Now it's to late

...to drag the past out into the light

Känns lite skit just nu faktiskt, det är därför jag inte har bloggat på en stund. Orkar inte tänka på saker så det kommer kanske inte så många inlägg framöver, iaf inte på ett tag. Skitskitskit. Hoppas det bara är en fas som går över..



So we live in this moment

...so we die in the next

Vad gör du för att koppla av?
Alla gör vi olika, själv väljer jag att stoppa hörlurar i öronen och lyssna på lite skön musik. Att bara få koppla bort resten av världen och leva för ett ögonblick i sin egna perfekta lilla värld, den värld man en dag hoppas ska bli ens framtid. Att få sätta sig på ett säte i bussen och kolla ut genom fönstret, på bilarna som åker förbi och människorna som jobbar med olika saker längst vägen. Att se sig om på människorna som sitter i bussen, inte höra vad de säger, men se de skratta, läsa, prata eller göra precis som jag; leva i sin egna perfekta värld för en stund.
Som sagt, vi gör alla olika..se bara till att koppla bort allt annat ett tag lite då och då, det gör det lättare att hanskas med livet och tanken på att framtiden börjar redan imorgon.

Goodnight and Goodbye


Once in a lullaby

...I heard them talk about us

Förlåt för dålig uppdatering, men i förrgår valde min dator att dissa bloggen totalt och igår var jag inte ett dugg på blogg humör. sorry. Idag är det annorlunda, idag verkar både jag och datorn vara blogg sugna :D

Orkar dock inte ta allt som hänt i helgen, vi blickar framåt istället :)
Idag ska jag in till universitetet för att först ha ett litet gruppmöte om vårt PM, det är sjukt svårt att veta vad man ska skriva kan jag lova! Efter det är det möte på Lösnummer som gäller. Mitt första möte och första gången jag ska träffa alla. Har träffat några, men långt ifrån alla. Liiiite nervöst är det allt, men det ska nog ordna sig. Det jag oroar mig för mest idag är bussen! Jag ska åka 721 och gå av på ett ställe jag aldrig hört talas om förut..hmm, kanske går av lite tidigare och går en extra bit istället, få se..allt beror på vem som kör bussen ;)

Imorgon såg jag precis att jag blir borta heeela dagen!! Först körlektion, sen PM-handledning, sen en evighetsväntan i stan eller nånstans innan det är dags att dela ut tidningar. Hade helt och fullt glömt att jag anmälde mig till det där, men så är det. Får hoppas att mamma inte planerade nåt tills då..

Goodnight and Goodbye  

Someone like you and all you know and how you speak

...you know that I could use somebody

Asså, på ett sätt bara älskar jag min PM grupp! Det är otroligt skönt att ha Katrina där, börjar ärligt fundera på om en del av våra hjärnor är synkade! Helt sjukt. Men, det blir ju lite jobbigt för Anthon i gruppen. Han blev ganska starkt nedröstad vad gäller film! Stackars. Men så är det. Blev efter många om och men National Treasure som får vara basen i PMet, kan nog bli bra om jag bara hittar den. Annars då? Joo, det rullar på :)

Imorgon ska mamma jobba typ hela dagen med...ja jag vet inte, men det skulle vara ett lotteri och hon skulle delta åt mig och vinna ett ljus (y) I love ljus <3 ..eller inte alla ljus..fina ljus <3
Ia och jag ska försöka ta oss ut mot Marieberg eftersom jag dels behöver filmen jag nämnde ovan, men också det (förhoppningsvis) sista till rummet. Trevlans.

Goodnight and Goodbye

How high can we climb

...before we fall down

Yesbox, en helrenovering av bloggen blev det. Blev nöjd för tillfället men om några veckor kan jag lova att jag tröttnat och hittar på nåt nytt ;)

Glömde ju förut att berätta det viktigaste av allt; TVÅ BILJETTER TILL ADAM LAMBERT ÄR NU INKÖPTA!! :D:D:D Mina skulle följa med, väldens bästa tjej <3 Hon har hört en låt med människan men följer med ändå! Så super snäll..!!

Funderar på om jag börjar bli sjuk eller nåt. Min mage hungrar ihjäl trots att jag försöker äta, samtidigt som jag mår illa och mitt huvud inte mår så bra. Usch...jag vill inte bli sjuk! Kan man inte bara må bra jämt? Vore så mycket enklare då...

Goodnight and Goodbye

I'm lost here in this moment

...I love you more than I did before

Jag sitter här och är vrålhungrig! Varför? Ingen aning! Jag har ätit en bra lunch + en eftermiddagsmacka. Vet inte varför, men jag tror banne mig hungern kom när jag precis käkat klart lunchen. Jag är konstig!
Lunchen förövrigt blev jag bjuden på, av Lösnummer. Gjorde mitt första uppdrag som en i redaktionen idag och för det bjöd dom på lunch för. Det jag gjorde var att jag korrekturläste hela nästa tidning för att se så allt såg bra ut, det inte fanns några stavfel eller om de glömt nåt namn eller nåt sådant. Det tog några timmar kan jag säga och helt slutkörd blev jag i huvudet! När jag satt där på kontoret så kom en av fotograferna och de skulle ta nåt kort på något så mitt i alltet fick jag agera handmodell, haha :D Ah, kul kan man ha (y)

Ha en bra kväll <3
Goodnight and Goodbye

I'm in the dark and all I see is your light

...and you shine brighter than anything I've ever seen

Haha, jag måste bara berätta min underbara dröm jag hade inatt! Den handlade om Idoljuryn och att de var typ superhjältar.. Så sjukt! Andreas var typ elak och Bagge den snälla som skulle rädda den som var i nöd. Laila vet jag inte vad hon gjorde..antingen var hon Andreas onde medhjälpare eller den som styrde skepper vi var på, jag är inte säker. Aja, iaf så gick Andreas ombord på skeppet och lämnade av något som Bagge behövde och för det betalade Bagge med såna där metallgrejer som är med i "Guldkompassen" som får en att somna om de sticker. Haha, när han gått av åkte vi upp i luften (om ni undrar varför jag säger vi hela tiden så är det för att jag var på Bagges sida!), men dörren var fortfarande öppen så Bagge försökte stänga. Det visade sig då att Andreas hängde utanför och nån behövde rädda honom. Jag och Bagge drog upp honom och det visade sig att han egentligen var snäll. Asså...så sjukt dumt så jag vet inte vad! haha ;D

Real vann igår mot Espanyol och ligger nu som etta med 10 poäng. Valencia är två med 9 poäng, men med en match mindre spelad. De spelar mot Athletico ikväll så jag håller alla mina tummar för det andra Madrid laget ikväll!! Vet i sjutton vad som hänt med Barcelona heller..de ligger typ 8:a eller nåt sånt. Inte för att jag klagar eller nåt, det är bra ju längra de håller sig där nere i tabellen ;) Iaf, det jag ville komma till var att Higuain gjorde ett av de 3 målen som gjordes av marängerna igår <3 Nu ska jag banne mig se en match snart, annars vet jag inte vad jag gör!! plutt liksom :(



Uppgiften vi ska lämna in idag i skolan verkar ha nått sitt slut nu också. Sjukt skönt! Nu måste jag bara plugga in allt igen inför tentan! Gosh, jag dör på det här! Kanske ska bli typ kock eller nåt istället..hmm, det tåls ju att funder på iaf ;)

Goodnight and Goodbye

No one knows the pain you left behind

...and all the pieces you can never find

Gårdagen blev rätt okej i slutändan ändå. Mitt busskort fick damp, men som tur var hade jag ett till. Vet inte vad som är felet på kortet, men bussföraren sa att jag skulle gå till dom på Resecentrum och kolla. Låter bra det (Y)
Föreläsningen gick bra, jag lyckades nästa lyssna på det han sa :) Ibland var det till och med intressant! Jikes, det går framåt i utvecklingsteorin ;) Efter det åkte jag upp på stan för att möta Martina, Agnes fick jobba över och kunde inte komma :( Trots det valde jag och Martina att se en film och efter många "Nej men, du får bestämma" och "Det spelar ingen roll, bestäm du!" så kom vi fram till att vi skulle se Grown Ups. Trodde den skulle vara en sån där film helt utan mening och alla bara flumade runt utan att det fanns nån handling, men lite fel hade jag allt där. Den var sjukt rolig och jag skrattade nog lite för mycket ibland! Dock var den inte bara rolig, utan även ganska bra (Y)



Trevlig att få träffa Martina också, känns som att det var hundra år sen! Hoppas bara på att se Agnes snart också :)

Nu på morgonen har jag varit inne och kört lite. Gick okej...efter ett tag. Fick också veta att när jag är klar med stadskörningen så ska vi ut på landsvägen och då börjar det bli dags att beställa halken och sen går det bara undan! (Y) Låter bra det, körkortet, here I come!! :D:D:D
Nu försöker jag plugga lite, men det går inte så bra. Har suttit i snart en timme och allt jag kommit fram till är att jag nog ska skriva om feminism. Lyckad är jag...not! Meeeen, det är bara att ta tag i det igen. Lyssnar på min alldeles speciella spellista på Spotify som påminner mig om varför jag går det här programmet och alltså varfrö jag sitter här och ens försöker förstå. Funkar faktiskt! Utan den skulle jag ge upp direkt kan jag lova alla som undrar!!

Back to work..
Goodnight and Goodbye

No time, no space

...gotta stay alive

Okej, kollade lite på det här med att vara en Madridista..det billigaste kostar 40 euro om året och det dyraste 65 euro om året.. Det är nästa värt det! Man får typ välkomstpaket om man tar det dyraste eller det i mitten med en massa saker <3 Dessutom får man ett litet gulligt kort och en massa rabatter, både på Tour Bernabeu, i shopen OCH på en massa andra saker när man kommer till Madrid. Dessutom har man någon sorts förtur på biljetter till matcherna :) Varför börjar jag fundera nu? Jo för att jag saknar killarna så sjukt mycket och att dom la ut det här på sin hemsida;



<3

Goodnight and Goodbye

I hope your ready for the time of your life

...everybody, put you hands to the sky

Okej, alla pratar om valet och jag fattar ingenting. Vad hände? Vem vann? Vad har vi för regering? Morfar prata typ om att det är upp till Sverigedemokraterna eller nåt. Att det pga dom som vi inte vet vem som får makten. Så skumt. Och hur fn kom dom in i riksdagen? Sjukt är det rätta ordet. Bara sjukt.

Kollade Camp Rock 2 igår och fy vad söta pojkarna är! Speciellt Kevin <3 Men om man ska bortse från JB så var den faktiskt riktigt bra. Musiken, sången, dansen..ALLT var så mycket bättre än den första filmen, och då tycker jag ändå att ettan är bra!! Blir nog ett litet inköp när den kommer på dvd..och är väldigt sugen på att gå och köpa soundtracket! mmmm...så bra.

Idag blir det lite skola med en föreläsning om mediersnas språk, teorier och metoder. Hmm..jag gillade när det handlade mer om film. Fast det kan ju vara bra att ha med media i bagaget också, kursen heter ju liksom Medie- och kommunikationsvetenskap. Dessutom så är nog den här föreläsaren bättre än den vi haft de två senaste gångerna. Kanske äntligen kan fatta lite nu då :)
Efter det blir det förhoppningsvis bio med flickorna. Var längesen jag såg dom nu, så det är efterlängtat :D Känns som jag har en massa att göra så jag inte hinner träffa människorna :( men ah, trevligt ska det iaf bli!! Hoppas bara att Agnes inte behöver jobba över..

Ska ta och göra mig klar nu
Goodnight and Goodbye

I hear it's such a long way down

...and the climb back up is just something I can do without

Okej, var i vallokalen nyss och uj vad förvirrande det var! Turis att det finns trevliga människor på plats somkan hjälpa en :) Var lite i valet och kvalet med hur jag skulle välja, men valde det som jag tyckt hela tiden. Får se hur det blir om 4 år, kanske röstar annorlunda då..det är iaf åt rätt håll :) Mamma sa det att nu får jag göra det här vart fjärde år tills jag dör. Jikes...det kan ju vara hur länge som helst juuuu!! Eller så är det snart..sånt vet man ju aldrig. Men förhoppningsvis är det ju lång tid kvar :)

Har också hållt på hela dagen att vara den i min grupp som medlar fram och tillbaka. Tror att det har ordnat sig ganska bra och alla vet vad dom ska göra. Det är ju lite annorlunda nästa vecka eftersom vi har nästa föreläsning redan imorgon. Fy! Jag försöker fortfarande fatta vad det är vi ska göra den här gången. Som tur är så har vi iaf inte nästa labb förrens på torsdag. Då hinner jag sätta mig in i nästa ämne då. Det är ju lite speciellt då också eftersom det är ett PM som ska göras och vi har typ tre veckor på oss.

Nu ska jag se om maten börjar bli klar :)
Goodnight and Goodbye


I've got a problem

...I need you to solve it

suck. Jag försöker verkligen jobba, det gör jag..men det är så sjukt svårt och jag fattar ingenting! Att en tenta kommer upp i ocktober nån gång också känns inte alls bra, speciellt inte efter att ha kollat på vad som gäller inför den. Jag kommer så köra den här kursen! Det känns inte bra, jag kan liksom inte köra den här kursen!!! Vad fn ska jag göra då??

Sen är det nån debatt på facebook på en människas status..vet inte riktigt varför jag gick in i den. Här försöker jag försvara vänstern, men det går inte så bra. Jag bryr mig liksom inte så mycket om politik och är sä jätte ointresserad av ämnet. Dock vet jag en sak, högern kan bara inte vinna! Det skulle sabba hela sverige! Att säga att deras politik är för Sveriges framtid är att säga att vissa människor är bättre än andra och vissa ska banne mig ha det bättre än andra! Varför ska de sjuka lida bara för att en människa ska få mer i lön? När blev pengar det viktigaste? Ska livet inte handla om att ta hand om andra människor och att alla ska må bra? Jag är som sagt inte ett dugg insatt i politiken, men jag är inte blind! Livet var lättare och gick ihop för 4 år sen. Vi mådde bra för 4 år sedan. Sen vann högern valet och ingenting har varit bra. Högern tar nämligen inte hänsyn till de som mår dåligt och inte kan jobba heltid. De säger att man inte kan vara sjuk hela livet utan att vara döende, efter en viss tid är man frisk och ska jobba vare sig man klarar det eller inte! Folk säger att man inte ska skylla på politikerna, utan de som utnyttjar systemet, men vem var det som kom på allt det här? Jo, politikerna. 4 år till med ett styre med högern kommer aldrig gå. Jag har sett, jag har levt i den dåliga sidan av deras styre. Det är inte bra. Om jag kunde så skulle jag inte rösta eftersom jag inte är insatt, men jag känner att det vore fel mot min mamma som blir utsatt av de blås politik och också fel som människa att inte rösta för att alla ska få leva fritt och må bra.
Jag vet att ingen kommer påverkas av det jag skrivit, men det kändes bra att få ur sig det. Så ursäkta om jag trampat nån på tårna, alla har ju rätt till sin egen åsikt :)

Nu; tillbaka till pluggandet
Goodnight and Goodbye

I just wander around

...with my eyes wide shut because of you

Har bestämt mig nu för att ta tag i allt som har med skolan att göra imorgon. Då måste jag göra det. Även om jag inte orkar. I can do it, I can..I really do..can. Nä men allvarligt, sätt igång och jobba nu emma! Har hittat en film, måste nu bara komma på vilket sätt i analysen vi kan analysera den på.

Idol nu, inte dåligt vill jag lova :D
Goodnight and Goodbye

Who's gonna but your sneakers back on

...and lift your feet right off the ground

Okej, jag är en dålig människa! Här sitter jag och skriver på bloggen efter att kollat runt på lite andra saker på internet samtidigt som Olas senste skiva spelas i stereon (jag vet, men vad ska jag göra när människan har lärt sig och gör bra musik??) när jag igentligen borde sitta och läsa.. Stackars Katrina sitter säkert och koncentrerar sig för att komma på en film och allt sånt. Jag måste verkligen börja läsa. Usch och fy och blä. Diskurs är inte min grej! Men som sagt, det måste ju göras.

Gick upp 20 i 6 imorse. Tröttheten ligger allt där och knager. En tupplur på det här också kanske? Sen har jag en liten fin tidning som jag inhandlade igår med Idol-juryn på framsidan (jag är helt kär i dom där 3 asså!! Skönaste människorna evvvvver!!). Ah, schemat är fullspäckat med onödiga saker som ska göras + lite nödiga saker som jag helst skippar. Time to go back to work.

Goodnight and Goodbye

P.S Världens bästa gjorde ett mål igår. Igentligen två, men det andra målet dömdes som självål istället. Vann gjorde dom också. PUSS

It's time for a poem

...so here it comes

Det är dags för en stund av lite citat, men tänk på att mitt minne är ett av de sämsta i världshistorien så de är inte ordagranna, men principen och huvudorden finns där ;)

"Du kan ju inte säga till honom att han är död när det är så inne med Twilight och sånt" - Anders Bagge till Andreas Carlsson i Idol.

"-Var det där fågelskit..eller
-Fågelbajs" - Först Mina och sedan ifyllnad av mig (den här var jag bara tvungen att skriva dit, men jag fattar om ingen tyckte den var rolig för min och Minas humornivå var inte den högsta..)

Och där tog det slut.. Jag vet, det var inte många, men de fick mig att skratta tillräckligt för att jag skulle ta med dem ;)

Kan meddela bara att jag nu är en av skribenterna på Lösnummer - Örebro Universitets tidning. Det var typ ingen intervju utan bara ett möte där hon berättade om tidningen och vad som gäller när jag börjar där och så. Skiiiit bra liksom ;D Happy happy

Goodnight and Goodbye

We would write own story

...there's something in your voice that makes me believe you

Snart klar och ska åka in till stan. Blir lite lunch köp på Rosalies innan jag åker ut till universitetet för att först göra typ inget, kanske läsa lite medans jag äter (hoppas inte jag kommer mitt i maten så det är fullt överallt!) Sen står ett litet infomöte hos Lösnummer på schemat och efter det en föreläsning om Diskursanalys. Tänk att det finns så många olika sätt att analysera på. Heeelt otroligt! Men men, efter allt det här så tar jag bussen upp på stan och tar en fika med bästa Mina innan mamma kommer och hämtar. Trevligt alltså.

Dagen började ju inte så dåligt heller. Visst, jag blev väckt klockan 7 för att gå ner och fixa stallet men det är liksom sånt man får leva med. Det jag menar med att den inte började så dåligt är för att Ryan Tedder strömmar ur högtalaren på datorn och jag hittade världens gulligaste klipp på Higuain. Funderade på att lägga upp det, men han pratar spanska så alla kanske inte skulle förstå varför det var så gulligt. Så ah, ni får helt enkelt leva i vetskapen av att jag sett ett gulligt klipp med Higuain. Inte så pjåkig information det inte ;) 

Nä oj vad klockan springer iväg..
Goodnight and Goodbye

Only close at heart

...but so far away in reality

Nu när jag ändå är igång med bloggandet idag så kör jag ett till. Ett som gäller vårt kära Melodifestivalen 2011. Det är ju en hel del förändringar i årets tävling, så även loggan..here it is :)



Och nu sitter ni säkert där och undrar vilka städer som får äran att hålla i hela kalaset..yes I know. Här kommer en liten lista med datum och plats..

Deltävling 1: lördag 5 februari 2011 i Coop Arena, Luleå
Deltävling 2: lördag 12 februari 2011 i Scandinavium, Göteborg
Deltävling 3: lördag 19 februari 2011 i Cloetta Center, Linköping
Deltävling 4: lördag 26 februari 2011 i Malmö Arena, Malmö
Andra chansen: lördag 5 mars 2011 i Nordichallen, Sundsvall
Finalen: lördag 12 mars 2011 i Globen, Stockholm

...gissa om jag är lite sur över deltävling 1! Hade jag vetat det skulle jag ju inte tackat nej till platsen på deras universitet!! hmm..aja, antar att det är nu man säger "sånt är livet". Får väl vara glad för det jag fick i år.

Goodnight and Goodbye

No need for words








<3

When time fly

...and everything is right

Då var det klart. Imorgon klockan 12.45 ska jag vara på Lösnummer på informationsmöte. Tar typ bara en halvtimme för jag ska ha föreläsning sen kvart över ett! Men men, det går väl fort antar jag. Hara bara inte fattat om jag ska få information för att jag får börja där eller om det är som någon slags intervju.. För liksom, det är ju inget jobb eller nåt sånt. Bara en rolig grej och något att skriva upp på sitt CV. Men ah, vi får se. Funderar på om jag ska bli nervös eller inte...

Funderar på om jag ska höra av mig till Mina och se om hon vill ta den där fikan imorgon iaf. Mamma slutar mellan 5 och 6 i Karlskoga så jag tänkte försöka lifta med henne hem. Jag slutar liksom klockan 4, så nåt måste jag ju hitta på då ;)

Nu ska jag vänta på att höra från Katrina och så får vi se om jag måste vara duktig och ta mig in till stan i eftermiddag eller om vi kan lösa det på mail.
Goodnight and Goodbye

´Cause I got style

...and that's great

Okej, ser ut som att det kanske inte blir nån fika med Mina på onsdag, inte ens en fråga om det. Ska typ på nåt informationsmöte eller nåt på universitetets tidning. Sökte för att bli en av deras medarbetare och de verkade gilla det (y) Hoppas det funkar. Man skulle typ få arbetsprover till arbetslivet senare och det är ju en ganska bra sak att ha i sitt CV. Muy Bien :)

Goodnight and Goodbye

Writing our story

...brings tears to my eyes

Lalala..jag kan bara säga en sak; ÄLSKA mitt program!! Veckans gruppuppgift i skolan var att göra en semiotik analys av valfri film (om nån undrar vad semiotik är så är det läran om tecken och symboler och sådant..). Min grupp valde då att göra analysen på Narnia (yesbox, I liiiiiike my group!!) så när det skulle göras skolarbete under dagen så blev det att sätta sig i sängen och titta på första filmen om Narnia. Ska skriva lite nu om den, men bara jag fattar vad jag ska göra så är ju inte det så svårt ;) Inga tråkiga och jagfattaringenting psykologiuppgifter.. (y)

Måste bara berätta att jag drömde världens sorgligaste inatt. Jag var typ på stan själv och skulle åka hem, men hamnade på Marieberg av nån anledning. Plötsligt stötte jag på några människor som jag tydligen kände (har aldrig träffat dom i verkligheten dock..) och det visade sig att det var Busens nya ägare! De hade honom med sig också så jag fick leda honom när vi gick i skogen medans en utav dem red en annan häst. Man kunde lungt konstatera att det inte var särskilt trevliga människor. När vi gick där så blev jag jätte ledsen. Jag kunde inte alls komma på att vi hade sålt honom och han såg ut som att han inte trivdes och blev jätte glad att se mig samtidigt som jag visste att jag inte hade några pengar att köpa tillbaka honom med och jag därför snart var tvungen att lämna tillbaka honom till sina nya ägare igen. Fy! Jag hatar sånna drömmar. Man blir bara ledsen!

Efter lite snabbt prat med flickorna så blev det bestämt att det inte blev nån bio på onsdag, det var typ hockey eller nåt. Lite omplanering nu då och funderar på om jag ska höra av mig till Mina och se vad hon har för sig. Hon pratade om att ta en fika förra veckan så det kanske är läge att göra det på onsdag :) Saknar Madrid så sjukt mycket och går och funderar på hur jag ska spara pengar och kunna åka dit så fort som möjligt igen, måste ju prata lite med min Madrid-kompanjon och se om hon är taggad :D Skulle vara så bäst, speciellt om man kunde åka nån gång och se på grabbarna! Det gör ont i hela kroppen att inte få se dom!! :(
Iaf, dir jag ville komma med att jag pratat med flickorna var att jag då kom på att jag lovat lite bilder på rummet. Kan säga så här; 1. Jag är ingen fotograf, vilket ni kan se! 2. Det ser bättre ut i verkligheten, bilderna gör det inte rättvisa. 3. Det är inte helt klart än, så det är inte det "slutgiltiga", men om jag väntar med att det ska bli klart så  blir det aldrig några bilder ;) Tyvärr blir det bara några för min data kände för att vara lite seg idag..
Ah..så här är dom :)







Mer kommer snart :)
Goodnight and Goodbye

I'm sorry, I'm only human

...my days always dry up and blow away

Varför finns jag och varför ska jag vara så fruktansvärt jobbig? Jag gör saker som för tillfället känns superbra och sen nån dag senare ångrar jag att gjorde det och vill bara få det ogjort. Kanske gör jag det för att jag tror att det ska bli anorlunda, bara för att sen inse att det blivit ett litet steg mot att bli värre. Jag måste verkligen skärpa mig. Saker och ting och människor förändras, det är bara att gilla läget and move on.

When you need a friend
You could count on anyone
But you know I'll defend
The tragedy that we knew as the end

Ska försöka göra nåt nu. Målningen hos Ia och stallet är klart. Skulle behöva städa klart mitt rum och fixa lite skolarbete samtidigt som Ia prata om att jag skulle hjälpa henne att städa bilen. Får se vad tiden räcker till.
Ikväll åker iaf Ia till Skara igen och jag och morfar åker och hämtar mamma. Tror att Max blir glad att hon kommer hem igen, han såg lite sorgsen ut igår när vi skulle sova ;) 

Aja, ha en bra söndag alla
Goodnight and Goodbye


Your love's to good to be true

...I don't wanna wake up from you

Tänk att dagen som började så dåligt kunde sluta så bra.
Vaknade på helt fel sida imorse och var över trött (vilket jag iförsig varit hela dagen..) Frukosten gick, om än lite trögt. Sedan berättade Ia att mormor och morfar inte skulle in till stan så de kunde ta med mig, att de inte ens skulle försöka hinna.. Bussen väntade alltså. Eftersom mina sista pengar försvann från busskortet igår var jag tvungen att fylla på och säger snällt till bussföraren "Jag skulle vilja fylla på med 200 kronor". Tror ni det gick eller? Nix, han sa att det fanns för lite pengar kvar på kortet så jag fick nöja mig med en hundring istället. suck. Sen när jag kollar upp hur mycket jag har så är det gott och väl så det hade räckt!! Cp kan jag bara säga.
Körlektionen piggade upp mig iaf. Det gick skit bra och lite beröm gör en aldrig ledsen :) Börjar gilla min nya lärare nu faktiskt, synd att det är den gamla igen på tisdag, haha ;)
Sen har dagen flytit på ganska bra med mycket musik och slapp. Tröttheten är som sagt inte att leka med just nu. Får ta tag med semiotikuppgiften i helgen eller nåt, orkar inte nu.

Just nu sitter jag och lyssnar på en av mina nya skivor som jag lite smidigt inhandlade på CDON, 3 st för 99. Kan meddela att det inte är direkt dåliga skivor heller! Just nu snurrar som sagt en av dem i cdspelaren, närmare bestämt "Beyonce - I am....Yours", så sjukt bra! Jag vet att jag säger om det mesta att det är sjukt bra och att det är riktigt artisteri och blablabla. Men det här är på riktigt! Om Adam är kungen (delad med Ryan Tedder) så är utan tvekan Beyonce drottningen! Den här skivan hade tre skivor i sig (så egentligen köpte jag 6 skivor för 99!!) och den första är en "akustisk" skiva, det är inte helt akustisk men ah..hon sa det i början att det skulle vara det så vi kan ju låtsas att det är det. En av låtarna är Halo och den verisionen är inte att leka med kan jag lova! Hon börjar att endast ha piano och alltså..tårarna är nära. Sååå vackert så jikes! Men sen är det ju i för sig en låt skriven av Tedder, men ändå!
Sen gör hon en lugn verision av Sweet Dreams som inte är helt att leka med heller ;) Bra skiva helt enkelt.



Ha en fortsatt bra kväll/dag :)
Goodnight and Goodbye

This is my life

...and this is my time

Okej, lite uppdateringar kommer här och det är bäst att läsa noga för det är viktiga saker!!
Det första är att det nu är klart att webbjokrarna i melodifestivalen kommer att avgöras i direktsändning den 8 november på SVT24. Man kan skicka in låtar från idag till den 21 september.
Sen ska tydligen hälften av 2011 års startfält vara klart!! Bland dom som nämns är bland annat Danny, Shirley Clamp och Sanna Nielsen.
Sen pratas det också om att typ REbound, Alica Svensson, Magnus Carlsson och (hosthost) Marie Serneholt "uttryckt ett intresse" för att vara med. Låter inte så dåligt på alla plan inte ;)

Okej..då kan vi gå till dagen. Labbet idag var inte ens roligt!! Semiotik är inte att leka med kan jag lova ;P Men men, vi överlevde och ska nu bara försöka överleva uppgiften vi ska göra. Narnia står på listan för att analysera och det känns bättre än det på labben så det ska nog funka iaf.
Imorgon är det körlektion igen. Känns som att det är väldigt intensivt med körlektioner just nu, men med lite tur har jag snart körkortet i handen så det blir lite mer fritt :D Skönaste ever att kunna åka själv utan att behöva styras över busstider. can't wait..då får det gärna vara lite intensivt en tid ;)

Goodnight and Goodbye

Your love is my drug

...

Äntligen klart! Analysen och segmenteringen inne på blackboard, allt som fattas nu är arbetsjournalen men den tror jag att jag överlåter till Anthon :) Pustar ut en stund och tar snart nya tag, en ny skolvecka börjar kvart över tolv och imorgon kommer uppgift numero 2.

Nä..kanske skulle göra sig klar nu då. Måste lägga in lite låtar på Mp3n också, förnying är aldrig fel ;) På tal om låter, nån som har Melanie Fionas "Monday Morning" (ursäkta om jag är helt ute och cyklar vad gäller stavning..)?? Inte så dålig låt...

Goodnight and Goodbye

It was only just a dream

...and no one knows

Sitter och väntar medans pulsen och nervositeten ökar kraftigt. Alla andra grupper har lagt upp sina arbeten, bara vi kvar. Grejen är bara att jag inte vet om de andra godkänner den versionen som jag gjorde klart så jag vet inte om jag ska lägga upp det eller inte. Jag orkar inte. hmmmm..dööö lite kanske? Och inte kan jag skylla på någon heller för jag vet att mina gruppmedlemmar hade lite att göra så de har nog inte hunnit kolla igenom plus att jag säkert har missuppfattat hela alltet. Jag hatar mig själv ibland asså... men men, jag sitter väl här och väntar och bestämmer sen hur jag ska göra.

Är det fel att vilja gråta över något som inte finns bara för att man inte kan finnas där och hjälpa?

Spanien spelade en viktig match ikväll som dom självklart valde att inte visa på tv. Träningsmatch mot Argentina - mina pojkar mot varandra... Liiite dåligt tycker jag allt nu när jag inte kan se dom spela i Real. Kommer jag någonsin få se dom igen? snyft...snyft...snyft :'(



Goodnight and Goodbye

Put it in a love song

...

Är äntligen klar med analysen som ska in imorgon. De andra ska bara godkänna så kan den läggas upp sen. Nicework :) Har haft en körlektion och sen suttit på universitetet hela eftermiddagen. Är sjukt trött i huvudet just nu kan jag lova så det blir inget långt inlägg idag inte.

Idol nu.

Goodnight and Goodbye

Fantastico es la luna

...

Tänkte ta dom där bilderna på mitt rum idag, men kom på att Ia har kameran i Skara för att ta några bilder på lägenheten. Surt sa räven när han bet...i nåt ;)

Ska försöka skriva en segmentering av "Upp", men det går ganska trögt kan jag säga! Sen tror jag att jag skulle börja på min del av analysen, men helt allvarligt så fattar jag inte riktigt..får la försöka komma på nåt. Imorgon efter att jag haft en körlektion så ska jag och Katrina sammanfatta alla delar av våra segmenteringar. Den ska vara indelad i 12 rubriker och just nu börjar min komma upp själv i 12 rubriker! Hur fn ska det gå? snyft snyft. Varför ska det vara så svåååårt? :'(

Är hemma själv med hundar och katter. Ena hunden är bortsprungen och en katt är någonstans jag inte vet. Katten oroar jag mig inte så mycket för eftersom hon ofta är där hon vill vara, men hunden kanske inte är så bra att han är borta! upps. men eh...han kommer väl hem!? .....jo, men det gör han....

Fick veta lite så där också att en viss kung Lambert landar i Norden i november!!! IIIIIHHHH!!! Måste bara hitta nån som vill gå med mig och försöka hinna boka biljetter när dom kommer ut så ska jag ääääääntligen få se världens bästa Adam <3 Sååååå lycklig :D:D:D
Lägger in hans video till If I Had You, varnar dock att om man brukar få epilepsianfall så ska man nog avstå att titta..men annars så titta på och följ med på konserten!! vet att han är lite konstig och så ibland, men han är ju för sjutton  SÅÅÅ BRAAAA!! ujujuj..kan tjata om det hur mycket som helst, men kolla videon istället och så.. :D



Sen har jag nåt lite konstigt sug efter att gå på bio..hmm. Aja, nån som är sugen på en film i biomörkret?? Säg bara till :)

Goodnight and Goodbye

Dreaming a dream is easy

...living it is hard

Tittar nu på Upp för tredje gången på...ah, några dagar. Riktigt riktigt bra film...blir bättre ju mer man analyserar och sånt grejs också.
På tal om bra film så kollade jag klart på hela Sagan om Ringen triologin igår :) Ruuuskigt bra!!! Det var typ år och dar sen jag såg den sist och om jag säger så här, min syn har ändrats en aning sedan sist jag kollade! Bland annat så var jag inne i min Orlando Bloom period då och fullkomligt avgudade Legolas och tyckte att han var med ap lite i sista filmen. Nu när jag så den så var han ju med jätte mycket i den filmen också! Inget att gråta över inte ;)

Imorgon ska jag tydligen vara inne vid universitetet vid 9 för att träffa mina gruppmedlemmar. Bajs. Måste gå upp när jag planerade en sovmorgon :( Fast lite skönt är det iförsig...nu vet jag ju att uppgiften blir gjord. Var lite orolig ett tag om hur vi skulle lösa hela problemet med att vi inte skulle hinna träffas.

Goodnight and Goodbye

Stay with me baby

...don't break me my baby

Finns inget bättre än att sätta sig ner och se några av de bästa <3 Får alltid den där varma känslan i hjärtat när mina killar kommer upp på tvskärmen. Just nu är det spanien killarna, annars är det real grabbarna. FYRA mål är nu gjorda och det känns inte riktigt som att dom är klara än :)
Så söta, så gulliga, så braaaaaaaaaa!!
Önskar bara jag fick se dom eller Real live nån gång. Känna känslan på "riktigt". Nä, jag vet inte..kanske ingen som fattar. Världens bästa känsla och jag var bara tvungen att skriva ett inlägg. så mycket kärlek <3

Buenas Noches y Adiós

Like I was the only one

...you stay by my side

Gårdagskvällen blev ju jätte rolig..not! Att det kommer hästfolk hit gör ju inte att det blir mindre prat om häst i det här huset, vilket inte är mitt favoritämne precis ;) aja, dom stannar ju inte sååå länge och de håller sig nog för sig själva eftersom de har en del att stå i. Det är ju fältävlans-sm i Karslund och de är med i ett av lagen :)

Själv har jag städat och kollat på film, med andra ord tjänat lite pengar och gjort lite skolarbete :) Började med att titta på "Upp" och oj vad sorglig/rolig den var! Jag förstår att den belönats med två Oscars, för den var riktigt bra. En ganska bra film att göra första uppgiften i skolan om :)
Just nu tittar jag på en film i en serie där den sista filmen fick hela 11 Oscars. Ehm..kanske lite invecklat, men jag kände att jag ville hålla mig till statyetterna så här på fredagseftermiddagen ;) aja, det är iaf Sagan om Ringen som jag tittar på..om ni nu inte redan listat ut det.





Det var tänkt att jag skulle till Mina, men jag hade helt missuppfattat situationen och trodde att Spaniens match började klockan 4 men den började tydligen kvart i 9. Samanfattningsvis så kunde jag inte åka och hinna tillbaka hem och fortsätta städa, försöka göra nåt på gruppuppgiften och vänta på att mina gruppmedlemmar hör av sig. Hmm..jag hoppas Mina inte är allt för ledsen på mig..en liten typisk emma-grej bara, missuppfatta precis allt! Men jag tittar nog här hemma istället och ser vad jag kan göra åt saken. Hoppas som sagt på att bli förlåten.. :) Håller tummarna på att en av mina älsklingar och minas älskling tar hem kvalet, nu siktar vi på ännu en EM-vinst :D PUSS



Nä..ska försöka se om filmen kan bli lite mindre spännande nu så man kan slappna av något! Hoppas på att en Legolas kanske dyker upp inom kort ;)
Goodnight and Goodbye

I said I was alright

but my hearts in a million pieces...

Okej..så länge funkade hela mitt lägga ner bloggen snack, haha ;) nä, men mitt humör är liiiite bättre idag och jag känner att bloggen kan vara bra att ha ibland..typ som när man måste få skriva av sig och sånt. Så, jag förklarar härmed bloggen öppen igen...eller nåt :)

Igår hade jag den första "riktiga" föreläsningen om (neo)formalism. kul. nej, men allvarligt..kul. Jag lärde mig faktiskt en del. Sen kollade vi på "Låt den rätte komma in" och jag fattade inte hur fn den kunde bli så uppskattad i utlandet! Men sen idag så hade vi en lab och analyserade filmen utifrån neoformalismen och olika delar som man titta på och nu fattar jag den precis! Skuuuumt. Den är ju typ jätte bra gjord och väldigt genomtänkt. Som min grupp pekade ut så är det bara lite roligt att bilden utlandet måste få av Sverige är väldigt mörk och trist, haha :D
Sen började jag och mina gruppmedlemmar lite på våran inlämningsuppgift och vi bestämde att vi skulle jobba om filem "Upp" ;) Var bara att försöka hitta den och köpa hem den. Medans jag gick runt på stan (och såg att chokladbutiken snart öppnar!!) och försökte leta efter filmen så kom jag på vad jag ska göra om mina planer på att försöka bli filmregissör failar; Jag ska öppna en filmaffär!! :D:D:D Det är ju helt löjligt nu att man måste gå in i andra affärer och hoppas på att dom ska ha just den filmen jag vill ha..eller? Nä, en filmaffär som det finns typ musikaffärer och bokaffärer ska vi allt försöka ordna i framtiden ;)

Sen igår så gick jag ju nästan in i...okej, jag gick åt ett håll och han gick åt det andra och vi möttes men var aldrig i närheten av varandra.. en viss kille som gillar ösk och har stått och skrikit och som inte är så bläää ;) Grejen är bara att så fort jag tänker på honom så tänker jag bara på Steve Howey som spelar Van i "Reba", höhö..lite konstigt jag vet, men det är så det är :)

Ikväll kommer ägarna till en av våra "uppfödningar" hit eftersom de ska tävla fälttävlan i Karslund hela helgen, lite trevligt att se hur hon mår, hästen som vi en gång hittade ute i leran i hagen :) fina minnen..typ ;P
Sen imorgon när resten av familjen hämtar dennas bror (Schplutt) så stannar jag till hos Mina och kollar när Spanien spelar EM-kval :) GO ESPAÑA!! :D:D:D

Goodnight and Goodbye



RSS 2.0