You keep telling me to leave

Är det gulligt på mailen till Lösnummer eller vad? När jag inte har några olästa meddelanden så står det "Jippi! Du har läst alla meddelanden i din inkorg" Haha. Som sagt; Gulligt! På tal om Lösnummer så stod jag en stund för att få folk att tävla i vår monter, dock kom det inte så många så det var ju inte direkt något jätte jobb. Fick gå lite tidigare också...

Skolan då? Ja, inte började jag 9.15 som det först stod i schemat! Tydligen var det ändrat till 10.15 och så även framöver. Mjo, det tackar vi för, utom det idag. :) Imorgon ser vi (oj nu har jag gått och blivit plural!) fram emot först ännu en 3D lektion, sen ett lååångt hål med bland annat lite lunch med Minis och tillsist manuskursen. Ser fram emot allt tror jag :) OCH ja, 3D kursen har blivit lite bättre. Nu har jag iaf hittat programmet, sen att jag typ inte fattar mycket av det kanske vi inte ska ta upp ;)

TILLSIST! Jag fick mail idag om att jag får fortsätta som biorecensent. Trevlans! Jag var helt hundra på att jag inte skulle få det, men jag hade alltså fel. Inget mig emot... Super glad! :D IHI! 

Goodnight and Goodbye

With a little help from my friends

PUH! Första skoldagen, check! Om jag säger så här, den ena kursen är jag redo att hoppa av och den andra är jag redan kär i ;) Första kursen, 3D, fattade jag nada av. Tydligen är det bäst om vi har egna Mac-datorer så vi kan sitta långt in på natten och "leka". Haha, jag kan ju för sjutton inte ens hantera en Mac-dator!! Genomgången av allt gick så nedrans fort också. Hann inte med hälften kan jag lova...
Den andra kursen, Manus, är jag redan kär i. Speciellt läraren ;) Haha, lol. Aja, dock blev jag inte så kär när han sa att vi skulle jobba med ett manus och skriva runt 90 sidor för att sedan lägga det åt sidan och skriva om alltihop! Hur smart är det liksom? Inte så jätte. Tänk om det blir skitbra och så måste man skriva om! Nä, just det... osmart!

Aja, imorgon är det 3D igen. Sen, från klockan 12 till typ 15 (så länge jag behövs) kommer jag stå i Långhuset med Lösnummer för att få männiksor att vara med i någon tävling som vi tydligen ska ha. Kom gärna förbi om ni har någon minut över!! Kända ansikten tackar jag aldrig nej till :)

Goodnight and Goodbye

Horrible Bosses

(bildkälla)

Glömde jag inte att skriva om filmen i lördags? Mjo, det gjorde jag allt! Filmen jag trodde jag skulle få se på bio och upptäcka var jätte dålig så jag slapp köpa den visade sig vara rena skrattfesten. Så dum att man typ satt och små fnissa hela tiden. Helt klart en köparen senare. Vid ett tillfälle kom jag på mig själv att skrika till när ingen annan gjorde det. Haha, DUMMA KATT!! ;)

Goodnight and Goodbye

Don't let this be goodbye

Jag insåg just hur dålig jag har blivit på att blogga på sista tiden. Känns lite hackigt, ena dagen bloggar jag en hel massa för att i andra inte slänga upp ett enda inlägg. Fy mig! Kommer därför här ett innan jag sussar i sängen och taggar inför morgondagen när det är skola once again. Har ju pratat om och om igen om hur laddad jag är, men nu börjar det bli lite nervöst. Eller nervöst laddad. Aja, det är som det är. Det hade dock känts mycket bättre om mitt hår inte var så bajskort och min lugg inte gick vid typ halva pannan. Jag hatar att vara nyklippt. Tycker aldrig det blir något bra då, ändå fortsätter jag att gå till samma frisör hela tiden. "Skyll dig själv!" blir mina ord till mig själv. Men men, det växer väl snart ut hoppas jag ;)

Idag var vi uppe i Nora på marken. Såååå mysigt. Köpte strumpor (är inte det typ ett måste på marknader?), nougat, ett bälte med Reals logga på samt två armband. På ena armbandet står det Emma och på det andra R.Madrid. Lyckat måste jag säga, känner mig ganska nöjd. Yesbox. Inga ringar dock, tänkte beställa det på den där sidan jag hittade som jag visade en massa ifrån. Så fina liksom. En ring jag nyss köpte från Ellos är dock lite krånglig. Mitt finger svullnar liksom av det! Inte så lyckat kanske, men eftersom jag gillar den så mycket så åker den på iaf ;)





Svullo!!

Till sist vill jag bara säga ett stort Grattis till Agnes som fyller 20 idag! Hurra Hurra Hurra :)

Goodnight and Goodbye

When everything is just right

Real vann Bernabeu Trophy och gissa vad! Ramos gjorde ett av de två målen! <3




(bilder från realmadrid.com)

Goodnight and Goodbye

It's a hair thing

Funderar på hur jag ska klippa mig. Tanken är att det ska ske imorgon på förmiddagen när mamma och morfar är på sjukhuset. Som jag sagt förut så vill jag behålla längden (tror jag) och bara fixa till luggen. Hittade en gammal bild på mig själv på bilddagboken med lugg...haha vet dock inte. Får se hur det blir. GOSH! Några idéer? Slänger upp bilden iaf...



Ojjjjjjj, det var länge sen ;)

Lyckades prata en kortis med Ia om vi skulle gå på bio på lördag. Hon sa okej OCH jag fick välja film. GREAT! Hon anar inte vad som väntar.. Funderar en hel del på aporna-filmen, men även Horrible Bosses och Bridesmaides är heta kandidater. Får se, får se. 

Såg att Adam Lambert Sverige på fb har hittat ett klipp med en av Adams nya låt. Outlaws of Love heter den. Helt sjukt BÄST! Bättre än alla på hans första skiva, och den är ändå bästaste skivan ever. Hur mycket tror ni inte jag längtar tills november och skivan släpps? IIIIIIIIIHHHH

Nu ska jag se hur min favorit Stefano åker ur AI :'(
Goodnight and Goodbye

Happy Birthday

(bildkälla)

En liten fågel viskade i mitt öra att en viss pöjk har födelsedag idag. Stort Grattis bästaste trollkarlen!! (eller ja..ni fattar)

The Blind Side


(bildkälla)

Lets love and risk it all

God eftermiddag alla!

Idag tror jag att jag är lite seg. Sitter och försöker äta lite lunch, men eftersom jag inte är särskilt hungrig och maten är sjukt varm går det inte så bra. Måste sätta igång med städningen också. ORKAR inte. suck. Men det måste ju göras. Sen har jag återigen kommit in i en längta-sjukt-mycket-till-Madrid period. Drygt nio månader kvar tills mina fötter får sättas ner på marken i bästaste staden igen. Vet inte om det är för att jag såg att priserna på lägenheterna gått ner några hundralappar nu eller vad det är. Aja, det är inte lönt att tänka på det för då blir jag bara ledsen ;)

Igår skickade jag in mina idéer till Oliver, hoppas han får upp dom bara. Har ju aldrig gjort pdf-format av ett word-dokument förut. Men men, det såg okej ut iaf när jag skickade så det ska nog inte vara några problem. Då borde han väl maila tillbaka, right? Ja det borde han. Håller tummarna också för att mina idéer är tillräckligt bra. Måste fördjupa mig lite i dom också för nästa steg är att skriva en synopsis. Lika bra att börja för jag vill ju inte hamna efter och man vet ju aldrig hur mycket jobb det blir med den andra kursen. Smart tjej. Lyckades också skicka in en intresseanmälan om att fortsätta vara biorecensent. Tror dock inte jag får fortsätta... Man skulle skriva favoritfilm och eftersom jag inte har någon direkt så skrev jag att det för tillfället var de senaste Harry Potter filmerna eftersom jag tycker de är så sjukt bra gjorda. Bajs på det liksom. Kom på nu att Härskarringen-filmerna är mina favoriter vilket nog hade varit bättre att säga eftersom de ju till och med vann sjukt många Oscars. Men men, man vet ju aldrig. Hoppas iaf jag får fortsätta, det kommer ju ett antal filmer så mer än gärna vill ses i höst och att skriva recensioner blir lite förlängd träning av det jag gör i skolan...

Nä, nu måste jag in och kolla om True Talent finns på tv3 play, för jag lyckades ju missa det igår. Trodde mamma spelade in, men nej nej. Håll tummarna!

Goodnight and Goodbye

Like this is something





Lite fler bilder som jag var ute och tog för någon timme sedan. 

Goodnight and Goodbye

Strip me away


(bildkälla)

Känns som det är dags för lite tips på musik igen. Upptäckte att denna tjej släppt nytt igår, vilket bidrog till ett stort leende. Leendet växte sen när jag väl fick lyssna på det. Riktigt, riktigt bra. Lyssnade på en låt och tänkte att jag var tvungen att rekommendera den, men sen lyssnade jag på nästa och den var lika bra och så fortsatte det så. Sammanfattningsvis alltså: Hela skivan är värd en lyssning. Läste en artikel om henne i Cosmo också idag så det var ju lite meant-to-be...eller?

Natasha Bedingfield - Strip me away

Goodnight and Goodbye

You can't take that away from me

Mums kaka! Mamma bakade igår och jag tog med en bit ner till mormor och morfar och fikade med dem på förmiddagen. Så mumsig så ojojoj. Efter det var det en klippning på morfar beställd. Fortsatte sen med att ge hästarna mat, hänga upp tvätt och städa vardagsrummet. Min uppgift denna vecka är tydligen att städa huset för att mamma ska vara borta så mycket. Trevlans...eller? Äsch, jag stoppar hörlurar i öronen så funkar det ;)

Som jag sa så ska mamma vara borta mycket den här veckan. Idag var det något möte och imorgon ska tjejen som har Java hoppträna så då ska mamma självklart åka och kolla (och alltså överlåta städningen åt mig!!). På fredag ska hon åka med morfar till sjukhuset och sen åka och handla. Jag ska självklart också med och kör först på en klippning, vilket verkligen behövs!! Dock blir det nog bara toppar för jag tror jag gillar mitt långa hår. Vet dock inte riktigt hur det blir med luggen.. Aja, fortsätter med att hjälpa till med handlingen. Sen ska mamma åka ner med vår granne och hämta Hilda eftersom Ia inte kan köra henne själv och vår granne inte ville åka själv, vilket är förståeligt då han just opererats för cancer. Jag blir då själv hemma ett bra tag och får agera hundvakt och matlagerska. Får se vad de beställer för mat. Typiskt dock att det är just på fredag, för Agnes ska tydligen ha lite födelsedagsfirande och det hade varit helt toppen att åka dit! Tycker jag ser flickorna på tok för sällan! Men men, livet är som det är och det är bara att luta sig tillbaka och följa med. 

Igår tog jag tjuren vid hornen och beställde lite böcker inför skolan börjar. Bajsapa vad dyrt det är! Vart ska alla pengar komma från? En bra fråga som jag absolut inte har något svar på. Nervositeten börjar infinna sig lite också. Jag känner ju liksom inte en kotte som ska läsa mina kurser! suck suck. Men det brukar ju lösa sig och det ska ändå, som sagt, bli sjukt kul att komma igång igen och den här gången få läsa några (som jag tror) riktigt roliga kurser. Kan det bli bättre? 

Goodnight and Goodbye

So this is for the light in the world

Har kollat runt en smula och hittat en och annan grejs som jag vill ha. Mest ringar, men det är något halsband och några smycken till örat som man inte behöver hål för att ha. Great! Vill även ha den svarta hatten från Lindex som man ser på reklamen och alla reklampelare. Haha, inte för jag vet när jag ska ha hatt, men jag har velat ha en nu ett tag och den här är helt perfekt!! 



Nu är det Hollywoodfruar! Som jag har längtat! ;D
Goodnight and Goodbye

What it's like to be me

Dropp dropp dropp. Just nu är det lite uppehåll, men oj vad det regnar annars! Kanske ska passa på att ta en sväng ner till hästarna nu innan det börjar igen? Värt att tänka på iaf.

Idag hade jag planerat att gå upp när mamma åkte, åka iväg till Guldfynd och sen åka och träna. Riktigt så blev det inte. När mamma åkte orkade jag inte röra mig så jag låg kvar i sängen i över en timme extra. Vet i sjutton vad det är för träningsvärk jag har i benen men när jag låg förlänge på ett sätt inatt så vaknade jag av smärta och var tvungen att vända mig. Hur pigg blev jag då liksom? När jag sen väl klev upp gjorde jag mig klar för att ge mig av. Jag packade träningsgrejerna och tog med dem men var inte särskilt optimistisk till att åka och träna, vilket jag sen inte gjorde heller. Jag kan ju för sjutton knappt resa mig om jag sätter mig ner (och då ska vi kanske inte ens nämna att jag knappt kan sätta mig ner). Vet inte alls varför jag fått så ont. Jag fick ju liksom inte så ont när vi packade upp alla grejerna när Ia flyttade TILL Skara, och då var det ju jobbigare. Men men, det är bara att gilla läget. En sväng till Guldfynd blev dock av, men de hade inte ringen jag så gärna ville ha. Får åka dit senare i veckan, för den skulle tydligen komma in snart. Upptäckte dock att Glitter också sålde "Ta 3, betala för 2" så det blev lite ringar därifrån istället. Hittade en ring till där plus ett armband som kanske blir köpta nästa gång. Lyckades också få på mig två ramar så jag kan hänga upp två till av mina autografkort på Real-spelare. Speciellt Ramos är ju en het kandidat upp på väggen bredvid Higuain. Yesssss. Vet i faskien hur jag orkade med allt det med mina ben, men jag får ju lite vila nu. Muy Bien!

Ringde nyss Nya Parkteatern också och fick bekräftat att jag och fotografen är anmälda till både pressträffen och premiären av Hjalmar. Bra bra. Fick veta vem som blir fotografen också och det blir nog bra. Har inte träffat henne så mycket, men hon verkar väldigt trevlig. Kom dock på när jag kom hem från stan att det är första mötet på Lösnummer idag. Smarto. Får ju hoppa det bara för det. Kör hårt nästa vecka istället. höhö. Turis att mötet ligger precis i mitt hål mellan kurserna ;)

Goodnight and Goodbye

Amazing love





Här har ni dom, klippen jag lovad. Den första är med Stefano (åh denna älskvärda person!!) och den andra med James helt sjukt underbara uppträdande (med de andra deltagarna som pratar om honom först, men de är lite roliga så det är helt klart sevärt!!)

Goodnight and Goodbye

With the taste of flowers

Ajjjjjjjjj. Träningsvärk. Mina ben mår inte särskilt bra just nu. Spring upp för trapporna i Skara fram och tillbaka släpandes på allt möjligt! Det gör ont. Tro mig.
Ja, för den som inte fattat det så har jag varit i Skara fredag/lördag och packat hem hela Ias lägenhet. Jobbigt. MEN nu kan hon komma hem, vilket hon också gör om någon vecka. Trevlans. Eller ja, hon kommer ju inte bo här utan i hennes hus. Så är det! Great.

Jag såg just American Idol från igår och jag säger bara en sak...OJ! Några riktigt bra. James Durbins framträdande var...M A G I S K T! Sen har vi ju min favorit Stefano och han var ju som vanligt helt sjukt bra! Åh vad jag önskar han släpper något i Sverige och kanske kommer hit och ger mig en kram ;) höhö, äääälskar den killen. Får se om jag hittar framträdandena så jag kan lägga ut dom. Det får dock vänta en smula för på tv nu är det fruarna i New Jersey. Haha, ja jag älskar de där serierna om husfruar överallt ;D

Vi får se om det kommer en ny header snart också. Ni vet ju hur jag är, HELT onöjd. Kommer inte vara nöjd heller tills det blir perfekt. Börjar tro att jag är något av en perfektionist (eller hur det nu stava..?). Haha, aja det är som det är ;)

Måste in till stan nu snart också. Kollade in Martinas blogg och fick se en och annan sak jag vill inhandla från Guldfynd. Haha, usch det här är inte bra. Men, det är iaf inte cdon ;)

Goodnight and Goodbye

Sorry, blame it on me

Matchen igår slutade inte super bra. 3-2 till Barca. Tycker dock att killarna spelade en super match, det var bara resultatet som inte slutade så bra. Sen att det blev ett bråk i slutet som ledde till två utvisningar till Real och en till Barca behöver vi väl kanske inte prata om. Bara dumt egentligen. Nästan raderat från mitt minne.. ;)

Idag är jag hur trött som helst! Vet inte varför, men jag orkar för sjutton knappt stå upp! Därför blev det inget gym idag. Nu mår jag istället jätte dåligt för att jag inte tränat! Åker därför en stund imorgon på förmiddagen och tränar. Yesssss, har räknat ut att jag borde hinna det och det andra jag ska göra innan jag åker till Skara. Great!

Näe, mycket bloggat idag eller? Nope!
Goodnight and Goodbye

So they're saying on the news

(bildkälla)

Oj vad man missar när man inte sitter på jobbet och har all världens tid att gå in på nyhetssidor!! Läste just att Russell i "Real Housewives of Beverly Hills" har gått bort. Ojojoj. DÅ kan inte Taylor må så bra. Fast bryr jag mig verkligen? I början gillade jag henne och om jag fick veta det då hade jag tyckt super synd om henne, men nu på slutet har det kommit fram mer och mer och jag är inte alls något stort fan av henne. Hon ligger ju liksom bakom nästan alla gräl och skit! Usch! Fast, självklart är det en del av mig som verkligen tycker synd om henne, trots att hon nyligen tagit ut skilsmässa vilket sägs vara en av anledningarna till att Russell tog livet av sig. Aja, RIP Russell.

Såg också den glädjande nyheten om vårt absoluta favorit par i de kungliga kretsarna. Viktoria är tydligen gravid och barnet väntas komma i mars nästa år. Grattis Grattis! Nu är väl hela Svergie lyckliga!? höhö

(bildkälla)

Goodnight and Goodbye

Picture this











Ett litet smakprov på de bilder jag tog igår med nya kameran. Jag är rätt nöjd faktiskt! Fler bilder kanske kommer upp senare, vi får se.. ;)

Goodnight and Goodbye

Nothing but a stream of light

Puh! Nu vilar jag en stund. Och bara för det kurrar det i magen. Kanske borde äta något...fast näe, orkar jag inte vänta några timmar tills mamma kommer? Jo, kanske...eller så tar jag mig en hårdmacka som är mums. Vi får se.

Vad har jag då gjort idag som sitter här och puh:ar? Ja, egentligen kanske inte så mycket.. Men men. Imorse hämtade jag morfat kvart över nio och körde in honom till tandläkaren. När han var där inne tog jag en sväng förbi gymmet och tränade en stund. Ni må tro att det var jobbigt att träna på förmiddagen!! Sen hämtade jag morfar och vi åkte till mammas jobb och bytte bil. Väl hemma sen blev det tillslut lite lunch. Vet dock inte om kastrullen jag använde var den bästa, men men. Sen gick jag ner till stallet och hämtade traktorn och åkte till hästarna och hämtade tunnan. Påfyllning av vatten samt göra i ordning mat till dom blev det innan jag åkte tillbaka till dom. Åkte återigen tillbaka till stallet och mormor och morfar sen och högg lite torrved tillsammans med morfar. När jag sen var påväg hem och gick förbi hästarna upptäckte jag att de inte hade något hö så det var bara att bära in ett par buntar till dom. Yes, alla nöjda och glada...Just det, jag tvättade och hängde upp den också. Sen har jag banne mig inte gjort så mycket mer. Sååååå, jag har nog inte gjort så super mycket, men jag är trött ändå!! Och hungrig.

Sen har jag fått någon konstig skakning i tummen. Om jag håller i något så börjar den skaka. Är ju inte speciellt skönt heller. Hmmm...hoppas det slutar iaf. Har något minne om att den gjort så här förut och då slutade det ju.

Till sist kan jag berätta att jag igår bokade biljett ner till Skara. Sååååå, på fredag sätter jag mig på bussen och åker ner dit och åker sen hem igen med Ia på lördag. Flyttlass kommer här! Muy Bien!

Goodnight and Goodbye

Before my eyes are closed


(bilden hämtad från realmadrid.com)

Ikväll är det återigen Real - Barca, denna gång klockan elva. PUH! Hur ska jag orka hålla mig vaken? Det är nu man önskar att man drack kaffe. Se matchen ska jag dock göra, oh yes! Eftersom det blev 2-2 sist så antar jag att det måste bli en segrare ikväll och den som segrar går vinnande ur striden. Håll era tummar för Real nu!

Goodnight and Goodbye

Vart har du varit hela mitt liv??


When I see your beautiful face

Snyft. Vet ni vad det är för dag idag? Jo, sista allsångsdagen. Snyft. Snyft. Snyft. Sen försvinner dom, mina pojkar Måns och Anton. Ett stort hål kommer punkteras i mitt hjärta. Hoppas hoppas hoppas att de kör på nästa år också!! Kanske blir att sno lite Madrid pengar och åka upp för att se dom i Romeo och Julia om min längtan blir för stor ;)

Drömde något fuktansvärt hemskt inatt också! Higuain och Ramos var med i en bilolycka och dog. Förstår ni vilken sorg jag skulle hamna i om det faktiskt hände på riktigt? Skulle ligga i sängen resten av mitt liv och aldrig vilja stiga upp. NÄE! Fy för att man kan drömma sånt :(

Nu till lite roligare grejer! Jag skickade in min krönika igår till Emma (skrev jag det igår förresten? hmmmm) och såg just att jag fick svar. Ett väldigt fint svar också med lite beröm. Sånt glädjs man alltid av. Gå in och läs vettja!
Sen idag har jag bombaderat stackar mormor och morfar med kort. Alltså, jag har tagit kort på dom. Testat kameran med andra ord! Slänger upp ett smakprov utav bilderna jag tog senare, för datorn verkar inte orka lägga upp några nu ;)

Goodnight and Goodbye



Stockholm i mitt hjärta


...och Måns


Good times is bad sometimes

Ibland blir jag lite ledsen. Jag vill ju verkligen gå på förhandsvisningen av Crazy, Stupid Love men nu ser det ut som om jag eventuellt har lektion då. BAJSAPA! Grejen är liksom också att jag antingen har lektion den 31:a eller den 30:e, alltså kanske jag inte har lektion då... men det vet jag ju inte den 25:e när biljetterna släpps. Inte så kul liksom. Suck. Aja, jag får väl gå och se den sen då. 

Kan berätta för alla att jag nu är en Sony ax 390 systemkamera rikare. Dock en hel massa pengar fattigare ;) haha, men det är det nog värt! Han i affären rekommenderade en Sony och sa att den var bättre än både Canon och Nikon...vilket han inte borde ha sagt om det inte var så eftersom Sony var billigare. Aja, den dugar finfint till mig iaf. Dock dumpade jag träningen efteråt. Ångrar mig en smula nu. Skulle behöva träna...aja, jag åker imorgon. Det blir nog bra. höhö

Skickade in min sommarkrönika nyss också. Upp imorgon ska den. Hoppas bara att jag skickade den rätt. Haha. Aja, det brukar aldrig vara några problem. Så, in och läs på Lösnummers hemsida mañana :)

Goodnight and Goodbye

Crazy Stupid Love



(bildkälla)

Förhandsvisning av ovanstående film den 31 augusti. JAG VILL GÅ!! Har sett fram emot den här filmen ett tag nu...så, någon som vill hänga på (förutsatt att man hinner fixa biljetter innan de tar slut!!)?

Goodbye Lullaby



(bildkälla)

Ännu en helt otroligt bra skiva. Framför allt älskar jag låten Smile. Lyssna och njut av riktigt bra musik. Synd, synd, synd att det inte är henne Joe ska vara förband till som han och hans bröder var för några år sedan. Hade ju varit så GULD!

Avril Lavigne - Goodbye Lullaby

Goodnight and Goodbye

You're so beautiful

GOSH! Ibland hatar jag teknik. Igår gjorde jag ett inlägg som jag skulle lägga upp idag så jag inte skulle glömma att säga grattis till Joe på födelsedagen...När jag nu lade upp det så hoppade det ner som om det postades igår. APA! Aja, tror det var hans födelsedag någonstans, typ i USA, när det står att det är upplagt iaf ;)

Matchen igår slutade 2-2 och min bästaste fick lite speltid. Helt sjukt vad man kan bli glad över att se en människa! Så där glad i hela kroppen. Som sagt; SJUKT! Men, men. Synd att Barca har de helt otroliga Villa och Messi. Annars hade Real knäckt dom, I promise! Nu visade de bara hur sjukt bra de har blivit nu på sistone och faktiskt ger Barca motstånd. Finns ingen tvekan, det här är nog de bästa lagen i hela denna värld. Längtar tills säsongen sätter igång så vi får se hur det går, själv håller jag så klart alla tummar för att Real ska ta sig upp till vinst...











(samtliga bilder hämtade från Reals hemsida)

Just nu sitter jag här och pustar ut en smula. Har varit och kört lite hö och mat till hästarna. Jag har mobilen precis här bredvid och hoppas på en pling, en pling från chefen. Hon skulle höra av sig om något intyg och så kanske alla har pratat med henne så jag får det där extra jobbet... Man kan ju hoppas ;) höhö

I eftermiddag ska jag åka in till mamma och vi ska åka och köpa dator till Ia. Ska kolla också om jag ska köpa den där kameran. Jag vill ju så gärna! Men tänk om jag inte kan ta kort med den heller? Och så slutar det med att jag slängt ut en massa pengar helt i onödan. Och när det kommer till att ta med den till konserten i oktober så får man väl ändå inte fota? Alla gör ju det ändå liksom! Problemet är väl bara att det inte går så bra att gömma den här kameran. Hmmm...kanske får ringa någon och kolla. 

Goodnight and Goodbye
'

I hope it's gonna make you notice

Glömde jag säga att Real spelar mot Barcelona as we speak? Det gör dom iaf. Och just nu leder Real med 1-0 efter ett mål av Özil. Den grabben bara växer och växer i mina ögon vill jag lova! Håller tummarna för fler Real mål inga för Barca. Håller även en lite hjärtetumme för att Higuain byts in sen. Skulle han inte göra det går väl inte jorden under, jag får ju ändå ÄNTLIGEN se mina hjältar <3

Özil (bildkälla)

Sa jag förresten att Ramos är med och spelar och alltså är tillbaka efter skadan? YES! Var tydligen inte så allvarligt som en operation. Gos :)

Goodnight and Goodbye

Happy Birthday



Grattis på 22-års dagen är det väl läge att säga nu då. OCH vi ses i oktober ;)

Nästan som ingenting

Tjo och hallå!

Som sagt, uppdateringen är inte den bästa när jag inte är på jobbet...vilket jag också som sagt inte kommer vara framöver. Snyft. Nä, men jag ska nog försöka uppdatera lite ändå, jag sitter ju typ bara här hemma och degar i typ två veckor nu...

I fredags efter jobbet åkte jag iväg till Elgiganten och hittade en jätte fin och bra kamera. Efter det åkte jag till MediaMarkt och hittade yttligare en jätte fin kamera. BAJS. Detta betyder alltså att jag måste välja. INTE kul. Ser iaf ut som att det blir att åka och köpa den imorgon. Iiihhh. Och som vanligt börjar jag tveka på om jag verkligen ska lägga mina pengar på det. Mjooooo, det ska jag nog! YES!
Annars har det inte hänt något roligt. Eller ja, mitt ljud på datorn försvann och efter lite om och men så kom det tillbaka. Gött.

Mamma kom på en smart idé. Vi ska kolla igenom alla Harry Potter filmer innan den sista kommer hem i brevlådan. Låter inte helt fel i mina öron. Vi började igår med den första av dom och ojjjjjjjjj vad söta alla är!! Haha de är ju så småååååå ;) höhö

Goodnight and Goodbye

Är det nu, nu som det tar slut

Sorg och glädje. Mixat. Så känns det just nu. Glädjen när jag stängde av alarmet imorse för sista gången blandas med sorgen över att behöva ta farväl av det här stället och människorna som är i det. En konstig känsla. Det är som att man inte kan bestämma sig. Skratta eller gråta?

Jag passar på att skriva lite nu innan det sätter igång. Jag räknar med att få göra lite saker idag då det är sista dagen, borde liksom inte alla ha en massa ärendet som de skyndar på nu så jag kan hjälpa dom med innan jag slutar? Så hade iaf jag gjort ;) Igår behövde jag inte sitta och hänga särskilt mycket. Jag fick sitta uppe hos Anneli och se lite mer om det här med registreringen. Riktigt kul faktiskt. En av mina chefer kom in då också och behövde hjälp med lite grejer. Eftersom det är sånt tjat (bra tjat dock!!) om att de tycker jag ska fortsätta där så tog han upp det också och försökte lirka in att jag kanske kunde komma någon gång ibland och hjälpa till. Guld för mig så jag var inte sen med att säga "Absolut, det kan jag göra!" varpå han verkar jätte glad och frågar om det är okej att de ringer om de behöver hjälp. Som sagt GULD! Lite extra pengar skadar banne mig aldrig. Skulle vara så bra om det faktiskt blev så nu. ÅH! Då blir jag glad :)

Igår fick jag svar från min lärare om den här uppgiften vi fick. Jag frågade om handlingen var tvungen att utspela sig i Svergie, det är ju liksom mycket lättare att sätta den någon annanstans eftersom jag är så van vid att se på filmer från typ USA. Svaret blev att det fick man, men han rekommenderade att man hade den i Sverige för det var lättare att få med sig en producent för det var mer ekonomiskt att spela in och så om det var beläget i Sverige. Ehmmmm...jag trodde det här bara var att testa på hur det är att skriva manus och så, inte att vi skulle få dom i produktion sen!! Men men, man vet ju aldrig, det kanske ingår...asså att man får lära sig hur man skriver för att sedan kunna få det i produktion. Aja, inget mig emot. Nu måste jag ju dock sätta mig ner och fundera rejält så jag kommer på tre olika idéer som jag kan lägga fram. PUH!

Efter jobbet sen blir det en sväng till Elgiganten för att kolla efter en ny dator till Ia samt se om de har någon bra kamera till mig. Något köp blir dock inte av, det är mest bara för att kolla in vad som finns.

Åh, nu åter till jobbet...för sista gången :'(
Goodnight and Goodbye

Break the record

Nästan direkt jag kom till jobbet gick jag in på Reals hemsida. Uppladdningen inför söndagens match mot Barcelona har börjat! Till min glädje är Higuain i full gång med träningen och kanske kanske kan jag hoppas på minst ett inhopp på söndag. Till min glädje såg jag också att matchen visas på TV4Sport. GULD! Eftersom den börjar vid tio så får jag säker titta också för jag tror mamma då har gått och sussat sött eftersom hon ska jobba på måndag. Lite meant to be att de spelar så sent söndagen efter att jag slutat. Nästan som om de väntade på att jag skulle sluta så jag kunde kolla. Ååååhh <3

Lite tråkigt är ju dock att min kära Ramos är skadad. Jag hoppas det hela inte leder till en operation. Just nu verkade det som att det inte skulle behöva bli så, men förut skrev dom att det kunde bli möjligt. Plutte. Jag som nyss fått tillbaka den andra efter skada...Puss på dom iaf. Och jag håller alla mina tummar att Ramos snart är frisk och tillbaka på planen.



Goodnight and Goodbye





It's a small world

Ja, det är det då ingen tvekan om! Världen är oj så liten ibland. Efter många om och men lyckades jag hitta killen på jobbet på facebook för att upptäcka en liten rolig sak. Han är tydligen kompis med Minas bror!! Haha, OMG! Sooooooo meant to be...ellerrrrrr? Jo det måste det ju bara vara! :DDD





Ser ni vad jag ser? NOTIS MÅR BÄTTRE IGEN!! :D Vet dock inte om han är helt återställd men det ser iaf ut som att jag kan lägga mina pengar på konseren 16 oktober samt en systemkamera! GULD!
Btw, är inte Max världens gulligaste? På bilderna här ovan äter han hallon och drar loss dom lite försiktigt från grenarna innan han tuggar i sig dom.. hihi <3

Goodnight and Goodbye

So much for freedom

Regndropparna på fönstret bildar nästan ett mönster. Det är ganska fint. Lite mysigt är det också att sitta inne vid skrivbordet och det är lite små ruggigt ute. Synd att jag har en massa att göra när jag kommer hem bara. Tända några ljus och se en film vore inte helt fel liksom. Myyyys.

Fy på mig för att jag trodde jag skulle vara ledig i två veckor med start på måndag. Fick ett mail nämligen från Oliver, en av lärarna på manuskursen, med den första uppgiften som det är deadline på den 24:e. Nice...eller? Trodde inte man fick några uppgifter förrens terminen började liksom. Aja, det är ju inte världens svåraste uppgift dock. Vi ska bara komma på tre idéer till vårt långfilmsmanus som vi ska skriva och sen skriva varje idé så säljande som möjligt. Sen när terminen väl startat kommer tydlige lärarna hjälpa oss välja ut vilken idé vi ska jobba med. Låter ju ganska så bra om jag får säga det själv. Börjar jag längta lite mer till kursstart nu eller? Oh Yes! Han Oliver verkar förresten minst liksa bra som Beatrice pratade om. Lite gulligt mail han skickade ;)

På fikat idag togs det återigen upp att jag skulle sluta på fredag. Den här gången var det han som gjorde det ;) Kära nån, nog har jag väl kanske hjälpt dom en del men klarar sig utan mig gör de väl! Haha, det låter nästan inte så. Lite paff blev jag dock när han gjorde sitt utlåtande då det lyckades slinka in en liten svordom. höhö. Gulliga är dom här på jobbet...FASIKEN vad jag kommer sakna dom!

Goodnight and Goodbye

Running Scared

Spring fram och tillbaka. Så vill jag nog sammanfatta min dag så här långt. Fick något att göra ganska tidigt och det har bara flytit på.. Skönt att känna att jag har något att göra :)

Vid lunch sen slängde jag i mig maten och åkte över en stund och träffade Mina. Vill inte skriva för mycket här för det kanske människan i fråga inte vill, men jag hoppas hon kryar på sig! Så sjukt läskigt och om hon inte kryar på sig.... låt oss bara hoppas hon kryar på sig och allt blir bra! :)

Vid fikat nu bjöds det på två tårtor. En till Axel, som jobbar sin sista dag idag, och en till mig som jobbar min sista dag på fredag. Trevligt. Eller ja, det var trevligt med tårta (trots att det var så mycket grädde på så jag kände mig aningen illamående efteråt) och inte att vi ska sluta. Sanna tyckte att jag kunde komma under hösten och jobba extra här, typ en gång i veckan eller så. Nog kommer jag ha fullt upp med skolan och Lösnummer, men nog skulle jag kunna komma hit då och då och jobba några timmar. Yes please! Då kanske min ångest över att sluta kan botas. Synd bara att Axel slutar för då spelar det ingen roll ju om jag fortsätter, han är ju borta ändå. Trevlig pöjk det där. Men men, de andra jobbar ju kvar och dom är inte helt fel dom heller ;)

Tror det får räcka så för idag, jag ska springa upp med ett ärende en trappa upp och sen är det snart dags att packa ihop och åka till gymmet. Väl hemma sen blir det god mat från mormor & morfar eftersom de har gäster. Mums! Får se om kära morbror Johan kommer över och fortsätter tjata på mig att ge honom min ösk tröja med autografer. Hmmm, han får nog lägga priset lite högre..värde och kostnad är två helt olika saker (Tack En Shopaholics Bekännelser för den visdomen!)vilket han inte tycks förstå. Eftersom den då verkar väldigt värdefull för honom och han vill ha de så mycket tycker jag alltså att jag kan ta lite mer betalt för den ;) höhö

Goodnight and Goodbye

The first day

Nu har jag väntat klart. Jag blev antagen. PUH! Min ena sida hoppar av förtjusning medans den andra sätter sig tillbaka och undrar hur fn det här ska gå. Äsch! Det är nog bara min eftermiddagshuvudvärk som spökar. Hela jag hoppar av förtjusning. Fasiken vad kul! Hoppas på några roliga kurskamrater i båda kurserna bara, men det ska nog inte vara något större problem. Lärarna tror jag kommer vara helt toppen också. I 3D har jag ju Charlie som jag ville ha från DMD och i Manus Oliver som Beatrice gav ett och annat lovord. Någon Agneta på Manusen också men hon ska nog också vara okej. IIIHHHH! Jag vill tillbaka till skolan nuuuuuu. Har börjat klura på min sommarkrönika också som ska in nästa tisdag. Jag är på gång nu! :D

Kanske ska packa ihop och dra till gymmet direkt nu när jag ändå är på sånt pepp humör...Hmmm, jag tror banne mig jag gör det!

Goodnight and Goodbye

Storm

Att vänta tar minuter. Minuter som annars kunde läggas på annat. Just nu väntar jag på besked om min manuskurs. Jag vill ju så gärna komma in och jag vill ju så gärna läsa den. En del av mig säger dock att nog är bra om jag inte kommer in. Hur ska jag orka 45hp. 37.5hp funkade utmärkt för det var två helt olika kurser, en där jag fick fördjupa mig i film och en mer praktiskt där teater och produktionen av denna stod i fokus. Om jag kommer in på manuskursen är det två ändå ganska lika kurser. Tänk om jag inte alls känner att det är min grej!? Den andra delen av mig säger att jag mer än något annat vill komma in för det är ju verkligen manus jag vill testa att hålla på med. Det spelar väl ingen roll att jag då läser två liknande kurser för det kommer med all säkerhet vara hur roligt som helst. Problem! Hur väljer man vilken sida som ska få ta över. Och om jag inte kommer in på manus, ska då verkligen läsa både Ljudteknik och Teater? GOSH! Att det ska vara så svårt att leva ibland. Egentligen har ju detta absolut ingen betydelse, om jag inte läser något av dessa kurser nu så har jag ju alltid resten av livet på mig att göra det...

Goodnight and Goodbye

So the boy says

Vi går mot ljusare tider. Eller ja, rent tekniskt sett går vi mor mörkare nu när hösten sakta närmar sig. Vad jag menar är att jag idag jobbar min sista måndag innan ledighet. Sista veckan med andra ord. Något jag absolut inte kommer sakna är att gå upp klockan 6 varje morgon. Min hjärna har vant sig lite vid det nu så det kommer nog bli konstigt sen när jag inte har något att gå upp till, men det ska nog gå det med ;)

Har inte fått tillfälle att blogga något i helgen så här följer en liten update. I fredags efter jobbet åkte jag över till Martina. Efter många om och men åkte vi sedan till Örebrokompaniet och köpte biljetter till Britney Spears (och SJÄLVKLART Joe Jonas) den 16 oktober. Kommer bli guld! Första gången för både mig och Martinis i Globen. Stort! Hoppas på nu att våra platser är riktigt bra så vi inte kommer ångra oss att vi inte tog den lite speciella cirkeln för lite extra antal money.
I fredags kom också Ia hem och i lördags gick hon och jag och såg Harry Potter. Måste säga att jag helt klart föredrar 3D, men den var helt okej ändå. Förhandsboka den kanske? Yesyesyes. Såg också att Bridesmaides går på studentbio till den 11:e, alltså på torsdag. 60 kronor alltså! Varför är inte alla studenter och varför är mina studentkompisar inte i Örebro? Cry. Hade varit så lyckat juuuu.

Näe, nu ska jag gå en trappa upp och fika.
Goodnight and Goodbye

A look before we go


(Bildkälla: Imdb)

Till Höger: Aidan som Kili i The Hobbit <3

Goodnight and Goodbye

The King



Kungen som inte kan sluta göra mål!! ;) (höhö, jag var bara tvungen att lägga upp den ;P)

Goodnight and Goodbye

Just a simple goodbye



Nu åker Canales tydligen till Valencia. Real har trimmat sina spelare och han fick tydligen inte plats i truppen så de valde att låta honom gå till Valencia till 2013. Tydligen ska Real kunna ta tillbaka honom om de känner att han behövs, men på det här sättet får han iaf lite speltid. En bra deal om du frågar mig. Hoppas dock jag får se honom spela i Real-tröjan någon gång, det har ju varit lite dåligt med det pga vissa kanaler...

Goodnight and Goodbye

Party is on fire

Hur avundsjuk är väl inte jag? Fick ett sms för ett tag sedan från Beatrice som satt på Arlanda för att åka till New York. Jag vill också!! :( Och när vi nu pratar om att åka bort så kan jag ge en liten update om Madrid. Euron blir dyrare så på bara ett par dagar har priserna på lägenheterna gått upp. Eller ja, själva priset har inte ökat, men vi kommer ju få betala mer då en krona är mer euro nu än för två dagar sedan. Hmmm. Kanske väntar lite och ser hur det ser ut sen, men samtidigt blir man ju lite orolig när man läser saker som "ett svart hål" i ekonomin. Bajsapa. Vi får se hur det fortsätter...

Igår kände jag mig hur duktig som helst! På gymmet körde jag först en halvtimme på crosstrainern och trots att jag var helt död så körde jag en halvtimme på löpbandet också. Kändes riktigt bra efteråt kan jag säga. Får se om jag kanske kör likadant nästa vecka, samtliga gånger. Får se när alla människor tar upp träningen efter sommaren igen, kanske inte går att göra båda om det är mycket männsikor där liksom :)

För övrigt fick jag en megarolig nyhet nyss. Joe ska tydligen ut och spela med Britney Spears. Detta betyder att han den 16 oktober landar i Sverige!! Vore ju lite guld att vara där så Martina; Jag skojar inte, JAG ÄR SÅ PÅ!! Hihihi. GULD. Hoppas bara på att Notis repar sig så jag bara behöver köpa en kamera så jag har råd. Haha, nä men jag får nog råd på något sett annars. Jag ser helt enkelt till att ha råd! ;D

Goodnight and Goodbye


Once you're in...

Ååhh, vilka fantastiska nyheter jag har till er!! Tro mig, det slår att Måns och Marie gjort slut! Det är nämligen så att Real har fölängt kontraktet med Ramos till 2016/2017 :DDD Dessutom fick Higuain lite speltid i förra matchen och verkar alltså nu sakta vara påväg tillbaka. Är det min vecka den här veckan eller vad?? Ååhhhhhh <3<3<3


Bildkälla

Goodnight and Goodbye

Mas que nada

Värmen är tryckande mina vänner!! Jag är glad så länge ingen ger mig något att göra så jag får sitta framför fläkten och slippa smälta bort. Luften står helt still här på kontoret och syre är det väl inte överflöd av. Något borde helt klart göras till nästa sommar!

Jag önskar verkligen jag kunde skriva något super kul som ska hända eller redan har hänt, men tyvärr är det lite svårt. Jobbet har varit precis som vanligt och när jag slutar ska jag åka och träna en stund. I tisdags var jag tvungen att avbryta träningen då jag fick ett skavsår av mina byxer på insidan av låret. AJ! Gör lite ont när jag går ibland, men jag tänkte iaf försöka mig på crosstrainern. Får se hur det blir med löpbandet, det var nämligen där skavsåret kom. Jag har dock andra byxor nu så det ska förhoppningsvis gå bra. Vi får se.

Jag gick in förut för att bara kolla tiderna till Harry Potter på lördag eftersom jag och min syster ska se den då, och till fasa upptäckte jag att den inte gick förrens klockan 18!! Vi som gjort upp så fina planer på att vi skulle gå cirka 15.30 och hinna med att åka ut till dataaffären vid universitet först. Ser inte ut som det blir så nu då. Jag som skulle gå till Telia och klaga lite också. Hmmmm. Aja, det får väl lösa sig ändå :)

Goodnight and Goodbye

Don't break me my baby

Nu har jag hittat en ny hottie. Eller ny och ny. Jag "upptäckte" honom för något år sedan då han dök upp i mitt liv som vampyren Mitchell i serien Being Human (på tal om den, när tänker sig SVT att visa oss andra säsongen??). Sen dök han upp som Dante Gabriel Rossetti i Desperate Romantics, men då var han så konstig så då gick det inte riktigt att falla för honom ;) Nu hållar han på för fullt att spela in The Hobbit-filmerna där han spelar dvärgen Kili. Längtar jag sjukt mycket till den kommer eller? Jag längtade redan super mycket, och nu längtar jag ännu mer!! Varför jag kommit fram till att jag gillar honom så mycket nu vet jag inte, det liksom bara kom till mig här en dag när jag gick runt på kontoret.. höhö





Just det, nämnde jag att han fyller år 19 juni? Det vill säga en dag före mig. Hur gulligt var inte det då? Suuuuuper gulligt! Och just det, ni som inte redan vet kanske vill ha ett namn på honom? Aidan Turner <3

Goodnight and Goodbye

Om man väntar på något gott...

...väntar man aldrig för länge. Min väntan varade i tre år. Jag fick just se nyheten som fick mitt hjärta att stanna till. Det kanske är jätte sent av mig att se den nyheten, men jag föddes sen så det är ju inget konstigt med det ;) Nyheten jag pratar om är kanske inte så svår att lista ut. Måns och Marie har gjort slut!! Tråkigt tycker kanske många, äntligen tycker som sagt jag. Visst var de lite söta ihop, men det kändes aldrig riktigt bra. Har ju aldrig riktigt gillar Marie. Nu behöver jag alltså inte gå och ha det i tankarna längre.

Förutsatt att detta nu stämmer!! Det lät väldigt sant i alla fall...



Goodnight and Goodbye

Oooopppssssssss

Ibland blir jag lite less. Jag mailade ett företag om lägenhet i Madrid (kan förövrigt meddela att det finns sjukt fina lägenheter till otroligt bra priser hos det företaget!!) och fick svar nu. Min rubrik, i ärenderaden, var "Apartment in Madrid" och jag skrev klart och tydligt i mailet att jag och min kompis planerade att åka till Madrid nästa sommar. I svaret jag fick tillbaka skrev han svar på alla mina frågor (och det blev genast ännu bättre än det braiga det redan var!!), men fortsatte och ville hjälpa mig hitta rätt lägenhet för oss. Jag skulle bara maila till honom exakt vad vi letade efter så skulle han hitta rätt lägenhet för oss. Enda grejen här var att han skrev att jag skulle skriva vad vi ville ha i vår lägenhet i Barcelona! Haha, men hallå!? Jag skrev ju att vi skulle till Madrid!! Knäppt. Och ja, jag vet att det fanns lägenheter i Madrid hos det här företaget för det fanns i typ fem städer i Spanien. Hmmm

Goodnight and Goodbye

Something wrong

Jag vill inte hacka ner på någon nyhetssida eller så, men det är en sak på en utav dessa sidor som jag stör mig lite på. Denna sida är jätte bra på att uppdatera om saker som hänt och så, bland annat har de hela tiden uppdateringar om vad som händer Breivik och allt annat runt det som hände i Norge. Det jag stör mig på är att det på vänster sida om man kollar på nöjessidorna finns test som heter "Strandkropparna - kan du alla?" och liknande. Vad är det för något liksom? Vem sitter och har koll på alla kändisars strandkroppar? Är jag helt ute och cyklar om jag tror det inte finns särskilt många därute i vårt avlånga land som faktiskt sitter och lär sig detta? Varför läggar man tid på det liksom? Om det nu är någon som känner sig träffad och faktiskt kan detta så ber jag om ursäkt, men jag tvivlar att det är många. Hur passar liksom detta in på en nyhetssida? Det är kanske det jag tycker är mest skumt...

Goodnight and Goodbye

Gonna make you notice



Nog har jag hört dessa låtar förut och tyckt de varit helt okej. Nu när det har stått om dom en del i tidningar så har jag uppmärksammat dom. Inte kanske alla låtar för jag har inte haft tid att lyssna igenom allt, mycket på grund av att jag är kär i Sex on fire och Use Somebody. Jag föll för dom redan när Olle sjöng dom i Idol, men har som sagt inte helt och fullt fastnat, förrens nu! Så sjukt bra och om jag visste hur man kunde sätta repeat på två låtar hade jag så gjort det!!

Kings of Leon - Sex on Fire

Kings of Leon . Use Somebody

Goodnight and Goodbye

Like rain in summer

Det var en trött Emma som nästan inte kom upp ur sängen imorse. Jag vaknade tjugo över fem och tände lampan för att sakta vakna upp. Det hjälpte inte. När klockan ringde klockan sex hade jag ändå hunnit somna om och det var som ett slag i huvudet att behöva öppna ögonen för att stänga av klockan. I några sekunder låg jag och funderade på om jag kanske skulle ta en rejäl sovmorgon och skita i jobbet idag, men den förnuftiga delen av mig gav mig själv en spark i baken så det var bara att kliva upp. Jag får tänka så här: Med idag är det bara åtta dagar kvar tills det är sovmorgon i två veckor!! Yeay!

Såg ni förresten Allsången igår? Höll på att dö av sorg när jag insåg att Anton faktiskt inte skulle dyka upp.Men men, samtalet som kom fick väl duga, det var ju lite mysigt. Annars höll jag på att sätta i halsen när Dorsin kom med sitt gäng från Grotesco och sjung "Bögarnas fel" mitt under Pride. Dock verkade det ju som att de som är gay inte tog så illa vid sig så då ät det väl okej antar jag. Det var ju ett ganska roligt nummer, jag bara inte visste om det faktiskt var okej att tycka det! HaHa, sköj är det där pogrammet allt ;)



Goodnight and Goodbye

You're the sun that keeps me warm in the cold night

Var det någon speciell dag igår? Det var nästan helt dött på gymmet!! Det var typ jag och max fem till plus killen som jobbar där som skurade golven. Sen när jag skulle åka till McDonalds efter träningen (jag vet, jag vet, vad är det för mening att träna om man ändå åker raka vägen till McDonalds? MEN det var ju för mina älskade super fina glaaaaaaas!!) och där var det förvånansvärt mycket folk från vad det har varit förut. Skumt! Får se hur mycket människor det är på gymmet idag då...
Att det var så folktomt gjorde mig dock inte särskilt mycket, tvärtom! Jag körde en halvtimme på crosstrainern och räknade ut att det tar lika mycket som om jag kör en halvtimme på löpbandet PLUS en kvart på crosstrainern. Var påväg upp på löpbandet också men min kurrande mage satte sig på tvären. Idag hinner jag inte heller göra båda grejerna för jag måste hem och mocka och fixa i stallet innan mina favorit pojkar just nu, Måns och Anton, drar igång sommarens bästa program - Allsången. Men men, lite på gymmet ska jag nog hinna med ändå :)

Han jag kallar chefchefen som sitter i samma rum som jag kom tillbaka idag. Tänkte direkt att nu kan jag inte sitta ute och göra en massa skit på internet eftersom han säkert kommer hålla koll på mig. När jag tänkte ett steg till sen kom jag på att han ju inte alls kan säga något.. Jag har ju baske mig inget bättre för mig! Plus att jag faktiskt har sagt till att jag inte har något att göra och flera gånger frågat efter arbetsuppgifter. Slutsats; Jag får vara ute på internet hur mycket jag vill tills någon ger mig något bättre att göra. Verkar dock som att jag inte behövde oroa mig för han är inte här. Hans grejer är här, men han gick någonstans och har varit borta ett tag. Det kan ju vara skönt så jag får pusta ut lite, men samtidigt är det ju jobbigt för jag skulle kunna ha musik på men jag vill ju inte ha det när han kommer tillbaka. Bajsapa! Livet är hårt.  

Goodnight and Goodbye

Forever from now on

Hej och God Morgon!

Tillbaka till jobbet, men helst av allt hade jag nog gärna legat kvar i sängen några timmar extra. Vaknade inatt och kollade på klockan som fick till följd att mina böcker rasade och slog sönder mitt vattenglas så jag hade glas och vatten på golvet intill sängen. Inte så mys. Hade världens problem att somna sen efter det också. Nä usch! Mer sömn åt folket! Ska åka och träna idag också, men jag vet i sjutton vart jag ska hämta krafter till det ifrån. Aja, en halvtimme på löpbandet ska jag väl orka iaf..eller kanske bara crosstrainern och jag bara lägger på några minuter? Det tar ju liksom mer. ÅH vad svårt det ska vara att leva ibland.

Skickade iväg ett mail till en av de som jobbar på administrationen. Tycker det är riktigt dåligt att det inte kommer upp några scheman eller någon tid om när jag får göra min uppsamlingstenta. Jag vill ju liksom ha den gjord så jag slipper tänka på den i höst. Och vad gäller schema så måste jag ju kolla så inte min 3D-kurs krockar med Ljudtekniken. Bajsapa. Mycket att kolla upp, och skolan börjar ju för sjutton om FYRA veckor!! Åh nej. Nu kom jag på en grej till. Måste man inte fylla i något papper från csn också? Tror jag fick ett hemskickat i våras eftersom jag kryssade i förra hösten att jag skulle läsa ett program och att det varade i si och så många terminer. Måste ju ha pengar liksom! 

Nu ska jag sova mig igenom kommande timme innan lunch!
Goodnight and Goodbye 



RSS 2.0