättre av att stackaren dör :( men men, bra ändå så jag slänger upp den med :)



För att göra det här till världshistoriens längsta inlägg så berättar jag lite om min dag också :) Vaknade 5 i 6 imorse och åkte iväg till Karro (världens konstigaste sak hände på natten, men om jag berättar vad så låser troligen nån in mig på dårhus!). Kändes väldigt konstigt att komma tillbaka och man fick lite deja vu när man gick in på skolgården så tidigt. Ganska bra måste jag ändå säga att det gick sen när vi prata om Madrid och flera verkade lite sugna på att åka dom också (y)

Efter Karro körde Mina mig till universitetet och vi fick oss en kort liten pratstund på vägen, alltid lika trevligt. Väl på universitetet satt jag sen och väntade i några timmar, men jag fick iaf en hel massa sidor lästa i min bok som jag hållt på och läst sen Madrid! En massa grejer som jag tyckte kunde gjort bättre i filmen (det är New Moon jag pratar om kanske jag ska säga...) som jag nu hittat finns med i boken. Ah, så kan det vara :)

Föreläsning sen med ännu en riktigt bra lärare. Lite synd tycker jag att de super bra lärarna kommer på den delkursen som handlar om filosofi mer än film. haha, aja men det kan nog vara användbart i framtiden. Katrina prata om att nån sagt att man skulle komma på vad kursen var bra för senare, så jag får väl lita på henne helt enkelt.

Lite PM hanns med också innan bussen gick hem. Jag tog den bussen som åker en liten omväg för att den kom först och upptäckte när jag kom fram att jag gjorde helt rätt val! Det var kö åt båda hållen på den andra vägen så vem vet när jag skulle kommit hem annars! höhö, ibland ska man ha turis :)

För att avrunda kan jag berätta att jag nu är med och tävlar om biljetter till nån stor musikgala i Madrid med några ganska stora artister. Hon Eva Longoria skulle vara konfrancier och bland annat Kescha står på scen. Aja, chansen att vinna är ju inte särskilt stor, men den är ju iaf större nu än om jag inte skulle varit med och tävlat överhuvudtaget! Håller alla tummar jag kan komma åt. Nästa vecka smäller det om jag har lite tur :D:D:D

Om nån själ nu orkat läsa igenom allt så blir jag glad... :)
Goodnight and Goodbye

Learning how to miss you

ödet kanske?

Kollade just upp bussen och insåg att klockan måste sättas på 5 i 6 imorgon!! Vem orkar gå upp så tidigt? Jag är sååååå nära att säga till Barbro att det inte blir nåt imorgon så jag får sova. Föreläsningen är liksom inte förrens kvart över 1 så det känns så onödigt igentligen. Vad fn ska jag hitta på mellan kvart över 9 och kvart över 1?? Seeeegt l i k s o m.

Hade grupparbete idag och det gick bättre än jag trott. Vaknade för sent så jag fick skynda på ganska rejält! Hade lite tur och hann precis med fyran och kom i tid till lektionen, såg honom, och hamnade i en helt okej grupp. Hoppas jag kommer i samma grupp alla gångerna så jag slipper hoppa runt liksom. Hoppas också vi får ha den här läraren varje gång för han är typ ap rolig/bra. Jag fattar för en gångs skull i princip allt vi gör (y)

Ska snart gå och sova en smula, kanske försöka få tag i Mina också..
Goodnight and Goodbye

Oh take me back to the start

fick just veta...bläckfisken Paul är död :'(((((((
R.I.P lilla vän...

Tell me you love me, come back and haunt me

Min första tanke imorse; Idag känns det som att jag kommer få se honom. När jag kommer till universitetet sätter jag mig och väntar i biblioteket och vad händer? Han kommer upp för trappan. Asså, jag bryr mig verkligen inte, men lite jobbigt är det ju när hjärtat stannar till en halv sekund och man undrar om han ska se åt mitt håll...även om han inte har en aning om att jag sitter där. Turen var den här gången på min sida så han såg mig inte :)

Lite fick vi gjort på pmet också och jag tycker banne mig det räcker så. Vi har liksom fördjupat oss så mycket vi kan, det går inte mer så dom kan ju skita på sig...eller nåt. Kanske inte, men jag tycker inte de kan säga att vi ska gå djupare i analysen iaf.
När jag vänta på de andra så gick jag till musikhögskolan och spela både lite gitarr och piano. Kom på lite akord som lät fina ihop som jag spelade in. Lite text på det så blir det ju jäääätte bra ;) Tack till Katrina för tipset iaf. Lite pinsamt dock när jag gick ut och det satt en massa musikstudentet utanför. Tänk om dom hörde!! Nä, vilken nybörjare jag känner mig som.. haha, aja ;)

Körlektionen gick helt okej och den nya läraren var väldigt snäll. Skulle gärna köra med henne lite mer eftersom min lärare skrämmer mig! Men, med lite tur har jag bara en lektion till med den ordinarie. Good for me :)
Efter körlektionen gick jag en runda på stan och köpte första julklappen! En liten klapp till mamma blev det och jag hoppas hon gillar den. Har eventuellt hittat presenter till mormor och morfar också; varsin kopp som det står "mormor" och "morfar" på. höhö, lite gulligt sådär. Kollade lite mer på drakgrejerna på DUO också. Jagvillhaaaaaaa!! Hittade en apfin skål som var lite blå och stod på typ en drake. Jag smällte!! 150 spänn bara!! Men jag får tänka på det ett litet tag och hoppas den finns kvar ett litet tag till :)
Måste bara berätta att jag köpte en bok med fotbollsstjärnor 2011 också och en hel sida i boken tillägnades Higuain! (anledningen till att jag köpte den...) Åh, så fort jag ser nåt svenskt där han är med måste jag köpa det... <3

Nu är ljusen tända och Olle sjunger så fint i mina öron (hans verision av The Scientist som är med på idolskivan är bara så sjukt fin, gråt faktor på den!) så det kan ju inte bli så mycket bättre...eller? ;)

Goodnight and Goodbye 

There's no me without you

Tro inte att hjärtat slår fortare för att du är i närheten...

Nu har jag Melodifestivalen feber!! Igår natt drömde jag att cirkusen var igång och Sanna Nielsen sjöng sin låt, ihop med Måns!! Deras framträdande var riktigt bra, scenen var helt otrolig och låten var helt okej :) Sen inatt drömde jag att Arvingarna skulle vara med med en låt som hetter "I'll be there for you" och efter ett tag ändrades det så jag var med istället med den låten och vann hela skiten! Haha, ojojoj. Att drömmen sen gick över till Olle i idol och vi var bästisar som var påväg till att bli nåt mer ska vi inte ens prata om. Helt sjukt vad man drömmer alltås..

Föreläsningen idag kändes lite...udda. Färeläsaren påminde jätte mycket om en kändis som jag inte kom på vem det var och sen pratade han om "om jag säger att det ligger papper där så är det inte sant om det inte ligger papper där, även om jag får alla er att bli övertygade om att det ligger papper där". Ett tag började jag undra om jag gick filosofi eller film! Men men, lite kul var det iaf, jag var inte påväg att somna som jag hållt på att göra tidigare ;) höhö
Efter den roliga föreläsningen åkte jag upp på stan och luncha med agnes och martina. trevlans! :D Vi gick och hämtade biljetterna tills nästa vecka också (y) var ap längesen jag var på fotboll!! Och då förlorade dom :( hoppas jag inte ger otur, speciellt inte om dom skulle förlora ikväll som jag hörde dom var påväg att göra..
På mötet sen var typ alla jätte trötta och jag hade sol i ögonen (tack för människan som läste mina tankar och drog för gardinerna när jag är så puckad och inte frågar om det själv!!). Lite roligt var det med vissa förslag och så, men annars som vanligt :) Fick ett mail när jag kom hem från en tjej som hade lite hand om Hjalmar om att jag kunde få komma och göra en artikel om Svenska Kammarorkestern och så. Inte så pjåkigt, kul när människor kommer ihåg en, då gjorde man ju förhoppningsvis ett gott intryck liksom :D

Nu äre snart dags för Hollywoodfruarna, och jag äääääälskar Hollywoodfruarna! :D Efter Grey's är det banne mig bland det bästa på TV ;D

Goodnight and Goodbye

Irreplaceable

Alla kan vara lugna, boken har kommit. Den damp tydligen ner i mormor och morfars brevlåda igår :) (Dandy alltså...) Slutet gott, allting gott (y)

Idag har jag knappt gjort någonting. Började med att plocka in lite ved och gick sen ner och hjälpte till i stallet. Sen har jag bara varit hemma, tänt lite ljus och lyssnat på lite skön musik :) Har kollat runt lite inför Adam konserten också. Undrar om vi på bioplats ska ha lysstavar också, vore ju coolt, men vi är ju liksom inte i samma lokal så det syns ju inte...hmm, ska kolla om man kan kolla upp det. Har betsämt att jag måste försöka ha mycket pengar med mig också så jag kan köpa om de säljer saker som dom brukar göra :D ååhhh, skulle inte vara dumt asså...

OCH till min största nyhet, anledningen till att jag gör det här inlägget; Real krossade Racing för bara några minuter sen! 6-1 blev det och Ronaldo stod för 4 av de målen (och självklart är även Higuain en av målgörarna...<3). Real håller ledningen över Barcelona alltså en vecka till. Kärlek <3

Nu ska jag fortsätta med min favorit syssla; lyssna på musik och drömma mig bort :)

Goodnight and Goodbye

If you leave I'm gonna find you

Okej, nu undrar jag seriöst vart min Andreas Carlsson bok är!? Fick först ett mail om att den var försenad från leverantören och sen ett om att den var postad. Igår fick jag sms från posten att den var påväg till mig och då brukar jag alltid få den dagen efter, men inte fn har jag fått nån bok! Blir lite sur, nu kommer jag ju liksom inte få den på hela helgen...jag som längtat så :( ....kanske ska läsa ut den självbiografin också. Brabrabra är den, bara så ni vet. Sjukt bra snubbe med andra ord :D



Beställde en liten box med de fem första Harry Potter filmerna också. Har ju liksom inte de första på dvd och det vill man ju ha. Kostade inte så mycket heller så jag tänkte "nä du emma, kanske ska köra på det där iaf" :) höhö, så så blev det alltså (y)

Kan berätta en glädjande nyhet också; MAMMA VILL SE NEW MOON!! haha, trodde aldrig jag skulle se den dagen! Hon såg en reklam för den och tyckte det var coolt när Jacob ska skydda Bella och blir varg så därför vill hon se den ;) aja, man får väl ha vilken anledning man vill antar jag, huvudsaken är ju att jag får se den igen..och igen :P

Nu blire musik till etthundratjugosju procent :)
Goodnight and Goodbye

Keep knocking on my door

Läste just en nyhet som inte känns så himla dålig, tvärtom! Peter Jackson ska göra två "The Hobbit"-filmer och den första ska ha premiär i 3D till jul 2012! Åh, jag längtar redan! I rollen som Bilbo ska de tydligen ha Martin Freeman som är känd från bland annat "The Office". I sagan om ringen spelade ju Ian Holm Bilbo, men de här filmerna ska ju utspelas innan de filmerna så något yngre ska han väl vara antar jag. Bra blir det tror jag iaf.. :D



Goodnight and Goodbye

En liten bit på vägen...

Såg på msn i morse att dom hade skrivit om "Därför lämnar Alice Idol" och tänkte 'oj, vad det hon som åkte ut igår'. Sen kom jag på att det är ikväll det är idol och inget annat och tänkte att dom säkert bara gissade att hon skulle åka ut och listat skälen till varför dom trodde det. Fel igen! Hon har alltså lämnat tävlingen! Inte för att jag gillade henne så särskilt mycket, men det är ju alltid tråkigt när nån lämnar så där :( Tydligen kände hon inte den glädje på scen som hon ville eller nåt sånt. För att se positivt på det hela så kommer ju Minnah tillbaka :) Alltid nåt...

Sitter just nu knåpar på recensionen om Hjalmar. Svårt som skrutt är det vill jag lova! Vet inte vad jag ska skriva för att det ska bli bra liksom, speciellt inte om jag ska ta med maten innan och så också. Lovade mamma att städa köket också så det blir skriva en rad på recensionen och sen städa en del av köket och så om igen ;) Bra är jag...typ :P
Hjalmar igår var iaf helt okej. Visst är det väl lite mer mamma humor i det hela, men vissa delar kunde jag helt klart skratta åt också. De gjorde ju liksom parodi på Måns <3 Hahaha, han som spela Måns var för fn as lik i utseendet! Ah, han var Romeo och sen var det en som spelade Eva Rydberg (det var nästan så jag trodde det var Rydberg!) som Julia. Inte så tråkigt på alla ställen ;) Annars kan jag tycka det var lite väl fancy för en student. Hmm, det kanske jag ska skriva! Får iaf tänka på saken...

Sen ska tydligen jag och flickor på fotboll den 1 november för Agnes hade fått gratis biljetter :D Det säger man ju aldrig nej till liksom! Hoppas bara det inte står nått annat jag behöver göra då...kanske kan ställa in det då? Nä, det kan jag ju inte, men jag tror inte det ska vara nån fara. Ska på bio den 2 november, så det var tur att det inta var då iaf!
Oj, vad jag svamlar! haha ;D men så är det..

Back to work now
Goodnight and Goodbye

When I'm in my own world

Artikeln från Hjalmar är uppe! Check it out vet jag, losnummer.se är addressen :) Trodde jag skulle få ändra en massa innan den kunde läggas upp, men den var tydligen bra som den var..det blir man ju alltid glad över :D Blir premiären ikväll och sen en recension. Vi får tydligen mat också, lyxigt värre här asså ;) Hoppas bara att dom har koll för vi har inte fått några biljetter eller nåt...men asså den kom ju en snubbe och prata med mig igår så då borde de väl ha koll? Aja, det löser sig som Rasmus sa (y)

Okej, jag berättade ju att jag skulle skriva vilka de 8 nya artisterna till Melodifestivalen var, men nu har ni nog redan fått reda på det så seg som jag är!! Äh, jag tar dom iaf...

Sara Lumholdt - Enemy
- Ni vet, den andra tjejen som var med i A-teens. Den tjejen som iaf är lite bra...förhoppningsvis. Ska bli ganska intressant att se om hon kan slå bättre än Marie. Hon har tydligt också haft en musikkarriär under artistnamnet "Sara Love", men sen 2008 är hon bara Sara Lumholdt!
Sanna Nielsen - I'm in love
Hoppas så sjukt mycket att det här är en ny Empty Room som vi skickar till Düsseldorf! Om inte så kommer det nästan garanterat vara något man kan lyssna på, det brukar ju liksom vara det när Sanna är i krokarna :)
Danny - In the Club
Ja, vår kära EMD medlem som jag märkte att någon blev glad över ;) Kom på världens bästa Melodifestivalen scenario; ALLA KILLARNA I EMD STÄLLER UPP SOLO!! haha, erkänn att det skulle bli kul! Iaf, tror det kan bli bra och något säger mig att det blir uptempo och inte långt från en finalplats!
Loreen -  My heart is refusing me
Tjejen som tog sig högst bland tjejerna i idol 2004. Det här tror jag kan bli bra för tjejen var ju bra då, så varför skulle hon inte vara det nu liksom? Som ett extra plus i kanten så har hon Måns gitarrist som en av låtskrivarna! höhö, nått att hålla koll på med andra ord...
Rasmus Viberg - Social Butterfly
Det här är en kille som jag har vääääldigt lite koll på måste jag säga! Tydligen är han iaf 20 år och ah, jag fattade inte resten. Dock tror jag på det här, låtskrivarna är väldigt rutinerade i den här tävlingen...bland annant en av dem har varit med och skrivit "Hope and Glory". Bara det liksom ;) En kille som skulle kunna bli flickfavorit ihop med Danny med andra ord. Kanske årets Eric Saade?? Eller kanske inte... ;)
Melody Club - The Hunter
Det här är något jag ser sjukt mycket fram emot!! Hoppas som bara den att det blir en The Ark repris så de vinner hela rusket! (Ja, jag gillar Melody Club...) Dock kan det vara så att det istället blir en repris på Escobar, det vill säga en flopp. Kanske är det ett sätt för dom att ta sig tillbaka? Vad vet jag liksom...hoppas bara dom lyckas om det är det de tänkt :)
Simon Forsberg - Tid att andas
Och här kommer alltså det första bidraget skrivet av allas vår egen Fredrik Kempe! Just av den anledningen tror jag det här kan bli bra. Simon har jag aldrig hört talas om dock! Han är tydligen personlig tränare och springer på elitnivå! Det låter ju spännande liksom.. :P
Dilba - Try again
Ja, Dilba känner man ju till genom sorry låten som är ganska okej. Om jag ska vara helt ärlig så känner jag att det här kan vara både ris och ros. Låtskrivarna känner jag inte till och mer än den där låten har jag inte hört från henne (förutom när hon var med i Let´s Dance...) så jag har iiiiingen aning om hur det blir. Ska bli intressant att se :)



Goodnight and Goodbye

You make me feel beautiful

"Yet another day in paradise..." eller hur säger man? Att gå upp på morgonen är verkligen inte roligt vill jag lova! Så, när klockan ringde imorse drog jag mig motvilligt upp för att göra mig redo för dagen. Klar blev jag dock och körde in till Universitetet för att träffa gruppen. Blev först bara jag och Katrina för Anthon försov sig :) Men men, klara förvånandsvärt fort blev vi så jag åkte upp och tog en lunch på Supreme och fick vara med och tävla om biljetter till Ladys Night (y)
Satte mig sen på bussen och bagav mig bort mot Nya Parkteatern för att upptäcka att dörren var låst! Efter att gått iväg till restaurang Svalan av en speciell anledning (som inte är särskilt intressant att skriva här...) gick jag tillbaka och lyckades komma samtidigt som en av de som jobbade där och fick gå in. Väl inne ropar nån på människan jag gick in med och vänder sig sen mot mig med ett leende och säger välkommen och frågar vart jag kommer från. Det visar sig att det var självaste Peter Flack!! haha, han verkade bli glad när jag sa att jag kom från Lösnummer. Alltid trevligt. Kaffe och en kokosboll fick jag också. Pressträffen sen var helt okej och jag och fotografen Rasmus fick oss en pratstund med Peter Flacks dotter Amanda. Eller ah okej, det var mest Rasmus som prata eftersom han kände henne ;D Har skrivit ihop en liten artikel nu och hoppas den duger. Imorgon ska jag se hela showen och sedan skriva en recension. Skönt att få skriva vad jag tycker också! Så sjukt svårt att vara opartiskt vill jag lova.

Aja, efter pressträffen gick jag till Martina och träffade henne och Agnes en stund. Kändes riktigt bra, måste erkänna att jag saknat flickorna en del. Roliga är dom! Hoppas bara det blir en till träff snart :)

När jag kom hem upptäckte jag att mina kläder från Ellos kommit (y) Fina va dom så det blir nog lite nytt imorgon med andra ord :)

Nä, nu ska jag sova en stund..seminarie väntar i morgon bitti :(
Goodnight and Goodbye

PS. Åtta artister extra till Melodifestivalen har kommit, jag vet, har bara inte hunnit skriva om som än. Kommer så fort som möjligt. Kan lite snabbt berätta bara att om man gillar en viss människa ur EMD som börjar på D kommer man bli glad, samt lite nya och gamla ansikten ;D


"Tyst, så ingen hör dig..."

Okej, nu har jag tänkt och lite fått det bekräftat. Allt är bara i mitt huvud!! Men så är det ju ganska ofta igentligen. Det sitter i huvudet och inte i hjärtat. Så, nu är allt packat och satt på ett plan bort och jag har glömt att jag var lite cp ;)

Körlektionen idag gick pisspisspiss. Har en dålig kördag idag helt enkelt. Jag skulle byta fil innan rondellen och såg inte bilen som låg i dödavinkeln så det var nästan så det sa pang där. Min lärare skrek iaf. Tackar gudarna att den andra bilen hade bättre koll på mig än jag hade på den!
Har i övrigt inte gjort så mycket idag..Min första recension är upplagd på nätet, lösnummers hemsida! Men ah, lite konstigt blev det för jag har nämligen inte skrivit hälften av det som står, men ändå står det bara mitt namn ;) hahaha, ah lite kul det där.

Imorgon blir det först lite plugg med gruppen och sen Hjalmar för hela slanten. Får nog sitta uppe halva natten också och skriva klart artikeln som ska in snarast. Recensionen sen får nog skrivas på torsdagen, för annars får jag aldrig någon sömn och då orkar jag aldrig till seminariet på torsdag! Hoppas jag hinner med att träffa flickorna också, var längsen vi verkligen träffades och inte bara sprang in i varandra utanför conventum ;) Trevligt med andra ord..

Nu ska jag börja vara nervös eftersom jag inte har nån aning om vad jag ska fråga imorgon!!
Goodnight and Goodbye

Pieces of me that you put together

Dagen har varit lång, men saker har blivit gjorda som jag hoppades skulle bli gjorda och ett mail till Emma om på onsdag har blivit skickad så jag är ganska nöjd :)

Imorse blev det PM skrivande och vi blev ÄNTLIGEN klara! Nu ska vi bara skriva nån kritik eller nåt på en annan grupps PM så är vi klara för seminariet på torsdag. Produktivt och bra.
Sen fick jag vänta några timmar eftersom det var möte med tidningen halv fyra. Satt och hoppades, och hoppades, och hoppades att en viss person inte skulle komma på mötet bara för att sen inse att det dagen till ära var just den personen som höll i hela mötet! Haha, lyckat ;) Men men, jag tror det gick okej ändå. Sitta och kolla ner i bordet och försöka inte kolla på människan i fråga går ju ganska bra...iaf tills vidare ;P Nä, jag måste skärpa mig!! Prata med han istället kanske?? mmm, låter inte så dåligt.,,
För att gå vidare och komma ifrån samtalsämnet så kom mamma och hämtade mig efter allt det andra och vi övningskörde lite. Fick ju lite läxa av min lärare att intensiv träna hemma så vi kan gå igenom allt imorgon så jag är redo för halkan om två veckor. iiiihh. Helen, i receptionen, trodde att det skulle räcka om jag betalade 5 lektioner till också. Vet inte det jag, men hoppas kan man ju!! :D:D:D

Fick ett litet sms också om att min tröja och halsduk är påväg. Trevligt trevligt :) ..och på torsdag kan man köpa biljetter till Melodifestivalen ;)

Goodnight and Goodbye

You play the victim perfectly holding your beating heart

Städning har stått på schemat idag..städning och tänk på människor som jag inte ska tänka på! Att hjärnan inte kan släppa sånt som jag vill släppa! Ska försöka resten av dagen/kvällen..kan blir jobbigt imorgon annars. . . Väldigt jobbigt!! Kanske ska sluta spela just DEN låten på spotify då också eftersom den får tankarna ännu mer dit de inte ska.. blöööööööö

Hatar att man får mail från CDON också.. de tyckte tydligen att jag inte beställt nåt på länge (trots att jag nyss beställde Dandy!!) så jag fick 50 kronor rabatt på nästa köp. Självklart går jag ju in och köper en skiva då juuuuuu! Pengarna försvinner och det är inte bra... hmmm

Nu kom mamma och sa att maten är klar :)
Goodnight and Goodbye

Electric Bird

Gårdagen blev inte så dålig ändå :)
Tentan gick skitskitskit eftersom dom tyckte det var kul att bara ta med det jag INTE pluggat på och det jag inte förstår! Men men, jag chansade på alla frågor så med lite tur blir det godkänt. Efter det var det lite träff med gruppen och vi kom fram till att vi behövde helgen på oss till att försöka komma på vad fn vi ska skriva för att fylla ut PMet.
Lunch sen och en människa sitter lite längre bort och mina tankar går "fy vilken slusk!!" och han fick mig att känna mig väldigt illa till mods så jag inte kunde äta upp min macka :( när jag sen skulle resa mig upp och gå såg jag vem slusk mannen var...NORDBACK!!! hahaha, apa på mig liksom ;D
Hem till Mina där ombygge håller på för fullt. Ska bli kul att se hur det blir när det blir klart :) Vi satte oss iaf och prata om vad vi skulle säga på våra redovisningar om Madrid och hur vi ska få folk att åka. Vi får 200 kronor för varje människa som anmäler sig tack vare oss till Avista :) Lite klirr i kassan sitter ju aldrig fel liksom ;) Power Pointen blev ganska bra tillslut tycker jag och det ska nog gå bra. Två klasser väntar..

Kvällen sen då? Well, I'm in love (again). Har spanat lite på en kille där som givetvis kom på samkvämet också. Fy vad nervös jag blev när han klev in genom dörren!! Som tur är lungade sig nerverna lite och lite prat blev det...ah, vääääldigt lite, men mer än jag sagt till de jag haft en liten crush på tidigare iaf ;) höhö, och sen att jag typ halvt skämde ut mig ska vi ju inte prata om (trots att han fick det att låta som att jag inte gjorde det...) Suck. Bra kväll med andra ord :))))

Har kommit på att jag bara vill ha en skiva så SJUKT mycket!! Så brabrabra




Goodnight and Goodbye

You give me sunshine

Nu ger jag upp! Tenta imorgon och jag kan kanske två begrepp och fattar kanske en och en halv teori, men nu orkar jag inte med skiten. Jag vet att jag inte har pluggat tillräckligt men är man näst intill ointresserad så är man. Håller tummarna för ett mirakel så jag slipper omtenta bara!

Hade lite myspys förut när jag kom hem från stan. Lite tända ljus och braig film bjöds det på. Inte illa alls måste jag säga. Fler dagar som denna skulle inte skada, det gör en gott..speciellt när ljusen luktar vanilj <3

Imorgon efter tentan blir det lite PM, mycket vänta och sen tacokväll med alla på lösnummer. Har typ aldrig träffat alla (eller det är typ inte alla, men ganska många..) förut så det är lite nervöst faktiskt. Men men, jag ska nog klara det också, dom jag träffat hittills är super snälla så :))

Goodnight and Goodbye

You're the storm

Hahaha, förlåt för min videodag som jag nog måste ha idag, men jag bara Ä L S K A R dessa människor!! Så sjukt sköna så det finns inte!

"Skit mörkis är jag!" haha, så sööööt :D


If it makes you happy

Jag HATAR fotbollsställena i Örebro som bara visar Sveriges match när de skriver på hemsidan att de ska visa Spaniens match också! Blev med andra ord ingen fotboll igår vilket kändes väldigt ovärt. Istället för att vänta inne i stan hela dagen kunde jag åkt hem och pluggat..tur bara att det finns en Mina här i världen som gjorde att det iaf inte kändes helt bortkastat :)

Kollade runt lite och hittade det här klippet från Idol..haha asså människorna är ju för söta (Daniel och Olle då alltså!)



Nä, nu blire plugg plugg plugg
Goodnight and Goodbye

Round and Round

Sitter på mammas jobb och gör absolut ingenting. Det är alltid kul :) Väntar på att klockan ska gå så jag kan ta en buss upp på stan där jag tänkte göra gatorna farliga när jag har körlektion. SE UPP!! ;D
Efter lektionen ska jag träffa Mina, hon skulle på nån jobbmässa så vi får la se om hon är klar på den då eller om jag ska träffa henne där..tror hennes mormor skulle bjuda oss på lunch också <3 haha så gullig. Sen ska vi träffa Barbro på Karro, åh att få åka tillbaka till Karro..I miss it!! Lite prat om när vi ska komma och prata om hur det är att åka på språkresa ska det allt bil. Taggad? Oh jaaaaaa :D:D::D

Ikväll blir det kval för mitt (och Minas!!) älskade Spanien! Vi pratade om att gå och kolla på matchen på puben, men jag får se hur Mina har planerat. Tror inte jag kan se matchen annars...har iaf laddat upp med Ramoströjan idag så nu får hon banne mig hänga på! O'Learys eller Pitchers...det är frågan ;)

Ojjjjjjs, nu får jag ta och springa till bussen så jag inte missar den!!

Goodnight and Goodbye


Looking for a winner

Hemkommen från Marieberg nyss. Blev lite fika med Ia, mormor och morfar och inhandlande från IKEA så jag kan göra klart mitt rum! Blev ett par nya skor också, mormor behövde gå till skoaffären och det slutade med att jag och Ia var dom som kom ut med skor ;)



Eftersom webbjokern drar igång idag så tänkte jag lyssna lite och höra hur dom låter i år och vad ska man säga? Har hittat en låt hittills som faktiskt är okej, resten antingen sjunger jätte falskt eller har en inte så bra låt. Aja, jag kanske inte ska säga något, dom har ju iaf vågat skicka in nåt till skillnad från vissa andra ;)

Ska faktiskt försöka plugga lite nu...och den här gången säger jag det inte bara! Är sjukt glad att Katrina ville träffas på torsdag och plugga tillsammans, det kan jag verkligen behöva..

Goodnight and Goodbye 

Everything is okey

Är lite sur.. Jag vill så gärna bli Madridista och pratade med mamma om det (allt känns så mycket bätträ när hon godkänner) och hon tyckte det var jätte onödigt. Jag vet, jag vet, varför fråga om jag ändå bara blir sur av svaret? Ja, som sagt, det känns så mycket bättre om hon godkänner.. Hon kanske bara inte fattar vad killarna betyder för mig, om hon visste det kanske hon skulle säga ja!!! Fast, om jag verkligen kände att jag kunde och hade pengar och blablabla så skulle jag väl antagligen gjort det ändå. pehnfdkjebf. jag blir gaaalen!! Saknar Madrid så sjukt mycket också. Jag vet att jag tjatar om det hela tiden, men det är så sant. I Madrid fanns inga bekymmer (förutom ett som jag bara försöker glömma!!) och i Madrid var allting bra. I Madrid var det kärlek <3 Pengarna sparas just nu för att kunna åka tillbaka iaf en vecka i sommar..
Är fortfarande sur över Adam biljetterna också. Tror jag har nått oflyt nu eller nåt. Får se..hoppas det går över.

Tur att det finns människor som kan göra en så glad <3

Goodnight and Goodbye

The battle has begun

Jag blir galen! Igår ringde dom och sa att nån skulle ringa och sen komma med katalogerna idag, men inte fn har jag fått några kataloger! Ska det vara så svårt liksom? Nu kommer jag ju antagligen inte få dom på hela helgen, apa på dom!

Har varit duktig och skrivit klart recensionen till Lösnummers webbsida också. Duktig känner jag mig :) Nu börjar magen känna sig hungrig och det låter som att mamma håller på med maten därute så jag ska nog ta och dra mig tror jag..

Goodnight and Goodbye

Goodmorning my angel

Vaken och inte så taggad är vad jag är. Eftersom jag lovat mamma att städa köket den här veckan så har det varit min första prioritering nu på morgonen och jag är äääntligen klar! Det är sjukt tråkigt att städa om nån undrade..

Sitter nu och väntar på att katalogerna från Avista ska komma, det var nån som skulle ringa och få vägbeskrivning. Stackars människa, han/hon kommer aldrig hitta hit om jag ska visa vägen! Ajaaa, det där ordnar sig..kanske ger luren till mamma ;) Kanske hänger på till Maxi och handlar också och håller tummarna att priserna på filmerna fortfarande är nedsatta :D:D:D

..och nu ska jag försöka plugga lite också, snart iaf
Goodnight and Goodbye

And so the story goes

Okej, bara för jag vet att ni älskar mig när jag spelar nörd så blir det nu ett helt inlägg där jag bara är....nördig?

Okej, först ut; Idol. Tema till de två första veckorna är klara! På fredag ska de sjunga en låt som representerar dem själva och nästa vecka en låt av den artist som inspirerat dem mest. Låter som att det kan bli riktigt bra med andra ord :D Men vad ska de sjunga för låtar på fredag då? Jo så här ser det ut;
1. Jay Smith - White Wedding (Billy Idol)
2. Andreas Weise - For once in my life (Frank Sinatra)
3. Linda Varg - You oughta know (Alanis Morissette)
4. Daniel Norberg - Who says (John Mayer)
5. Elin Blom - Hang with me (Robyn)
6. Olle Hedberg - Talking about a revolution (Tracy Chapman)
7. Sassa Bodensjö - Dear mr. president (P!nk)
8. Linnea Henriksson - Crazy (Gnarles Barkley)
9. Geir Rönning - Need you now (Lady Antebellum)
10. Alice Hagenbrant - If it makes you happy (Sheryl Crow)
11. Minnah Karlsson - Holding out for a hero (Bonnie Tyler)



Idol klart, låt oss gå vidare till Melodifestivalen ;) De fyra första bidragen är klara!!!!!!!! Lasse Stefanz med låten "En blick och något händer", Pernilla Andersson med låten "Desperados", Swingfly med låten "Me and my drum" och så veteranen Linda Bengtzing med låten "E de fel på mig". Yes, så ser det ut än så länge men jag lovar att uppdatera så fort jag hör nåt mer :D:D:D



Goodnight and Goodbye


Colourful sky

...filled with light

Jag ska sluta vara mig själv och låtsas som ingenting! Liksom nej jag såg inte en av lärarkandidaterna som varit på Karro och är jätte gullig idag på Universitetet. Och nej jag såg inte en viss fotbollsälskande människa. Och nej jag fick inte mail från en speciell person. suck. Och neeeeeej, jag drömde inte om Ramos och Higuain inatt och tyckte dom var super söta som alltid. suck.suck.suck. Nä, nu ska jag sluta vara som jag är och bli lite mer...normal. höhö

De senaste dagarna har tillbringats i biblioteket på Universitetet och jobbat på med PM. Går sådär kan jag lova, men förhoppningsvis löser vi det imorgon. Vore guld om jag kunde få arslet ur vagnen och börja med pluggandet till tentan också. Aja, det får vänta ett litet tag till för nu blire film!! :D:D:D



Goodnight and Goodbye

I'm living in your masquerade

...and I'm playing my part in silence

Jobb, jobb, jobb. Efter att skrivit en hel massa på PMet kom vi (min grupp) fram till att vi ska försöka vara klara med det mesta av jobbet den här veckan för att kunna koncentrera oss helt och fullt på tentamen nästa vecka. Skönt iförsig eftersom jag känner att jag måste hårdplugga inför den där j***a tentamen!, men samtidigt jobbigt eftersom det blir en hel drös med arbete den här veckan!! För att se positivt på det hela så lärde jag mig faktiskt ett (eller egentligen två) uttryck som kan vara bra att kunna.. (y)
Efter dagens jobb satte sig gruppen och prata lite allmänt bara och det kändes ändå ganska bra. Lite prat om framtiden och hur man ska nå sina drömmar och så. Ganska skönt ändå att känna att jag inte är den enda som har problem med hur man ska ta sig till drömyrket :) 

Efter filmen igår (som för övrigt var riktigt bra för att vara en svensk film!!) så kom jag på att det kommer en hel massa filmer som jag vill se!! Just nu går den där filmen om ugglorna, typ "Legenden om Ugglornas Rike" eller vad den heter, och snart kommer både Harry Potter och Narnia. Utöver det så går en ny film med Julia Roberts, "Eat, Pray, Love", som inte verkar fy skam och ah...det finns fler men jag vill verka galen så jag lämnar det där ;) Tur för mig att jag blev medlem i bioklubben igår..

Hörde också att Eric Saade är en het kandidat till Melodifestivalen!! Antingen får han en av de redan utvalda 15 låtarna eller så får han en av Björkmans 15 jokrar.. intressant det här. Ser fram emot nästa års tävling så grymt mycket just nu så esc och mello låter går på högvarv i mp3n just nu. Ska bli riktigt kul att se hur alla nya regler går.. funfunfun :D

Goodnight and Goodbye

I'm stuck in reality

...all I feel is strange

Kände för att blogga lite igen, nu vart det allt ett litet tag sen sist :)
Pluggandet går lite framåt så jag har bestämt mig för att inte tycka allt är skit längre.

Ikväll åker jag med mamma och de synskadade in på bio för att se "I rymden finns inga känslor". Funderar fortfarande på om jag ska ha syntolk som de synskadade eller om jag bara ska titta som vanligt, det kan ju vara intressant att se på ett sätt man kanske annars inte är så van vid :)

Läste på Andreas Carlssons blogg också att hans första roman kommer ut den 1 November!! Gissa vad om jag springer till bokaffären då!! :D:D:D



Goodnight and Goodbye



RSS 2.0