Let me love you like a psycko

Nu på eftermiddagen måste jag säga att jag känner mig mycket bättre. Har startat musiken igen och det är helt sjukt vad man kan sakna den bara på ett par dagar!! Jag vill aldrig någonsinn vara ifrån den igen..med det sagt bestämmer jag härmed att jag aldrig mer ska vara sjuk! Done :)

Fick ett litet mail från Emma på Lösnummer förut. Biljetter till en konsert med två Eurovision människor från Island. Inga dåliga Eurovision människor från Island heller, nämligen killen från Euroband (gruppen som sjöng "This is my life") och Yohanna (som sjöng "Is it true"). Konserten var imorgon redan så jag var tvungen att säga nej. En ska kan jag säga iaf, om jag inte nyss varit sjuk, om jag inte haft lektion då, om jag inte hade skola dagen efter och om jag hade kunnat ta bilen bara huxflux så hade jag hoppat upp och ner av glädje och helt klart åkt. suck. Så typiskt att det skulle vara just imorgon juuuu :( Aja, sånt är livet antar jag...

...När vi nu ändå är inne på Eurovision spåret så kan vi ju köra lite på vad som händer i den världen. Saades nummer kommer tydligen ändras en aning. Alla hans dansare utom en har fått kicken!! Låter som en dålig idé, men det behövdes. Anledningen är att i Melodifestivalen hade han sju dansare plus en inspelad kör, vilket är förbjudet i ESC. Man får vara sex personer på scenen och det är inte tillåtet att ha inspelad kör. Därför behövde han dansare som kan sjunga också. Några som är aktuella för uppdraget just nu är Fernando Fuentes (skrev bland annat Christian Walz bidrag i årets tävling) och Alvaro Estrella (har tydligen jobbat mycket med Darin och själv såg jag honom på Måns konsert när han var här...). Lite ändringar i själva numret måste också göras eftersom scenen ser annorlunda ut. Förhoppningsvis är glaset kvar!! Men jag lite helt och fullt på Saade, jag tror han kan det här. Det har aldrig kännts så trygt förut faktiskt :) "Team Saade" skriver dom hela tiden när de skriver om vad som händer inför ESC. suck. Vad skulle man väl inte göra för att få ingå där... ;)

Goodnight and Goodbye

Love left to loose

Hej Alla!

Jag vill bara börja med att berätta att det här inlägget kommer vara jätte tråkigt. OCH att anledningen till att jag denna gång varit frånvarande från bloggen är för jag har varit, eller är, sjuk. Det är verkligen det hemskaste som finns att vara sjuk! Låg hela söndagen och bara spydde tills jag blev helt utmattad. Kunde inte gå från toaletten till sängen äns för jag inte fått i mig något. Igår mådde jag lite bättre. Vilade och åt lite grann gjorde jag men mådde fortfarande inte super. Idag fick jag vara hemma så jag äta. Ja, det låter lite konstigt, men jag måste tydligen äta för att kunna må bättre. Inte det lättaste dock när precis allt känns jätte äckligt.
Drömde jätte äckliga drömmar inatt också. Fy, jag hoppas verkligen jag mår bättre snart! En dusch vore inte helt fel heller...blääääääääääää

Goodnight and Goodbye

Poem to a horse

Tjenaaaaaaaaaaaa

Eftersom vi är lite efter har jag under dagen varit hos mina kära morföräldrar och ätit våfflor. Mums. Första året jag stod för gräddningen också och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Lite ofrasiga i början, men det var inte så farligt :)

Nu sitter jag och försöker plugga en smula. Går sådär. Har typ kommit fram till att Tangon har varit viktig för den argentinska filmen. Vet dock inte om det kan räknas som realism i filmerna. eeeeehhhhhhh, nja vi får se. Fortsätta leta lite kanske, har ju morgondagen på mig också. Om jag inte hittar nått får jag sätta allt mitt hopp på Katrina :)

Nu ska jag nog gå ner till stallet och bada min söta häst. Plutten, han kommer frysa jätte mycket ju :( Men men, har chefen (även kallad min syster Ia :P) sagt att det behövs så är det bara att pallra sig ner och göra det :)

Goodnight and Godbye

When I'm not enough to make you stay

Tjenaaaaaaaaaaaaa

Tänkte bara titta in och berätta att mötet med studievägledaren gick smärtfritt. Fick lite mer info och vet lite mer om hur jag ska välja till hösten, mitt val är nere till två olika mölligheter. Har mailat Åsa också om manuskursen. Blir nog bra det där... kan iaf säga att det kommer bli något praktiskt om hur man gör film :)
Annars idag har jag kollat på två av mina nyinköpta filmer. Brabrabra var dom kan jag säga. The Back-Up Plan och Killers belv det om någon nu inte är telepatisk och fattade direkt att det var dom två ;) höhö

Sitter just nu och kollar in när Spanien spelar. Glad är jag för att Villa finns, två mål har han fått in. Och ja, känns sjukt bra att få se en av mina killar igen. Ramos gjorde till och med nästan ett mål :) Puss på honom <3Braiga pojkar :)Varför har inte jag den här tidningen??

Goodnight and Goodbye

I know I'm gonna fall down

Torsdag igen. Skolan har besökts för föreläsning och film. Helt sjukt konstigt egentligen att en film som är två timmar kan kännas längre än en som är tre timmar. Måste ha med kvaliten att göra. Yes, så säger vi att det är :) Helt ärligt så längtar jag till en Hollywood rulle nästan varje gång vi sett en film i skolan. Tror jag får ta mig en stund i helgen och se en av de nya filmerna jag köpt. Om jag hinner. Beatrice pratade om att hon ville shoppa och undra om jag ville hänga på och Katrina skulle ta hål i öronen och tyckte jag också skulle göra det. Haha, eh ja det kommer jag ju våga. Fega Emma liksom ;) ..nä men vi får seeeeee.

Imorgon är det möte med Gunn. Hoppas verkligen jag får ordning på det här med pluggandet nu. Är sjukt nervös att hon ska säga att jag borde ta ett år och göra något annat innan jag gick tillbaka till studierna. Det tänker jag nämligen inte göra! Om jag så måste läsa en kurs med tusen salstentor så skriver jag hellre om alla än tar ett år ledigt. HEMSKA TANKE!! ..hoppas hon hittar något praktiskt. Vore väldigt skönt. Om jag inte måste läsa om något..men nä det ska jag nog inte behöva. Jag har ju liksom fått ihop tillräckligt med poäng för att fortsätta som vanligt. GOSH! aja...jag berättar hur det gick imorgon helt enkelt :)
Blir lite plugg med Katrina också. Måste ju komma framåt med hemtentan. Vi började nyss, men den ska ändå snart in. Snabba ryck här.

Sist, men inte minst, kan jag meddela att jag har kommit på vad jag vill skriva om till B-uppsatsen. Musik!! Eller alltså, musik i film. Funderade lite på det till C-uppsatsen, men kom fram till att det kanske är bättre på B. Hoppas den idén går hem hos läraren bara...tror det är Åsa som har den och då ska det nog gå hem ;)

Goodnight and Goodbye


There's a me no one knows

En liten uppdatering på min vecka so far kommer här. Upptagna tjejen har ni här ;)

Måndag: Gick upp ganska tidigt och gick ner till stallet när mamma åkte till jobbet. Duktig som jag var så hann jag med hela stallet innan jag var tvungen att skynda mig hem. Efter lite dusch och sånt åkte jag in till Mina och vi fortsatte till Marieberg där lunchen väntade. Det hanns med lite bokköp också kan jag säga...Engelska versionen av Brisingr och en penna för sammanlagt 50:- bidde det och jag var nöjd :) Möte på Lösnummer blev det till sist. Trevligt som vanligt, inget extra att säga. Detta var också dagen då mitt hjärta skrek att jag är dum som försöker förneka det. Snart är det ändå slut och då kommer det brista...

Tisdag: Skolan fick bli dagens ställe att vara på. Först en föreläsning om..ja, jag fattade inte riktigt om allt handlade om Japan eller om det bara var en del. Aja, på eftermiddagen blev det en tre timmar lång japansk film från 1954. Man såg var randen där perukerna började gick och de behövde bara nudda lite löst med svärden för att människorna skulle dö. Haha, gamla filmer är ju för gulliga ;)
Efter det åkte jag hem till Mina där det blev spanskaläxa och mat. Tänker inte ens nämna något om vad hon lagade för det blev bara...konstigt. Haha, det var inte ett dugg roligt, men Mina skrattade och kom på nya saker på samma ämne tusen år efter. GOSH! Haha, ja...det är bara att skratta. Spanska sen. Trevligt som vanligt det med. Tror vi var full grupp för första gången! Nice...

Onsdag: SOVMORGON!! Så sjukt skönt vill jag lova. Aja, efter lunch åkte jag in till skolan och eftermiddagen ägnades åt att försöka hitta något om filmen i Argentina. Särskilt lyckat blev det inte..Bibliotekarien blev helt förvirrad när vi dök upp med två böcker och Index inte stämde. Haha, ja så kan det gå. Vi hittade lite på internet sen iaf och jag ska nu försöka få fram lite mer till presentationen imorgon.
Mitt i allt letande tog jag en paus och spelade in nyheter till Radio Campus. Lite nervöst var det allt, men killarna som skötte det var super trevliga. Gick bra och snabbt. Vet dock inte hur det låter, men jag hoppas det blir bra. Fick tummen upp iaf ;D
På kvällen blev det i vanlig ordning Scenisk Produktion. Och precis som vanligt var det helt super roligt!! Affisch gjordes det idag och vi fick veta att vi ställer ut om två veckor!! AAAAAAAAHHHH.......och sen är det slut :( lite sorgligt, men men. Inte lika mycket att göra då iaf, för att se det positiva. hehe.

Har äntligen fått mail från Gunn (studievägledaren) också och vi ska träffas på fredag. Hon tyckte det var bäst så så skulle vi kolla på olika vägar...ja, vi får se hur det slutar. Hoppas det slutar bra bara. Men det ska det väl? Positivt tänkande var det ju.. ;)
Om någon har funderat på min kompis i Japan så kan jag säga att det är lugnt. Hon skickade ett meddelande och berättade att hon är i Tokyo som inte är lika utsatt. PUH. Lite orolig som jag var... är dock lättad nu :)

Har lite mer på hjärtat, men det här inlägget blev helt skumt så jag väntar lite på det ;) Vet inte om det här inlägget ens är läsligt!! Haha, aja...

Goodnight and Goodbye

You've got that smile only heaven can make

Förlåt jätte mycket för min frånvaro. Vissa dagar hinner jag bara inte sätta mig ner och blogga och ibland vet jag bara inte vad jag ska skriva. Men idag kände jag för att köra ett inlägg. Hoppas på att jag levererar lite bättre de närmaste dagarna också :)

Torsdagen bjöd på bio med Mina och Martina. Filmen, The Adjustment Bureau, var riktigt riktigt bra. Ett solklart köp när den kommer ut på DVD vill jag lova ;) Trevlig matstund med Martina på Marieberg innan bion också. Me like :)
Fredagen sen bjöd återigen på tenta. Kul att jag kände att jag nog skulle kunna fixa det och så byter dom typen av frågor igen. Inte okej! Kommer jag någonsin klara den tentan liksom? Har iaf mailat studievägledaren och hoppas jag får träffa henne. Behöver lite hjälp med valet inför hösten och så också. Jag vill ju verkligen läsa Manus, men den är ju på 30 poäng och vi som läser Film har förtur till två kurser, som jag också väldigt gärna vill läsa!!, och de tillsammans är också 30 poäng. Åsa pratade om på Örebrodagarna förra året att man kunde läsa alla om man ville, men man får ju liksom bara läsa 45 poäng per termin. Är helt mosigt i min hjärna och jag har noll koll på hur jag ska göra. Hjälp behöves alltså!
Sen mailade jag min lärare om filmen vi såg i torsdags och förklarade att jag var tvungen att gå för jag inte klarade av den. Svaret blev typ att jag kanske inte skulle läsa film om jag inte klarade av för mycket våld i filmer, eftersom det förekommer i typ alla filmer idag. Eh, tack? Jag klarar ju av lite våld, men när människorna sätter kniven i en människa om och om igen och när människan i fråga ändå inte dör, vrider nacken av honom så tror jag inte jag var den enda som inte klarade av det. Jag älskar ju till exempel Fantasy filmer och där är ju våld obligatoriskt. Det är ju liksom skillnad på våld och våld. Apa på henne!! Vill ha tillbaka Åsa! ...aja, skulle iaf få låna filmen och se klart den. Hoppas jag slipper skriva något på den bara, men det gör jag nog inte. Skulle inte ha mailat. Varför ska man vara så ärlig för?? Bläääääää

Aja, lite roligare grejer nu då. På onsdag ska jag läsa in nyheter som ska spelas på Radio Campus. Lite nervöst, men ändå roligt :)
OCH, nästa bio tillfälle inbokat. Ska bara se om det funkar för Minis också. "I am number four" står på listan och den här gången hänger Agnes också på :D:D:D

Ha det bäst!
Goodnight and Goodbye

Like no one else

Nya Idoljuryn...Jag saknar redan Andreas!! :(

Men jag antar att man aldrig ska säga aldrig..Dom blir säkert jätte bra. Anders och Laila är ju fortfarande kvar och kan ge lite guldkant på det hela..

Goodnight and Goodbye

They say you know when you know

Onsdag. När mamma kom in och sa att det var dags att gå upp fanns det bara en sak i hjärnan: somna om. Kunde verkligen inte hitta motivationen till att dra av mig täcket, sätta fötterna på golvet och resa mig. Att vi hade det kallt som attans hela natten gjorde inte saken direkt bättre.. Hoppas på bättre sömn inatt.

Trots att jag inte är någon hästtjej måste jag medge att det är lite skönt att gå ner till stallet helt själv och mocka. Mp3 i öronen och gå runt i sin egna lilla värld. Känns väldigt Emma.
Förutom min stund i stallet har jag lyckats laga lite lunch, blev ätbart iaf ;) Hoppas mamma också tycker det när hon kommer hem och ska äta det...
Ta in ved, skriva ut det jag har skrivit inför tentan och göra sig klar för att åka in och ha lektion står närmast på schemat. Idag ska jag bara komma ihåg att inte ta mig smink och så...åker ändå av sen så ;)När jag gick där i stallet kom jag på att jag saknar grabbarna i JB. Vill höra lite nytt nu. Joe ska ju släppa eget och Nick..skulle inte han också göra något mer själv? Ja, och Kevin har ju sitt med familj och allt. Men jag vill att de ska göra något tillsammans igen som vi får lyssna på...och gärna komma tillbaka till Sverige. 2008 var ett bra år på många sätt, ett av de sätten är just JB. <3

I watch the rain fall clean from the heavens
As the skies part open I search for a sign
But I don't mind if you don't mind

Collecting dust in lines on the pavement
In this sweet surrender
Running out of time
But I don't mind if you don't mind

Kom på förut att en tjej jag lärde känna i Madrid kommer från Japan. Jag har ingen aning alls om hon har varit i Japan under allt som hänt. Skrev till henne på facebook men har inte fått svar än.. lite orolig blir man :(

Goodnight and Goodbye

This is the last song of my heart

Gick in på Andreas blogg och blev ledsen. När jag och Mina träffade honom pratade han om att han inte visste om han skulle fortsätta i Idol eller inte, men nu är det alltså bestämt att han inte gör det. Tråkigt tycker jag. Blir inte samma sak utan honom och Peter...

Så här skriver han på sin blogg:

"Jag har bestämt mig för att min tid i IDOL är över. Det är ett enormt tufft beslut men jag känner att det mål som jag, Anders, Laila och Peter satte upp för oss själva att ta programmet till en helt ny nivå är uppfyllt. Mitt beslut handlar bara om bristen på tid och det hektiska liv jag lever mellan två länder som i längden inte är hållbart.

IDOL har för mig varit en treårig kärleksaffär med svenska folket både genom TV mediet och ute på Sveriges arenor. Min medverkan och drivkraft bakom mitt engagemang i IDOL har handlat om att ge Sveriges musikanter en möjlighet att förverkliga sina drömmar. Samma dröm som jag själv en gång bar på.
Nu tänker jag gå tillbaka till mitt låtskrivande och alla andra projekt som står för dörren i USA som kräver min fulla uppmärksamhet.
Jag önskar TV4, produktionen och juryn lycka till med IDOL 2011"snyft snyft...

...there's no sound when you're gone

Tjenaaaaaaaaa!

*hosthost* Ja, jag kan nu ge glädjebeskedet att jag har släppt taget. Man kan liksom inte gå runt som värsta tönten och gilla en kille man aldrig i världshistorien skulle gå fram till och...ja ni vet. Så nu har jag lagt det kapitlet bakom mig. Var relativt lätt vilket betyder att jag inte kan ha gillat honom super mycket. All in my head. Nu vet ni det ;)

Idag fortsätter jag på mitt pluggande. Lovade mamma att städa köket också de närmaste dagarna och jag tror jag hoppar på det idag. Imorgon blir det ju till och göra hela stallet! Ikväll blire spanska :) Vi hade visst lite läxa, men den har jag inte gjort. Det är ju inte jätte viktigt att göra den, vilket till och med läraren sagt, men vi får se om jag hinner med den också :)

Nä, jag har banne mig inget roligare att berätta ;)
Goodnight and Goodbye

I'm stuck on the ground

Tjenaaaaaaaaaa!

Nu har det löst sig i tröjtävlingen. Killen som är ansvarig för tävlingen skickade ett meddelande på facebook att jag hade helt rätt och att det var jag som hade vunnit. Han skulle försöka lösa det så något får jag nog. Hoppas på tröjan som de sa, eller något bättre!! :D höhö

Men vad har hänt mig idag då, förutom tröjgrejsen? Ja det kan man fråga sig, men inte behöver ni sitta och undra länge, för svaret kommer här. Plugg. Yes, jag har pluggat, eller försökt iaf. Kommit lite framåt och känner att jag nog borde lära mig snart eftersom jag har hållt på med just det här ett tag nu ;)
Visade Saades nummer för morfar också. Haha, han satt bara och vänta på glaset, resten tyckte han inte var särskilt märkvärdigt ;D
Fick min Danny skiva också. Signerad med guldpenna :D Sååå fin <3

Blev inget Lösnummer möte. Kändes lite onödigt att åka in bara för det när jag har en bit att åka liksom. Lite tråkigt eftersom ämnet lät väldigt roligt..men men, sånt är livet ibland.

Eftersom Barcelona spelade lika i sin match igår ligger Real nu bara 5 poäng efter. Som dom skrev på fotbollskanalen: "Guldstriden lever i Spanien". Låter just Guld i mina öron :D

Goodnight and Goodbye


Drops of pain hit the ground

Näe va arg jag blir. Tröjtävlingen på facebokk är slut och den som hade flest likes på finaldagen skulle ju ha vunnit. Nu vann en kille vid namn Didde eftersom han samlat ihop över 40 likes. Kul för honom, MEN JAG HADE ÖVER 50 LIKES!! Rättvist? Någonting måste ha gott fel när de skulle kolla vem som vann, typ att de inte gick till början av tävlingen. Dålig stil liksom :(

Hmm, känns ju inte taggat att plugga nu..men måste man så måste man
Goodnight and Goodbye

Get back up again

Tjenaaaaaaaaaaaaa!

Eftersom Mellon nu är över var jag tvungen att byta header igen, gå tillbaka till någorlunda som det var innan. Bytte också "bakgrunden", men har inte bestämt mig helt för vilken bild jag ska ha. Därför får ni nu vara med och bestämma!! Kör den här nu ett litet tag och byter om några dagar så ni får se den med och sen får ni helt enkelt säga vilken ni gillade bäst :)

Funderar lite på när vinnaren i tröjtävlingen avslöjas. Eller ja, det var jag som hade flest likes igår som man skulle ha för att vinna, men jag har inte hört något från dom. Hmmm, hoppas det kommer snart iaf :(

Goodnight and Goodbye

I en annan del av världen

Så, då var det färdigt kollat på Härskarringen filmerna. Bästaste i världen kanske :D Ah, jag tycker det och bara äääälskar dom iaf.

Såg det här klippet och...log :)
btw, ser min header skum ut? För när jag kollar med Internet Explorer tycker jag den ser helt sjuk ut!! Samtidigt så ser den helt sjuk ut i min webbläsare om den ser bra ut via Internet Explorer..ja, så ser den skum ut eller? Kan ju vara bra att veta liksom ;)

Goodnight and Goodbye

It's kinda funny

OJ OJ OJ

En Emma här som är glad vill jag lova!! ÄNTLIGEN SVERIGE! Äntligen röstade svenska folket som jag ville. Jag hjälpte till och med till och skickade iväg några röster. PUH. Vad svettigt det blev där ett tag. MEN Saade vann och jag är banne mig en av de lyckligaste i världen just nu :D

MEN, jag gick just in på ESC hemsidan och läste lite av kommentarerna människor från hela världen har skrivit. De flesta säger att de älskar Eric och han lugnt kommer vinna hela kalaset i Tyskland. En person skrev att han till och med var bättre än Blue. Eftersom jag har har varit sämst på att hålla koll på bidragen i ESC i år så var jag ju tvungen att lyssna igenom deras låt. Hmm, skulle nog inte gjort det. Jag ÄLSKAR Eric och hans låt, verkligen. Men den här låten slår mycket! Kan vara en av de bästa dom gjort och jag är ändå ett stort fan...gåshud <3

Goodnight and Goodbye


Fight


I'm like, Forget You

Tjenaaaaaaaaaa!!

Tenta imorse. Hade fyra frågor från pappret vi fick som jag kunde lite bättre än de andra två och så var det just de fyra frågorna hon sparade! YES! Inte svårt vilka av de sex frågorna jag skulle svara på då ;) Men sen får vi se. Måste ju ha x-antal poäng på varje fråga för att få godkänt också. Men men, jag har gjort det jag kunnat så vi får se hur det går :)

Piltshowen igår var a m a z i n g. Lukas, trollkarlen, var med den här gången också med ännu bättre trick. Bland annat skulle han ha på sig en tvångströja, vara i en säck med hänglås samt täppa för lufvägar och ögon och sen ta sig ut. Efter bara ett litet tag fick medhjälparen sringa fram och ta ut honom. Först trodde alla att det skulla va så, men det visade sig att killen var klaustrofobisk och gripits av panik! Istället för att bryta gick han på den igen...OJ vad hjärtat klappade och jag var nervös. MEN han klarade det och det slutade lyckligt :)
Killarna i Karro IF var helt grymma också. Tjejerna i lokalen blev helt galna!! De kom nämligen ut i bara kalsonger och...ja, tror det räcker att säga att tjejerna blev just helt galna! ;D
Längtade man tillbaka till bästa skolan eller? Svar ja. <3

Ingen bio blev det heller eftersom Mina var dubbelbokad. Istället började jag och mormor vår Härskarringen helg. Första filmen avklarade, två kvar (y) Bästa filmerna ever eller? Tror banne mig det! Vore guld att få sig en pratstund med Peter Jackson och få alla smaskiga detaljer om inspelningarna. Och ja, min förelskelse i Legolas lever fortfarande, men eftersom jag blivit äldre med åren så tror jag banne mig jag är lite kär i Aragorn också! Har den mannen några fel liksom? Man kan ju undra ;)

Nu tror jag var och varannan av er som läser detta funderar över var min åsikt om morgondagens final är. Typiskt mig att skriva ett helt inlägg om det liksom. MEN jag tror ni alla vet var jag står så jag behöver ju inte skriva så mycket om det liksom. SAADE TILL TYSKLAND, pleeeeeaaaaaase!!<3

JUST DET!! Såg ni "101 sätt att åka ur en gameshow"??? Devin vann ju banne mig! Rolig kille asså :D

Goodnight and Goodbye

Spring för livet

Ja, då har det blivit dags att säga min mening om Sara Varga. Hon får dock inte hela inlägget för sig själv eftersom jag inte har övermycket att säga. MEN, jag tror som jag sagt tidigare att hon mycket väl kan göra en Ugglas och sluta på en andra plats. Svenska folket verkar ha förälskat sig lite i henne. Personligen tror jag inte hon har en chans i ESC, och det för jag tror hon blir alldeles för nevös och det har blivit bevisat mer än en gång att nervositeten kan försöra hela bidraget i ESC. Sen pratade Mina om att låten skulle förstöras om den översattes till engelska, och det håller jag helt med om. Alternativet är då att hon sjunger den på svenska, men eftersom jag inte tycker hon får ut budsakpet mer än genom texten så skulle Europa inte fatta vad den handlade om. Så, trevligt att hon är i final (hade dock mycket hellre sett Love Generation stå där eftersom jag tycker de förtjänade platsen mer...) och hon kan komma högt, men jag tror det bara blir pannkaka om hon skickas till Tyskland.

Så, nu var det klart. Nu till lite andra grejsor. Jag låg på en så stadig ledning i tröjtävling, men sen går en hemsida ut och gör mer reklam för tävlingen och att man ska gå in och tävla. SÅ nu har det kommit flera som vill vara med och en som har skrapat ihop 36 likes på 21 timmar. Det tycker jag var ganska bra gjort, och det skulle inte förvåna mig om han lyckas skrapa ihop en massa till så han går om mig innan lördag :'( Hmm. Sen har de börjat en auktion på Mellos hemsida om en läderjacka med allas autografer. Tror det kan bli ganska dyrt, men det är nog bäst att slänga in ett bud om jag nu ändå inte vinner tröjan...så fin juuuuu <3

Plugg har det blivit hela förmiddagen + lite titt på en av mina ESC-dvder. Trevlans. Nu ska jag plugga lite mer, Ingmar Bergman står näst på tur ;) Sen ikväll beger jag mig in mot stan och Conventum, det vankas Piltshow! :D Kommer ihåg för två år sen då jag och Mina var med och anordnade hela tjosan och sen under föreställningen stod och rev biljetter ;) Haha, ja du, det var tider det... Får se om man känner igen några människor som står på scenen :)

Goodnight and Goodbye


There's a world out there that we should see

Jag har tusen och en saker på hjärtat, men jag tror jag får rensa lite och bara ta med en del så inlägget inte blir tio meter långt ;) Har fått ett önskemål om att jag ska skriva ett inlägg om Sara Varga och det ska jag självklart göra när det frågas efter det! Blir dock inte detta inlägg utan kommer i nästa :)

Ja, börjar väl med måndagen. Lunchen med Mina blev en diskussion om fotboll och ESC! Haha, oväntat? Nej inte så jätte. Men vi brukar med bara prata om det, men nu blev det som sagt mer en diskussion av det hela. Vet inte riktigt vad vi kom fram till, men men ;) Trevligt till tusen var det iaf.
Lösnummer mötet sen blev ju inte en särskild flopp heller. Ett nytt system provades och jag måste säga att jag gillade det! En bra dag som slutade om än ännu bättre. Har aldrig trott på det där med att man drömmer om den sista man tänker på och så vidare, men fick det bevisat för mig natten till tisdag ;) Eller så var det för denna människa har tagit över min hjärna totalt! Haha, är inte säker alltså...Nåt är det, and I like it. Typ. Kanske inte eftersom jag vet att det är omöjligt. Eller inte helt omöjligt, men gillar man en kille som ligger på nivå 10 och man själv äe några steg längre ner så är det ganska omöjligt.. tråkigt, men sant :)

Igår pratade vi om fransk film på föreläsningen och efter lunch blev det just en fransk film. Sen åkte jag raka vägen till Mina och döda lite tid innan vi åkte till spanskan. Åh vad jag gillar spanskan <3 Alla är så söta och ja, språket vet väl de flesta att jag gillar så. Alla rätt med andra ord :)

Idag har jag typ inte gjort ett piss. Skulle hård plugga hela dagen, men det har inte blivit mycket av det asså. Är inte ett dugg inspirerad och då går det vekligen inte. Hjärnan tar inte in ett endaste litet ord :( Hoppas det går någorlunda bra på tentan på fredag ändå och kanske att det går bättre att plugga imorgon. Kan ju lite eftersom jag har pluggat en del innan också. Hmmm. Vore lite guld om alla tentor och skit var klart snart så jag slipper tänka på det och bara kan blicka framåt!
Ska snart göra mig klar och åka in för Scenisk Produktion. Smink står på dagens schema och vi skulle ha med oss en handduk och kamera. Haha, kan bli intressant tror jag :D

Sen kan jag återigen poängtera att alla bra låtar är skrivna av mr Ryan Tedder. Haha, kollade nämligen upp vad han har för låtar på CVt och hittade Stanfour - Life without you. Kommer banne mig ihåg när jag, Martina och Agnes satt på Krämaren och hörde låten för första gången. Och så visar det sig att den är skriven av Ryan Tedder!! Haha, SJUKT!! ;)

Goodnight and Goodbye

Looking for sunshine

Hinner verkligen inte skriva ett inlägg just nu, men självklart gör jag det ändå ;)

Igår lyckades jag få mamma att kolla på Eclipse! Hon lovade att vi skulle se den om jag fick godkänt på tentan och det fick jag banne mig. Vet i sjutton hur det gick till, men det fick jag :) Under dagen blev det en tripp till Marieberg med familjen eftersom morfar ville ha byxor. Yes, och det fick han. Jag sprang in en snabbis till Bokia för att se om de hade "Frost" som jag har kommit på att jag vill ha. Det hade dom inte :( Aja, får la beställa från CDON eller nåt. Som att jag inte beställt tillräckligt redan..3 ESC dvder väntar jag fortfarande på + att jag igår förhandsbokade Dannys album och Adams skiva/dvd live från Glam Nation Tour. Haha, jag är nog en av deras favoritkunder!! :D

Nu ska jag göra mig lite klar. Ska in till stan och käka lunch med Mina. Prat om allt möjligt, inte minst fortboll kan jag med all säkerhet utlova! Brukar ju bli så ;) Sen är det möte på Lösnummer. Välja artiklar tror jag vi ska göra. Yes, blir nog bra det där :)

Sist men inte minst kan jag säga att vi svenskar fick oss en liten spark i baken...eller ja. RedOne har nämligen varit med och typ producerat Rysslands bidrag! Kan kännas som ett svek, men å andra sidan kanske det var lite av ett svek att vi inte röstade hans bidrag till final.. Aja, vi får hoppas att Rysslands bidrag inte är lika bra som "Dance Alone" är och att vi skickar nån riktigt bra (typ som Saade...) :) 

Goodnight and Goodbye 

It's possible

Nu är startordningen klar inför finalen på lördag :)

1. In the club
    Upphovsmän: Fredrik Boström, Peter Boström, Danny Saucedo
    Artist: Danny

2. Spring för livet
   
Upphovsmän: Sara Varga, Fredrik Boström
    Artist: Sara Varga

3. Oh my God!
    Upphovsmän: Daniel Karlsson
    Artist: The Moniker

4. 7 days and 7 nights
    Upphovsmän: Brolle
    Artist: Brolle

5. E de fel på mej
    Upphovsmän: Pontus Assarsson, Thomas G:son, Jörgen Ringqvist, Daniel Barkman
    Artist: Linda Bengtzing

6. Leaving Home
    Upphovsmän: Jojo Borg Larsson, Nicke Borg, Fredrik Thomander, Anders Wikström
    Artist: Nicke Borg

7. Me and my drum
    Upphovsmän: Teron Beal, Patrik Magnusson, Johan Ramström, Swingfly
    Artist: Swingfly

8. I'm in love
    Upphovsmän: Irini Michas, Peter Boström, Thomas G:son, Bobby Ljunggren
    Artist: Sanna Nielsen

9. The King
    Upphovsmän: Fredrik Kempe, Peter Kvint
    Artist: The Playtones

10. Popular
    
Upphovsmän: Fredrik Kempe
     Artist: Eric SaadeJa, jag tror vi alla vet vem jag hejar på ;) SAADE!!
Dock kan jag säga att det inte bara är Saade det hejas på längre på ESC sidan. Är många förslag, men eftersom det har varit Eric alone tidigare så är det nog fortfarande han som gäller :)

Goodnight and Goodbye

I gotta be strong

Vad som än händer så är du alltid där och mitt hjärta kommer alltid klappa lite extra för dig <3

Inga kommentarer på dagens Melodifestival. Eller jo, The Moniker var HELT RÄTT till final. Kul att Sverige lyssnar på halva örat iaf. Mamma och jag har kommit fram till att Sara Varga säkert kommer göra en Ugglas - sluta på en andra plats i Globen. Så, inget super argt inlägg här inne trots att ett och annat ligger och lurar där inne ;)

Bio blev det idag. Trassel med Ia. Asbra film och jag älskar att gå på samma bio som en massa barn, speciellt när filmen går i 3D. Haha, nästan alla ungar sträkte fram armarna och försökte röra vi bilde minst en gång under filmens gång. Plus att jag hörde minst två barn gråta. Aw, så söta :)
Men som sagt, skit bra film! Måns passade som handen i hansken som röst till huvudkaraktären! Mycket skratt blev det där :)

Imorgon ville morfar köpa arbetsbyxor på Jula så det blir nog en tripp med hela familjen till Marieberg ;)
Goodnight and Goodbye

Worth fighting for

Blir jag lite arg på Alexander Ryback eller vad? På MSN kunde man läsa att han pratat om att han inte gillar Danny och Saade, att de hade för mycket runt omkring sig och det inte handlade om sång och sånt. Enligt honom var de mer om "Se på mig, Se på mig" och sånt. Han föredrog att vi skulle skicka Elisabeth Andreasson istället, då skulle det gå bättre för Sverige i ESC eftersom vi inte varit i final de senaste åren. MEN SNÄLLA!! För det första: Hur bra på en skala sjunger Ryback? För det andra: Kan det vara lite rädsla i Ryback att Danny och Saade är mer populära än honom? Han kanske inte vill att det ska gå bra för Sverige i ESC! För det tredje: Vem var det som var super stöddig inför ESC när han tävlade och hade en massa dansare med på scenen som hoppade och gjorde vem vet vad? För det fjärde: Har killen koll alls eller? Sverige var inte i final förra året, men det var också det första året NÅGONSIN som vi inte varit i final! Kolla upp fakta nästa gång grabben!!
Bra med Christer Björkman dock, han gav igen i samma artikel. Muuuuuy Bien :D

Ja, ni får ursäkta mina små attacker, men när det kommer någon och pratar sådär så blir jag arg. Jag menar, jag har full förståelse för människor när de säger att de inte gillar Melodifestivalen för det är inte deras musiksmak. Men när man angriper tävlingen på det här sättet blir jag bara arg! Så är det med det ;)

Imorgon blir det Trassel :D ...ja filmen alltså ;) Har hört en massa bra om den och alla som sett den har sagt att den är sjukt bra! Ja, bara att sätta sig i biosalen med andra ord :)))

It hurts when it breaks... så nu lägger jag ner allting, ingen idé ändå ju :(

Goodnight and Goodbye


<3


Far from home

Då var det klart. Grekland valde bidraget jag fasade för :( Hoppas det betyder att Sverige för en gångs skull väljer rätt! Annars har ju alltid Grekland varit det land jag hoppats på då våra bidrag inte alls varit ESC-vänliga. Men i år går alltså inte det, så nu hoppas vi väl på en Saade då :)

Igår innan min lektion hämtade jag upp Mina och vi åkte upp på stan. Bråttom hade vi så vi fick halv springa, haha. Två biljetter till Piltshowen, ett engelsklexikon och en vatten flaska som Mina fick av telefonsnubbarna på Vågen gallerina blev det ändå. Haha, "Han hade ju bruna ögon". Bäst alltså :)
Lektion sen med kostym och ljus i fokus. Valde musik fick vi göra också. Mitt förslag på Adams "Aftermatch" gick nästan igenom, men det var en som inte gillade att ha text i musiken till en dansföreställning, så vi fick ta två andra låtar istället. Funkade dom med :)

Idag har det varit Italien som stått på schemat. Filmen vi såg var helt sjuk igentligen. Slutade med att de goda fick se sig besegrade av de onda. Slut scenen var att en präst sköts ihäl och en liten pojke som såg på. Dessa hade ju självklart varit ganska starka i filmen. Innan hade pojken även sett sin mamma blivit ihjälskjuten och prästen sett en vän torteras till döds. Som sagt, lite sjuk film egentligen..
Aja, fika blev det med mamma sen och en påhälsning på cederbacks sen innan mamma gick till massör och jag satt utanför och väntade. Inget roligare än så, även om det var riktigt trevligt :)

Roligare än så blir det inte ;)
Goodnight and Goodbye

I run 'til I reach you, that's all I wanna do

Ont i magen. Inte bra.. Blev lite konstigt med maten tror jag, men men. Nu har jag ätit och tänkte gå och sova sött, upp imorgon som vanligt :(

Mina började på spanskan idag och det var trevlans. Kul med någon som man verkligen känner, inte för att inte de andra super duper trevliga för det är dom! Men det är ju alltid lite skönare när man känner någon :) Filmerna vi kollade på i skolan var inte direkt några som går in på favvolistan. Sovjetisk film är nog inte riktigt min grej tror jag ;)

Seriöst? ÖVERALLT. Kan det inte finnas en endaste liten vrå i min hjärna som du inte fyller totalt?

Goodnight and GoodbyeRSS 2.0