Counting the days and the nights

Tjenaaaaaaa

OJ, vad trött jag är just nu! Mamma och jag har fixat i hagen idag så ryggen har fått stå ut med en smula. Skönt att ha det gjort nu iaf, imorgon är det dags att börja harva så vi kan fixa gräset sen. Bor jag på landet? Yesbox alright! ;)

Min recension går framåt vill jag lova. Ska bara skriva det sista så är den redo att skicka in. Känner att det kanske inte är jätte bråttom eftersom det är helg och dessutom Valborg. Den kommer nog ändå inte upp förrens tidigast måndag så det är nog lugnt. Fast man vet aldrig, ibland går det snabbt!! Aja, ska nog få in den innan John Blund infinner sig någon gång om x antal timmar :)
Nästa bio och nästa recension har jag planerat in till nästa torsdag. Thor blire då, hoppas bara Mina kan då. Om det är någon annan som känner sig jätte sugen på att se den så säg bara till. Som Mina själv brukar säga: Ju fler det är ju roligare är det :D



Måste bara säga att jag är sjukt imponerad av Natalie Portman. Hur många filmer är hon liksom inte med i nu vår/sommat 2011? Jag får det iaf till fyra och det tycker jag är mycket! Om någon nu undrar varför jag tar upp det här så är det självklart för att Thor är en av dessa filmer. Tänkte försöka se åtminstone en utav de andra tre :)

Nu ska jag vila upp mig inför jobbet som väntar imorgon. Mat tror jag det blir också :)
Goodnight and Goodbye

Sunny Days

Tjenaaaaaaa

Dagen har spenderats med att spendera pengar..höhö. Nä, men jag och mamma åkte iväg till Marieberg och inhandlade lite saker. Har nu fixat en liten box till mina glasbitar samt en "klänning" till den 18:e. Funderade lite på om jag skulle gå på det där Kåraktivas eftersom jag inte har fattat om man ska vara finklädd eller lite mer vardagsklädd. MEN nu har jag hittat en klänning som passar både till om det ska vara finklädsel och vardagsklädsel. GREAT! Så...nu är jag anmäld :)

Gårdagen bjöd på lite shopping då med. Jag och Katrina kollade in New Yorker och blev super nöjda! Båda kom ut med varsin påse och kunde konstatera att det kändes som att vara utomlands att vara där inne. Haha. Kanske bara var vi, har ingen aning ;)
Sen blev det lite bio. Biljetter till Pirates den 17:e (alltså dagen innan premiären!!) hämtades ut och självklart till Red Riding Hood som vi såg. Filmen var heeeelt okej, några saker som jag störde mig på bara men det var inte så farligt. Hittade en liten ny pöjk som jag föll pladask för!! Såg att Martina hunnit före mig att lägga upp det på sin blogg, men det skiiiiter jag i. Gillar honom ändå och lägger upp en bild här med. Såg också att han var son till Jeremy Irons vilket ju inte gjorde saken värre. Killens namn? Max Irons ;)





Han var väl allt annat än tråkig? Dumma filmbeskrivning!!

Ska skriva en recension nu. Sjukt svårt vill jag lova. Det var ju så lätt med Water for Elephants, varför är det inte det nu då? Hmm..får väl försöka komma på något. Det ska nog gå, it always does :D

Goodnight and Goodbye


I throw my hands up in the air sometimes

Tjenaaaaaaaaa

Äntligen fick jag min sovmorgon till nio efter att jag somnat om efter mammas väckning vid åtta. Blev jag mer utvilad för det? Nix. Fortfarande lika trött som jag alltid är ;)

Idag ska jag träffa Katrina och Beatrice igen. Samma tid, samma kanal om ni vill vågar och kan. haha, nä kanske inte... Men vi ska iaf fortsätta med våra planer på uppsatsen och eventuellt börja skriva PM. Blir nog bra det där skulle jag tro. Ni vet ju min ståndpunkt; bara jag får analysera scenen där Pippin sjunger så är jag glad :D

Recensionen av Water for Elephants skickades in igår också. Glömde dock korrekturläsa den innan så den innehåller några småfel sådär, men det rättas nog som det brukar. Nästa gång får jag inte glömma!! SKa sätta en lapp på datorn eller nåt... SUCK. Nästa recension är ju snart förresten. Bio imorgon med flickorna små och sen blire en recension. Nästa sen kommer inom bara någon vecka. Red Riding Hood och Thor står på listan. Sen är det bara Pirates så har jag gjort alla mina filmer :) GREAT! Åh, om man fick fortsätta nästa termin också. Har baske mig kommit på att jag älskar att recensera filmer! Gärna fler gånger :)
När jag ändå är igång och pratar om Lösnummer så kan jag avslöja en liten grej till. Ser ut som att jag får ta hand om Hjalmar i år också :) Fick en pressrelease därifrån som jag skickade till Emma och resultatet blev att jag blev uppskriven på det. Återigen GREAT!! Hoppas det är sådan där recensionsgrej också så man får se showen. Det är banne mig lättare än att bara skriva om det och ställa en massa frågor.. Men det är kul det med :)

Eftersom det inte blev någon uppdatering på varken ESC eller Real igår så kommer det lite snabbt här.
ESC: Saade tillhör en av favoriterna i hela Europa, men det kanske inte är någon överraskning. Säger ändå som Justin Bieber, Never Say Never. Eric kanske inte ens tar sig till final, favoriter har fallit förr (även om jag tror starkt på honom!!). Sen börjar Eurovisionweeks på lördag. Repetionerna drar igång och de med en rad presskonferenser. Mycket trevligt på gång med andra ord :D
Real: Ikväll är det tredje El Clasico på raden. Matchen går av stapeln på Bernabeu. Både Higuain och Ramos kommer befinna sig på plats. Om H kommer vara på planen eller inte har jag ännu ingen aning om, men jag tycker att han borde få komma in om det skulle behövas efter den match han spelade mot Valencia. Ja, men vi får se..det finns ju ett antal otroligt bra spelare i det laget så. Matchen visas på TV3 så det är bara att bänka sig framför soffan OCH den här gången tänkte jag faktiskt komma ihåg att ta på min tröja, halsduken och lägga fram flaggan. Det är fansen som måste göra första målet, Ramos sa det själv! haha..

Nu ska jag...göra något annat ;)
Goodnight and Goodbye 

All shall fade

Tjenaaaaaaaa

Ser ut som att jag får analysera scenen med Pippin där han sjunger :D Sjukt glad blir jag då..annars kommer jag fasiken göra det i C-uppsatsen!! Så bra är den. Kan inte lägga in den (som jag skrivit förrut), men jag lägger upp länken, för den bör ses! Om man inte kommer ihåg den förstås :)

http://youtu.be/zmj25u5mVvg

There you goooo :)

Mormor har lagts in på sjukhus nu också så nu ligger de där båda två. Både mormor och morfar. Lite tomt att veta att huset står helt öde :( Men jag hoppas de snart kommer hem igen och mår bättre..
Jag och Beatrice hämtade ut tentorna som jag pratade om. Jag fick G så jag är så sjukt lättad vill jag lova! Har inga rest kvar på den här kursen med andra ord :D ...bara kämpa på med det från förra kursen. MEN, det är nog snart gjort det också skulle jag gissa. Think Positive! ;)

Nu ska jag stoppa något i magen för jag är sjukt hungrig. Update på ESC och inför Real kommer senare om jag hittar något...

Goodnight and Goodbye

When two different worlds collide

Tjenaaaaa

Trött? Jo tack. Planerade en sovmorgon till nio, men kvart över åtta ringde mamma för hon glömt sin dator hemma. Bara att gå upp och köra in med den..eller, jag körde bara halvvägs eftersom mamma åkte andra halvan ;) Ingen sovmorgon alltså.. men jag överlever nog :)

Konstigaste drömmen hade jag inatt också. Den var så konstig så jag inte kan berätta om den, men jag kan avslöja att många från Lösnummer var med tillsammans med en jätte stor guldfisk och mamma och Ia skulle göra något jätte konstigt skådespel med hästarna..haha, ja det var bara skumt! Vet absolut inte var den kom ifrån...men men, ibland händer sånt också :)

Nu ska jag snart ta och göra mig klar. Klockan ett ska jag hämta mormor och köra in henne till vårdcentralen och sen är det bara att fortsätta till skolan. Träff med Katrina och Beatrice står på dagens lista och vi ska se om vi kan komma fram till något med vår uppsats. Eventuellt ska vi se om det går att hämta upp Europeisk film-tentorna. Kommer ha gått bajs, men jag vill inte att det ska ha gått bajs så jag låtsas att det gick super bra!! ;) höhö

Ha en super dag!!
Goodnight and Goodbye

Hemos pasado juntos momentos hermosos de nuestra vidas















världens finaste pojkar som skiner upp när mörkret faller...vad vore jag utan dom?

Gracias a Ti <3


It's the name of the song

Tjenaaaaaaaa

Hemma efter en dag full av...saker. Min mormor har legat hela påsken och mått dåligt så när hon hade feber igår kväll bestämde vi att åka in till sjukhuset med henne idag. Sen imorse ringde morfar och hade jätte ont i hjärtat. Ambulansen kom och hämtade honom och jag och mamma räknade i stort bort våran biodag. Det visade sig dock att mormor inte hade feber i morse längre så hon fick stanna hemma, men har legat och inte mått på topp. Får se om hon måste in imorgon eller hur det blir. Får se om morfar får komma hem imorgon eller inte. Får se om det blir någon spanska för mig imorgon eller inte.
Ja, det blev iaf en film för mig och mamma på SF. Och OJ va bra den var!! Rekommenderar den starkt!! Ska skriva ihop en recension nu och den lär bli positiv vill jag lova. Undrar var Oscarsnomineringen till den tog vägen. Den var så sjukt känslosam och djup och helt...SJUKT bra!! Om du ser den och någonsin haft ett djur kommer känslorna ha svårt att hålla sig inne.. så fin <3



Har inte så mycket mer att säga..kanske skulle skrivit något innan jag åkte in på bion för nu är jag helt uppe i hur bra filmen var! :D Hoppas ni haft en super dag...

Goodnight and Goodbye

Like crashing cars

Tjenaaaaaaaaaaa

Nu är snart påsken sluuut..bara en dag kvar. Dagen har ägnats åt att städa alla tre bilarna. Mamma körde invändigt och jag gick på utvändigt. Kan säga att armarna durrar som bara den efter att ha hållt i högtryckstvätten. haha. Så kan det gå när inte haspen är på ;)

Igår spelade Real mot Valencia på Mestalla, där de vann kupptiteln. Valencia hedrade killarna när de kom in, så fint <3 Sen vann Real med 6-3 och H gjorde tre av målen. Det sjunde hat-trick för Real denna säsong i alla "kupper". Great!! Känns verkligen som att han är tillbaka nu (y) På onsdag spelar de det tredje El Clasico och det visas på TV3 :D Hur glad blev väl inte jag?! Hoppas H får spela lite då, vore ju kul att se han något den här säsongen liksom...



Valencia hedrar Real <3



H efter ett av sina mål..

Ia åker hem idag också efter att ha varit hemma över påsk. Till min glädje visade hon en grej på sin mobil som gör att hon kan ladda ner låtar gratis!! :D Några braiga låtar är redan nedladdade och en lista har skrivits som hon får ta hand om när hon får tid :) Nu vill jag ännu mer ha en sån mobil. Hmm..kanske ska byta? JAG VET INTE!! Jag älskar ju min som jag har nu också..aja, har ju nån månad kvar att fundera :)

Goodnight and Goodbye

I'm scared of breathing

Tjenaaaaaaaaaaaaaaaa

Idag får man ju äntligen säga Glad Påsk, så nu tänker jag göra det: Glad Påsk! :) Hoppas alla haft en bra dag. Själv har jag städat nästan klart hos mormor. Sovrummet är orört eftersom hon ligger sjuk, med andra ord får det vänta tills hon blir frisk igen.

Jag har absolut ingenting att skriva. Förutom att det är helt sjukt att en människa dyker upp överallt speciellt när jag försöker göra allt för att glömma denna. Verkligen inte okej. Jag måste verkligen glömma...typ nu.

Ah..adjö då. Eller
Goodnight and Goodbye


Don't forget me, I beg

Tjenaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Långfredag idag. Snart får man hälla i godis i påskägg och äta tills man mår jätte dåligt :D GREAT!! ...eller? Ja, det kan man ju ha delade meningar om, men mumsigt är det iaf :)

Nu har jag kommit fram till att jag nog är nöjd med min klippning. Har fått den godkänt och ett "va fint" från Mina, Katrina och Beatrice så jag får väl förstå att det inte är så dåligt iaf. Nä..jag är nog ganska nöjd ändå :) Lägger in en bild, vet inte hur bra det syns men...



Har kommit på att jag kommande vecka kommer gå både en och två gånger på bio. På måndag ska jag och mamma belöna oss själva efter en påskvecka fylld av jobb (vi har städat här hemma, jag håller på att städa hos mormor och morfar, vi ska städa hos Ia, vi ska tvätta bilarna, vi ska göra klart i hagen så vi kan släppa ut de tre hästarna vi nu har kvar på bete..) med att se Water for Elephants och köpa med kinamat hem. Sen i veckan, förhoppningsvis torsdag, ska jag gå med tjejerna och se Red Riding Hood. Älskar att gå på bio!! Har ju bara 198 poäng cirkus kvar innan jag blir guldmedlem i Bioklubben. YESBOX. Med andra ord ser det ut som jag kommer bli det kommande vecka :D

Kan meddela alla att jag och Katrina fick G på vårt PM i World Cinema också. Så jäkla skönt att ha det klart. Hoppas nu verkligen att jag får ett G på Europeisk Film också så jag kan lägga allt krut på uppsatsen och de tentor som är kvar från förra terminen.. Kan säga att det börjar tunnas ut :)

Jag vet att det var något jag verkligen skulle berätta, men det har jag självklart glömt :) Kommer kanske sen om mitt minne kommer tillbaka..

Goodnight and Goodbye

"...so much more fun than bubbles"

















Mitt hjärta höll på att hoppa ur, jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv!! Jag har heller aldrig varit så glad.. Tatuering nästa eller? Jag lovade ju.. :)

Behöver väl egentligen inte säga något mer va?
¡HALA MADRID! <3

Our glory days

Tjenaaaaaaa

Dagen har börjat med en snabb start. Mamma väckte mig vid åtta och det var bara att klä på sig och åka ner till hästarna. När de ätit och gått ut åkte jag hem igen, käka lite frukost och satte igång med morgonens viktigaste syssla: skriva klart arbetet om Star Studies. Tog inte så lång tid och kändes inte överdrivet svårt så nu börjar jag fundera på om jag har gjort jätte fel!! :( aja, inskickat är det iaf så det får gå som det går. Uppsatserna blev jag klara med igår så de skickades in då. Nu är det bara Scenisk Produktionsarbetet kvar innan ni slipper höra om dessa saker igen ;) MEN, jag har ju skirvit en fjärdedel på arbetet redan så det ska nog hinnas med under dagen. Lyckades även söka två sommarjobb..har ett till på lager, men det var i Askersund så jag måste prata med min geografiska guide, aka mamma, och se om det lönar sig att jobba därborta. Det var på en turistbyrå så det vore ju väldigt roligt. Kanske får användning av åren på Karro och språk för en gångs skull :)

Har kommit på en liten sak också. Ni kommer ihåg att jag pratade om nummer tjugo och att det är ett lyckotal för mig? Kom på en grej. Inte nog med att jag fick mitt körkort på data två (ja...ni kommer kanske ihåg vad jag skrev om siffran två i relation till tjugo) och nu kom jag på att jag fick det den 9 februari 2011. Vet ni vad det betyder?????? 9x2+1+1=20!!! ihihiihihihi :D:D:D (det är helt förståeligt om ingen förstod min uträckning...)
OCH om det nu är någon som missat det så lovar jag härmed att om Real vinner ikväll eller om det blir lika och H gjort ett av målen så ska jag tatuera in nummer 20 någonstans på kroppen :) Vet inte var än, men det blir en fråga som får tas om han ifall det skulle bli aktuellt. Sa också att om Real vinner en utav de sen kvarvarande matcherna och det är H som avgör så kommer jag också tatuera in nummer 20 ;) Trevlig resa!

NU mina damer och herrar blir det ESC för hela slanten. Det har ju hänt både det ena och det andra kanske ni har hört. Erics resa i Ryssland har ju både varit upp och ner. Rysslands representant, Alexej Vorobjov, har tydligen sagt både det ena och det andra som låter helt puckat i mina öron. Hans manager har nu sagt att han inte alls har sagt detta och det i sånt fall är fansen som gjort det. Dessutom blev ju Saades framträdande i programmet Star Academy och enligt bolaget som programmet visas på så har det att göra med att en viss baronessa som också råkar vara Alexs manager inte var så glad i att Eric var med i detta program, något hon återigen förnekar. Ah, det låter helt otroligt när man läser och jag kan inte hjälpa att slås av tanken att Rysslands representant och alla som ingår i detta lägger sig själva i dåliga dagar. Synd bara att större delen av bidraget involverar svenskar.. Erics tid i Ryssland verkar ändå ha gått bra och alla skriverier i Media och liknande verkar ha fått effekten att fler och fler blir intresserade av honom än att de inte skulle gilla honom som kanske var tanken. Good News säger jag bara. Har en sån där bra känsla i magen inför ESC :D
Scenen börjar bli klar kan jag berätta också och den ser inte helt fy skam ut vill jag lova!! Hittade några bilder på ESCs hemsida som jag kände att jag ville visa. längtarlängtarlängtar





Hur cool verkar den inte? Sååååå cool <3

Goodnight and Goodbye

Nevermind, I'll find someone like you

Tjenaaaaaaaaaaaa

Pratade just lite granna med Maya, som jag träffade i Madrid. Hon befinner sig tydligen i Madrid just nu och ujujuj vad jag skulle vilja vara där jag med! Det är något med det stället asså..kan dock inte beskriva vad. Sen såg jag bilder på Andreas blogg från Zurich och där såg det ju inte helt fel ut heller!! En semester skulle med andra ord inte sitta helt fel nu. Komma bort från allt jobb och bara försöka glömma det som komma skall...

Mamma är hemma. Hon tog semester nu dagarna innan påsk, och sen är hon ju ledig över påsk också. Nice liksom. Eller? Nu får jag ju inte kolla på lunchshowen! :( Hur ska jag överleva? Ingen aning alls...





(bilderna är hämtade från TV3s hemsida...)

Om jag skulle göra klart dagens plugg, fixa lite varmvatten och göra mig klar till spanskan ikväll kanske? Låter som en bra plan..

Goodnight and Goodbye


Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Tanken var att hela långa dagen skulle ägnas åt till att plugga. Ibland ändras tankarna. Stallet blev klart redan vid tio så jag hade ju verkligen alla förutsättningarna till att plugga just hela dagen och få klart ett och annat. Dock satte jag på datorn och skulle bara kolla runt lite som jag alltid gör och fastnade på både en och två sidor. Sen kom jag på att jag var tvungen att börja jobba så jag satte igång. Sen ringde mormor och sa att jag skulle köra in morfar till vårdcentralen kvart över ett. Jahapp, då var det bara att planera in lunchen så jag fick kolla på min lunchshow, även kallad "101 sätt att åka ur en gameshow" (älskar det programmet och jag älskar Mårten!! haha) så jag fick inte så mycket gjort då heller. När jag sen kom hem bestämmde jag mig för att skriva ut uppsatserna jag ska läsa och analysera och det tog ett tag vill jag lova!! Sen kunde jag äntligen sätta mig ner och plugga en smula..PUH!! Har nu hinnit klart analysen av ena uppsatsen och funderar på att spara den andra tills imorgon. Kanske ska satsa på lite mer Scenisk Produktion arbete..

En liten kvällspromenix har hunnits med också. Så sjukt skönt att komma ut lite när det är så fint väder, och jag älskar känslan när det har varit varmt på dagen och det börjar bli kvällning. Så skönt!

Att vissa känslor som jag gömt inom mig sen en tid tillbaka har nu börjat söka sig upp till ytan igen och säger att man kan inte glömma och begrava det under ytan.

Goodnight and Goodbye

if a song would describe my life

Helt sjukt egentligen. Har börjat skriva lite på Scenisk Produktion arbetet och har fått en sida av fyra klart. Har också börjat skriva lite smått på Star Studies grejen samt börjat läst på en av uppsatserna. Den uppsatsen har verkligen väckt mitt intresse! Den handlar om att man kan höra genre i början av filmen genom ljudet. Mycket av det hon har skrivit tror jag banne mig vi kan använda oss av i vår uppsats, eftersom vi ska gå in på filmmusiken. Hon tar upp två nöcker som jag verkligen skulle vilja kasta mig in i. Att jag vill köpa den litteratur vi kan använda till vår uppsats istället för att bara fjärrlåna är väl ett bra tecken? Känns som att vi verkligen har valt rätt och nu börjar jag till och med fundera på om jag inte vill göra något om det här även i C-uppsatsen sen :D

Nu är det mat! Kände bara att jag var tvungen att få ur mig det...
Goodnight and Goodbye


Try to say something that matters

Jag är så...fridfull. Ja, så kan jag nog bäst beskriva känslan jag har. Jag menar, jag är ju inte överlycklig men samtidigt är jag lång ifrån ledsen. Varför? Jo, Real spelade lika igår! Bästa resultatet mot Barca sen jag började följa dom :) Tre matchar kvar mot rivalerna nu och jag förstår att det är för mycket begärt att de inte skulle förlora en endaste av de matcherna. Hoppas ju dock fortfarande på på onsdag..och då kanske H får lite speltid också. Vet inte om det var att de inte vågade skicka upp honom på planen för att det var så stor match och allt sånt där eller varför han inte spelade..Han kanske hade lite ont :( Nä det tror jag inte, de vågade nog bara inte skicka upp honom ifall han skulle bli skadad igen. De håller nog bara på sin kuuung (eller en utav dom, vill nog påstå att Ronaldo är kung han också efter gårdagen!)

Har varit i stallet hela förmiddagen och flyttat på häcken där hösilaget ligger i hagen plus fyllt på med nytt hösilage. Ulrika kom förbi med Sally och Alba också för att leka vilket ledde till att Bamse gömde sig i traktorn eftersom han är så rädd för Alba och Max hade super kul eftersom han och Sally älskar att leka med varandra (för de som inte fattat det så är Sally och Alba hundar!). Haha, Max och Sally är så sjukt gulliga ihop <3

Nä ni...plugga var det jag skulle förgylla dagarna med fram till onsdag, eller? Mjo, så det kanske är bäst jag fortsätter med det då. Vill så gärna duscha, för jag tycker inte om att sitta oduschad efter att jag varit i stallet. Fyfyfy. Hoppas det hunnit bli lite varmvatten nu bara...

Goodnight and Goodbye

Sing it out for the ones that'll hate your guts

Tjenaaaaaaaaaa

Vill bara berätta att jag hade en så fin dröm inatt. Jag missade matchen, precis som jag kommer göra, och Real vann!! 5-1 blev det och mr H stod för två av målen. Vore så fint om det skulle inträffa i det verkliga livet..Samtidigt som jag vill se när H gör mål första gången efter skadan. MEN om vi gör så här då..Real vinner ikväll med typ 1-0 och så vinner de med 5-1 när jag tittar, typ på onsdag. Det vore väl inte helt fel? Vore ju så gött om de skulle vinna minst en utav de fyra "El Clasico" liksom. OCH eftersom jag inte tittar kanske de gör det redan ikväll :D



..även kallad Mr Perfect i vissa kretsar

Annars idag har jag varit själv större delen. Mamma är i Fellingsbro på möte så jag har fått hålla ställningarna här hemma så att säga. Stallet klart och nu skulle jag plugga en smula. Har börjat läsa texten om Star Studies och tänkte även försöka mig på att skriva klart referatet om Kandahar så jag kan skicka in det och kunna stryka en sak från listan.
SEN har jag gjort en upptäckt. Red Riding Hood kommer vara så sjukt bra så ojojoj. Varför? Jo, för den har premiär den 20:e. Vet att det kanske är lite...vad det nu heter...men nummer 20 har visat sig vara bra förrut. Tänk på det..jag föddes den 20:e, så även Ben Barnes. H har nummer 20 på tröjan och jag klarade körkortsteorin på dator 2 (som är replace för 20 när talen inte går så högt...). Många mer saker har hänt vill jag lova som ligger till grund för mitt antagande. 20 + Emma = en bra match :) OJOJOJ, kom just på att Real nog vinner på onsdag då..det är ju den 20:e :D:D:D

En annan sak som gjorts idag är att skaffa sig Spotify Premium. Tänkte att det var lika bra nu när de ska ändra för den gratis verisionen. Jag kommer ju aldrig överleva om jag bara ska få lyssna 10 timmar i veckan och absolut inte om man bara får lyssna på en låt fem gånger! Så, nu kan jag lyssna på musik huuuuur mycket jag vill :D

Nu får ni för tillfället återgå till vettigare saker än läsa min blogg i utbyte att ni snart kommer tillbaka ;)
Goodnight and Goodbye

Sing it for the world

Tjenaaaaaaaaaa

Att gå upp klockan 6 är inte att rekommendera! Gör inte det om ni inte absolut måste. Ett hett tips! Själv gjorde jag det imorse eftersom jag var tvungen att åka in och skriva tenta. Gick sådär på den kan jag säga. Att det aldrig går vägen! Tror banne mig jag ska byta och läsa filosofi istället. Den tentan fick jag ju VG på så det kanske är det jag ska satsa på...hmmm

I övrigt har jag klippt mig dagen till ära. Hon lockade mitt hår lite med plattången också. Blev helt okej..VÄLDIGT kort lugg, men det är kanske för att jag vant mig vid att beöva dra undan den hela tiden för den har varit så lååång. Haha. Skönt att få det gjort iaf. Lite kul att hon som klippte mig kom ihåg mig från förra gången hon klippte mig som var för typ tusen år sedan och pratade som om hon jämt klippt mig, fast det här bara var andra gången.. Inget mig emot för jag gillar henne. Hon får gärna klippa mig fler gånger. Den andra som har klippt mig där var inte alls så trevlig. Yesbox alright.

Katrina kom på att vi skulle skriva om musiken i Lord of the Rings och hur den påverkar och så. Låter inte helt fel eftersom jag absolut älskar de filmerna!! Tänkte lägga upp klippet då Pippin sjunger All Shall Fade (Edge of the night) eftersom det nästan är omöjligt att inte fälla en tår eller två när man ser det. Så jäkla snyggt komponerat med bilden och så hans så fina röst acapella. Ryser lite smått i kroppen när jag ser det. MEN nu har alla klipp jag hittat inaktiverat inbäddningsgrejen så det blir inget :( Kan iaf starkt rekomendera att gå in och kolla på youtube om man inte vill sätta sig framför hela filmerna eller vet exakt vilket klipp jag menar.

Lägger in ett klipp med låten SING från My Chemical Romance när Glee gjorde den. Alltså, ska den serien sluta leverera så sjukt bra grejer snart eller? I don't think soooooo :D



Goodnight and Goodbye

You'll come back when it's over

Okej, den här andra bloggen var inge rolig. Det gick ju inte att göra något där och jag gillade den inte alls! SÅ, nu får ni ta allt sånt där här med :) höhö

Hittade den här trailern och jag vet inte om jag vill se jätte mycket eller om jag vill hålla mig så långt bort från biograferna som det går när den går..har inte bestämt mig än. Sjukt läskig verkar den iaf. Inga Cullens här inte! Till och med Volturi verkar ju vara kissemissar i jämförelse med de här vampyrerna..



Imorgon är sista dagen för anmälan till universitetet till hösten. Hoppas alla har gjort det de ska och så :) Själv funderar jag på om jag har valt fel och ska ändra...ska in och kolla några kursplaner till och så. Blir nog bra när det är klart. Börjar bli lite nervös bara eftersom Katrina inte kommer läsa det jag ska läsa och Beatrice kör på C-kursen. All by myself med andra ord :/ scarrrrrrry

NÄE, jag måste verkligen plugga nu! Jag tänker nämligen klara tentan imorgon, och det med basta!

Goodnight and Goodbye

Crazy old world

Ja, jag har ju aldrig bloggat om kläder, och jag tror vi alla kan vara överens om att det är bäst att ha det så! Kläder har aldrig varit mitt område och kommer säkerligen aldrig vara det heller. MEN, jag beställde lite från Ellos igår som jag tänkte att jag kunde lägga upp. Blev riktigt nöjd faktiskt :)



Tröja från Sara Kally, ett märke som jag kommit på att jag ÄLSKAR!!



Klänning...

..och två par leggings som inte ville laddas upp, men jag tror de flest vet hur leggings ser ut så ;) 
Sådär...där kom mitt första (och kanske det enda) inlägget om kläder :D

Goodnight and Goodbye 

Beat me 'til I'm black and blue

Har kommit på en hjärtkrossande grej...jag kanske inte kan se mina bästaste och finaste killar som gör mig så glad på lördag. Har ap mycket att göra i skolan och är redan mega trött, dessutom börjar ju inte matchen förrens 22. Ah, vi får se hur det blir, men det lutar alltså mot att det inte blir något El Clasico för mig. Kanske att dom äntligen kan vinna då eftersom dom aldrig gör det när jag tittar :( Men, jag får ju förhoppningsvis se Real - Barcelona på onsdag när det lugnat sig lite..

Sitter nu och försöker plugga lite inför tentan på fredag. GOSH!! Jag kan ju det som är...egentligen. Det är ju bara att jag har så svårt att få ner de rätta orden så det låter rätt på pappret. Det är alltid mitt problem ;) Fick det rätt en gång...på filosofi tentan, haha. Men jag hoppas verkligen att det ska ordna sig på fredag. Och det kommer det! I know.

Fick spela in nyheter på radion idag igen. Såg att Emma mailat mig igår kväll när jag kom hem och undrade om jag kunde ta det. Självklart liksom. Det läskiga var dock att jag fick läsa dom på engalska också! HJÄLP! Han som spelade in får nog klippa lite för jag hakade upp mig några gånger, men det blir nog bra det där :)

Goodnight and Goodbye

It's a new generation

Tjenaaaaaaaa

Måndagmorgon skulle man kunna säga att det är, för det är det ;) PMet är inskickat och klart. Det var ett tag igår som jag trodde att vi aldrig skulle få in det, men vi lyckades! Lite stolt är jag allt över oss :D

Ska snart göra mig klar för att åka in på föreläsning om hur man skriver en uppsats. Är typ en introduktion till delkursen också. Såg just gruppindelningarna och drar återigen en lättad suck när jag ser att Katrina är i min grupp. Förhoppningsvis lyckas Beatrice byta också så hon hamnar i vår grupp. Vi tre vill ju liksom skriva ihop! Får se om man får det. Dom rekommenderar liksom att man ska vara två och inte själv, då borde det väl funka med tre också? Vi är ju redan inne på ämne liksom...aja, blir nog bra :)

Den där grejen jag pratade om är (återigen) en ny blogg. Den här gången har jag varit jobbigt och gjort en blogg där jag endast skriver om film och sånt som jag relaterar till det. Vill tillägga att det bara är för att jag ska kunna skriva lite sånt också utan att trötta ut er ;) Får se hur länge den håller innan jag lägger ner, haha. Ah, men nu vet ni...eller ni kanske vill ha addressen också? Here it is:

www.imholdingonyourrope.blogspot.com

om någon skulle vara intresserad :)

Goodnight and Goodbye

If you wanna by me flowers

Blir ett litet kort inlägg för att berätta hur det ligger till. Just nu skriver jag PM så tangentbordet glöder så därför har jag inte riktigt tid för inlägg..men men, ni får stå ut helt enkelt. Har gjort en liten sak också som jag berättar om senare.. :)
Goodnight and Goodbye

We're both fighting gravity

Tjenaaaaaaaaaaa

Gårdagen belv inte helt tokig måste jag säga. Åkte först in till stan och lämnade böcker till Katrina medans resten av familjen handlade. Hann nästan läsa klart boken, men inte riktigt. Katrina tyckte iaf att jag skulle be att få tentan där jag var ett halvt poäng från godkänt omrättad. Tydligen hade dom tidigare, med samma tenta, gett godkänt till dom som hade 8 poäng. Då tycker jag banne mig att jag också ska få godkänt! :(
Aja, på kvällen sen blev det träff med flickorna igen. I Am Number Four sågs och mat på McDonalds åts. Filmen var helt okej, måste förresten skriva recension på den nu, och maten var...ja, den var väl okej den med. Trevlig var det iaf och personligen tycker jag att det måste göras om snart, kul att alla var med liksom :)

Nu försöker jag förstå teorierna som jag ska skriva om i vårt PM. Går sådär kan jag säga. Jag läser texten en gång, förstår nada, läser om den några gånger och förstår fortfarande inte vad de menar. HATA! Varför kan inte jag vara smart för? :( Kom på nu att jag måste se filmen Kandahar och skriva referat på den. Gillar inte att jag var sjuk när den visades...jag suger nämligen på att skriva referat! Men men, det ska nog gå :)

Ja, som sagt, tillbaka till pluggandet nu :)
Goodnight and Goodbye

What about our life

Plugg, plugg och sen lite plugg. Yes, så ser det ut. Har tagit mig igenom yttligare ett kapitel i boken jag och Katrina lånade. Börjar känna att jag kanske får ihop det vi ska ha iaf. Bara det är ju en tumme upp :)
Nu på förmiddagen har jag också torkat av och dammsugit lite i bilen. Mormor order, så det var ju bara att göra. Baksätet ser fortfarande ut som skit, men eftersom jag har både en och två saker att göra just nu så får det vänta tills i påsk. Då har ju förhoppningsvis marken släppt lite också så vi kan tvätta bilarna helt och fullt. Great!

Fick mail om hur det gick på min omtenta som jag har hållt på med ett bra tag nu. 8,5 poäng fick jag och Godkänt var 9 poäng. Hur sur blir jag inte? En halv poäng från att kunna lägga den här sketna tentan bakom mig. Men nej, det är väl bara att göra om den återigen. Något positivt är iaf att jag måste lära mig mer och mer om jag nästan blev godkänt på en tenta dom gjort om till sånt jag inte pluggat på.. (y) Börjar iaf äntligen kännas som att jag kanske kan klara den där tentan någon gång :)
Har börjat plugga inför Europeisk film också och jag tackar gudarna för Katrina alltså. Har kollat lite på hennes tenta och förstår faktiskt! Helt sjukt att jag först läser en text på engelska i litteraturen och fattar nada (då ska det läggas till att jag läst den mer än en gång..), men bara att läsa det Katrina skrivit på svenska om texten så fattar jag. Det känns ju bra iaf :)

Nu till roligare saker, nämligen Saade uppdatering. Det är nämligen helt klart nu att glaset är kvar i Tyskland. Det har hållts på mycket fram och tillbaka, men nu är det alltså klart. Lösningen blev att buren ska stå på en matta så det går lätt att ta ut och in den. Det är ju nämligen bara 45 sekunder mellan varje bidrag, så det blir att skynda sig på där :) Dessutom ska de tydligen ha en ny visuell effekt som ska lyfta numret, längtar så sjukt mycket till dom avslöjar vad denna effekt är :D:D:D



Goodnight and Goodbye

Let me blow your mind tonight

Jag har bajs mycket att göra, men jag slänger in ett inlägg ändå. Ska försöka göra mig lite klar och åka in till universitetet och sätta mig där och plugga en stund. Ibland kan det vara lättare att plugga där tycker jag :) Tack vare bästaste Martina har jag nu fått lite nya låtar också, SUPER! TACK!! :D:D:D

Sista lektionen i Scenisk Produktion väntar senare :'( Så tråkigt juuu, vad ska jag göra sen? Vill inte sluta den kursen för den är typ jäääätte bra.. Hmm, aja, jag visste ju att den skulle ta slut tidigare. Mer info kommer om det går att kolla på vår utställning som vi ska göra iordning idag (y) BRA.

Måste bara berätta en liten sak som värmer i hjärtat. Emma läste min artikel/recension av SMASK och tyckte den var helt okej, och det inte var så mycket att ändra. Sen sa hon igen att jag utvecklas i mitt skrivande. Det ger självförtroendet en skjuts på vägen :)
Artikeln finns för övrigt på Lösnummers hemsida nu om någon vill läsa :)

Goodnight and Goodbye

Love is just a little thing

Tjenaaaaaaaaaaaaaa

Väger upp för mina långa inlägg som kommer ibland med ett kort..

Måndag och början på en ny vecka. Har varit inne i stan och träffat Katrina för lite prat om PMet. Tycker vi kom lite framåt iaf, nu börjar vi förstå vad det är vi ska göra, haha :D Men det ska nog lösa sig tillslut..

Har skrivit klart artikeln om SMASK och skickat in den. Tror det blir lite plugg nu, måste läsa in mig på dom här nedrans teorierna. Inget roligare än så är jag rädd :)

...och en blick, eller rättare sagt avsaknaden från en blick från båda håll, gör att jag lägger ner alla förväntningar som byggts upp. Hoppet, dock, lever än...

Goodnight and Goodbye

All I need is some vodka and some coke

Tjenaaaaaaaaaa

Dagen har spenderats i Adolfsberg. Schack har det varit, eller jag har typ inte varit så mycket runt själva schackspelet, jag var mest hos korven. Människorna var hungriga vill jag lova och jag och Mina fick knappt en lugn stund. Men men, roligt var det ändå :)
Kvällen har spenderats på Musikhögskolan och SMASK. Ska skriva ihop en liten artikel/recension på den också. Inte att glömma! Var riktigt bra... visst var det inte i närheten av Mello, men hur lätt är det liksom? Nja, hade inte väntat mig det heller. Funderar just nu på bara om jag ska vara hård eller snäll i min "bedömning". Den som lever får se :)

Real förlorade sin match, Higuains första sen skadan. Gör inte så mycket, läste nämligen en liten artikel med Higuain efter och han sa så fina saker så allt annat spelar ingen roll <3




Går på repeat hemma hos Emma.....

Goodnight and Goodbye

Have a little faith

Tjenaaaaaaaaaaaaaa

Börjar väl som jag brukar numera, det var ett tag sen nu. Fredag och första april är det idag om någon missat det. Jag tycker inte om första april...man läser bara saker man gillar och sen är det inte ens sant :( Till exempel skrev Poplight att Danny ska köra och dansa bakom Saade i ESC. Det eftersom dansarna måste kunna sjunga, något vi kunnat läsa tidigare. Hur stor är sannolikheten att det skulle vara sant då? Inte så jätte.
Däremot är Higuain tillbaka och uttagen att spela nästa match. Inget skämt!! Hur otroligt skönt är inte det?? Jätte!! Då måste han ju kunna vara med på El Clasico när jag ska få se killarna :D:D:D

Mina ringde förut och frågade om jag vill jobba imorgon. Eh, YES PLEASE!! :D Ska hjälpa till vid någon schacktävling. Nice. På kvällen sen ska jag på SMASK också. Kan inte bli bättre..nästan. Ska bara prata med Mina igen och kolla om hon har lust att käka en smula med mig efter tävlingen, innan SMASK. Hon brukar inte vara så svår att få med så. Dessutom måste vi ju ta ikapp att vi inte lunchade i måndags :)



Börjar bli lite orolig för att bo här i Örebro också. Så hemskt det som hänt med utbytesstudenten. Kan det sluta hända saker här nu eller? Ingen går ju säker snart... :(

Nu ska jag återgå till lyssning av ESC-bidragen och plugga :)
Goodnight and Goodbye



RSS 2.0